Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:06:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Dobr dan vsem skupaj . A se vam smem pridruzit v cveku ? Ze nekaj casa vas berem in ste prav fejst punce . Naj vsem cestitam za vase male pikice in vam zelim lepo lepo nosecnost. Ancica : jast sem v nosecnosti imela samo DVA ultrazvoka in ginekologa v celi nosecnosti in pri porodu nisem videla . No vidis ,da v Kanadi ni tko hudo . Pozdravljena... ti se nam kar pridruzi, lepo da dobimo kakega novega clana Dobrodosla v nasem klubu internacionalnih klepetulj A res si mela sam dva UZ... kje pa zivis?? v kateri drzavi??? joj meni je pa tko lepo na UZ hodit da vidim svojo pikico al pikeca kar pac je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:12:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Dobr dan vsem skupaj . A se vam smem pridruzit v cveku ? Ze nekaj casa vas berem in ste prav fejst punce . Naj vsem cestitam za vase male pikice in vam zelim lepo lepo nosecnost. Ancica : jast sem v nosecnosti imela samo DVA ultrazvoka in ginekologa v celi nosecnosti in pri porodu nisem videla . No vidis ,da v Kanadi ni tko hudo . dobrodosla med nami seveda se nam lahko pridruzis pri cveku Sem se ravno z mami pogovarjala danes in mi je rekla naj ne skrbim prevec glede tega, da ona ni imela niti enega UZ ko je bila noseca z mano res da je bilo to skoraj 30 let nazaj, ampak vseeno...jaz pa cakam na prvi UZ , ki ga imam cez en teden
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:14:16
|
|
|
|
_ancica_
|
soncika... oblikujem koledarje za mojega ocija...jih potem prodaja firmam kot poslovna darila (za novo leto)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:33:28
|
|
|
|
GB
|
tany83 : sem v veliki britaniji in kot sem ze rekla samo dvakrat ti pripada UZ. Bila sem zelo jezna, ogorcena in sploh nisem mogla verjet. Na koncu sem se pa sprijaznila ,da tako pac je . No danes pa imamo najlepso deklico Tianno .
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:44:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija tany83 : sem v veliki britaniji in kot sem ze rekla samo dvakrat ti pripada UZ. Bila sem zelo jezna, ogorcena in sploh nisem mogla verjet. Na koncu sem se pa sprijaznila ,da tako pac je . No danes pa imamo najlepso deklico Tianno . No saj verjetno se sprijaznis druge ni, vazno da mas zdaj svojo deklico in da je blo vse OK koliko casa pa ze zevis v veliki britaniji in kako je??? a je fuul drago zivljenje v primerjavi s slovenijo??? hrana pa stanovanja??? sorry ce te sprasujem, sam sem tko mal radovedna za primerjavo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:46:58
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 Voda s soljo za grlo? Bljak,to mora bit nagravžno! Ampak bom vseeno probala. slišala se mtudi,da naj bi žajbelj pomagal. na čajčku sem pa že celi dan.sem ga že dobr litr spila. domači čaj z domačćim medom. pa limono. Hvala za želje sončnica! Tany, sotrpinka moja,tut jaz ne smem jemat zdravil. Mislim sej itak jih ne maram. Zdej ko pasem noseča pa sploh nočem tvegat. Ma sej,bomo vidli. POčivam,se učim,ful čaja pa mrodee bo. ancica kake koledarje to delaš? Hm ja sej jaz tud ne maram prevec zdravil jemat, sam kak lekadol plus C bi mi prav prsel, sam kaj k ga ne smem, nocem skodovat ... tko da jaz velik limoninega in pomarancnega soka spijem pa juhico jem pa mazem se z kremo k ma evkaliptus pa mentol in mi pol to mal nos odpre... mene se muci fuul glavobol, no sej bo boljs, tle je se fulll vroce pol pa ne morem caja pit, ker se zacnem potit in pol me mraz trese, kar neki pr 35 stopinjah mi je mraz... tko da raj sok pijem in pol sem OK... Upam, da se hitro pozdravis se mi zdi da je najbolj da velik pocivas Jaz pa še lekadola c ne maram jemat. se mi zdi,da je preveč umetno.rjaši si pol ožamem pomarančo al pa limono. uf,zdaj se mse spomnila,da bi si lahko kupla grenivko! Jutri! Pomaranč se pa itak ne splača zdej kupavat. Sej vroče mam pa tut jz gor v stanovanju na ful,sam zdej se bojim okno odpirat,da ne bo preveč prepiha. pa kljub vsemu še čaj pijem. ampak se jse mi ohladi,ker ga skuham en liter i ga mam v steklenem vrču. No ja,bomo že preživele! Tut jaz tebi želim hitro okrevanje! ancica a take koledarje! In kaj daš tut kake slikice gor in kake? Drugače,kako si kaj danes?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:57:17
