|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
20.5.2008 21:25:45   
jasna
Joj Mehurčica, so me s tole krtačko spomnila na eno štorijo. Ko sta bila razbojnika 4 in 2 leti, sta se igrala in v sobo zvlekla ful posode iz kuhinje. Pa grem na WC in je vse mokro, pa grem v sobo in vidim, da imata v posodi vodo. Vprašam malega, če mi pokaže kje jo je dobil. Pa teče na skret, zajame z zajemalko in nese v otroško v lonecuser posted image . Sem tudi cel dan dezinficiralauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 20.5.2008 21:33:32 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.5.2008 21:28:52   
Jenny Anny
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Jz bom svojga pol peljala kr k našemu županu Lampretu, da ga čuva user posted image .

POl bom mela jaz blizu, bom kar podžupanu peljala, živi v našem bloku, saj ni mus, da je ravno županuser posted image user posted image user posted image

Se mi je danes čist strgal tukaj na RR, sem danes čist obsedla to kištouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.5.2008 21:32:27   
mehurčica
Jasna, jaz lulam......od smeha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.5.2008 21:35:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

POl bom mela jaz blizu, bom kar podžupanu peljala, živi v našem bloku, saj ni mus, da je ravno županuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  no, eto, maš pa res vse pri roki user posted image

strešni kovček: brez njega ne bomo mogli na morje user posted image . Na prvomajske smo za en teden šli nabito polni ... pa pozor, imamo res velik avto. Pišuka, pri nas smo šli štirje (moj starša, brat in jaz) z jugičem na morje user posted image , kam vse to pelje ...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 20.5.2008 21:40:04 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.5.2008 21:35:57   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Pa še to - JULJIJA JE PREHLAJENA ... in zdaj imamo vstajanje, ker duda ven pade, pa težko dihamo, pa nasploh bi se crkljali ... pa upam, da bo hitro mimo!

No, pa smo jo dočakali - prvo vročino - 38,1 v ritki, torej 37,6, kajne? Svečko že dobila, zdaj pa crkljanje ... noč niti ni bila tako slaba! Upam, da bo ta enaka prejšnji! Tako da jutri naju definitivno ne bo, ŽAL!

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Kompliciram še tako,da jo vsakič umijem z toplo vodo in vatko,pol z pleničko popivnam in ima lepo rito.Robčki so le za na pot.Nisem nikoli imela rada te kemije.Voda in vatka je res najbolj nežna za ritike.
Kaj pa ostasle,upam,da nisem edina,ki to delam.?

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Ne, ne, nisi edinauser posted image . Edino meni so ful boljše od vate krpice toto od tosame.

Jaz jo tudi obvezno umijem z vodo in vato zjutraj in zvečer, podnevi pa odvisno od prilike ... ponavadi zdaj sploh več nisva doma ... tako da pač nucava robčke! In meni se to ne zdi kompliciranje, ampak skrb za super rito, ker naša do danes še ni imela vnete ritke!!!user posted image  Toto pa itak rulajo!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majoli
nova10ka, zelo lepo si napisala tisto, da je odnos med partnerjema drugačen, ko pride user posted image . Tudi midva to konkretno opažava in se veliko pogovarjava, ker drugače bi bilo hitro zelo slabo in kmalu še slabše. Res je treba sproti reševati stvari in si včasih vzeti čas zase in čas samo za partnerja.

Ja, pri nas pa se samo jaz pogovorjam, zato sem včeraj ... user posted image .

Evo Rebekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.5.2008 21:54:27   
suzanamai
Suzanamai, vodo sta dali za Sanford. Vrečka je pa drugačna, ker se zbira srednji curek urina.

Jasna hvala, pa ti res vse vešuser posted image . No potem imava jutri vrečko za sanford, jo bom opozorila še predno nalepiuser posted image .

Moram še to povedat, da mojga danes kar nisem mogla spravit iz bušija, se je čisto zaljubil v gugalnike in igrače. Potem je bil pa full užaljen, k osliček ni hotel korenčka jestuser posted image .

Vanili maclaren je pa zakon. Pa zraven dobiš še podlogo, zimsko vrečo in prevleko za dež. Meni se zdi ugodna cena, pa še zelo lahko je vodljiv. Samo barvo imajo samo še rjavo-oranžno, no ga bo pa lažje prodati k je unisex. Zoja sploh ni hotla ven, tako da sva jo kar peljala do avtauser posted image .

