![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 17:15:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super glede nove spalnice. Midva sva se pa odlocila kupit stanovanje v Montrealu. Moji starsi nama bojo dali nekaj denarja, nekaj imava pa sama prisparanega, kar bo pa ostalo bova pa odplacevala (vseeno veliko boljse kot placevanje najemnine) Sva ze dala ponudbo, zdaj pa cakava kaj bojo rekli. Upam, da ga dobiva. Je pa starejse, ni novo, okolica je pa super. Sobe so kar velike in prostorne, dve spalnici, dnevna, kuhinja je posebaj z jedilnico, mali balkoncek... pa se Montreal nama je ful bolj vsec kot Toronto Meni tudi danes ni tako slabo, vceraj mi je blo par uric kar fajn slabo...pomoje ker sem kuhala glede prsi...mene se vedno ful bolijo...sem nekje prebrala, da nehajo bolet potem v drugem trimestru...UPAM, ker sploh ne morem spat zarad tega Ja super, da kupita stanovanje je res boljs kot pa placevanje najemnine... se posebi ce je tko draga, pa se vajino bo... Midva misliva hiso zidat tko da bolj v to vlagava... tle itak najemnine niso tko drage, tko da se da... a da te manj biljo bolj v drugem trimesecju, pol mogoce je normalno, da me ne bolijo vec tolk, ker sem se kar mal ustrasla, ker me manj bolijo... ker pravijo da ni dobro ce znaki ponehajo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 18:04:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super glede nove spalnice. Midva sva se pa odlocila kupit stanovanje v Montrealu. Moji starsi nama bojo dali nekaj denarja, nekaj imava pa sama prisparanega, kar bo pa ostalo bova pa odplacevala (vseeno veliko boljse kot placevanje najemnine) Sva ze dala ponudbo, zdaj pa cakava kaj bojo rekli. Upam, da ga dobiva. Je pa starejse, ni novo, okolica je pa super. Sobe so kar velike in prostorne, dve spalnici, dnevna, kuhinja je posebaj z jedilnico, mali balkoncek... pa se Montreal nama je ful bolj vsec kot Toronto Meni tudi danes ni tako slabo, vceraj mi je blo par uric kar fajn slabo...pomoje ker sem kuhala glede prsi...mene se vedno ful bolijo...sem nekje prebrala, da nehajo bolet potem v drugem trimestru...UPAM, ker sploh ne morem spat zarad tega Ja super, da kupita stanovanje je res boljs kot pa placevanje najemnine... se posebi ce je tko draga, pa se vajino bo... Midva misliva hiso zidat tko da bolj v to vlagava... tle itak najemnine niso tko drage, tko da se da... a da te manj biljo bolj v drugem trimesecju, pol mogoce je normalno, da me ne bolijo vec tolk, ker sem se kar mal ustrasla, ker me manj bolijo... ker pravijo da ni dobro ce znaki ponehajo... ne se sekirat, baje da nehajo bolet oz vsaj ne tok kot na zacetku (sej ves, je spet odvisno od vsake posameznice). Potem proti koncu oz po porodu pa baje spet ful bolijo zaradi mleka... no ja, bova vidle kako bo jaz se vedno nosim modrc ponoci, ker drugace bi znorela. Sem zadnjic kupila tri take brez kosti, mal bolj sportne, ker s tistimi s kostmi ne morem spat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 18:18:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ [ne se sekirat, baje da nehajo bolet oz vsaj ne tok kot na zacetku (sej ves, je spet odvisno od vsake posameznice). Potem proti koncu oz po porodu pa baje spet ful bolijo zaradi mleka... no ja, bova vidle kako bo jaz se vedno nosim modrc ponoci, ker drugace bi znorela. Sem zadnjic kupila tri take brez kosti, mal bolj sportne, ker s tistimi s kostmi ne morem spat. Jaz pa lazje spim brez modrca, ker modrc me drgne si pa ponavad skoz neki obracam prej ko dobim taprav polozaj za spat kaj bo sele ko bo trebuh velik... nasa soncnica pa se nic ne oglasi... kaj je tolk zaposlena??? pa AQ tud ni nic... kar mrknile so vse, sam midve delava guzvo tle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 19:03:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ [ne se sekirat, baje da nehajo bolet oz vsaj ne tok kot na zacetku (sej ves, je spet odvisno od vsake posameznice). Potem proti koncu