|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.5.2008 17:44:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... tist izcedek je bila po moje vgnezditvena, ker se je men tud pojavil, se spomnis in ce je bil sam roza izcedek je sigurno vgnezditvena.
Vse bo super in v redu... Ob kateri uri pa mas pregled??

spps... lepo voznjo s kolesom user posted image

ja mozno da je res bla vgnezditvena user posted image sicer pa ni bla mocna, res samo za vzorcek in to samo ko sem se obrisala, pa se takrat je ni blo prav zlo velik...pomoje, ce ne bi tok bulla v papir je sploh ne bi opazila user posted image user posted image user posted image

pregled imam pa ob pol dveh, pa se samam bom mogla it tja, ker moj dela in ze zadnjic enkrat je vzel dopust ko sva sla na imigracijsko po papirje, pa ful rabva kes, tko da sva se odlocila da grem sama...bo ze user posted image  

Ja ce je blo tko malo, pol se ne sekiraj, isto je blo pr men... jaz pa takoj panicna user posted image  kaj hoces....

Ja sej jaz mam fuul sreco da ma moj zred tedna fraj dan in pol vikend dela, drgac bi bil tud problem. Mu bos pa slikco pokazala od vajinega user posted image ... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7251
12.5.2008 17:58:27   
_ancica_

ancica... tist izcedek je bila po moje vgnezditvena, ker se je men tud pojavil, se spomnis in ce je bil sam roza izcedek je sigurno vgnezditvena.
Vse bo super in v redu... Ob kateri uri pa mas pregled??

spps... lepo voznjo s kolesom user posted image

ja mozno da je res bla vgnezditvena user posted image sicer pa ni bla mocna, res samo za vzorcek in to samo ko sem se obrisala, pa se takrat je ni blo prav zlo velik...pomoje, ce ne bi tok bulla v papir je sploh ne bi opazila user posted image user posted image user posted image

pregled imam pa ob pol dveh, pa se samam bom mogla it tja, ker moj dela in ze zadnjic enkrat je vzel dopust ko sva sla na imigracijsko po papirje, pa ful rabva kes, tko da sva se odlocila da grem sama...bo ze user posted image  

Ja ce je blo tko malo, pol se ne sekiraj, isto je blo pr men... jaz pa takoj panicna user posted image  kaj hoces....

Ja sej jaz mam fuul sreco da ma moj zred tedna fraj dan in pol vikend dela, drgac bi bil tud problem. Mu bos pa slikco pokazala od vajinega user posted image ... user posted image

jaz sem tud takoj panicna za vsako malenkost. Cez vikend sem spet mela probleme s prebavo (zaprtje in potem driska) in sem bla cist panicna user posted image

ja, upam, da mi bojo dal vsaj slikco, da jo bom lahko mojmu pokazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7252
12.5.2008 18:32:43   
sončika84
Pozdravljene pupe!user posted image  Kako smo kaj v tem prelepem maju? user posted image  Jaz se imam precej še za učit. imam v petek še en izpit. v soboto pa sem naredla slovenščino. čista desetkauser posted image  Itak,č je blo pa najlažje,take osnovnošolske stvari. zdej pa še  v pe tk en mal bl zajeban izpit. če mi pa ne rata,kar se bo najverjetneje tut zgodlo pa grem konc mesca še enkrat. pol pa še dva al tri v juniju,pol pa konc za letos. čez tri tedne greva že na dopust z mojim in komaj čakam!! Pa upam,da bova imela lep ovreme in da bo voda zadosti topla zame za it plavat. k si tkoooo želim plavat!! Drugače počutje moje je v redu, edinole gležnji mi že mal otekajo,kadar sem preveč na nogah,kar je pa itak cel cajt. in me pol bolijo tut podplati. tko da bom mogla začet mičkn mn migat al ne vem. groza! Jaz pa tolk energije,da b šla loh okol sveta!user posted image  Trebug je tut že kr velik,tko a štunfe si dam le s težavo gor. ampak hvalabogu je maj i nje ful toplo zunja. danes sem bla že kr v opankah po Postojni.user posted image user posted image  In ve,nosečnice? kako je kaj? slabosti še al so mimo? Drugače,kej novega? Jaz vas lepo pozdravljam,grem se zdaj dalje učiti! papa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7253
12.5.2008 18:45:14   
tany83