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.5.2008 22:07:13   
mehurčica
Evo dva filmčka. Takratki je od prejšnjega tedna, dolgi pa od danes, ko smo doma tečnarli.user posted image Zdaj pa grem pod tuš in spat. Ni mala malca bit z dvema doma, ko je zunaj dež.user posted image Saj z Eni še gre, ampak ko 4 letnik rabi 1000000% pozornost, se mi pa včasih začne fuzlat.
Pa-pa

http://www.youtube.com/watch?v=3jRawPRiU1Y

http://www.youtube.com/watch?v=itOMf7pPOmQ

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.5.2008 22:08:21   
majoli
Klaudia, prosim, če na seznamu dorišeš Maksu en zobek. Hvala za odgovor.

Ja, test je pa Sanford. Sem si zapomnila. Hvala za lepo druženje Suzanamai, Zoja in Mai user posted image . In mačka Jureta sem spoznala.

Maks je imel danes zelo naporen dan - sedel samostojno precej dolgo in stabilno, čeprav je mahal naokoli, iz sedečege položaja je elegantno prešel v plazečega (za labelo bi naredil vse) in pa še za veliki finale se je v banjici oprijel roba in se frajer dvignil na noge in stal user posted image .

Jenny Anny, s Suzanomai sva videli tvojega dragega, ko je prišel po mleko.

Lahko noč, drage oktobrke!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.5.2008 22:12:12   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Joj Mehurčica, so me s tole krtačko spomnila na eno štorijo. Ko sta bila razbojnika 4 in 2 leti, sta se igrala in v sobo zvlekla ful posode iz kuhinje. Pa grem na WC in je vse mokro, pa grem v sobo in vidim, da imata v posodi vodo. Vprašam malega, če mi pokaže kje jo je dobil. Pa teče na skret, zajame z zajemalko in nese v otroško v lonecuser posted image . Sem tudi cel dan dezinficiralauser posted image

Hudo!!!user posted image

BTW, a ni letošnji prvi del Eurosonga katastrofa ... vsako leto slabše ... pa jaz, ko sem taki fan ... da bi le Rebeka najprej prišla!

Kaj zdaj Štajerke? Se boste zmenile za srečanje??? Kje se dobite:
- pikijakob
- Noa1
- Mehurčica ?
- Pandica ?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.5.2008 22:14:18   
2ursae
jasna, ob tvoji štoriji sem se spomnila na eno RRjevko, ki je pravila, da je njen mali z wc krtačko blagoslavljal stanovanje user posted image .

tko, brez pardona izključujem komp, ker tole ni več za nikamor user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.5.2008 22:15:28   
mama06

Maks je imel danes zelo naporen dan - sedel samostojno precej dolgo in stabilno, čeprav je mahal naokoli, iz sedečege položaja je elegantno prešel v plazečega (za labelo bi naredil vse) in pa še za veliki finale se je v banjici oprijel roba in se frajer dvignil na noge in stal user posted image .

To sem jaz vprašala v RA, če mu lahko dovolim, ko se kopava(sem ga namreč vedno popravila nazaj v sedeči položaj in mu nisem dovolila, da se dviguje), da se dviguje na nogice in vstaja, ker to počne že dober mesec in mi je strogo prepovedala, da bi to otroku pustila oz. ga moram pazit, da tega ne počne.

Mehurčica mala je prava caricauser posted image user posted image

Našemu že tudi rata, da lepo sedi, ga je zdravnica v RA zelo pohvalila, ker ful obvlada stranski sed in prehod v plazenje, samo potem bi on igračo zgrabil kar z obema rokama in bumf - direkt na nosuser posted image . Problem je, ker je hipoton in mu nogice kar lezejo narazen v kolkih, ampak se je že ful okrepil in sedaj že lahko malo zdrži z nogami skupajuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.5.2008 22:17:39   
Jenny Anny
Majoli potrjeno, je rekel, da je videl "vozičkarce", mleko je pa tud že zavreto.user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj včasih greva z Lano z vozičkom, ampak danes je bilo slabo vreme, pa dopoldan naju je dež že temeljito opral in si nisem želela še kakšne popoldanske deževne prhe.
Ma ta RR je res zakon. Bom mogla sedaj ko grem na Dolenjsko kar očetu račkota zaplent, to me bo vesel.user posted image