|
|
|
|
spps
|
ojla punce vidim,da ste danes bolj zgovorne kot ponavadi sej je prav tako in kako ste kaj? VB dobrodošla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 18:59:08
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija tany83 : sem v veliki britaniji in kot sem ze rekla samo dvakrat ti pripada UZ. Bila sem zelo jezna, ogorcena in sploh nisem mogla verjet. Na koncu sem se pa sprijaznila ,da tako pac je . No danes pa imamo najlepso deklico Tianno . No saj verjetno se sprijaznis druge ni, vazno da mas zdaj svojo deklico in da je blo vse OK koliko casa pa ze zevis v veliki britaniji in kako je??? a je fuul drago zivljenje v primerjavi s slovenijo??? hrana pa stanovanja??? sorry ce te sprasujem, sam sem tko mal radovedna za primerjavo V Uk sem tri leta in sem se kar prilagodila. Samo zivljenje je drago ,stanovanje je ful drago 600 funtov ( nekje 900evrov) brez stroskov , hrana je srednje drago , ampak ce primerjam zivljenje tukaj in v slo. mi je zaenkrat tukaj bolje. Pogresam domace in prijatelje to je pa tudi vse. Upam ,da bom nekega dne zadela loto in odsla nazaj v slo .
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:09:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce vidim,da ste danes bolj zgovorne kot ponavadi sej je prav tako in kako ste kaj? VB dobrodošla Ojla spps... jaz sem isto kot vceraj oz. kar se prehlada tice se slabs, danes me se glava fuul boli, vse misice in vrocino mam, tko da lezim v postelji, no zdaj si bom sla mal juhe skuhat in pojem pol pa nazaj v postejo, moj dragi mi je namrec zabical, da morem ves dan pocivat in ko pride domov bo pospravil stanovanje super, ker itak ne morem stata na nogah.. Ti kako si???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:11:06
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, mene pa nekaj scipa spodaj, se grem kar vlezat, bom kasneje delala koledarje. Ve pa kar pridno klepetajte, da bom mela kaj za brat ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:12:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija tany83 : sem v veliki britaniji in kot sem ze rekla samo dvakrat ti pripada UZ. Bila sem zelo jezna, ogorcena in sploh nisem mogla verjet. Na koncu sem se pa sprijaznila ,da tako pac je . No danes pa imamo najlepso deklico Tianno . No saj verjetno se sprijaznis druge ni, vazno da mas zdaj svojo deklico in da je blo vse OK koliko casa pa ze zevis v veliki britaniji in kako je??? a je fuul drago zivljenje v primerjavi s slovenijo??? hrana pa stanovanja??? sorry ce te sprasujem, sam sem tko mal radovedna za primerjavo V Uk sem tri leta in sem se kar prilagodila. Samo zivljenje je drago ,stanovanje je ful drago 600 funtov ( nekje 900evrov) brez stroskov , hrana je srednje drago , ampak ce primerjam zivljenje tukaj in v slo. mi je zaenkrat tukaj bolje. Pogresam domace in prijatelje to je pa tudi vse. Upam ,da bom nekega dne zadela loto in odsla nazaj v slo . Hm ja je kar drago, no sej vsakega ko vprasas rece da je kar drago tam, no sej tud place so po moje vecje kot v sloveniji, vsaj tkao pravijo anglezi Jaz tud pogresam domace pa prijatelje in upam, da greva z mojim dragim in najinim drugo leto poleti tja na obisk, drugace mi je pa vsec tukja in sem raj tukaj kot v slo... se posebi ker mi mraz ni vsec in mam rada soncek in morje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:15:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Punce, mene pa nekaj scipa spodaj, se grem kar vlezat, bom kasneje delala koledarje. Ve pa kar pridno klepetajte, da bom mela kaj za brat ko pridem nazaj Pojdi pocivat in pusti koledarje zdaj si najbolj pomembna ti in tvoja tko da hitro mal pocivat, upam da kmal mine Jaz pa grem mal juhe skuhat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:20:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce vidim,da ste danes bolj zgovorne