|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.5.2008 20:24:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image  ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami user posted image user posted image user posted image  zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln user posted image

No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika user posted image ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj.

ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca user posted image no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled user posted image

jaz bi kar vsak teden sla user posted image user posted image user posted image

ja to bi blo itak super ce bi lahko sle vsak teden na pregled in poslusale in gledale pikice kako raste user posted image user posted image user posted image

ja res je user posted image user posted image user posted image

jaz razmisljam, da bom poskusila dobit angel saund da bom srcek poslusala, ce ga najdem tukaj ga bom kupila...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7301
14.5.2008 20:27:31   
spps
ojla.sem prispela domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol.
tany,a ti še nisi nič boljš??user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7302
14.5.2008 20:31:27   
spps
tany kdaj imaš ti PDP?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7303
14.5.2008 20:31:39   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami user posted image user posted image user posted image  zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln user posted image

No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika user posted image ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj.

ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca user posted image no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled user posted image

jaz bi kar vsak teden sla user posted image user posted image user posted image

ja to bi blo itak super ce bi lahko sle vsak teden na pregled in poslusale in gledale pikice kako raste user posted image user posted image user posted image

ja res je user posted image user posted image user posted image

jaz razmisljam, da bom poskusila dobit angel saund da bom srcek poslusala, ce ga najdem tukaj ga bom kupila...

evo sem lih hotla napisat glede angel sounda...bi blo lustno ga met ja...sam ne vem kakne so kaj cene????

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7304
14.5.2008 20:32:23   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla.sem prispela domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

en, dva, tri...pa bo pregled tu ...hahahahahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7305
14.5.2008 20:40:43   
tany83

evo sem lih hotla napisat glede angel sounda...bi blo lustno ga met ja...sam ne vem kakne so kaj cene????

nimam pojma... bi mogla mal na internet pogledat...

hudica en komar me napada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7306
14.5.2008 20:42:29   
tany83

Ne se zmer sem smrkava...

jaz mam PDP 5 december po mojih izracunih... zdaj 29. upam da mi tocno pove, ker se bo bolj dalo videt, upam da izmiri user posted image  in pove PDP...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7307
14.5.2008 20:46:10   
spps

jaz mam PDP 5 december po mojih izracunih... zdaj 29. upam da mi tocno pove, ker se bo bolj dalo videt, upam da izmiri user posted image  in pove PDP...user posted image
kdaj pa imaš naslednji pregled? user posted image user posted image user posted image user posted image ka sm smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image sej bodo pregledi vedno bolj pogosti tk,da se boš G vredu navadlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 14.5.2008 20:53:10 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7308
14.5.2008 20:50:07   
tany83

kdaj pa imaš naslednji pregled?

29. 5.  komaj cakam...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7309
14.5.2008 21:08:26   
spps
se vid ,da sem že utrujena,še brat ne znam ničuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7310
14.5.2008 21:12:45   
tany83

se vid ,da sem že utrujena,še brat ne znam ničuser posted image user posted image user posted image

Sej bo boljs user posted image  saj jaz tud na pol spim, se posebi ker lezim na postelji in tipkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7311
14.5.2008 21:28:03   
spps

Sej bo boljs user posted image  saj jaz tud na pol spim, se posebi ker lezim na postelji in tipkam user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image dans vsaj tečna nisemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7312
14.5.2008 21:53:33   
_ancica_
punci, jaz se bom za danes poslovila...me ze vse boli od sedenja pred to skatlo. Lepo se mejta, pa se jutri spet tipkamo ...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7313
14.5.2008 21:59:48   
tany83
No saj jaz bom tud sla pocas, morem se perilo pobrat in ga zlozit in se neki po sobi pospravit in se pocas it stusirat in pred Tv...user posted image

lep vecer vam zelim in se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7314
15.5.2008 8:38:03   
sončnica24
Hojla, ancica ti so samo za tebe user posted image user posted image user posted image . Mate pa res drage preglede jaz sem za NS dala 60€, 3d ultrazvok pa pride 80€. Ne vem pa koliko pride tak običajen UZ če nimaš zavarovana. Samo ta zdravnik pa saj bi lahko vido da nisi domačinka pa bi reko no bova na brzino en hiter UZ naredla, meni ga je moja g tudi in to samo zaradi tega ker mam nizki pritisk, ker drugače ti v slo tudi samo dva pripadata na nosečnost. Tako da jaz imam mojo g prečudovitouser posted image upam da se mi ne zameri do konca user posted image .

Upam vsaj da ti hitro to zavarovanje porihtajo pa da bo potem vse OK.

Tany kako pa se kaj ti držiš, hlače so ti že premale ne, jaz svojih starih sploh nočem probat koliko so mi premale user posted image .