No ko smo pa ravno pri mleku, kdaj jim lahko začnemo dajat domače mleko, oziroma vsaj skuhamo kakšen gres al pa mlečni riž na njemuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.5.2008 22:18:38   
mama06
VANILI kje si? A študiraš? Mislim na boljše cajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi šla spat, pa rabim tvoj post za LN kot pravljico otrociuser posted image

Ampak babe, ve ste čist adijo, koliko ste naklofale danesuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.5.2008 22:21:10   
jasna
Mehurčica, a Eni najprej po kolenih, poL pa zašiba po bušiju?user posted image

Majoli, a si slikala Maksa? Je bila danes zanj velik danuser posted image . Bravo mali možuser posted image

Sanwebdra, eurosong - user posted image  (ampak ne vse, tale tipo iz Rusije - mmmmmmuser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
tko, brez pardona izključujem komp, ker tole ni več za nikamor user posted image

Maš prouuser posted image

pa, pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.5.2008 22:21:28   
živa
Hoj!

Za začetek: Ljubljančanke, mi smo imeli 6. bolezen, ker so se danes pojavile pikice, tako da se vsem, ki ste bile v Čolnarni, opravičujem, če je čvergo slučajno koga okužil

Drugače sem pa včeraj klicala v ZD, ker je bil pač bolan in ker še vedno tako slabo je in preverila, koliko je imel hemoglobina: 132 user posted image . Sem se v sekundi nehala sekirat zaradi slabega sprejemanja GH user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Ej punce, lejte tole
http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic

Evo, jaz (in pingi) imava ta voziček in mi je zakon za svojo ceno. Je pa res, da moraš malo paziti na neravnih terenih, ker se je meni pred srečanjem v čolnarni med vezanjem vezalk zapeljal s pločnika z malo naklona in se prevrnil med dva parkirana avta user posted image . Ker je bil čvergo privezan, je bil ok in ni niti zajokal.

Umivanje rite: s home-made frotirastimi krpicami in vodo.

jasna: user posted image user posted image user posted image  za vaše dogodivščine s straniščno vodo user posted image . Naš večji tudi ne čuti nobenega gnusa do lulanja, stranišča, kanalizacije ... user posted image

Kahlica: moj večji je bil star leto in pol, ko je bil na morju nagec in je povezal lulanje z občutkom. Takrat smo mu vzeli plenice, potem smo ga kar dolgo dajali vsake toliko časa lulat, zdaj pa že sam pove. Kaka pa še v hlačke user posted image  in tudi med spanjem ima plenico. Jaz nameravam čverga odvajati naslednje poletje.

Jasna, saj ko se pikice pojavijo pri 6. bolezni, nisi več kužen, ali ne? Potem bi prišla z malim v četrtek na srečanje.

Maks in Jernej in Eni user posted image . Naš še niti sedi ne, kje je še plazenje.

Zagotovo sem še kaj pozabila, ne zamerite, je bil danes res težak dan user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.5.2008 22:22:39   
VANILI
joj kok smo pa danes naklofaleuser posted image !!!
jaz sem prišla k sebi, smošli prej na predvečerni sprehod, vse je dišalo po dežju in smo se malo prezračili, edino Živi sem razlagala, da so tudi polžki živa bitja, da  imajo pravico da živijo in sva jih s poti jemali in metali v travo. Naenkrat pa "krc!" naredi. "Mami, kaj je bilo to?" ja mami je polžka ubila!!user posted image
se zgodi no.

micla, mi mamo pa majhno zakonsko pojstlo. meter40. zame, ki rabim velik, ker ne morem spat utesnjeno, premalo. Tako dasemvčasih tako leht, da če vidim, da zaspi pri Živi, grem potiho spat in se razkomotimuser posted image . sicer me p blazno moti njegovo smrčanje. Tu mač!! Pol ga bocknem, pa plane češ kaj da je. "Obrni se!" In se ubogljivo obrne. Ali popravi. Ali karkoli že. Saj itak ne ve drug dan, kaj sem mu govorila. Smrči pa tako, da odmeva. V določenih položajih. JOJ.

