|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
20.5.2008 12:49:11   
oktoberka
Js se tud strinjam s Kinnie glede kahlce. Vse ob svojem času. Samo najprej pa se mi zdi takrat ko shodi. Itak pa vidiš kakšno bo zanimanje. Eni hitr zagrabjo, drugi pa ne. Da povdarim, da je siljenje otroka STROGO PREPOVEDANO!!!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.5.2008 12:50:43   
janja
jasna -poskusi še enkrat, sem medtem popravila. 

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.5.2008 12:50:46   
metkica1
vanili kaj pa tole

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170174

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.5.2008 12:52:42   
majoli
lane31, meni je kolegica svetovala, da dam pikca na kahlico, ko samostojno sedi in bolj iz fore, npr. takrat ko predvidevaš, da bo kakal (naš ponavadi kaka takoj po obroku GH) ali pa kar tako malo, da pač na njej čiča in se je navadi. Mi bomo tako probali, ne bomo pa nič silili.

Janja, Maks se že super plazi, ko sedi, se ga pa ne upam pustiti samega, ga hitro zanese. Mislim, da tole plazenje je, ali pa ni. Preden shodi, mora samo obvladati samostojno sedenje.

Suzanamai, kako je z Zojo?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.5.2008 12:53:07   
micla
vanili...ben tud če si že zaprla ti še jst potrdim, da je PP pliko P3 res super in marela gre ziher v tvoj avto (sej si rekla, da maš pikasota), ker gre meni v corso. Tko da preverjeno. user posted image  

Ojej vrtec.....mi tudi še čakamo, so rekli da junija zvemo. Ma ja dej, pol bo pa itak že več ksno, če ne dobimo, za iskat kaj drugega.
Ma čene bo mamica kar še malo doma. Punce jst tko ne bi šla še delat. A je še kera taka?  Sej vem, da ne morš skoz samo z otrokom bit, ma še kako leto bi pa vseeno še pašalo.  user posted image

Grem skuhat do konca, dokler žužek pančka.

Aja lane....mi pa tudi ne jemo več dosti in z užitkom kot nekoč....kje so dobri stari časi? user posted image

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.5.2008 13:01:31   
mama06
Pa ste ve čisto normalne, kok pišeteuser posted image user posted image user posted image A nimate nič za delat. Komuna pa tak.....user posted image

No midva sva bila danes zaspanca, saj sem jaz vstala šele ob 9ih, mali pa ob 10ih.

GH - danes je bil priden, je pojedel brez prigovarjanja 60ml banana + borovnice + moje mleko + riževi kosmičiuser posted image user posted image

suzanamai - kako je z vodo?

VANILI - te popolnoma razumem, saj meni Nobena marela ni všeč.Imam pa sedaj veliko kravo, ki mi ful odgovarja in bom z njo odšla tudi na letalo in na dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.5.2008 13:12:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

kinnie - kdaj greste na Pag? Ker mi gremo tud - v Novaljo 28.6. za 14 dni.

Škoda, mi gremo mal kasneje.

19.7. za 3 tedne, če bo ok. ( šimuni). Če bo katera tam, naj javi!!!
Janja, naš tudi še ne plazi, še lepo ne sedi sam...

Margareta, mene samo skrbi, kako bo pri tretjem in četrtemuser posted image user posted image tam mi pa socialna ne uide
Vanili, a ti maš Piccasoja? Ja tja pa res ne gre ničuser posted image user posted image user posted image user posted image vem kako je, ko gremo na morjeuser posted image user posted image

mama06: a ti odvisnikom verjameš ahahahha si me nasmejalauser posted image

Micla: Jaz tudi neeee bi šla še delat...se mamo tolk luštno,....septembra bo krizaaaa

