|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.5.2008 22:38:19   
NAJBOLJŠA
Dober večer, bejbe...
Kako ste mi?
Jaz sem imela nakaj pokvarjen računalnik-kovačeva kobila je zmeraj bosa-pa sedaj upam, da bo ok.
Sem vas kar malo pogrešala.Na brzino sem prebrala, da ste več al manj v redu.
A je še ktera pokonc?
Jaz sem v nočni, tko da lohk mal semle skočim..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7276
14.5.2008 10:45:15   
sončnica24
Hojla, da se vam malo javim, sem danes že bila na sprehodu sem se odločla da bom vsako jutro šla tako za ene pol ure na sprehod pravijo da je to dobro ker imaš nekaj kondicije pri porodu tako da škoditi že ne moreuser posted image .

Kako so pa kaj vaši kg? Jaz sem se od prvega pregleda pred dvema mesecema zredila samo za 1kg samo so mi vseeno vse hlače premale tako da sem že kar v nosčniških mi je prav fajn ker nimajo gumbov pa jih brez problema gor dobimuser posted image

Ancica upam da je bilo na pregledu vse dobro in da si videla svojo user posted image , tany ti pa nič kaj ne delaj meni je moja g tudi rekla naj vas kar cartajouser posted image . Saj pa prav ker potem bomo tako ali tako na polno zaposlene.

Toliko za danes mogoče se še kaj javim, čeprav se zdaj odpravljam kopalnico čistit pa potem bi še mogla začet kosilo pripravljat tako da malo dvomim da še bo kaj časa.

Pa pa

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7277
14.5.2008 10:53:55   
sončika84
Živjo! Evo,malo sprostitve med učenjem-pa se mvas prišla pozdravit! user posted image  Kako ste kaj? ancica kako je bilo na pregledu? Me ful matra firbec!user posted image  sončnica ti kar lepo pridno hodi na sprehode.Tut jaz grem vsak dan. tko za eno urco.Čeprov mi gre zmer težje,ker me začnejo podplati bolet in gležnji otekat. Amapk me prav mal obriga,jaz moram it ven! Zdej se mzačela še mal telovaddit doma-vaje za hrbtenico,križ,gležnje,vrat... In se prov fajn počutm.
jah nič,grem se nazaj učit!user posted image  Tako se mi ne da,pa morm. v petk mam izpit,pa je kr obsežna zadeva. pa res si želim narest! KEr se mi ne bo dalo še enkrat hodit,pa čeprav ej naslednji rok konec emseca. No ja,dejmo rečt da mi bo uspelo zdaj. user posted image  Punce,lepo bodite,pazite nase in na svoje user posted image  pa pa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7278
14.5.2008 14:12:27   
tany83
Dobro jutro

Kako ste kaj???

Soncnica... no lepo slisat, da se nisi dost zdredila user posted image user posted image user posted image  jaz tud upam, da se ne bomuser posted image  ... to da so ti vse hlace premajhne je pa itak logicno sej user posted image  raste z njim pa tud trebuscek user posted image  ze meni je smotano hlace nosti k jih morem zapet, najraj nosim kake kratke hlace k so kot trenirka, elasticne user posted image  al pa kako krilce...

upam, da se nam ancica kmal kaj oglasi in pove kako je blo na pregledu ker sem fuul radovedna...

sem danes vstala zgodaj, da vas pozdravim, ker zdaj morem it dat prat perilo in ga je en kup in sva vceraj nesla z mojim pralni stroj na streho, kjer je pralnica, sicer jo mam en prostro kot pralnica v stanovanju, sam ni lih prakticno ker je odtok za vodo prevec visoko in ostaja voda v pralnem stroju, na strehi pa je to fajn postimano, tko da grem zdaj dat prat in pocakam da vse opere, ker se mi ne da hodit gor in dol...

