GoYa
|
Helou bejbike. Evo mene spet v bolnici. Danes smo bili dogovorjeni, da pridem nazaj, če ne bo nič in tako sem tukaj. Mišek13, ja, hiško smo dokončali. 8. marca smo se vselili, ampak 13. marca sem pa že morala v bolnico, tako da nisem dolgo uživala v njej. No, mi je bilo pa dano po dolgem mesecu in pol biti doma 10 dni za prznike . Sayuri, se čist strinjam s tabo, da je danes tako lep datum, ampak je ravno še danes moj G na dopustu, tako da sva se z Likarjem popoldne že mal pogajala o datumu. Sem mu rekla, da najlepšega ta teden (5.5) smo že zamudili. Potem me je vprašal, kaj mislim o 9.5., pa sem rekla, da mi je čist vseeno, sam da bo in to čimprej. Pa še za EA je rekel, da se bomo lahko zmenili . No, tko, jst približno že vem, kdaj bo, vas bom pa še mal pustila v firbcu . Sm žleht a ne Pika, Lina je zaenkrat navdušena nad "jenčki". Bomo videli, kako bo, ko bosta dejansko doma in se bomo dosti z njima ukvarjali, ona pa ne bo več edinka. Drgač pa metle še nisem kupila . Morm pa it še pogledat, kaj mi kaj svetujejo. Aja, Sayuri, namesto Legoferja vpraši za kaj drugega. Meni je je bil tudi ogaben in sem po njem cel dan imela čuden okus. Tu v bolnici so mi pa dajali tablete Hematopan in so kul. Lep podravček tudi vsem ostalim.
< Sporočilo je popravil GoYa -- 5.5.2008 20:02:45 >
|