jaz sem tud takoj panicna za vsako malenkost. Cez vikend sem spet mela probleme s prebavo (zaprtje in potem driska) in sem bla cist panicna user posted image

ja, upam, da mi bojo dal vsaj slikco, da jo bom lahko mojmu pokazala user posted image user posted image user posted image

itak, a ti bodo dal slikco, morejo dat user posted image

Jaz si grem zdaj sluhat eno juhico, ker nisem se nic jedla danes, pol pa grem nazaj mal lezat, ker sem fuul slaba, s emi vrti od prehlada user posted image

Lepo se mejte in uzivajte.... user posted image user posted image user posted image

ancica bom drzala pesti jutri za pregled user posted image user posted image user posted image

Papa user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7254
12.5.2008 20:16:46   
_ancica_
ojla soncika user posted image cestitke za 10ko user posted image pridna si, ko se tako pridno ucis! Jaz sem se kar. Jutri imam komaj prvi pregled in sem malo zivcna user posted image Drugace mi je pa slabo vsak dan, ampak ni tako hudo (je bilo kak teden res ful kriza, ampak zgleda da bo pocasi minilo). Mene pa od sedenja ful kriz boli user posted image bo treba malo migat zacet. Uzivaj se naprej, pa se kaj se oglasi!!! user posted image

tany...ti kar pojdi lepo pocvat, da bos cimprej zdrava user posted image   Jutri pa res drzi pesti tam okoli pol enih oz malo kasneje!!! user posted image user posted image user posted image

cau bau...se tipkamo ko pridem nazaj s pregleda (ce bo pa ze prepozno, pa v sredo) ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7255
12.5.2008 21:27:03   
spps
a ste že spet vse šle počivat?user posted image user posted image user posted image user posted image tany ,ti se pocajtaj,ancica ti pa fino rihtaj jutri na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7256
13.5.2008 10:56:49   
sončnica24
Hojla tako z mojo pikico je vse v najlepšem redu pa z mano tudi zdaj pa mam naslednji pregled že čez en mesec tako da bodo zgleda zdaj malce bolj pogosti preglediuser posted image .

Ancica upam da lepo vse zrihtaš na pregledu pa da boš končno videla svojo user posted image , ker verjetno že komaj čakaš.

Jaz pa grem zdaj malo počivat sem se danes kar hitro vstala pa sem neka zaspana ratala, saj zdaj mam izgovoruser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7257
13.5.2008 11:38:34   
sončika84
ANCICA,kak oje bilo na pregledu?? Križ je mene tut bolel nekje pr začetku nosečnosti,okol tretjega mesca,al druzga. pol me je minil,zdaj pa spet začenja. Ampak človek to potrpi. men ni panike. pač se mal dol uležem pa je. bl mi grejo podplati in gležnji na živce. k mi otekajo pa podplati k me zlo bolijo. jaz pa polna enrgije i nse mi ne da počivat.
Sončnica, vidim da pri tebi je tut vse lepo v redu. me veseli! V kterem tednu sta zdej vidve?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7258
13.5.2008 15:04:35   
spps
ojla nosečkeuser posted image user posted image user posted image kako ste kaj?a vas to toplo vreme kaj zdeluje?upam,da ste vse okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7259
13.5.2008 15:25:05   
_ancica_
ojla punce, jaz sem ravno vstala...danes imam pregled ob pol dveh (od doma grem okoli pol enih)...se pa tresem ko siba na vodi user posted image user posted image user posted image Danes bom koncno zvedla v kerem tednu sem...se mi niti sanja ne. Glede na zadnjo M bi mogla bit ze 10. tednov, ampak ker sem imela zmesane cikle, je mozno, da sem sele nekje 9. tednov...bomo vidli. Upam samo, da mi ne rece da je plod velik za 7. tednov....to bi bil sok!!! user posted image Bom probala se danes sporocit kako je slo, ve pa prosim drzite pesti!!! user posted image user posted image user posted image

