![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:24:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj. ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled jaz bi kar vsak teden sla ja to bi blo itak super ce bi lahko sle vsak teden na pregled in poslusale in gledale pikice kako raste ja res je jaz razmisljam, da bom poskusila dobit angel saund da bom srcek poslusala, ce ga najdem tukaj ga bom kupila...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:27:31
|
|
|
|
spps
|
ojla.sem prispela domov ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol. tany,a ti še nisi nič boljš??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:31:27
|
|
|
|
spps
|
tany kdaj imaš ti PDP?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:31:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ti bos mela mehsikanca jaz pa kitajca Jaz sem se zdaj fuul najdela ta kitajska je tko dobra, njami zdaj pa se morem mal oddahnit, ker zdaj mi gre za spat po jedi... zelodcek je poln No saj 1 teden gre hitro mimo, pol pa bos videla svojo pikico, bo ze kar velika ... no vsaj to da ko mas urejeno zdravstveno zavarovanje, da ti ni treba vec placevat... sam da bi mogla pa do julja cakat na prvi UZ, bi blo pa mal prehudo, saj je smotan, pa ja je normalno da te prej pregledajo, da vidijo ce je vse OK in ti povejo kako in kaj. ja itak da raj dam se tistih 160 dolarjev za UZ, kot pa da cakam se dva mesca no, sej zdej sem ze mal bolj umirjena, ko vem da drug teden bom pa res koncno vidla malo saj vrjamem, sej meni se bi tud mesalo, da tolk casa ne bi nic vedla, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem spet na pregled jaz bi kar vsak teden sla ja to bi blo itak super ce bi lahko sle vsak teden na pregled in poslusale in gledale pikice kako raste ja res je jaz razmisljam, da bom poskusila dobit angel saund da bom srcek poslusala, ce ga najdem tukaj ga bom kupila... evo sem lih hotla napisat glede angel sounda...bi blo lustno ga met ja...sam ne vem kakne so kaj cene????
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:32:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.sem prispela domov ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol. tany,a ti še nisi nič boljš?? en, dva, tri...pa bo pregled tu ...hahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:40:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ evo sem lih hotla napisat glede angel sounda...bi blo lustno ga met ja...sam ne vem kakne so kaj cene???? nimam pojma... bi mogla mal na internet pogledat... hudica en komar me napada
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:42:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.sem prispela domov ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol. tany,a ti še nisi nič boljš?? Ne se zmer sem smrkava... jaz mam PDP 5 december po mojih izracunih... zdaj 29. upam da mi tocno pove, ker se bo bolj dalo videt, upam da izmiri in pove PDP...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:46:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.sem prispela domov ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol. tany,a ti še nisi nič boljš?? Ne se zmer sem smrkava... jaz mam PDP 5 december po mojih izracunih... zdaj 29. upam da mi tocno pove, ker se bo bolj dalo videt, upam da izmiri in pove PDP... kdaj pa imaš naslednji pregled? ka sm smotana sej bodo pregledi vedno bolj pogosti tk,da se boš G vredu navadla
< Sporočilo je popravil spps -- 14.5.2008 20:53:10 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 20:50:07
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.sem prispela domov ancica,zdrži še en teden,saj bo hitro naokol. tany,a ti še nisi nič boljš?? Ne se zmer sem smrkava... jaz mam PDP 5 december po mojih izracunih... zdaj 29. upam da mi tocno pove, ker se bo bolj dalo videt, upam da izmiri in pove PDP... kdaj pa imaš naslednji pregled? 29. 5. komaj cakam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 21:08:26
|
|
|
|
spps
|
se vid ,da sem že utrujena,še brat ne znam nič
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 21:12:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se vid ,da sem že utrujena,še brat ne znam nič Sej bo boljs saj jaz tud na pol spim, se posebi ker lezim na postelji in tipkam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 21:28:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps se vid ,da sem že utrujena,še brat ne znam nič Sej bo boljs saj jaz tud na pol spim, se posebi ker lezim na postelji in tipkam dans vsaj tečna nisem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 21:53:33