Upam, da se ancica tacas javi, jaz pa pridem cez kako urco, dve nazaj... user posted image

PaPa user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 7279
14.5.2008 14:24:30   
sončika84
Tany pa ti si res zlooo pridna. nonstop neki delaš! KAj če bi se mal ustavla?user posted image user posted image ne,sej je lepo to,dasi tko pridna.ker smao se itak nič ne nardi.sej tut jaz skoz kej prčkam. Kaj češ,sej č ne pa je dolgčas.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7280
14.5.2008 15:06:34   
spps
ojla PUNcekuser posted image user posted image user posted image user posted image kako kaj?ancica,poročaj kako je bilo na pregledu....
jaz pa grem zdajle zmalo na sladoled,potem pa jo bomva mahnile k kolegici na obisk,katera ima en mesec staro pupouser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte,pridem nazaj proti večeru.
lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image
Najboljša,jaz sem že pa mislila,da te ne bo več na forum,sem te kr hitro pogrešilauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7281
14.5.2008 16:09:58   
_ancica_
Ojla punce user posted image kako ste danes? Jas sem se kar...vceraj na ''pregledu''pa user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem kako je blo...pridem tja, mi dajo loncek za lulat, grem lulat in potem me sestra sprejme, pregleda vodo (proteine) in je ok. Potem me stehta in gre ven. Pride G in me zacne sprasevat sej veste ce pijem, kadim, ce imam kake alergije bla bla bla, potem me vprasa kdaj ej bil zadnji dan M in mu povem, izracuna  mi PDP 7. december, mi rece naj se vlezem in mi pretipa trebuh, potem mi zmeri pritisk, vse lepo in prav, potem pa rece, da glede na to da nimam se zavarovanja dokoncno vstimanga, je boljse da pocakam do julija (ko bom dobila zdravstveno kartico) in potem grem lahko na vse tiste teste za kri itd, ker drugace bi blo predrago (je omenjal nekih 400-500 dolarjev). Potem ga vprasam kaj pa UZ, pa mi rece, da se ne splaca se zdaj, da je prezgodaj user posted image user posted image user posted image , da pa ce res hocem, naj se narocim cez kaka dva tedna in mi da napotnico. Mene je skor kap zadela. Sem placala 170 dolarjev za ta pregled, pa nisem nic novga zvedla. user posted image user posted image user posted image Naslednji pregled imam cez en mesec. Dal mi je pa polno nekih napotnic, ampak svetoval naj pocakam do julija ko bom imela zavarovanje, da mi ne bo treba placevat, ker je baje fuuul drago. Tko, da danes bom poklicala in se narocila na un preklet UZ, ceprav ga bo treba placat. Za ostale preiskave (kri in pa nekaj kar se imenujeMaternal Serum Screening (se mi zdi, da je to krvni test za odkrivanje napak na plodu, podobno kot NS ampak ni NS, in se lahko dela do 20 tedna, in jaz bom ravno nekje v 20. tednu, ko dobim zdravstveno).

V glavnem punce, jaz sem bla vceraj takoooo slabe volje, da vam sploh ne znam opisat, sem prav depresivna ratala, mojmu sem cel popoldan jokala, kako nobeden noce met opravkov z mano in da se pocutim kot drugorazredno sranje tukaj v Kanadi. Sem prav rekla, da bi raje bla v Slo, kjer bi mi vsaj UZ nardili. V glavnem sama sebi sem se smilila user posted image danes sem ze malo bolje. Sem bla pa tok vesela, da bom koncno vidla malo pikico, pa da bom lahko trakec dala gor, zdaj pa se vedno ne vem pri cem sem user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7282
14.5.2008 16:31:42   
tany83
ancica  

sploh nevem kaj naj ti recem, sam kar sokirana ostala ko sem brala ta tvoj post, sej ne morem verjet, si lahko predstavljam kako se pocutis user posted image user posted image user posted image  sam da kaj takega dohtar rece, da je se prezgodi, ce ti je izracunal PDP 7. december bi se zdaj ze videlo in to lepo, jaz sem bila na UZ ko sem bila v 6. tednu in sem videla plodek in kako mu srcek utripa, saj to je zadost da si pomirjen, saj te morem pregledat, kaj pa ce bi blo kaj narobe... a se ne mores k kekemu drugemu g narocit... mater ja, sem se jaz prav jezna, da se to v Kanadi dogaja eni razviti drzavi pa ne morem verjet...

