sanosan
|
Pozdravček vsem! Mama06 - naju tudi danes ne bo, tako da se vidimo naslednji torek. Ti si spraševala, če se še komu bolj pogosto ponoči doji ob gosti hrani podnevi? Jaz ti bom rekla tako, po izkušnjah z Blažem, ko sma imela več kot en obrok gh čez dan je povečal potrebo po mleku ponoči. Pri Brini je pa tako, da ji samo žlico pokažem, pa poveča potrebo po mleku ponoči. Sma še vedno samo pri parih žličkah in nikakor ne kaže zanimanja za hrano. Čiščenje ritke - tudi mi prakticiramo voda in kar plenička za čiščenje ritke, ko pa smo na poti, pa uporabljamo robčke. Kahlica - imamo z našim 2,5 letnikom začetniške težave pri odvajanju plenic in sicer, da on kar pozabi povedat, da ga lulat ali kakat. Ravno včeraj, ko je prišel iz vrtca, se je najprej polulal v kahlico, nato pa se je igral na balkonu zraven kahlice. Pa je gospodiča pritisnilo kakat in ne da bi si potegnil gatice dol (ker je bilo vroče je imel samo gatice) pa vsedel na kahlico, ne on se pokaka v gatice nato pa mi reče, da se je pokakal . Fora pa je v tem, da sploh ne daje nekih posebnih znakov, da ga kakat tišči, ampak ko se pokaka pove, da je pokakan. Se pa dogaja, da vedno bolj pogosto pove, da ga lulat in že tudi lahko zadrži. Mi bomo še kar nekaj časa kombinirali plenice (zaenkrat samo ponoči in občasno ob dopoldanskem spancu) in gatice. Upam samo, da bo mogoče pri Brini šlo hitreje. Voziček - moram rečt, da če bi še enkrat morala kupovat voziček, bi se odločila za istega, kot ga imam sedaj (chicco ct 0,1+globoka košara+avtosedež). Nama je pri Blažu služil zelo dobro, smo prefurali marsikateri makedam, travnik, sneg, dež in se sedaj tudi pri Brini zelo dobro obnaša. Se pa da tudi na dokaj malo zložit, tako da tudi s tem nimamo nekih problemov.
|