|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
19.5.2008 21:42:42   
metkica1
kinnie pravilno, da si orgirala in rekla, evo in denar so ti dali nazaj. Pravilno, ker takšna kot je cena na artiklu oz. na polici po takšni ti morajo prodat, sem pa tudi že jaz opazila, da se kdaj zgodi da je  v računalniku druga cena.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.5.2008 21:48:13   
metkica1
moje babike tudi spitauser posted image  jutri imamo posvetovalnico, me je kar malo strah, kako bo, ker že nisva bile več kot tri mesece, zaradi bolezni in me zanima teža, čeprav jo je tehtala P prejšni teden pa ni nič komentirala, je pa mala taki drobižek. Imela je prejšnji teden slabih 6800g.

Drugače pa nimam problemov z hranjenjem ..........trkam.........rada papca ampak samo da ji jaz devam, drugače tudi ust ne odpre

Se mi danes nekaj spi, sem utrujena sem bila pri frizerju, potem pa hitro domov kuhat za mojga sestradanega otroka, ki ni niti pila niti jedla, ko me ni bilo. Gladovno je stavkala user posted image  ojoj

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 19.5.2008 21:50:06 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.5.2008 21:54:49   
metkica1
nobene ni se bo sama s sabo pogovarjala in pilauser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.5.2008 22:00:31   
Margareta

Se na hitro oglasim, potem grem pa likat. V dnevni sobi imam na fotelju tako goro perila, da se danes s taščo, ko je bila na obisku nisva čez videli. Ona je sedela na kavču jaz pa stala ob kuhinjski mizi, ker sem futrala tamalo.

Vanili, večerja za user posted image - jaz ji dajem mlečne kašiče, ampak tiste kupljene, ki že imajo dodano mleko.

mišk - čestitke in na mnoga leta

spravljanje spat starejšega - je prevzel mož, če ga pa ni doma, potem oba skopam. Malo sicer balinam, ampak gre. Oba hkrati tudi uspavam v zakonski postelji, tako, da si dam vsakega na eno stran.

miska1 - Janković bo zrihtal vrtce samo svojim občanom

*kinnie* na zdravje

metkica1 - jaz sem tukaj

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.5.2008 22:03:58   
Margareta

Aja, še tole sem pozabila napisat. Jaz grem pa v petek žurat, ker moja sestrica praznuje 30 let. Tako, da bom šla z avtobusom v Kamnik, tam žurala do jutra, prespala pri starših potem pa na bus in hop domov.
Slabe vesti nimam niti malo. Saj sem ves čas z otrokoma in si zaslužim malo norenja.

Tattoo - ali ga ima katera? Mene vsako leto, takle čas prime, da bi si dala na križ eno slikco, pa si potem vedno premislim, ker se mi zdi, da ga ne bi znala nosit.user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.5.2008 22:07:25   
vedra
user posted image Že 2 x me je vrglo ven po dveh odstavkih, tako da bom sedaj zelo kratka:

Mišk - iskrene čestitke - lepa nevesta....lepa družinica in naj ta sreča taja...

Meni se je poroka do lani zdela samo ena "ceremonija", potem ko pa je ta "ceremonija" 21.7.2007 doletela tudi mene, sem pa spremenila mnenje in sedaj pravim, da je bil poročni dan skoraj tako lep kot dan ko se je rodil naš user posted image .  Sama sem bila na poročni dan še user posted image ( v 6. mesecu nosečnosti), pa mi ni zmanjkalo energije do jutra.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.5.2008 22:09:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

.....fotelju tako goro perila, da se danes s taščo, ko je bila na obisku nisva čez videli.

