VANILI
|
joj kok smo pa danes naklofale !!! jaz sem prišla k sebi, smošli prej na predvečerni sprehod, vse je dišalo po dežju in smo se malo prezračili, edino Živi sem razlagala, da so tudi polžki živa bitja, da imajo pravico da živijo in sva jih s poti jemali in metali v travo. Naenkrat pa "krc!" naredi. "Mami, kaj je bilo to?" ja mami je polžka ubila!! se zgodi no. micla, mi mamo pa majhno zakonsko pojstlo. meter40. zame, ki rabim velik, ker ne morem spat utesnjeno, premalo. Tako dasemvčasih tako leht, da če vidim, da zaspi pri Živi, grem potiho spat in se razkomotim . sicer me p blazno moti njegovo smrčanje. Tu mač!! Pol ga bocknem, pa plane češ kaj da je. "Obrni se!" In se ubogljivo obrne. Ali popravi. Ali karkoli že. Saj itak ne ve drug dan, kaj sem mu govorila. Smrči pa tako, da odmeva. V določenih položajih. JOJ. čiščenje: mah... ne bi o tem... pandica - tudi Teo je zajokal včeraj, pa prišibam gor, pa je le malo čudno bil postavljen - glavo v kotu, rito v luftu, ampakje spal, tako da sem ga samo pokrila... pa včasih, če mi na joški zaspi, sanja in se smeje v spanju joj kako lepo mi ga je gledat... lasje - meni so ful izpadali, pa sem se ostrigla, zdaj mi malo manj izpadajo, nima pa več gostih, pa se kar malo oskubljeno počutim . brez skrbi, porihta se. Poglej si pri čelu, ti gotovo poganjajo že novi, puhek, a ne?? sanwebdra - tanja je Nemka, Robi pa Hrvat, ampak že celo življenje živijo v Nemčiji. Mi smo tudi, pa je moje zvilo domotožje in smo se vrnili domov. Najprej v Cro, potem v Slo . sem bila pa tudi sama presenečena nad celim pompom! Ampak so očitno ljudje, ki jim to res predstavlja višek v življenju in hočejo imeti velik pomp. Ki pa, žal, ni garancija za srečo... no, njima vsekakor želim vso srečo na svetu. margareta - kakšen tatoo pa ima sestra? In kaj bi mela ti?? in ja, vedno se odločam kot najbolj neodločen človek, potem izberem najslabše (no, recmo da to velja npr. za hrano, ne za moža ) pošljem, pol pa živi pravljico... pol pa hop nazaj!