soncnica...super za tvojo malo pikico (ki ni vec tako majhna user posted image ) in za mamico!!! user posted image user posted image user posted image

soncika...jaz imam kar naprej neke bolecine v krizu...me spika in ni vazno al sedim, al hodim, al lezim...zoprna zadeva. Kaj sele bo cez par mesecev user posted image V kerem tednu si pa ti ze?

spps...kako je blo na voznji s kolesom vceraj??? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7260
13.5.2008 15:44:36   
sončika84
Ancica držim pesti za danes! Upam,da bo vse ok(ma jaz vem da bo :) )! Drugače pa jaz sem v 30.tednu,tko da vem kaj s obolečine v križu.user posted image user posted image  ni fajn. ampak bo že. sej,če se ne naprezam preveč je ok,sam to je res tko malkrat,ker jaz sem polna energije in morm skoz kej počet.user posted image  SEj pol pa še gležnjo otečejo in to,pol pa mam.zvečer sam dol padem.
spps kako pa si ti kej? A tebe toplo vreme zdeluje? mene še bolj napolni z energijo! user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7261
13.5.2008 15:56:30   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

Ancica držim pesti za danes! Upam,da bo vse ok(ma jaz vem da bo :) )! Drugače pa jaz sem v 30.tednu,tko da vem kaj s obolečine v križu.user posted image user posted image  ni fajn. ampak bo že. sej,če se ne naprezam preveč je ok,sam to je res tko malkrat,ker jaz sem polna energije in morm skoz kej počet.user posted image  SEj pol pa še gležnjo otečejo in to,pol pa mam.zvečer sam dol padem.
spps kako pa si ti kej? A tebe toplo vreme zdeluje? mene še bolj napolni z energijo! user posted image  

super user posted image user posted image user posted image se malo pa bo tukaj (oz tam) tvoja  mala strucka user posted image !!! user posted image user posted image user posted image Je pa dobro, da si polna energije. Upam, da bo tako tudi ostalo do poroda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7262
13.5.2008 16:03:33   
tany83
Dobro jutro...

Kako ste kaj???

Soncnica... super slisat, da je s tvojim user posted image  vse Ok, s tabo pa tud user posted image user posted image user posted image ...

ancica kar mirno, vse bo OK, bos videla... drzim pesti user posted image user posted image user posted image ... Ko prides nazaj pa nam le sporoci tud ce bo kasno, da bomo vedele kako je user posted image

spps  kako si kaj??? a uzivas v soncku???

Jaz sem se zmer prehlajena fuuul, noce it ta prehlad, jutri bi rada sla k frizerki pa se mi ne da ker sem tko prehlajena, pa se soseda je rekla, da gre jutri v Santiago, da ce grem z njo, da gremo mal po trgovinah, da me pelje v eno nosecnisko trgovino, sej bi sla sam po drugi strani bi pa sam pocivala, pa se spalnico morem uredit k mava novo in nisem se nic noter nesla, je se vse v tastari, jo pa morem uredit k mama pride v nedejo, tko da bom danes mogla pocas zacet....

Neposredna povezava do sporočila: 7263
13.5.2008 16:18:37   
_ancica_
ojla tany ... se malo pa bos zdrava, bos vidla user posted image
Ja, danes more bit vse ok, ker drugace res ne vem kaj bom. Me je moj prejle klical in rekel, da mogoce bo lahko sel z mano na pregled. Upam!!!! user posted image user posted image user posted image Mi bo mal manj hudo, ce bo on zraven.