Vanili, ej to je pa nekaj za naju...user posted image user posted image user posted image user posted image
Margareta, da ne boš huda no....mal heca.....lunca bo jutri, pa sem že takooo dobre voljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.5.2008 22:11:44   
*kinnie*

Tattoo - ali ga ima katera? Mene vsako leto, takle čas prime, da bi si dala na križ eno slikco, pa si potem vedno premislim, ker se mi zdi, da ga ne bi znala nosit.user posted image

Jaz ga nimam....
Moja idealna postava mi omogoča samo majice do kolen, pa hlače do taluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.5.2008 22:14:12   
vedra
No pa mi je tretjič le uspelo.
Sedaj lahko nadaljujem...
Bom malo nadoknadila dneve, ko sem bila bolna (prehlad z vročino).
Mama06 - tudi naš user posted image ima raje kupljene kašice, saj doma kuhane zelenjave noče jesti niti z dodanim mojim mlekom. Pa sedaj ne vam ali tako slabo kuham, ali pa imajo kupljene kašice dodano še kaj kar ne piše na embalaži?! Pa ne bi rada, da bi bil odvisen samo od kupljenih kašic. Drugače pa se ponoči še kar doji in doji in doji....kljub temu da ob 9. poje cca 160 ml kašice. Ponoči ne mara niti čaja, niti dude. Pa se že malo sprašujem kako dolgo še bo to trajalo.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.5.2008 22:15:32   
nova10ka
Pingi - jaz sem tudi kupla tist bazenček. pol je pa začelo kar dežvat, tako da je zaenkrat še zapakiran user posted image

mi smo imeli danes ful pester dan. po trebušnih sva s  tekli v mesto, kjer sva se na kavi dobili z mojo in njeno babico - hihihi 4 generacije bab na kupu!! so se ljudje kar ustavljal in nas gledaluser posted image potem sva tekli do službe od LMŽ-ja (ljubezni mojega življanja), ki nas je peljal na rudnik šopat. in on me med vožnjo tja obvesti, da se lahko v vsaki trgovini zadržimo max 15 minut user posted image ker pač itak vemo kaj rabimo... ta mars, na katerem živijo moški. 15 minut? no vsekakor je bilo dlje, imamo pa zdaj travo za vrt in tudi gnojilo za travo. to moramo samo še nekako implementirat, da bo dejansko na vrtu rastla travauser posted image pa tega na mojo srečo (in na srečo vrta) ne bom delala jaz.

uspavanje več otrok - sem vas prebrala in se mi zdi prav komplicirano!!! ma kako to delaš pol, ko maš še službo zjutraj!! se počutim kot takrat, ko so mi v sedmem mesecu nosečnosti na predavanju materinske šole povedali, da moraš otroka previjat na 3 ure (se mi je zdel tak podatek, ki ga rabiš vedet preden zanosiš, ne pa ko si v 7 mesecu).

moški kotiček - jaz sem ena izmed tistih mamic, ki se nimam kaj pritoževat, pa se mi kljub temu včasih prav strga... ampak pol se z user posted image res pogovoriva in poskušava najti izhod iz te situacije. dejansko je job mame/gospodinje/dojilje/pa še kaj za službo narest kar težko stlačit v 24 urni dan. sem pa ugotovila, da je potrebno še posebej zdaj probleme reševat čim bolj sproti - se pogovarjat, iskat rešitve. najin odnos se je spremenil, odkar smo trije in to morava pač hendlat na nov način. ki se ga še učiva. tako da ja, včasih je res težko. kar meni najbolj pomaga je, da imam par ur na teden čas zase. da grem plavat, tečt, šopat ali s prijateljico na kavo in to brez user posted image .

evo, bolanči pozdravite se user posted image user posted image user posted image jaz ful držim pest za vas.

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 19.5.2008 22:18:17 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.5.2008 22:24:26   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

.....fotelju tako goro perila, da se danes s taščo, ko je bila na obisku nisva čez videli.

Vanili, ej to je pa nekaj za naju...user posted image user posted image user posted image user posted image
Margareta, da ne boš huda no....mal heca.....lunca bo jutri, pa sem že takooo dobre voljeuser posted image

Sem jaz danes itak še večjega zlikala, že dolgo ne tolko ... se je že tri tedne nabiralo (pa še nove stvari iz H&Muser posted image ) ... saj sem rekla ... da likamo, ko so omare prazne user posted image .

moški kotičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.5.2008 22:27:42   
VANILI
pa to ni resuser posted image !!!!!!!!!!!!!
žab je šđe vedno brez mareleuser posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!
ja to se samo nam lahko zgodi, da v celi Lj ni ene primerne marele za nas!!!!!