Upam da bom danes mela še kaj časa da se vam kaj javim ker imamo full lepo vreme in se jaz malo bolj veni držim mi ni noter za bit.

Pa pa zaenkrat

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7315
15.5.2008 11:20:01   
sončika84
Živjo!  Jooojj,jaz pa sem danes tkooo slabe volje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zbudila sem se ob štirih zjutraj,ker sem imela poln nos. oziroma čisto zamašenega in nisem mogla dihat. in do petih splohn isem zaspala,ali cel odo pol šestih. no, potem ob 10 čez 6 je moj ustal in sem mu zajtrk pripravla. mene pa je poleg zamašenega nosa začelo še grlo bolet!user posted image user posted image  Za znort. pol sem šla kr nazaj spat,ma sem bl salbo. nos total zamšen,enkrat na eni drugič na drugi strani. ma za pop...!!!user posted image user posted image user posted image  Vstala sem ob devetih in nos me še zmeraj matra,čeprav manlo manj,grlo me boli,no in zdej sem začela pa še neki pokašljavat!!user posted image user posted image  Ma sm prov jezna!! Jaz upam,da bo jutri bolje in da ne zbolim. Sploh ker imam jutri izpit! Jooj,katastrofa!!
ancica sej zdravstvo pa je več al manj povsod v k...! Na žalost! In skoz slabše je. Ti se sam ne sekiraj,tko k si rekla. .....eh,ne bom zdaj nič govorila,ker sem kr živčna ratala,zrd mojga zdravja in zrd zdravstva in..,tko da te ne bom nič morila! ti pa pošiljam raje en velik user posted image  in pa user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7316
15.5.2008 12:04:46   
sončnica24
Sončika upam da ti ta prehlad hitro mine samo se mi zdi da je full dosti ljudi prehlajenih upam da še mene kaj ne zagrabi ker ta zamašen nos gre meni tudi full na živce.

Jaz ti proporočam za grlo grgranje vode s soljo, pa dosti čaja z medom in limono, jaz se ponavadi s tem ven potegnem. Pa za nos si tisti žepni inhalator kupi al kaj že je ko ima vonj po mentolu tusti malo razmaši nos.

Pa vso srečo jutri na izpitu

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7317
15.5.2008 15:47:03   
tany83
Pozdravljene...

Kako ste kaj???

Soncnica lepo da nas prides mal pogledat, ker nic vec z nami popldan ne klepetas, se bo treba mal poboljsat user posted image user posted image user posted image  zdaj ti ni vec slabo, nimas izgovorov user posted image
Kar se pa mojih hlac tice jih se vedno za enkrat zaprem, ceprav so tesne pol in ne maram da me kaj tisci user posted image   je reku moj dragi da moj trebuscek raste user posted image  ce je on opazu je ze res...

Soncika jaz sem tud prehlajena in ma zamasen nos, isto en cas na eni drug cas na drugi strani, pa apetita nimam nobenega, gelo me boli, ciham, v glevnem katastrofauser posted image  pa se nobenega zdravila ne morem vzet, tko da nevem kaj bo, se sicer mazem z eno kremo k ma evkaliptus pa meto in si delam inhalacije.

No jaz bom danes bolj pocivala, ker sem fuul zanic, me ta prehlad zdeluje, vceraj sem bila zvecer fuul slaba, sem se vrocino dobila, to pa ker sem ves dan tiste persneto perilo prala in obesala in nisem dost pocivala, danes morem pocivat, ker cene bo moj dragi ponorel... no sej tud ne morem nic delat, ker me vse misice bolijo...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7318
15.5.2008 16:49:49   
_ancica_
ojla punce moje user posted image Danes sem pa malo pozna, ker sva vceraj dobila njegovega bratranca na obisk zvecer in je potem kar tukaj prespal, ker je bilo ze ful pozno. No, zdaj je sel domov, jaz pa moram spet koledarje delat user posted image jih mam ze poln kufr user posted image user posted image user posted image se malo, pa bom fraj user posted image user posted image user posted image potem bom pa lahko malo vec klepetala na RR-ju. Upam, da bo katera gor, ker vem da tany ne bo dosti, ker pride mama na obisk. Tko da ostale punce, glejte da boste gor, da mi ne bo dolgcas user posted image user posted image user posted image

tany, soncika
...vidve pa le pocivat zdaj, da se bosta cimpreje otresle prehlada user posted image

soncnica
..pregledi so tukaj ful dragi user posted image zdaj komaj cakam na UZ drug teden, potem pa naslednji ne vem kdaj bo. No, bo ze user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7319
15.5.2008 17:23:00   
tany83
ooo dobro jutro ancica...

