VANILI
|
sanwebdra - tud moj bratranec se poroči v Berlinu to poletje, matr imata celo lastno speletno stran! (če koga zanima, kako to zgleda: www.tanja-robi-hochzeit.de ). pa smo tud mi mislili it, ker bo ful drugače in fensi, ampak isto - grem raje na morje.. ma tudi v Berlin bi rada šla... mah ne vem kaj bi rada... eno pametno marelo .. ma kaj luna da bo???!!! suzanamai - veš, da držim pesti za Zojo!!!! ja tvoja krema pomaga, a ne preprečuje srbenja... letos ne bom v kopalkah, mam take noge, da bo kdo mislil, da mam kugo ali aids skuštrana - hvala za link!! ampak tale mutsy, veš kaj je? nima loka niti tam pri naslonu ni kotka, da da žabo glavo not, ko bo spal...ma orva prespat.. moj mi pravi da me ne šteka, ko najdem na vseh najboljših marelah napake. Nič, jutri grem po uno za 15 evrov!!! ali še bolje - kar Živino staro bom privlekla iz kleti crocsice so oriđinale, lepo prosim, saj bi prilepla, sem direkt, ko bi mi kera povedala, kako živa - saj 37.5v ritki pomeni 37, to pa ni vročina, je normalno, do 37,2 je ok!! margareta - fajn se nažuri!! jaz sem se enx napila, ko sem mela živo in se ni več dojila,kaki 2 letije mela, pa naju je moj gor spat spravljal, jaz pa vsa opotekajoča, joj sem se hecno počutla, Živa me je pa tui tko postrani gledala . jaz sem sposobna past s postelej, ko sem pijana - zelo hitro se me prime, ker ponavadi ne pijem alkohola, npr. 2dl refoška, imam mehka komean in težke noge, še deci, pa se mi tko vrti, da me je dal moj na posteljo, ki jo je ful vrtelo kot v Čarovniku iz Oza, ko je doroti doila okno v glavo. torej ker nisem dohajala pojstle, me je odcentrifugiralo ven torej na tla . skratka, rada bi šla na kak žur. pa ni nujno,da se je treba napit. ne, to bi se enkrat, v bodoče. kinnie - joj moje perilo čaka...čaka.. ampak danes ne bo žal nč, so me malere preveč izčrpale tatoo - moj brat ga ma že dolgo, pa ga je enkrat Živa vprašala, če se mu še ni spral . jaz najhujše kar sem mela je bil uhan v nosu, pa sem si ga dala, ko sem mela prvo službo, med počitnicami, ko sem računala, da še ne bo ravnatelja, ker prvi tedenje treba met veliko rinko. Pa je prišel in je ostal brez besed, no jaz em se pa res počutla kot moška krava s tistim v nosu joj kaka blamaža... nova10ka in moški z marsa: ja saj, mi2 setud pogovarjava, ampak v tistem trenutku, ko mora slišat svoje, se jaz oram spihat, da se lahko po preteku užaljenosti sploh pogovarjava . je pa včasih tko žesmešen kak najin prepir, da se oba zadržujeva, da ne pokneva v smeh. micla fajn prigoda, da vidim, da se še komu kaj takega zgodi jaz sem včeraj dala Živo iz stolčka v aavtu, ji zabičala,da stoji na mestu, šla odpret prtljažnik in potegnit našo kravo (voziček, 500kg težak) ven, potem odpet žabota, ga dat v voziček, iskat Živo na drugo stran avta, ker sem jo 2x poklicala, pa se ni javila, jaz pa že panika, da kje je in ona,da se je pač malo zamislila, no ko naredimo 10 metrov, ploha, šibamo nazaj do avta, žabo se je medtem zbudu, vse napokat v avto, peljat 300m do trgovine, medtem pa žarko sonce posijalo je..... . ločitve: moja sestrična mojih let se je ločila, poročila pri rosnih nekajin20ih, hčerko 13 let staro, zdaj živi v hiši svoje mame. Njena sestra letos ločila,stara30 let, živi isto v istihiši. tam živi še psička. Kje bomo pa zdaj mi spali, ko pridemo tja na obisk?? No, moj me je vprašal, če mamo to v familiji. Saj zdaj je že smešno, bilo pa ni. Pač pa občudujem tastarejšo, ker je upala naredit ta korak in zamenjala nesrečo in neko navidezno varnost s tem, da je samska,a srečna. janja, eno tudi za Urbančka!!!!