oz po porodu pa baje spet ful bolijo zaradi mleka... no ja, bova vidle kako bo jaz se vedno nosim modrc ponoci, ker drugace bi znorela. Sem zadnjic kupila tri take brez kosti, mal bolj sportne, ker s tistimi s kostmi ne morem spat. Jaz pa lazje spim brez modrca, ker modrc me drgne si pa ponavad skoz neki obracam prej ko dobim taprav polozaj za spat kaj bo sele ko bo trebuh velik... nasa soncnica pa se nic ne oglasi... kaj je tolk zaposlena??? pa AQ tud ni nic... kar mrknile so vse, sam midve delava guzvo tle to pa se res nosecniske radosti hahahaha Vcasih sploh ne vem kako bom zdrzala do konca pa se potem se vse sele zacne, ko bo treba vstajat sredi noci in hranit soncnica se pa res ze dolgo ni nic oglasila, pa tudi AQ ne. Ona je pa med januarcicami 09 zdaj Najbrz sta obe zaposleni, vem da ima soncnica opravke s prenovo sobe.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 19:33:09
|
|
|
|
African queen
|
Punce hello!! Me pogrešate ? No,da se še tukaj mal oglasim,ker se res že dolgo nisem.Ampak tudi vi slabo čvekate...kaj vam je?? tany,ancica,kako kej nosečnost?vama je še slabo?jaz sem le extremno zaspana,skoz samo zeham...danes sem se naročila na nuhalno v Sloveniji,aja, grem junija mal domov za en mesec,pa bom še izkoristila in šla še tam ne pregled...drugače pa imam tukaj prvi pregled v ponedeljek,komaj čakam!držite pesti.. bodite fajn
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 19:49:08
|
|
|
|
Orhideje
|
Tany83 in Ančica! Sedaj pa sem vaju odkrila . Lep pozdravček še tukaj. Vidim, da sta res prave internacionalne klepetulje. obe pa tudi full pridni. Ančica - držim pesti, da čimprej uredita z možekom stanovanje. ja, da bosta potem pravi čas naredila kar drugega . Da ne bo preveč razlike . Ekola - pravita, da vama je mal slabo. Ja, drugač sploh ne bi vedeli, da sta . Vse bi prehitro minilo. saj tudi te slabosti bodo kmalu minile. Saj vem, da se smejita, ko še nas čakajo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 20:02:21
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla AQ in Orhideje AQ...jaz tudi nameravam v slo za ene 14 dni, ampak verjetno enkrat avgusta, seveda ce bo G rekel, da je ok. Jaz imam tudi pregled drugi teden v torek. Je tudi moj prvi pregled, tako da sem kar malo nervozna. Drzim pesti za obe Orhideje...evo, pa si naju nasla klepetulje Smo ze res veliko strani naklofale, ceprav zadnjih par tednov nismo vec tako zgovorne...slabosti sej ves nosecnost je vedno dober izgovor za vse Kako si pa ti kaj????
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 20:04:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Punce hello!! Me pogrešate ? No,da se še tukaj mal oglasim,ker se res že dolgo nisem.Ampak tudi vi slabo čvekate...kaj vam je?? tany,ancica,kako kej nosečnost?vama je še slabo?jaz sem le extremno zaspana,skoz samo zeham...danes sem se naročila na nuhalno v Sloveniji,aja, grem junija mal domov za en mesec,pa bom še izkoristila in šla še tam ne pregled...drugače pa imam tukaj prvi pregled v ponedeljek,komaj čakam!držite pesti.. bodite fajn Lepo da si se oglasila, sem sla ze k januarkam spjonirat kako si sam da je vse Ok... v ponedeljek bo pa tud vse super bos videla, bom drzala pesti A ti pa kar v slovenijo... super jaz bi tud sla, sam ta moj mozek ne prezivi brez mene ko mu kaj omenim, da bi sla je zmer nekam zalosten... moski kaj hoces Uzivaj se zame v sloveniji
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 20:07:07
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Tany83 in Ančica! Sedaj pa sem vaju odkrila . Lep pozdravček še tukaj. Vidim, da sta res prave internacionalne klepetulje. obe pa tudi full pridni. Ančica - držim pesti, da čimprej uredita z možekom stanovanje. ja, da bosta potem pravi čas naredila kar drugega . Da ne bo preveč razlike . Ekola - pravita, da vama je mal slabo. Ja, drugač sploh ne bi vedeli, da sta . Vse bi prehitro minilo. saj tudi te slabosti bodo kmalu minile. Saj vem, da se smejita, ko še nas čakajo. Evo pa si nas nasla... midve sva tukaj, ceprav zadnje case tud tle ne klepetamo vec t,olk, slabosti nimas kaj... druga dekleta se pa soncijo tam v sloveniji in pol nimajo casa kako pa kaj tebi kaze??? upam da se nam kmal pridruzis kot ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 20:10:52