čiščenje: mah... ne bi o tem...user posted image

pandica - tudi Teo je zajokal včeraj, pa prišibam gor, pa je le malo čudno bil postavljen - glavo v kotu, rito v luftu, ampakje spal, tako da sem ga samo pokrila... pa včasih, če mi na joški zaspi, sanja in se smeje v spanju joj kako lepo mi ga je gledat...

lasje - meni so ful izpadali, pa sem se ostrigla, zdaj mi malo manj izpadajo, nima pa več gostih, pa se kar malo oskubljeno počutimuser posted image . brez skrbi, porihta se. Poglej si pri čelu, ti gotovo poganjajo že novi, puhek, a ne??

sanwebdra - tanja je Nemka, Robi pa Hrvat, ampak že celo življenje živijo v Nemčiji. Mi smo tudi, pa je moje zvilo domotožje in smo se vrnili domov. Najprej v Cro, potem v Slouser posted image . sem bila pa tudi sama presenečena nad celim pompom! Ampak so očitno ljudje, ki jim to res predstavlja višek v življenju in hočejo imeti velik pomp. Ki pa, žal, ni garancija za srečo... no, njima vsekakor želim vso srečo na svetu.

margareta - kakšen tatoo pa ima sestra? In kaj bi mela ti??

in ja, vedno se odločam kot najbolj neodločen človek, potem izberem najslabše (no, recmo da to velja npr. za hrano, ne za možauser posted image )

pošljem, pol pa živi pravljico... pol pa hop nazaj!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.5.2008 22:26:55   
janja
majoli - datum zobka - jaz napišem tisti datum, ko ga začutim - pa saj takrat se tudi že vidi.

JennyAnny - tvoja pa že lepo čiča v fliperju. Jaz sem ga pa spet pozabila pri sestri. Ma sem sklerozna.

mehurčica, jasna - mi je znano. Jaz sem ničkolikokrat našla Andraža v WC-ju k ga je čistil. Mu je blo ful všeč, meni pa malo manj.

kahlica - mi smo bili podnevi suhi pri 25 mesecih (v enem tednu odvajanja). Kahlice nismo dolgo uporabljali, ker sem mu kupila podstavek za WC in mu je blo tko všeč, da je hodil lulat in kakat kar na WC. V hlače se mi je pokakal samo 1x, potem pa nikoli več. Ponoči pa imamo še vedno plenice. Žal. Andraž ogromno popije, se pa ponoči, če se polula sploh ne zbudi. Sem že omenila P, pa je rekla, da zaenkrat še ni panike, da lahko pri fantkih to traja tja do šole. No, upam, da pri Urbanu ne bo tako.

umivanje ritke - pri nas tud rulajo krpice toto. Ko jih zmočiš, so tako prijetno mehke.

mehurčica - dobra filmčka. Men je tista tvoja modra preproga ful dobra. Ne vem zakaj me spominja na prizorišče po umoru.

vanili - a si dans čist u depro padla? Eno user posted image zate. Saj bo jutri bolje. Vidm, da si že v elementu.

Urban je bil tud danes tečen k sto user posted image , pol pa še Andraž divja naokoli, pa nič ne uboga. Men se je že čist mešal, sem komaj čakala večer, da gresta spat. A jutr bo pa spet sam dež? Punce men se bo sfuzlal med štirimi stenami. Rabm odklop.

Srečanje ljubljanskih desetk007 - 22.5.2008 ob 11h  - Kolosej. Prijavljene:
  • janja
  • kasija
  • suzanamai
  • vanili
  • pingi
  • živa

živa - a 6. bolezen. Kolk je pa inkubacijska doba? No, čimprej se pocajtite.

< Sporočilo je popravil janja -- 20.5.2008 22:32:53 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.5.2008 22:36:29   
majoli
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

To sem jaz vprašala v RA, če mu lahko dovolim, ko se kopava(sem ga namreč vedno popravila nazaj v sedeči položaj in mu nisem dovolila, da se dviguje), da se dviguje na nogice in vstaja, ker to počne že dober mesec in mi je strogo prepovedala, da bi to otroku pustila oz. ga moram pazit, da tega ne počne.

Ravno danes sva se s Suzanomai spraševali, ali ni še prezgodaj, da naši pikci poskušajo stati. Se pa vseeno sprašujem zakaj je naraven razvoj eno, RA pa dovoljuje nekaj drugega? Zakaj ni ok, da se on dviguje, če se sam želi in kar je pomembneje, zmore? Meni je lepo opazovati kako se Maks razvija in kaj že vse zmore. Početja ne bom spodbujala, če pa nekaj naredi spontano, pa res ne vem zakaj ne bi.