|
|
|
|
_ancica_
|
punci, jaz se bom za danes poslovila...me ze vse boli od sedenja pred to skatlo. Lepo se mejta, pa se jutri spet tipkamo ...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.5.2008 21:59:48
|
|
|
|
tany83
|
No saj jaz bom tud sla pocas, morem se perilo pobrat in ga zlozit in se neki po sobi pospravit in se pocas it stusirat in pred Tv... lep vecer vam zelim in se tipkamo jutri... Lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 8:38:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, ancica ti so samo za tebe . Mate pa res drage preglede jaz sem za NS dala 60€, 3d ultrazvok pa pride 80€. Ne vem pa koliko pride tak običajen UZ če nimaš zavarovana. Samo ta zdravnik pa saj bi lahko vido da nisi domačinka pa bi reko no bova na brzino en hiter UZ naredla, meni ga je moja g tudi in to samo zaradi tega ker mam nizki pritisk, ker drugače ti v slo tudi samo dva pripadata na nosečnost. Tako da jaz imam mojo g prečudovito upam da se mi ne zameri do konca . Upam vsaj da ti hitro to zavarovanje porihtajo pa da bo potem vse OK. Tany kako pa se kaj ti držiš, hlače so ti že premale ne, jaz svojih starih sploh nočem probat koliko so mi premale . Upam da bom danes mela še kaj časa da se vam kaj javim ker imamo full lepo vreme in se jaz malo bolj veni držim mi ni noter za bit. Pa pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 11:20:01
|
|
|
|
sončika84
|
Živjo! Jooojj,jaz pa sem danes tkooo slabe volje!!! Zbudila sem se ob štirih zjutraj,ker sem imela poln nos. oziroma čisto zamašenega in nisem mogla dihat. in do petih splohn isem zaspala,ali cel odo pol šestih. no, potem ob 10 čez 6 je moj ustal in sem mu zajtrk pripravla. mene pa je poleg zamašenega nosa začelo še grlo bolet! Za znort. pol sem šla kr nazaj spat,ma sem bl salbo. nos total zamšen,enkrat na eni drugič na drugi strani. ma za pop...!!! Vstala sem ob devetih in nos me še zmeraj matra,čeprav manlo manj,grlo me boli,no in zdej sem začela pa še neki pokašljavat!! Ma sm prov jezna!! Jaz upam,da bo jutri bolje in da ne zbolim. Sploh ker imam jutri izpit! Jooj,katastrofa!! ancica sej zdravstvo pa je več al manj povsod v k...! Na žalost! In skoz slabše je. Ti se sam ne sekiraj,tko k si rekla. .....eh,ne bom zdaj nič govorila,ker sem kr živčna ratala,zrd mojga zdravja in zrd zdravstva in..,tko da te ne bom nič morila! ti pa pošiljam raje en velik in pa za srečo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 12:04:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Sončika upam da ti ta prehlad hitro mine samo se mi zdi da je full dosti ljudi prehlajenih upam da še mene kaj ne zagrabi ker ta zamašen nos gre meni tudi full na živce. Jaz ti proporočam za grlo grgranje vode s soljo, pa dosti čaja z medom in limono, jaz se ponavadi s tem ven potegnem. Pa za nos si tisti žepni inhalator kupi al kaj že je ko ima vonj po mentolu tusti malo razmaši nos. Pa vso srečo jutri na izpitu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 15:47:03
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene... Kako ste kaj??? Soncnica lepo da nas prides mal pogledat, ker nic vec z nami popldan ne klepetas, se bo treba mal poboljsat zdaj ti ni vec slabo, nimas izgovorov Kar se pa mojih hlac tice jih se vedno za enkrat zaprem, ceprav so tesne pol in ne maram da me kaj tisci je reku moj dragi da moj trebuscek raste ce je on opazu je ze res... Soncika jaz sem tud prehlajena in ma zamasen nos, isto en cas na eni drug cas na drugi strani, pa apetita nimam nobenega, gelo me boli, ciham, v glevnem katastrofa pa se nobenega zdravila ne morem vzet, tko da nevem kaj bo, se sicer mazem z eno kremo k ma evkaliptus pa meto in si delam inhalacije. No jaz bom danes bolj pocivala, ker sem fuul zanic, me ta prehlad zdeluje, vceraj sem bila zvecer fuul slaba, sem se vrocino dobila, to pa ker sem ves dan tiste persneto perilo prala in obesala in nisem dost pocivala, danes morem pocivat, ker cene bo moj dragi ponorel... no sej tud ne morem nic delat, ker me vse misice bolijo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 16:49:49