Jaz ti posiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi provala kakega G dobit da mi Uz nardi, sej ne mores cakat se en mesec...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7283
14.5.2008 17:24:19   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica  

sploh nevem kaj naj ti recem, sam kar sokirana ostala ko sem brala ta tvoj post, sej ne morem verjet, si lahko predstavljam kako se pocutis user posted image user posted image user posted image  sam da kaj takega dohtar rece, da je se prezgodi, ce ti je izracunal PDP 7. december bi se zdaj ze videlo in to lepo, jaz sem bila na UZ ko sem bila v 6. tednu in sem videla plodek in kako mu srcek utripa, saj to je zadost da si pomirjen, saj te morem pregledat, kaj pa ce bi blo kaj narobe... a se ne mores k kekemu drugemu g narocit... mater ja, sem se jaz prav jezna, da se to v Kanadi dogaja eni razviti drzavi pa ne morem verjet...

Jaz ti posiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi provala kakega G dobit da mi Uz nardi, sej ne mores cakat se en mesec...

dal mi je napotnico za UZ, tko da bom danes poklicala in se narocila (za drug teden, ce mi bo ratalo). Ne vem kaj jim je tak problem narest en UZ user posted image Pomoje da zato, ker nimam zavarovanja in pol me posiljajo od enga k drugmu. Sem povedala moji mami, pa je rekla da ko je bla ona noseca, tudi niso delali UZja tako zgodaj. Samo mater sej nismo v 70-ih, pa tud Kanada, k naj bi bla ena od najbolj razvitih drzav na svetu...pfffffff, za posrat!!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7284
14.5.2008 17:28:14   
_ancica_
jst si bom kar dala en trakec gor...bom boljse volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je rekel da sem glede na zadnjo M 10tednoc in 3 dni, ampak jaz mislim da sem kak teden manj, zarad pozne O, tko da si bom nastimala trakec za 9 t in 4 d user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7285
14.5.2008 17:58:28   
sončika84
user posted image user posted image user posted image Zate ancica! Sem ostala brez besed ko sem prebrala tvoj post. Glede na to,da si za pregled plačala 170dolarjev(kolk je to prbližn v eurih??),kar najbrž ni malo,biti lahko vsaj ultrazvok naredu. In ole pošiljanje od enega do drugega tut ni pošteno. Pa kaj češ,če še nimaš zdravstvenega uštimanga. To pač traja,ker so organi tko počasni,da adijo! Groza vse skupaj no!! Ja zdržim s tabo,pa upma,da boš vseen kmal šla na UZ in vidla svojo pikico! Čimmanj se sekiraj,da bi tudi user posted image  lepo raset in bil zadovoln. user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7286
14.5.2008 18:07:46   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

user posted image user posted image user posted image Zate ancica! Sem ostala brez besed ko sem prebrala tvoj post. Glede na to,da si za pregled plačala 170dolarjev(kolk je to prbližn v eurih??),kar najbrž ni malo,biti lahko vsaj ultrazvok naredu. In ole pošiljanje od enega do drugega tut ni pošteno. Pa kaj češ,če še nimaš zdravstvenega uštimanga. To pač traja,ker so organi tko počasni,da adijo! Groza vse skupaj no!! Ja zdržim s tabo,pa upma,da boš vseen kmal šla na UZ in vidla svojo pikico! Čimmanj se sekiraj,da bi tudi user posted image  lepo raset in bil zadovoln. user posted image  

za pouser posted image ni kej!!! 170 dolarjev naj bi blo priblizno 110 evrov, ce se ne motim in ja za tako ceno bi mi lahko vsaj UZ nardil. Mah, sem rekla, da se ne bom vec sekirala zarad tega, ker tko samo skodim sebi in mali pikici. Lahko pa recem samo to, da zdravstvo tukaj je za en kuser posted image user posted image Zdravstvenega pa nimam, ker do aprila pac nisem imela stalnega prebivalisca. Je pa tako, da je treba cakat 3 mesece od datuma ko dobis stalno bivalisce, se pravi da bom cakala se dva meseca. Bo ze...