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.5.2008 13:33:29   
oktoberka
Nekaj nasvetov v zvezi s kahlicami- glede na to, da vas nekatere zanima, sem malo pobrskala in našla tole:

http://med.over.net/otrok_druzina/novica.php?id=8188

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.5.2008 13:36:24   
VANILI
punce, mislim, da prihaja moja M, ker sem ultra občutljiva, pa še glihkar sem ugotovila, da sem se ga zadela z rumovimi srčki od mannerja, ki jih celo dopoldne pridno papcamuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.5.2008 13:38:39   
mama06
sanosan - danes naju ne bo, ker vidim, da si konektanauser posted image

madonca, sadaj vas je eč gor kot zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.5.2008 13:43:52   
janja
A ne bi še kakega moškega spustile na forum - sam za minutko? Men ta dež že preseda!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.5.2008 13:44:37   
micla
mama06...a nimaš ti tud PP p3? A se ti zdi marela res tko velika (tvoj opis=krava)?  No sej prou majhen res ni, ma vseeno je kar priročen.

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.5.2008 13:44:43   
oktoberka
Vanili- kaj pa tale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179229

Sicer ne vem kakšen je, ampak tkole mi prav luškan zleda, pa še pocen je!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.5.2008 13:45:28   
mama06
micla imam PP, ampak AT-4, ki je res kravauser posted image user posted image user posted image

sam ga za nič ne menjam za eno lepo, dokler ne bo res treba, je pa res, da ga je za cel kuferam

< Sporočilo je popravil mama06 -- 20.5.2008 13:46:04 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.5.2008 13:45:54   
VANILI
nič, grem se mal vlešt, sem čist mehka v kolena

moški - ma daj, vsaj moj ne pokaže ama prav nič zanimanja za rr. A ni čudn, no??user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.5.2008 13:47:15   
mama06
VANILI - naredila si celo akcijo. VSe oktoberke iščejo marelo zate:))))

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.5.2008 13:48:29   
VANILI
oktoberka, hvala za link! Ja, meni tud ta všeč!
zdaj jaz kolebam med tem, meclarnom (tave, kasija) pa mutsy spiderjem. Bom vidla, če še znam zapelat mojga, da greva kar dans spet v LJuser posted image .
sem dala prav novo temo na rr forum, primerjava marel.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.5.2008 13:49:50   
VANILI
mama06user posted image

ja celo v bc v kranju sem trgovko nagovorila, naj naroč en modelzame, ampak šele čez 1mesec.

dajte me razumet, M dobivam, zato tok težim.
Saj priznam. Ni bolj težkega človeka od mene, ko sem v elementu. Priznamuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.5.2008 13:52:14   
micla
aja mama06...to je pa drugi par rokavic.  Verjamem da je vas je sam voziček, ko kam greste.

janja bravo....dejmo kakega deca gor spravt, ker ta dež ne bo nehal, dokler bomo tko klepečile tle gor.

vanili..kaj si "mejhka v kolenih"?user posted image   Ja moj bi to že kar fajn izkoristil priliko , če bi bla jst tko. Sej veš....user posted image

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.5.2008 13:55:48   
micla
joj kake neumne klobasam. user posted image Boljš da se skinem dol.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.5.2008 14:07:20   
sanosan
Pozdravček vsem!

Mama06 - naju tudi danes ne bo, tako da se vidimo naslednji torek. Ti si spraševala, če se še komu user posted image  bolj pogosto ponoči doji ob gosti hrani podnevi? Jaz ti bom rekla tako, po izkušnjah z Blažem, ko sma imela več kot en obrok gh čez dan je povečal potrebo po mleku ponoči. Pri Brini je pa tako, da ji samo žlico pokažem, pa poveča potrebo po mleku ponoči. Sma še vedno samo pri parih žličkah in nikakor ne kaže zanimanja za hrano.

Čiščenje ritke - tudi mi prakticiramo voda in kar plenička za čiščenje ritke, ko pa smo na poti, pa uporabljamo robčke.