|
|
|
|
tany83
|
No punce jaz se bom kar poslovila za danes, sem ze cist crknjena, pa mam se par stvari za nardit, pa bom sla zdaj najprej mal spat, pol pa nadeljevala. zdaj sem lepo sita in zato je treba it mal dremat Pol morem pa se vecerjo skuhat, bom kar rizoto naredila z zelenjavo in piscance, zdraven pa se mal okisanih kumaric, paprike, pomidora... da moj vsaj mal zelenjave poje, ker ce mu je ne jaz pripravim ne je nic... je ko majhen otrok... Lep vikend vam vsem zelim, cimbolj uzivajte s svojimi in s svojimi ... SE tipkamo zopet v ponedeljek.... PaPa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.5.2008 20:20:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No punce jaz se bom kar poslovila za danes, sem ze cist crknjena, pa mam se par stvari za nardit, pa bom sla zdaj najprej mal spat, pol pa nadeljevala. zdaj sem lepo sita in zato je treba it mal dremat Pol morem pa se vecerjo skuhat, bom kar rizoto naredila z zelenjavo in piscance, zdraven pa se mal okisanih kumaric, paprike, pomidora... da moj vsaj mal zelenjave poje, ker ce mu je ne jaz pripravim ne je nic... je ko majhen otrok... Lep vikend vam vsem zelim, cimbolj uzivajte s svojimi in s svojimi ... SE tipkamo zopet v ponedeljek.... PaPa hahaha, tvoj je isti kot moj tany...ce jaz ne nardim kaj z zelenjavco, potem ni nic. On bi itak samo meso jedel vsak dan Jaz se bom tudi poslovila za danes...bom se malo delala, ampak ne predolgo ker me ze kriz boli. Pa neki si bom nardila za jest, ceprav me spet sraufa, upam da ne dobim kake driske spet Lep dan/vecer vam zelim, pa seveda lep vikend...cau bau ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.5.2008 8:48:01
|
|
|
|
spps
|
ojla še dobro ,da tany in ančica držita temo pokonci,da ne mrkne jaz sem se naspala,sem ta vikend fraj,tk da je super,ker nisem natempirana sem lahko danes bolj na easy morala bi si stanovanje pospravit ,drugače si bom pa ta vikend vzela za zabušavanje se mi zdi,da se meseci tako hitro obračajo,da bo kmal poletje tu-no vreme je že takšno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.5.2008 9:54:53
|
|
|
|
Orhideje
|
Spps - a je to že nosečniška utrujenost?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.5.2008 10:03:46
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ojla AQ in Orhideje AQ...jaz tudi nameravam v slo za ene 14 dni, ampak verjetno enkrat avgusta, seveda ce bo G rekel, da je ok. Jaz imam tudi pregled drugi teden v torek. Je tudi moj prvi pregled, tako da sem kar malo nervozna. Drzim pesti za obe Orhideje...evo, pa si naju nasla klepetulje Smo ze res veliko strani naklofale, ceprav zadnjih par tednov nismo vec tako zgovorne...slabosti sej ves nosecnost je vedno dober izgovor za vse Kako si pa ti kaj???? Tany in Ančica! Kaj delam jaz ? Čakam, čakam in še enkrat čakam. Danes je moj 39.dan. Pred enim tednom sem kar nekaj bruhala in se full slabo počutila. Sedaj je kull. Ampak mislim, da so bili to živčki(menjava direktorice) pa je to. Drugača sem tudi kar na trnih. Namreč v službi nadomeščam delavko, ki je na porodniškem. Junija pride nazaj. Sicer imam za nedoločen čas, vendar na drugem področju, ki je živa ludnica (sami papirji). Mal obstaja možnosti, da ostanem na tem referatu. Pol bi pa res bla full srečna. Ne vem, kaj bi potem naredila, če se mi pokaže ta mesec. Ne vem, kako dolgo lahko skrivaš. Ker če bi takoj povedala, potem verjetno ne bi ostala na tem referatu. Si pa to zelo želim. No, pa saj se bo rešlo. Opažam pa, da se mi full lušta pravih počitnic. Šla bi nekam na toplo (kam v Tanyine kraje) . Tany in Ančica obema želim en prav lep dan in naj se že nehajo te slabosti. Verjamem, da so prav zoprne. Jih bom ŽE stran in jim pokazala . Lep pozdravček obema.