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje Danes sem pa malo pozna, ker sva vceraj dobila njegovega bratranca na obisk zvecer in je potem kar tukaj prespal, ker je bilo ze ful pozno. No, zdaj je sel domov, jaz pa moram spet koledarje delat jih mam ze poln kufr se malo, pa bom fraj potem bom pa lahko malo vec klepetala na RR-ju. Upam, da bo katera gor, ker vem da tany ne bo dosti, ker pride mama na obisk. Tko da ostale punce, glejte da boste gor, da mi ne bo dolgcas tany, soncika...vidve pa le pocivat zdaj, da se bosta cimpreje otresle prehlada soncnica..pregledi so tukaj ful dragi zdaj komaj cakam na UZ drug teden, potem pa naslednji ne vem kdaj bo. No, bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 17:23:00
|
|
|
|
tany83
|
ooo dobro jutro ancica... kako si kaj?? se vedno pri koledarjih... jaz lezim v postelji pijem limonin sok in mal po racunalniku gledam, da mi ni dolgcas, se morem nujno pozdravit prej ko moja mam pride, sam bolj slabo kaze... pa se Rojstni dan mam v soboto Upam, da ti bodo delale druzo punce teh 14 dni ko mene ne bo, da ti ne bo dolgcas, no sej 14 dni gre hitro mimo pol bomo pa se junja joj gre hitro cas...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 17:39:12
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany a potem mama pride en dan po tvojem rojstnem dnevu? Boste lahko skupaj praznovali, pa cetudi z enodnevno zamudo Najboljse da do nedelje lepo pocivas, nic ne delat, pa bos vidla da bos zdrava ko bo mama tam jaz pa sem se vedno pri koledarjih...ampak koncam ta teden oz v zacetku drugega tedna. V ponedeljek imamo tukaj praznik, tako da me verjerno ne bo nic gor. Sploh ne vem kaj za en praznik je, samo vem da moj ne dela Ti pa le glej da se kaj oglasis drug teden, da nas en bo prevec skrbelo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 17:52:06
|
|
|
|
tany83
|
no sej danes je ze cetrtek, tko da bos kmal koncala s koledarji.... Moj dragi pa v soboto in nedeljo dela sam doplodan in ma ves doplodan fraj sem prav vesela... Praznovala bom pa mogoce kaj v nedeljo... v soboto greva z mojim sam na eno lepo romanticno vecerjico ... upam, da bom bolj in da ne bom vec tak nikakva jaz se bom provala kaj oglasit, vsaj vsak drug tretji dan bom napisla kako sem, nic skrbet Lepo da je tvoj dragi se v ponedeljek fraj, mi mamo pa v petek volitve in bodo tud fraj vec al manj, sam moj more vseeno delat, ker je pac taka smotana sluzba...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 17:54:48
|
|
|
|
sončika84
|
Voda s soljo za grlo? Bljak,to mora bit nagravžno! Ampak bom vseeno probala. slišala se mtudi,da naj bi žajbelj pomagal. na čajčku sem pa že celi dan.sem ga že dobr litr spila. domači čaj z domačćim medom. pa limono. Hvala za želje sončnica! Tany, sotrpinka moja,tut jaz ne smem jemat zdravil. Mislim sej itak jih ne maram. Zdej ko pasem noseča pa sploh nočem tvegat. Ma sej,bomo vidli. POčivam,se učim,ful čaja pa mrodee bo. ancica kake koledarje to delaš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:00:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 Voda s soljo za grlo? Bljak,to mora bit nagravžno! Ampak bom vseeno probala. slišala se mtudi,da naj bi žajbelj pomagal. na čajčku sem pa že celi dan.sem ga že dobr litr spila. domači čaj z domačćim medom. pa limono. Hvala za želje sončnica! Tany, sotrpinka moja,tut jaz ne smem jemat zdravil. Mislim sej itak jih ne maram. Zdej ko pasem noseča pa sploh nočem tvegat. Ma sej,bomo vidli. POčivam,se učim,ful čaja pa mrodee bo. ancica kake koledarje to delaš? Hm ja sej jaz tud ne maram prevec zdravil jemat, sam kak lekadol plus C bi mi prav prsel, sam kaj k ga ne smem, nocem skodovat ... tko da jaz velik limoninega in pomarancnega soka spijem pa juhico jem pa mazem se z kremo k ma evkaliptus pa mentol in mi pol to mal nos odpre... mene se muci fuul glavobol, no sej bo boljs, tle je se fulll vroce pol pa ne morem caja pit, ker se zacnem potit in pol me mraz trese, kar neki pr 35 stopinjah mi je mraz... tko da raj sok pijem in pol sem OK... Upam, da se hitro pozdravis se mi zdi da je najbolj da velik pocivas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:02:06
|
|
|
|
GB
|
Dobr dan vsem skupaj . A se vam smem pridruzit v cveku ? Ze nekaj casa vas berem in ste prav fejst punce . Naj vsem cestitam za vase male pikice in vam zelim lepo lepo nosecnost. Ancica : jast sem v nosecnosti imela samo DVA ultrazvoka in ginekologa v celi nosecnosti in pri porodu nisem videla . No vidis ,da v Kanadi ni tko hudo .
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.