Jaz bi tudi sla v kako nosecnisko trgovinco mal pogledat in kaj kupit user posted image user posted image user posted image Verjerno bom se kak mesec pocakala, ce ne bo trebuh ze prej prevelik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7264
13.5.2008 16:21:03   
spps
ojla,prva učna ura vožnje s kolesom je bila kar solidna-me še danes roka boliuser posted image user posted image user posted image user posted image zdajle sledi nadaljevanje-sem na koncu jaz bolj utrujena kot malauser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo....user posted image user posted image user posted image

ancica,boš vidla,da je vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mene pa to toplo vreme zdelujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,a si že kaj boljš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7265
13.5.2008 16:26:46   
tany83
ancica no super ce bo sel tvoj dragi s tabo user posted image user posted image user posted image ... sej bo vse Ok, bos videla...

saj jaz tud bi se mal pocakala z nakupom nosecniskih oblek, sam 1 mesec sigurno ne, ker grem ze v 12 t in me je trebuh zacel rasti in pol me grozno motijo kavbojke in vse kar ni elasticno, zato sem rekla, da morem vsaj neki novega kupit, sicer nevem ce bom kaj kupovala nosecniskega, bom sam sla pogledat trgovino, da mu una pokaze kje je, da bom vedela za naprej... sicer pa bi raj pocakala z nakupom na pregled in sla po pregledu kaj kupovat, bomo videli...

spps nisem se nic boljs, ker ne jemljem nobenih zdravil, ker ne morem zarad user posted image  in pol ne gre nikamor ta prehlad, je kar hudo, sam sej bo, sej pocivam vec al manjuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7266
13.5.2008 16:33:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla,prva učna ura vožnje s kolesom je bila kar solidna-me še danes roka boliuser posted image user posted image user posted image user posted image zdajle sledi nadaljevanje-sem na koncu jaz bolj utrujena kot malauser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo....user posted image user posted image user posted image

ancica,boš vidla,da je vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mene pa to toplo vreme zdelujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,a si že kaj boljš?

hehehe...sej ti verjamem, da si cist zdelana user posted image user posted image user posted image tamala je lepo na biciklu, ti pa okol nje letas ko zmesana user posted image user posted image user posted image
mi smo pa mel do zdaj ful oblacno tukaj, danes je mal lepse vreme in upam, da bo tko tud ostalo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7267
13.5.2008 16:40:42   
_ancica_

ancica no super ce bo sel tvoj dragi s tabo user posted image user posted image user posted image ... sej bo vse Ok, bos videla...

saj jaz tud bi se mal pocakala z nakupom nosecniskih oblek, sam 1 mesec sigurno ne, ker grem ze v 12 t in me je trebuh zacel rasti in pol me grozno motijo kavbojke in vse kar ni elasticno, zato sem rekla, da morem vsaj neki novega kupit, sicer nevem ce bom kaj kupovala nosecniskega, bom sam sla pogledat trgovino, da mu una pokaze kje je, da bom vedela za naprej... sicer pa bi raj pocakala z nakupom na pregled in sla po pregledu kaj kupovat, bomo videli...

spps nisem se nic boljs, ker ne jemljem nobenih zdravil, ker ne morem zarad user posted image  in pol ne gre nikamor ta prehlad, je kar hudo, sam sej bo, sej pocivam vec al manjuser posted image

ja upam, da mu bo ratal dobit frej...ni se cist sigurn, me bo se poklical okoli dvanajstih. Ce ne, bom sla pa sama, ni kej...sem se itak ze pripravla na to, da bom sla sama user posted image

Glede trebuscka...sem opazila, da je moj velik predvsem zarad prebave. Me napihne ko sto mater vcasih in potem res zgledam kot bi bla ze vsaj v 4. mesecu, potem vcasih pa ni tako napihnjen, pa se mi zdi da skor ni nic zrasel user posted image No, saj verjerno res ni kaj dosti, ker sem user posted image sele dva meseca user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7268
13.5.2008 16:43:59   
tany83

ja upam, da mu bo ratal dobit frej...ni se cist sigurn, me bo se poklical okoli dvanajstih. Ce ne, bom sla pa sama, ni kej...sem se itak ze pripravla na to, da bom sla sama user posted image