torej, pikolo je itak bolj šit roba, ker nima sedečega položaja, ampak asmo polsedeč, pa vse je nekam labavo, podvozje švoh za našga kingkonga, marelco sam pogledaš, pa se že upogne, skratkauser posted image .

potem smo gledali Britaxa, je tud bolj zanič, čudna kolesa, pa brez nagiba je, torejuser posted image .

ne vem, če ma baby welt fit naklon in sedeč položaj, ker žabo že nebo neki na pol sedel, ker tok ga pa žepoznam, torejuser posted image .

imajo v bušju en enore "bagibu"marele, ampak so čez 500 evrov, torejuser posted image .
na koncu nam je ostal še spider mutsy, super, ampak nima sprednjega varovala, pa če otroček zaspi, ne vem, kam mu pade glavica, ker ma gor mal čudno narejen, cena je tud fejst navita, 230 evrov, ampak se zloži na malo, takoda morebiti bova med tem in še kakim razmišljala.

ampak tale moj je resnično iz marsa če ne še kje od dlje, ker on ma ene čudne ideje in predstave o marelah Pol sem jaz hotla že 4kolesno marelo, ene fajn od hoco firme so našli v rutarju, ampak v njegovi buči so to rpevelike marele in kako bomo dali še kaj v avto. Halooooo??????!!!!!! Kot da bi potovali non stop!!!!!! No meni je od 4kolesnikov bila všeč ena marela x-sport, stane pa 189evrov, kar je kar veliko. pa ročaji so labavi.

tko da sem čist paf, jezna, žalostna, užaljena, živčna in razočarana. Pol sem pa šla na internetno stran od u.k., pa tam majo ful ful veliko izbiro marel!!!Tle pri nas pa sama revščina...

tako da zdaj sploh ne vem, kaj bova. jaz sem ratala obedena z marelami, celo sanjala sem jih ponoč.

Sem bla pa v avtu tok užaljena, da sem rekla, da bom kupla uno za 25 evrov, tko!!!!
pol se pa  moj začne režat, tako da sem se še jaz začela in nisem mogla bit več užaljena.

no, skratka, moj mali žabo se bo še naprej do nadaljnjega mučil v tistem traktorju.user posted image

no pa dost o tem.
zdaj vam bom prilepla naše crocsice, če bom, sevdeda, znala.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
19.5.2008 22:28:13   
micla
Oooojjjjj,

mi se pa danes gremo varianto "naj me da tata spat".  Sem tko brala vaše predloge, da je treba moški del kar vključit v dogajanje, da danes sem ga že kar vpregla. user posted image  ...... Ne sej v bistvu ni panike, ma sem bla prej tko razpuser posted image , ker že spet je šel do prijatla direkt iz pisarne in se mi najprej ni oglašal na mobitel, pol pa končno in seveda rekel, da pride čez 10 minut. Itak da je prišel šele čez uro in pol in tko da je danes kazensko dobil on uspavanje in pregovarjanje za flaško.
No pa da ne boste mislile, da ne sodeluje, samo pač on sodeluje, kadar se njemu hoče, jst sm pa tista, ki itak sem vedno na voljo.  Ma itak ta njihov mars je kar neki. Pa kaj pravite, da je jutri luna? Ojej.....

Da vam še povem kaj se mi je zgodilo danes s tem našim majskim vremenom. Šle smo ven okol 11, kavica, sprehod...pol še v trgovino in ko smo prišle na blagajno se je začelo usuvat 100 na uro.   Mal smo počakale, da je šlo prou ta hudo mimo, samo je user posted image  bla že fajn lačna (vsaj tko se mi je zdelo) in sem seveda šla proti domu.  user posted image  je seveda uživala pod dežno prevleko, jst pa sem prišla domov kot oprana, vse je teklo z mene, pa imam cca. 300m do trgovine.  Pol sem šla direkt pod tuš se oprat do konca in ko pridem iz kopalnice, je sijalo sonce.user posted image   Mislim halo?  Pa ni še konc. Hitro sm nrdila kosilce za user posted image  (špinačo in krompirček) in seveda ni hotla jest - tri žličke in je blo konc veselja. 
user posted image Magari bi počakala pod streho da neha padat...

