tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica no super ce bo sel tvoj dragi s tabo ... sej bo vse Ok, bos videla... saj jaz tud bi se mal pocakala z nakupom nosecniskih oblek, sam 1 mesec sigurno ne, ker grem ze v 12 t in me je trebuh zacel rasti in pol me grozno motijo kavbojke in vse kar ni elasticno, zato sem rekla, da morem vsaj neki novega kupit, sicer nevem ce bom kaj kupovala nosecniskega, bom sam sla pogledat trgovino, da mu una pokaze kje je, da bom vedela za naprej... sicer pa bi raj pocakala z nakupom na pregled in sla po pregledu kaj kupovat, bomo videli... spps nisem se nic boljs, ker ne jemljem nobenih zdravil, ker ne morem zarad in pol ne gre nikamor ta prehlad, je kar hudo, sam sej bo, sej pocivam vec al manj ja upam, da mu bo ratal dobit frej...ni se cist sigurn, me bo se poklical okoli dvanajstih. Ce ne, bom sla pa sama, ni kej...sem se itak ze pripravla na to, da bom sla sama Glede trebuscka...sem opazila, da je moj velik predvsem zarad prebave. Me napihne ko sto mater vcasih in potem res zgledam kot bi bla ze vsaj v 4. mesecu, potem vcasih pa ni tako napihnjen, pa se mi zdi da skor ni nic zrasel No, saj verjerno res ni kaj dosti, ker sem sele dva meseca Drzim pesti, da mu uspe in gresta skupaj na pregled Ja moj trebuscek je bil tud kak teden nazaj vecji zarad prebave, sam zdaj se mi zdi da se mi je pa ze mal izbocu ven, drgac kot je bil prej sicer ni nevem kaj sam zadost, da pocas se bo opazlo da sem , no sej mam ze skor 3 mesce tko da je normalno... hura za tvojga busija!!! jaz moram pa se nekaj tukaj na racunalniku narest, potem se grem pa pocasi rihtat za pregled. Se moram stusirat, malo pobrit , pa lase oprat. Se bom probala se kaj oglasit preden grem. No lepo se zrihtaj in porihtaj Jaz grem pa neki pojest, mal zajtrka, ker mi nekam kruli Lepo odpravi pregled PaPa