kako si kaj?? se vedno pri koledarjih... jaz lezim v postelji pijem limonin sok in mal po racunalniku gledam, da mi ni dolgcas, se morem nujno pozdravit prej ko moja mam pride, sam bolj slabo kaze... pa se Rojstni dan mam v soboto user posted image

Upam, da ti bodo delale druzo punce teh 14 dni ko mene ne bo, da ti ne bo dolgcas, no sej 14 dni gre hitro mimo pol bomo pa se junja user posted image  joj gre  hitro cas...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7320
15.5.2008 17:39:12   
_ancica_
ojla tany user posted image

a potem mama pride en dan po tvojem rojstnem dnevu?  Boste lahko skupaj praznovali, pa cetudi z enodnevno zamudo user posted image user posted image user posted image Najboljse da do nedelje lepo pocivas, nic ne delat, pa bos vidla da bos zdrava ko bo mama tam user posted image

jaz pa sem se vedno pri koledarjih...ampak koncam ta teden oz v zacetku drugega tedna. V ponedeljek imamo tukaj praznik, tako da me verjerno ne bo nic gor. Sploh ne vem kaj za en praznik je, samo vem da moj ne dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa le glej da se kaj oglasis drug teden, da nas en bo prevec skrbelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7321
15.5.2008 17:52:06   
tany83
no sej danes je ze cetrtek, tko da bos kmal koncala s koledarji.... user posted image

Moj dragi pa v soboto in nedeljo dela sam doplodan in ma ves doplodan fraj user posted image user posted image user posted image  sem prav vesela... Praznovala bom pa mogoce kaj v nedeljo... v soboto greva z mojim sam na eno lepo romanticno vecerjico user posted image ... upam, da bom bolj in da ne bom vec tak nikakva user posted image

jaz se bom provala kaj oglasit, vsaj vsak drug tretji dan bom napisla kako sem, nic skrbet user posted image

Lepo da je tvoj dragi se v ponedeljek fraj, mi mamo pa v petek volitve in bodo tud fraj vec al manj, sam moj more vseeno delat, ker je pac taka smotana sluzba...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7322
15.5.2008 17:54:48   
sončika84
Voda s soljo za grlo? Bljak,to mora bit nagravžno! Ampak bom vseeno probala. slišala se mtudi,da naj bi žajbelj pomagal. na čajčku sem pa že celi dan.sem ga že dobr litr spila. domači čaj z domačćim medom. pa limono. Hvala za želje sončnica!user posted image   Tany, sotrpinka moja,tut jaz ne smem jemat zdravil. Mislim sej itak jih ne maram. Zdej ko pasem noseča pa sploh nočem tvegat. Ma sej,bomo vidli. POčivam,se učim,ful čaja pa mrodee bo.
ancica kake koledarje to delaš?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7323
15.5.2008 18:00:51   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

Voda s soljo za grlo? Bljak,to mora bit nagravžno! Ampak bom vseeno probala. slišala se mtudi,da naj bi žajbelj pomagal. na čajčku sem pa že celi dan.sem ga že dobr litr spila. domači čaj z domačćim medom. pa limono. Hvala za želje sončnica!user posted image   Tany, sotrpinka moja,tut jaz ne smem jemat zdravil. Mislim sej itak jih ne maram. Zdej ko pasem noseča pa sploh nočem tvegat. Ma sej,bomo vidli. POčivam,se učim,ful čaja pa mrodee bo.
ancica kake koledarje to delaš?

Hm ja sej jaz tud ne maram prevec zdravil jemat, sam kak lekadol plus C bi mi prav prsel, sam kaj k ga ne smem, nocem skodovat user posted image ... tko da jaz velik limoninega in pomarancnega soka spijem pa juhico jem pa mazem se z kremo k ma evkaliptus pa mentol in mi pol to mal nos odpre... mene se muci fuul glavobol, no sej bo boljs, tle je se fulll vroce pol pa ne morem caja pit, ker se zacnem potit in pol me mraz trese, kar neki pr 35 stopinjah mi je mraz... tko da raj sok pijem in pol sem OK...

Upam, da se hitro pozdravis user posted image user posted image user posted image

se mi zdi da je najbolj da velik pocivas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7324
15.5.2008 18:02:06   
GB
Dobr dan vsem skupaj . A se vam smem pridruzit v cveku ? user posted image  Ze nekaj casa vas berem in ste prav fejst punce . Naj vsem cestitam za vase male pikice in vam zelim lepo lepo nosecnost.

user posted image

Ancica : jast sem v nosecnosti imela samo DVA ultrazvoka in ginekologa v celi nosecnosti in pri porodu nisem videla . No vidis ,da v Kanadi ni tko hudo .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 7325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  291 292 [293] 294 295   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.