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.5.2008 13:31:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Spps - a je to že nosečniška utrujenost? čuj ne bi rekla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 10:10:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla sem vidla da me že malo pogrešate. Jaz sem res bila še prejšni teden tako zaposlena s sobo da niti dihat nisem mogla pa mi ni blo do računalnika sedaj pa sem popolnoma nazaj. Bom imela ta teden samogovore samo da je sobo gotova. Hvala bogu. No sicer še morama omaro narediti ampak to bo moj delala jaz še samo uživam . Danes imam pregled in to komaj drugi pri moji ginekologinji, upam da bo vse ok, vam jutri javim kako sem zrihtala. Drugače pa se počutim SUPER, glede na to kako sem bila prve mesece boga nič me več ne mantra samo trebuh mi je baje malo zrasto . Ancica ti pa si že bila na pregledu? Nisem nič za nazaj brala si moram vzet čas ker sploh ne vem kje sem vas zapustila . Tany kako pa kaj ti, te še slabosti mučijo pa pikica lepo raste? Spps tebi je pa uspelo ali še vedno ne? Tokiko za sedaj se še mogoče kaj oglasim ali pa jutri pridem spet kaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 15:02:21
|
|
|
|
spps
|
ojla sončnica,kako si kaj?počutje ok? ne pri men še ni uspeha-zankrat za rezultate tega meseca pa moram počakat še dobra dva tedna do konc leta mi bo pa menda ja ratalo ancica,tany, kako kaj?sem vidla,da sta bile cel vikend odsotne,ste ga lepo preživele?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 15:48:42
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce soncnica...no pa si le nazaj super, da je soba ze skoraj gotova!!! Zdaj bos imela vec casa z nami klepetat Jaz bom scer ta teden se kar zaposlena s koledarji, ampak mislim, da bo drug teden ze drugace Lep pregled ti zelim danes (sej verjetno si ze nazaj ) spps...se dva tedna potem pa zdaj pa res mora bit!!! orhideje...drzim pesti da je ratalo tudi tebi ta mesec glede sluzbe bos pa ze videla kako in kaj Jaz imam pa jutri (KOOOOOONCNOOO) prvi pregled....me ze kar zvija, ker me je malo strah kaj bo rekel G
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 16:47:43
|
|
|
|
tany83
|
Ojla klepetulje... Kako ste kaj??? Jaz sem bolana, sem se fuul prehladila, sem cist zanic, me grlo boli, z nosa mi tece in glava me boli, ne mores verjet da si lahk pr 37 stopinjah tko bolan... sem se mogla prehladit, ker od klime hodim ven in pol je tko kot je, upam, da bom boljs do nedelje ko pride mama... problem je ker ne morem nobenega zdravila vzet in pol se ne morem pozdravit... Soncnica lepo da si se mal oglasila, da vsaj vemo da si Ok... No moje slabosti se niso prav ponehale, sam upam da bodo kma... meni je tud ze moj trebuscek mal zrasel in zmer tezje oblacim hlace gor, tko da bom sla kar kaj novega bolj komot kupit, ker se mi ne da vec trpet Spps... jaz sem se mela lepo za vikend, v soboto so nam prisli montirat novo spalnico, pol pa smo sli mal pohajt... vceraj pa je moj delal, sam jaz sem bolj pocivala, zvecer pa sva sla v cirkus je blo fuuul lepo, je tle en Ruski cirkus, fuul znan. ancica vse bo Ok jutri na pregledu bos videla... drzim pesti No jaz bom se ta teden mal klepetala z vami, pol me 14 dni ne bo, ker v nedeljo pride moja mama in bomo vec la manj okol... Komaj cakam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 16:56:07
|
|
|
|
_ancica_
|
k IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla klepetulje... Kako ste kaj??? Jaz sem bolana, sem se fuul prehladila, sem cist zanic, me grlo boli, z nosa mi tece in glava me boli, ne mores verjet da si lahk pr 37 stopinjah tko bolan... sem se mogla prehladit, ker od klime hodim ven in pol je tko kot je, upam, da bom boljs do nedelje ko pride mama... problem je ker ne morem nobenega zdravila vzet in pol se ne morem pozdravit... Soncnica lepo da si se mal oglasila, da vsaj vemo da si Ok... No moje slabosti se niso prav ponehale, sam upam da bodo kma... meni je tud ze moj trebuscek mal zrasel in zmer tezje oblacim hlace gor, tko da bom sla kar kaj novega bolj komot kupit, ker se mi ne da vec trpet Spps... jaz sem se mela lepo za vikend, v soboto so nam prisli montirat novo spalnico, pol pa smo sli mal pohajt... vceraj pa je moj delal, sam jaz sem bolj pocivala, zvecer pa sva sla v cirkus je blo fuuul lepo, je tle en Ruski cirkus, fuul znan. ancica vse bo Ok jutri na pregledu bos videla... drzim pesti No jaz bom se ta teden mal klepetala z vami, pol me 14 dni ne bo, ker v nedeljo pride moja mama in bomo vec la manj okol... Komaj cakam ojla tany bogica ti!!! veliko sadja in pocitka pa bos kamlu boljsa Meni se tudi vcasih zdi, kot da bom vsak cas zbolela. Me vcasih malo grlo boli in glava, potem drug dan je pa ze boljse. Mi je kar malo cudno da nisem zbolela, ker je bil moj prehlajen, pa moz od prijateljice je tudi nekaj kaslal zadnjic ko sta bla tukaj. Upam, da bo ostalo kot je in da ne bom se jaz zbolela. More bit res zoprno, ker ne smas nobenega zdravila vzet A spalnico so vama pa ze namontiral? uau!!! Se malo pa bo tudi tvoja mama pri tebi Aja, pa hvala za pike poke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 16:59:19
|
|
|
|
_ancica_
|
Jutri, ce bo na pregledu vse ok, bom pa tudi jaz dodala nov trakec gor!!! sem ga enkrat ze mela gor, pa sem ga potem dala dol ko sem zagledala malo krvave sluzi na papirju To je blo ze kar en mesec nazaj se mi zdi oz tam nekje 3 tedne, tko da upam da ni blo nic narobe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 17:02:41
|
|
|
|
spps
|
sam,da vaju na hitro pozdravim se grema z malo učit kolo vozit tany,v nosečnosti imunski sistem pade,za to še hitrej zboliš(nasploh prehladi)-pa če katera nima zobov porihtanih-zrihtajta to čimprej. ancica-ja super,da si dočakala dan,ko boš svojga fižolčka prvič vidla-sam nič se ne bat,vse je ok kar se pa mene tiče,če ne bo zdaj bo pa naslednjič enkrat bo že zagrablo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 17:25:59
|
|
|
|
tany83
|
ancica... tist izcedek je bila po moje vgnezditvena, ker se je men tud pojavil, se spomnis in ce je bil sam roza izcedek je sigurno vgnezditvena. Vse bo super in v redu... Ob kateri uri pa mas pregled?? spps... lepo voznjo s kolesom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 17:31:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam,da vaju na hitro pozdravim se grema z malo učit kolo vozit tany,v nosečnosti imunski sistem pade,za to še hitrej zboliš(nasploh prehladi)-pa če katera nima zobov porihtanih-zrihtajta to čimprej. ancica-ja super,da si dočakala dan,ko boš svojga fižolčka prvič vidla-sam nič se ne bat,vse je ok kar se pa mene tiče,če ne bo zdaj bo pa naslednjič enkrat bo že zagrablo Se se zdaj spomnim kako me je moj ocka ucil kolo vozit Je rekel en dan, da mi bo snel kolescke, da se bom naucila peljat brez njih...ko je sel gor po orodje, sem vzela kolo in ga skrila v stopniscu hahahahahaha No, sej potem je kar slo, me je blo pa ful strah!!! Ja enkrat bo ze zagrablo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.5.2008 17:35:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... tist izcedek je bila po moje vgnezditvena, ker se je men tud pojavil, se spomnis in ce je bil sam roza izcedek je sigurno vgnezditvena. Vse bo super in v redu... Ob kateri uri pa mas pregled?? spps... lepo voznjo s kolesom ja mozno da je res bla vgnezditvena sicer pa ni bla mocna, res samo za vzorcek in to samo ko sem se obrisala, pa se takrat je ni blo prav zlo velik...pomoje, ce ne bi tok bulla v papir je sploh ne bi opazila pregled imam pa ob pol dveh, pa se samam bom mogla it tja, ker moj dela in ze zadnjic enkrat je vzel dopust ko sva sla na imigracijsko po papirje, pa ful rabva kes, tko da sva se odlocila da grem sama...bo ze
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.