Drugace pa vsem puncam hvala za user posted image user posted image user posted image in podporo...prav rada vas imam vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7287
14.5.2008 18:24:16   
tany83
ancica sej mas prav ne se sekirat, ker mas prav tko sam svoji pikici in sebi skodis...

je pa res da ko so nase mame rojevale niso deli Uz tako zgodaj, ma tud kontrlolirali jih niso tko in niso niti vedeli da je tolk ss... ma od takrat smo pa ja sli naprej, ce se je men videli se bi tebi tud, jaz sem bla na prvem pregledu ze en mesec nazaj... ma nimam besed, sem msilila da je Kanada bolj razvita drzava, sam vidim da so prav prasci, druge besede nimam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prej sla naprej prat, sem koncno koncala vse, od 9ih sem prala user posted image user posted image user posted image ... ma zdaj je vse, sam vse belo oprala, barvasto, crno in kavbojke... me je pa zdaj moj klical, kako sem, ker se se zmer bolana, fuul prehlajena in je reku da mi koslilo prnese user posted image user posted image user posted image  no vsaj kuhat mi ne bo treba...

aja ancica trakec si pa kar dej gor, sej skodit ne more user posted image user posted image user posted image user posted image
pa upam, da ti bo hitro prslo do naslednjega Uz in ti ne bo treba velik placat, ker to je kar dragouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7288
14.5.2008 18:42:44   
_ancica_
tany...ja trakec sem si ze nastimala...sploh nisem vedla kerga naj dam gor, ker jih je tok velik na izbiro user posted image No, zaenkrat bom tega mela user posted image user posted image user posted image
Glede Kanade...kr neki user posted image Sploh se ne bom vec sekirala, sej ce ni kakih hudih krcev in krvavitve, potem ja nima kej bit narobe. Bom pa zddej poklicala in se probala narocit na UZ. user posted image Ti se pa hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image sej verjetno se ze kaj boljse pocutis user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7289
14.5.2008 18:47:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...ja trakec sem si ze nastimala...sploh nisem vedla kerga naj dam gor, ker jih je tok velik na izbiro user posted image No, zaenkrat bom tega mela user posted image user posted image user posted image
Glede Kanade...kr neki user posted image Sploh se ne bom vec sekirala, sej ce ni kakih hudih krcev in krvavitve, potem ja nima kej bit narobe. Bom pa zddej poklicala in se probala narocit na UZ. user posted image Ti se pa hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image sej verjetno se ze kaj boljse pocutis user posted image

ja to mas prav,  ce bi blo kaj hudo narobe, bi krvavela al pa te bi bolelo, tko da je po moje vse OK... naroci se na Uz in upam, da bos mela kako fajn G, da ti bo vse lepo pokazala, razlozila in dala eno slikco user posted image

Jaz morem rect, da sem fuul zadovoljna s svojin G, me fuul pogleda, si vzame cas, zdaj cakam, da se inekcijo dobim, mi je kalcij predpisal, pa vitamine s folno, vse preglede sem dala skoz, tko da sem res vesela user posted image

Drgac se pa dans pocutim se slabs kot vceraj kar se prehlada tice, pa se bruhala sem mal prej dopoldan user posted image  zdaj pa lezim na postelji, tipkam in cakam da mi moj koslio prnese, ker sem cist crknjan od tega pranja...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7290
14.5.2008 19:02:29   
_ancica_
punce, sem poklicala in se narocila za cez dober teden user posted image user posted image user posted image v petek 23. maj ob 11:30. Je pa za placat...itak user posted image 160 dolarjev....midva bova bankrotirala!!! 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7291
14.5.2008 19:05:37   
_ancica_

ja to mas prav,  ce bi blo kaj hudo narobe, bi krvavela al pa te bi bolelo, tko da je po moje vse OK... naroci se na Uz in upam, da bos mela kako fajn G, da ti bo vse lepo pokazala, razlozila in dala eno slikco user posted image

Jaz morem rect, da sem fuul zadovoljna s svojin G, me fuul pogleda, si vzame cas, zdaj cakam, da se inekcijo dobim, mi je kalcij predpisal, pa vitamine s folno, vse preglede sem dala skoz, tko da sem res vesela user posted image

Drgac se pa dans pocutim se slabs kot vceraj kar se prehlada tice, pa se bruhala sem mal prej dopoldan user posted image  zdaj pa lezim na postelji, tipkam in cakam da mi moj koslio prnese, ker sem cist crknjan od tega pranja...