kot ponavadi sej je prav tako in kako ste kaj? VB dobrodošla Ojla spps... jaz sem isto kot vceraj oz. kar se prehlada tice se slabs, danes me se glava fuul boli, vse misice in vrocino mam, tko da lezim v postelji, no zdaj si bom sla mal juhe skuhat in pojem pol pa nazaj v postejo, moj dragi mi je namrec zabical, da morem ves dan pocivat in ko pride domov bo pospravil stanovanje super, ker itak ne morem stata na nogah.. Ti kako si??? oj,jaz sem danes utrujena wow,kakšna novost sem bila do 16,ih v službi,na to sem šla k tašči po malo,pol sem šla v trgovino,pred pol ure sma komaj domov prišle,tako da sem uničena kar se pa prehlada tiče v glavnem zaužij dost tekočine in c vitamina
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 19:58:41
|
|
|
|
Orhideje
|
Tany83! Ja, kaj pa si delala, da si nam zbolela? Lepo, da tvoj možek sedaj skrbi zate in . Kot je rekla SPPS, spij veliko tekočine. Želim, da čimprej ozdraviš. lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 20:21:45
|
|
|
|
spps
|
Jaz sem pa zdajle malo skopala,sem ji mogla lase oprat kk dolgo traja da se ji posušijo-ma ful goste zdaj pa še ne vem,al naj grem mal pred tv al naj ostanem pred compom,če ste spet vse šmrknile ojla,orhideje,kako kaj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 20:22:15
|
|
|
|
tany83
|
Spps no ce si utrujena pejd pa mal pocivat sej pijem velik pa C vitamina tud pojem, moj mi je vceraj stisnil fuul soka od limona (1, 5 l) in to zdaj pocas pijem cez ves dan Orhideje lepo da si nas prsla mal pogledat, ah nic nisem delal, glede na to da je tukaj fuul vroce sem se mogla od koga okuzit, moj je bil neki bolan, ma sam 1 dan, jaz pa ze ves teden... no saj bo boljs, C vitamincek pijem, pa se vitamine k mi jih je zdravnik predpisal za tko da to pomaga sam pocas... No jaz sem dala mojo juho skuhat tko da bo kaml kuhana, pol pojem in grem kar mal spat in pocivat ker edin to mi pomaga... Lepo se mejte dekleta, se oglasim se kaj jutri. Lep vecer vsem... PaPa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.5.2008 21:33:35
|
|
|
|
_ancica_
|
vidim, da nobene ni vec gor...jaz sem se malo spocila, zdaj grem pa nazaj k delu. Lep vecer vam zelim, pa se jutri spet tipkamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 8:35:50
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj. Kje pa ste vse zaspanke ? No da se boste lazje zbudile sem vam skuhala eno dobro kavo .
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 10:12:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla da se vam malo oglasim, včeraj sva z mojim malo okrog skakala pa je spet zmanjkalo časa za računalnik pa tako lepo vreme je da kar zunaj sedim in uživam. Velika britanija dobrodošla in upam da bomo kaj čvekale in se spoznale. Tany tebi pa želim že kar danes Pa glede na to da se zdaj dva tedna verjetno ne bomo nič slišali tako da UŽIVAJ UŽIVAJ in še enkrat UŽIVAJ s svojo mamo pa če boš mela kakšno minutko časa pa se nam le javim. Tako jaz ne vem kako bom še danes kaj s časom še mam nekaj za nared potem pa grema z mojim na zaslužen vikend po dolgem času. Se pa drug teden zagotovo kaj popoldne oglasim da bomo kakšno rekle in ne bo tukaj prevelik dolgčas, tako da ancica lepo opravi s koledarji da bova mele drugi teden čas klepetat .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 15:35:50
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro / dober dan Ponoci sem spet slabo spala, sem se zbudila okoli pol petih, potem pa nisem mogla zaspat do ene 6ih, potem me je pa moj zbudil ob pol osmih, ko je vstal tako, da bom verjetno danes cez dan malo zadremala kako ste kaj danes???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 16:11:58
|
|
|
|
_ancica_
|
Orhideje...kako pa tebi kaj kaze??? Dajta se nam skupaj s spps pridruzit ta mesec!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 16:19:01