< Sporočilo je popravil majoli -- 20.5.2008 22:38:09 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.5.2008 22:38:08   
skuštrana
wc krtače - jaz tiste domače še nekako preživim, na bruhanje mi grejo pa v wc v kakšnem šoping centru ali na javnih wc-jih..in na žalost ima Liza te najrajeuser posted image Pa kdaj za vraga se naučijo da je to za kozlat nagravžnouser posted image Če me kdo posluša ko peljem Lizo lulat si tudi misli svoje..user posted image Ker ji moram  v 2min 100 krat rečt, da naj pusti VSE pri miru, pa še vedno usp roko kam vtaknit. Fuj..

Metkica1, kje boš vzela torto. Jaz vem za eno faj žensko, v Socki, res ima dobre...Pa en moj kolega jih tudi peče, sta pa oba prfoksa na gostinskiuser posted image Meni je naredila poročno, so bili vsi navdušeni. Naredila je pa ledeno (njemi) in pa sadno.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.5.2008 22:40:58   
mama06

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Ravno danes sva se s Suzanomai spraševali, ali ni še prezgodaj, da naši pikci poskušajo stati. Se pa vseeno sprašujem zakaj je naraven razvoj eno, RA pa dovoljuje nekaj drugega? Zakaj ni ok, da se on dviguje, če se sam želi in kar je pomembneje, zmore? Meni je lepo opazovati kako se Maks razvija in kaj že vse zmore. Početja ne bom spodbujala, če pa nekaj naredi spontano, pa res ne vem zakaj ne bi.

Zato, ker to, kar dela, ne dela še pravilno, ker ne delajo prave mišiceuser posted image . Tako je bilo razloženo meni. V vodi pa sploh ne, saj voda stvari dosri olajša in krepi napačne vzorce. Samo posredujem naprej, kar je bilo meni rečenega, da ne bo pomote. Vsaka se zase odloča in jaz mu ne dovolim in mu tudi še dolgo ne bom dovolila, da bi vodo izkoriščal za poskuse vstajanja in stanja na nogah. Največkrat se baje namreč zgodi, da otroci ne stopajo pravilno: peta, prsti, ampak obratnouser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.5.2008 22:43:20   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Metkica1, kje boš vzela torto. Jaz vem za eno faj žensko, v Socki, res ima dobre...Pa en moj kolega jih tudi peče, sta pa oba prfoksa na gostinskiuser posted image Meni je naredila poročno, so bili vsi navdušeni. Naredila je pa ledeno (njemi) in pa sadno.

skuštrana, jaz se priporočam. Kje je to možno konzumiratuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem odvisnik od sladkega. Sva šla danes z dragim na sprehod, pa me je dragi peljal še na nekaj sladkega in sem si naročila veliko sadno solato s sladoledom in smetano. Njami....

Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.5.2008 22:44:42   
skuštrana
Mama06,vidiš, mene je tudi to zanimalo..Naš se sicer še ne dviguje, oz. še vedno pokušava iz sedečega v plazeči položajuser posted image ...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.5.2008 22:44:59   
mama06
Evo, ker se menim sama s sabo, grem.

LN vsem, jutri bo še en deževen danuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.5.2008 22:45:38   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mama06,vidiš, mene je tudi to zanimalo..Naš se sicer še ne dviguje, oz. še vedno pokušava iz sedečega v plazeči položajuser posted image ...

iz sedečega v plazeče je OKuser posted image , samo prste in peto mora prav obrnit. To pomeni vedno v smeri kolena morajo bit prsti na nogah:)

< Sporočilo je popravil mama06 -- 20.5.2008 22:46:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.5.2008 22:45:56   
noa1
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Kaj zdaj Štajerke? Se boste zmenile za srečanje??? Kje se dobite:
- pikijakob
- Noa1
- Mehurčica ?
- Pandica ?

Da nas rešim vseh muk.
Srečanje Planet tuš 21.5. 2008
ob 11.00

če pa ima katera boljšo idejo, pa naj pove.

No...katera pride jutri, da se ne bomo na koncu tri ali pa dve dobile. Se pol lahko kar pri kateri doma dobimo, bo bolj komotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil noa1 -- 20.5.2008 22:48:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?