bogica!!! user posted image user posted image user posted image sej bo kamlu boljse...slabosti bojo minile, pa se prehlada se bos znebila user posted image user posted image user posted image aja, pa se mamo bos dobila na obisk!!!! JUPI!!!! user posted image user posted image user posted image

jaz pa moram se tiste koledarje popravljat...joj, kar naprej je kaj za popravit in me moj oci kar naprej klice...mi gre ze kar malo na zivce user posted image user posted image user posted image sej bo, se ta teden, potem bo pa mir....upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7292
14.5.2008 19:06:06   
tany83

punce, sem poklicala in se narocila za cez dober teden user posted image user posted image user posted image v petek 23. maj ob 11:30. Je pa za placat...itak user posted image 160 dolarjev....midva bova bankrotirala!!! 

user posted image user posted image user posted image  no vsaj da so ti dal tko hitrp datum... joj sam je res drago, hudica ja user posted image  kaj si misiljo... kolk pa mores placevat zdravstveno zavarovanje na mesec???? a pol ti zavarovalnica krije vse???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7293
14.5.2008 19:09:25   
tany83

bogica!!! user posted image user posted image user posted image sej bo kamlu boljse...slabosti bojo minile, pa se prehlada se bos znebila user posted image user posted image user posted image aja, pa se mamo bos dobila na obisk!!!! JUPI!!!! user posted image user posted image user posted image

jaz pa moram se tiste koledarje popravljat...joj, kar naprej je kaj za popravit in me moj oci kar naprej klice...mi gre ze kar malo na zivce user posted image user posted image user posted image sej bo, se ta teden, potem bo pa mir....upam user posted image user posted image user posted image

ja problem je ker nic ne jemljem nobenega zdravila pol pa hudic ne gre nikamor... sej slabosti so manjse, sam danes nevem kaj mi je, mal sem tud od prehlada slaba...

komja cakam da pride moj mama user posted image user posted image user posted image  v nedeljo je tle... JUPIIIIIII

zdaj pa cakam, da mi moj kitajsko prnese, jaz fuul kitajske pojem, ta teden ze drugic, bom kitajca rodila, al pa bo mel oci take kot kitajci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7294
14.5.2008 19:13:31   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  no vsaj da so ti dal tko hitrp datum... joj sam je res drago, hudica ja user posted image  kaj si misiljo... kolk pa mores placevat zdravstveno zavarovanje na mesec???? a pol ti zavarovalnica krije vse???

je ful drago...potem ko imas enkrat zavarovanje je zastonj. Ampak moram pocakat se dva meseca. Mi jeG  rekel vceraj, da lahko pocakam do julija z UZ ker bo potem zastonj, ampak sem mu rekla da bi res rada vidla pikico in da mi koncno povejo kok tednov sem noseca, da bom vedla za naprej, no in potem mi je dal to napotnico, kamor sem prejle poklicala. Mah, ce sem cakala en mesec, bom pa se ta teden in dva dni zdrzala user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7295
14.5.2008 19:22:43   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany8

ja problem je ker nic ne jemljem nobenega zdravila pol pa hudic ne gre nikamor... sej slabosti so manjse, sam danes nevem kaj mi je, mal sem tud od prehlada slaba...

komja cakam da pride moj mama user posted image user posted image user posted image  v nedeljo je tle... JUPIIIIIII

zdaj pa cakam, da mi moj kitajsko prnese, jaz fuul kitajske pojem, ta teden ze drugic, bom kitajca rodila, al pa bo mel oci take kot kitajci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jst bi pa skos taco jedla...bom pa meksikanca rodila user posted image user posted image user posted image

glede slabosti...ja, najbrz te se bolj daje zarad prehlada...sej bo! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7296
14.5.2008 19:45:36   
tany83
user posted image user posted image user posted image  ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami user posted image user posted image user posted image  zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln user posted image

No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika user posted image ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7297
14.5.2008 19:58:38   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami user posted image user posted image user posted image  zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln user posted image

No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika user posted image ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj.

ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca user posted image no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7298
14.5.2008 20:07:37   
tany83

ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca user posted image no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled user posted image

jaz bi kar vsak teden sla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7299
14.5.2008 20:18:00   
_ancica_

saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled user posted image

jaz bi kar vsak teden sla user posted image user posted image user posted image

ja to bi blo itak super ce bi lahko sle vsak teden na pregled in poslusale in gledale pikice kako raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  290 291 [292] 293 294   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.