Ojej, zdej sta pa oba prišla iz sobe, kao da noče pit flaške in da ni zaspana. (besede od mojga) user posted image  Torej projekt ni uspel. Grem prevzet, pa pridem nazaj.... 

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
19.5.2008 22:29:10   
Margareta

sanwebdra
- jaz nisem likala že en mesec in potem dobesedno iz kupa vlečemo cunje, kot kakšni cigani. Pardon Romi.

moški kotiček - ta teden sva složna. Se v družini spet ločuje en par - imata 4 letnega otroka. In se ob vsaki ločitvi oba malo zamisliva.

Hujšanje - pa to meni ne gre. Po moje bom hujšala, šele ko bom šla v službo. Ob takih deževnih dnevih skoz hodim mimo hladilnika in ga vsake 5 minut odpiram. Enkrat se bo od silnega odpiranja še pokvaril.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
19.5.2008 22:35:28   
janja
Urban je danes že boljši. Očitno je čez vikend orenk udarlo ven, zdaj se pa že cajtamo, tako da v četrtek (a se dobimo v četrtek?) prideva. Danes je že spet lepo papal (ma je bil skoz lačen), pa niti enkrat bruhal. Pa tudi ko sem mu pucala nosek je sluz že skoraj brezbarven. No, sam da bo. Sem se pa odločila, da grem za kak teden potrpet k tašči na morje. Klima bo ful dobra za otroka. Itak skoz neki smrkata, morje bo pa to pozdravilo, pa še uživala bosta zraven. O tem ne dvomim. Jaz si moram pa kupit zadrgo, da ne bom preveč z jezikom opletala.

pingi
- super slikce, kot vedno. A z Jakatom je blo potem vse v redu? Ker neki ga je očitno iztirilo in je bil čist hin.
Mi smo tud kupili tisti bazenček s palmo. Ga bomo naslednji teden ponucali.
A si ti mogoče že kar nekaj časa nazaj, ko smo se pogovarjale z MB - mislim, da z lane31 rekla, da ima tvoj babico v domu v MB? Pa je ona mogoče zdaj praznovala 104. RD.

suzanamai - držim pesti, da bo je z Zojinimi ledvičkami vse ok. user posted image

Zdej mam je pa spet perilo v igri - poberi, zloži, obesi novo. Začaran krog. Se še beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
19.5.2008 22:41:59   
skuštrana
Kinnie,jaz največ kupujem v Konzumu. Plodine so tudi ok, najcenejši je Getro, ampak ga jaz ne maram.Merkator je najdražji in posledično prazen, razen med sezono, ko ga okopirajo Slovenciuser posted image Je pa tako, da sta Pula in Dubrovnik najdražja mesta, pa otoki - najdražji je baje Pag (sicer ne vem zakaj, ker ima mostuser posted image ), Rab, Hvar,...V glavnem jaz povsod iščem Konzum pa jeuser posted image

Peglanje - kaj je že touser posted image user posted image Resno razmišljam o eni teti, ki bi mi likala..To je tu tako poceni, da se ne splača sam delat. Okoli 3 e ena ura, recimo da mi enkrat na teden pride za 2-3 ure pa popegla vse...Ma, še manj, ker imam itak pol cot takih, da jih ni treba peglat, pa postelnjnine ne peglam,...Peglat pa res ne maramuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1566
19.5.2008 22:53:17   
VANILI
ne vem več, kva sem kej komentirala, tak oda lahko da se kaj ponavljam, pa preslišteuser posted image
mišk, zelo zelo lepe fotke!!