Kahlica - imamo z našim 2,5 letnikom začetniške težave pri odvajanju plenic in sicer, da on kar pozabi povedat, da ga lulat ali kakat. Ravno včeraj, ko je prišel iz vrtca, se je najprej polulal v kahlico, nato pa se je igral na balkonu zraven kahlice. Pa je gospodiča pritisnilo kakat in ne da bi si potegnil gatice dol (ker je bilo vroče je imel samo gatice) pa vsedel na kahlico, ne on se pokaka v gatice nato pa mi reče, da se je pokakal user posted image . Fora pa je v tem, da sploh ne daje nekih posebnih znakov, da ga kakat tišči, ampak ko se pokaka pove, da je pokakan. Se pa dogaja, da vedno bolj pogosto pove, da ga lulat in že tudi lahko zadrži. Mi bomo še kar nekaj časa kombinirali plenice (zaenkrat samo ponoči in občasno ob dopoldanskem spancu) in gatice. Upam samo, da bo mogoče pri Brini šlo hitreje.

Voziček - moram rečt, da če bi še enkrat morala kupovat voziček, bi se odločila za istega, kot ga imam sedaj (chicco ct 0,1+globoka košara+avtosedež). Nama je pri Blažu služil zelo dobro, smo prefurali marsikateri makedam, travnik, sneg, dež in se sedaj tudi pri Brini zelo dobro obnaša. Se pa da tudi na dokaj malo zložit, tako da tudi s tem nimamo nekih problemov.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.5.2008 14:19:08   
skuštrana
Kinnie, z.a Getro ne rabiš kartice. Edino kar se splača vlačt s seboj na morje je pijača - flaširana voda je tu veliko dražja, pa sokovi tudi...Vse ostalo je pa brezveze, samo v pravo trgovino je treba it. Otoki so itak dragi ko žafran, pa tiste male trgovnice v raznih kampih tudi. Mi je pa smešno, ko folk jamra kok je drago, potem pa na Hr v Merkatorju kupi Alpsko mleko..ja, itak da je drago, to je tu uvozna robauser posted image user posted image   Moraš kupit domače mleko, pa bo ok..

Odvajanje od plenic - Liza je bila suha podnevi in ponoči pri 28m..Pred tem pa se še usedit ni hotela na kahlicouser posted image , potem pa kar en dan - mami, lulat..in to je bilo to.user posted image

Pri nas tudi nekaj dežuje, pa burja piha...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.5.2008 14:32:05   
skuštrana
Sanosan, nam je rekla pediatrinja pri L, da ko je otrok pripravljen je najboljše takoj dat  plenico čisto stran, ker če jo malo ima, pa malo ne je otrok samo zmeden...Ja, vem, večina jih ne dela tako, ampak jaz sem šla na vse ali ničuser posted image in pri nas je bilo res tako...Smo istočasno dali stran dnevno in nočno plenico,ponoči se je še ene parkrat polulala in to je bilo to. user posted image user posted image

Vanili, res upam da najdeš poplno marelouser posted image Kaj pa Jane marele v Pikapolonici si kaj gledala..Jih tudi kar hvalijo.

Jaz pa upam, da ima Arsen vodene koze, neke izpuščaje ima po hrbtu, pa malo je tečen 2 dni..jaz upam, da je to to in da imamo potem mir...Jasna, pridešuser posted image Je pa jutri 3t od stika z njimi, tako da gre zadnji vlakuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.5.2008 14:35:33   
skuštrana
mama06,mi2 z Arsenom, zdej ko ni budilke Lize, spima do 11-ihuser posted image user posted image Potem se pa čudim, ker frajer čez dan nič ne spiuser posted image user posted image

Margareta, kaj če bi kar peticijo naredilauser posted image Pa mogoče še kak referendum, že dolgo ni bilo ničuser posted image Upam, da bo vsaj nekdo prebral tvoje pismouser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 20.5.2008 14:36:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.5.2008 14:39:28   
jasna
Skuštrana, a Liza ima tudi izpuščaje? Je Laško bližjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?