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro... Kako ste kaj??? Jaz sem danes mal bolj pozno vstala, ker me je moj zbudil ze ob 7ih in pol nisem mogla nazaj zaspat ker je hodu sem in tja in me skoz neki budil, pol pa ko je sel ob 9ih sem zaspala in zdaj komi vstala, tko da sem naspana celo mal boljs sem od mojega prehlada, sem pa vso noc spala s presito oddejo na sebi, je reku moj kako lahk spim s tem pokrita k je tko vroce on se z rjuho ne more no sam da sem boljs... Velika britanija hvala za kavo mi tukaj smo 6 ur razlike s Slovenijo in pol jaz vstanem ko je ze popoldan po evropi Soncnica hvala za voscilo se bom kaj oglasila drug teden kak post vam bom napisala da boste vedele kako sem... ancica ti pa se malo in bos koncala s koledarji pa se pregled te caka naslednji teden... bom drzala pesti, v petek ga mas a ne?? ob kateri uri pa??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 16:39:30
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany ja, se malo pa bom koncala s koledarji , pregled imam pa v petek ob pol dvanajstih, tako da lahko takrat drzis pesti zame Mene so pa nehale prsi bolet...sej me se vedno malo bolijo, ampak ne vec tako hudo kot prej. Pa tudi slabosti so se umirile, zdaj pa ne vem a je to ok al kaj Tudi napihnjena nisem vec kot sem bila pred parimi dnevi (tedni). Upam, da je to normalno!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 16:43:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla tany ja, se malo pa bom koncala s koledarji , pregled imam pa v petek ob pol dvanajstih, tako da lahko takrat drzis pesti zame Mene so pa nehale prsi bolet...sej me se vedno malo bolijo, ampak ne vec tako hudo kot prej. Pa tudi slabosti so se umirile, zdaj pa ne vem a je to ok al kaj Tudi napihnjena nisem vec kot sem bila pred parimi dnevi (tedni). Upam, da je to normalno! Ojla ancica... sej mene so tud prejsen teden koncalae prsa bolet, oz. me bolijo ampak ne vec tako, bolj brdavice kot kaj drugega, pa po moje je normalno, da te pocas nehajo bolet in pol te zacnejo baje nazaj... slabosti pa je logicno da bodo ponehale, sej bos kaml 3 mesce noseca in slabosti grejo h kraju, men tud ni vec tko slabo, ko pojem sem cist OK, jaz sam apetita nimam se zmer, jem lih tolk da prezivim sam mogoce je to od prehlada, slabo mi je blo zdaj dva dni nazaj sam zjutro, pol sem bla oK, ma vec al manj so slabosti ponehale, tud kovinskega okusa je zmer manj oz. odvisno kaj jem... po moje je to cist normalno in se nimas kaj sekirat, ker midva sva po tednih skor na istem, ti si kak teden za mano tko da ne se sekirat ti bozaj trebuscek in se pogovarjaj s svojo pikico, ker vem da bo vse OK ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.5.2008 16:53:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla tany ja, se malo pa bom koncala s koledarji , pregled imam pa v petek ob pol dvanajstih, tako da lahko takrat drzis pesti zame Mene so pa nehale prsi bolet...sej me se vedno malo bolijo, ampak ne vec tako hudo kot prej. Pa tudi slabosti so se umirile, zdaj pa ne vem a je to ok al kaj Tudi napihnjena nisem vec kot sem bila pred parimi dnevi (tedni). Upam, da je to normalno! Ojla ancica... sej mene so tud prejsen teden koncalae prsa bolet, oz. me bolijo ampak ne vec tako, bolj brdavice kot kaj drugega, pa po moje je normalno, da te pocas nehajo bolet in pol te zacnejo baje nazaj... slabosti pa je logicno da bodo ponehale, sej bos kaml 3 mesce noseca in slabosti grejo h kraju, men tud ni vec tko slabo, ko pojem sem cist OK, jaz sam apetita nimam se zmer, jem lih tolk da prezivim sam mogoce je to od prehlada, slabo mi je blo zdaj dva dni nazaj sam zjutro, pol sem bla oK, ma vec al manj so slabosti ponehale, tud kovinskega okusa je zmer manj oz. odvisno kaj jem... po moje je to cist normalno in se nimas kaj sekirat, ker midva sva po tednih skor na istem, ti si kak teden za mano tko da ne se sekirat ti bozaj trebuscek in se pogovarjaj s svojo pikico, ker vem da bo vse OK ... ja, najbrz bo drzalo...ampak saj ves kako je ko zacnes prevec razmisljat o stvareh Komaj cakam naslednji petek kaj bos kaj pocela danes? jaz bom tukaj za racunalnikom...spet pa verjetno bom sla kasneje malo pocivat, ker sem bolj slabo spala ponoci. Jutri bos pa stara (oz mlada ) 25??? si bom se jutri kaj casa vzela, da ti posljem cestitko
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.