janja,pridem tudi jaz na srečanje, najverjetneje, z marelo ali brezuser posted image

nova10ka - jedrt je bila tista mlinarica iz pekarne mišmaš, ki je izvajala psihično in fizično nasilje nad svojim ubogim mačkom, spletkarila s pekom iz kurje vasi in na koncu povzročila, da je mišmaš zapustil vas in maček je odšel z njim, kam, pa je maček vedel, a nam ni hotel povedatuser posted image

jasna- pravfajn te je bilo danes srečat in tvoje tri zakladke!! in skos ti pozabljam povedat, da mi je zelo všeč tvoja nova frizura!!user posted image

pomoč naših user posted image :  no jaz se ne morem pritoževat, da ne pomaga, ker res pomaga, ko je doma, ker on itak skos neki dela in mu skos zmanjkuje časa, tako da če se že skregava, je to gotovo zaradi njegovega pomanjkanja časa. Madona, pa da bi vsaj šel zvečer npr. na košarko, kot je včasih, ne pa delat. Spet pa mu ne mrem rečt deloholik, ker zna uživat tud v drugih rečeh. No, pri njemu velja pregovor, kar lahko storiš danes, ne odlašaj..., pri meni pa velja tale: ka lahko storiš danes, pusti za naslednjič in pejdi na RRuser posted image .

ulaa:in kakšen je tvoj razlog za hujšanje???user posted image  al pa jaz rabim večjo dioptrijo????

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
19.5.2008 23:03:27   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
in skos ti pozabljam povedat, da mi je zelo všeč tvoja nova frizura!!user posted image

ja, jasna, men tud user posted image . Zadnjič na srečanju si bila s to frizurco in s sončnimi špegli ful luštna user posted image . No, seveda, saj si tud sicer, ampak tam na srečanju mi je prav padlo v oči user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
19.5.2008 23:21:23   
jasna
Hej punceuser posted image

Bom kratka, ker sem čist sesuta. Sem vas pa vse prebralauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
da moraš otroka previjat na 3 ure (se mi je zdel tak podatek, ki ga rabiš vedet preden zanosiš, ne pa ko si v 7 mesecu).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

suzanamai, držim pesti za dober izviduser posted image

Vanili, sploh ne veš kako sem se te razveselilauser posted image  in malo po odraslo poklepetalauser posted image . Se mi že meša od zakajev. Trenutno smo v fazi kje je konec sveta, zakaj je svet okrogel in katero je glavno mesto afrikeuser posted image

Bi še pisala, pa komaj gledam.

? A katera ve, kje bi lahko kupila tiste visoke zastavice, ki jih malčki prevažajo na kolesu, da so bolj vidni?

Pa hvala za pohvaleuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
19.5.2008 23:30:18   
skuštrana
Se mi že meša od zakajev. Trenutno smo v fazi kje je konec sveta, zakaj je svet okrogel in katero je glavno mesto afrike

Joj, mi smo trenutno v fazi, Mama kje smo mi doma? Ji povem in čez 5 minut spet..Mama kje smo mi doma?user posted image user posted image In tako cele ljube dneve..Pa kje je babi doma, pa kje je on doma..Pa za vsakega na cesti vpraša kje je doma..Kot da jaz vemuser posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
19.5.2008 23:31:37   
VANILI
sanwebdra - tud moj bratranec se poroči v Berlinu to poletje, matr imata celo lastno speletno stran! (če koga zanima, kako to zgleda: www.tanja-robi-hochzeit.de user posted image ). pa smo tud mi mislili it, ker bo ful drugače in fensi, ampak isto - grem raje na morje.. ma tudi v Berlin bi rada šla... mah ne vem kaj bi rada... eno pametno marelouser posted image .. ma kaj luna da bo???!!!

suzanamai - veš, da držim pesti za Zojo!!!!user posted image

ja tvoja krema pomaga, a ne preprečuje srbenja... letos ne bom v kopalkah, mam take noge, da bo kdo mislil, da mam kugo ali aidsuser posted image

skuštrana - hvala za link!! ampak tale mutsy, veš kaj je? nima loka niti tam pri naslonu ni kotka, da da žabo glavo not, ko bo spal...ma  orva prespat.. moj mi pravi da me ne šteka, ko najdem na vseh najboljših marelah napake. Nič, jutri grem po uno za 15 evrov!!! ali še bolje - kar Živino staro bom privlekla iz kletiuser posted image

crocsice so oriđinale, lepo prosim, saj bi prilepla, sem direkt, ko bi mi kera povedala, kakouser posted image

živa - saj 37.5v ritki pomeni 37, to pa ni vročina, je normalno, do 37,2 je ok!!

margareta - fajn se nažuri!! jaz sem se enx napila, ko sem mela živo in se ni več dojila,kaki 2 letije mela, pa naju je moj gor spat spravljal, jaz pa vsa opotekajoča, joj sem se hecno počutla, Živa me je pa tui tko postrani gledalauser posted image . jaz sem sposobna past s postelej, ko sem pijana - zelo hitro se me prime, ker ponavadi ne pijem alkohola, npr. 2dl refoška, imam mehka komean in težke  noge, še deci, pa se mi tko vrti, da me je dal moj na posteljo, ki jo je ful vrtelo kot v Čarovniku iz Oza, ko je doroti doila okno v glavo. torej ker nisem dohajala pojstle, me je odcentrifugiralo ven torej na tlauser posted image .

skratka, rada bi šla na kak žur. pa ni nujno,da se je treba napit. ne, to bi se enkrat, v bodoče.

kinnie - joj moje perilo čaka...čaka.. ampak danes ne bo žal nč, so me malere preveč izčrpaleuser posted image

tatoo - moj brat ga ma že dolgo, pa ga je enkrat Živa vprašala, če se mu še ni spraluser posted image . jaz najhujše kar sem mela je bil uhan v nosu, pa sem si ga dala, ko sem mela prvo službo, med počitnicami, ko sem računala, da še ne bo ravnatelja, ker prvi tedenje treba met veliko rinko. Pa je prišel in je ostal brez besed, no jaz em se pa res počutla kot moška krava s tistim v nosu joj kaka blamaža...

nova10ka in moški z marsa: ja saj, mi2 setud pogovarjava, ampak v tistem trenutku, ko mora slišat svoje, se jaz oram spihat, da se lahko po preteku užaljenosti sploh pogovarjavauser posted image . je pa včasih tko žesmešen kak najin prepir, da se oba zadržujeva, da ne pokneva v smeh.

miclauser posted image user posted image  fajn prigoda, da vidim, da se še komu kaj takega zgodi
jaz sem včeraj dala Živo iz stolčka v aavtu, ji zabičala,da stoji na mestu, šla odpret prtljažnik in potegnit našo kravo (voziček, 500kg težak) ven, potem odpet žabota, ga dat v voziček, iskat Živo na drugo stran avta, ker sem jo 2x poklicala, pa se ni javila, jaz pa že panika, da kje je in ona,da se je pač malo zamislila, no ko naredimo 10 metrov, ploha, šibamo nazaj do avta, žabo se je medtem zbudu, vse napokat v avto, peljat 300m do trgovine, medtem pa žarko sonce posijalo je.....user posted image .

ločitve: moja sestrična mojih let se je ločila, poročila pri rosnih nekajin20ih, hčerko 13 let staro, zdaj živi v hiši svoje mame. Njena sestra letos ločila,stara30 let, živi isto v istihiši. tam živi še psička. Kje bomo pa zdaj mi spali, ko pridemo tja na obisk?? No, moj me je vprašal, če mamo to v familiji. Saj zdaj je že smešno, bilo pa ni. Pač pa občudujem tastarejšo, ker je upala naredit ta korak in zamenjala nesrečo in neko navidezno varnost s tem, da je samska,a srečna.user posted image

janja, eno user posted image tudi za Urbančka!!!!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
19.5.2008 23:33:50   
VANILI
zdej pa ne vem, a vas s svojimi posti uspavam, pa a naj vzamem to za pohvalo ali kritikouser posted image

spet ste vsi zginli

ok, grem pa še jaz, itak komaj gledam

zeeeeeeh

lahko noč

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
19.5.2008 23:37:53   
VANILI
crocsice v albumu pod geslom crocs (se mi zdi...)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
19.5.2008 23:50:10   
Margareta
mah, jaz še ne spim. Pišem poslancem in predsedniku vlade, ... o tem kakšne zakone sprejemajo, da potem ne dobimo vrtca. Vem, da sem malo prifuknjena, ampak ne morem biti tiho.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
19.5.2008 23:53:33   
VANILI
sem šla še prečekiratuser posted image
margareta - se pridružujem, podpiš še mene. jaz podpišem bilokaj, ko gre zakritizirat našo vladouser posted image .p ne pozabi spet na seks v mestu!!
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?