Glede trebuscka...sem opazila, da je moj velik predvsem zarad prebave. Me napihne ko sto mater vcasih in potem res zgledam kot bi bla ze vsaj v 4. mesecu, potem vcasih pa ni tako napihnjen, pa se mi zdi da skor ni nic zrasel user posted image No, saj verjerno res ni kaj dosti, ker sem user posted image sele dva meseca user posted image user posted image user posted image  

Drzim pesti, da mu uspe in gresta skupaj na pregled user posted image

Ja moj trebuscek je bil tud kak teden nazaj vecji zarad prebave, sam zdaj se mi zdi da se mi je pa ze mal izbocu ven, drgac kot je bil prej sicer ni nevem kaj sam zadost, da pocas se bo opazlo da sem user posted image , no sej mam ze skor 3 mesce tko da je normalno...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7269
13.5.2008 16:51:00   
_ancica_

Ja moj trebuscek je bil tud kak teden nazaj vecji zarad prebave, sam zdaj se mi zdi da se mi je pa ze mal izbocu ven, drgac kot je bil prej sicer ni nevem kaj sam zadost, da pocas se bo opazlo da sem user posted image , no sej mam ze skor 3 mesce tko da je normalno...

hura za tvojga busija!!! user posted image user posted image user posted image

jaz moram pa se nekaj tukaj na racunalniku narest, potem se grem pa pocasi rihtat za pregled. Se moram stusirat, malo pobrit user posted image user posted image user posted image , pa lase oprat. Se bom probala se kaj oglasit preden grem. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7270
13.5.2008 16:54:33   
tany83

hura za tvojga busija!!! user posted image user posted image user posted image

jaz moram pa se nekaj tukaj na racunalniku narest, potem se grem pa pocasi rihtat za pregled. Se moram stusirat, malo pobrit user posted image user posted image user posted image , pa lase oprat. Se bom probala se kaj oglasit preden grem. user posted image

No lepo se zrihtaj in porihtaj user posted image  

Jaz grem pa neki pojest, mal zajtrka, ker mi nekam kruli user posted image

Lepo odpravi pregled user posted image user posted image user posted image

PaPa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7271
13.5.2008 17:29:48   
_ancica_
ok, zdaj se bom pa poslovila za danes. Vsem hvala za lepe zelje user posted image Mogoce, ce ne bo prepozno, se oglasim ko pridem s pregleda, ce ne pa jutri user posted image

Lep dan (vecer) vam zelim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7272
13.5.2008 17:57:15   
tany83

ok, zdaj se bom pa poslovila za danes. Vsem hvala za lepe zelje user posted image Mogoce, ce ne bo prepozno, se oglasim ko pridem s pregleda, ce ne pa jutri user posted image

Lep dan (vecer) vam zelim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ancica lepo opravi...

pol pa le sporoci kako je slo user posted image

jaz se bom tud poslovila za neki casa zdaj, itak ste jo vse nakam popihale, pa se mi ne da vec tle sedet... user posted image

Lepo se mejte in uzivajte na soncku... user posted image user posted image user posted image

Papauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7273
13.5.2008 18:40:53   
spps
oj.eto meneuser posted image user posted image user posted image
ancica,brez strahuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tany,ti pa spij dost tekočine in jej sadje in zelenjavo ,kjer je velik vitaminčkovuser posted image user posted image user posted image mislim,da je pri prehladu najbolj pomemben c-vitamin

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7274
13.5.2008 19:46:24   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

super user posted image user posted image user posted image se malo pa bo tukaj (oz tam) tvoja  mala strucka user posted image !!! user posted image user posted image user posted image Je pa dobro, da si polna energije. Upam, da bo tako tudi ostalo do poroda user posted image

ja,res bo kmalu tu moja štručka! Sem mislila,da gre v nosečnosti čas kej bolj počasi,ker je vse tako lepo,pa je kr švignilo mimo. ja no,bomo pa kmal po pordu spet kej naredli!hahahahauser posted image user posted image  Energije pa upam da mi je ne b zmanjkalo! Da jo bom imela do konca nosečnosti tolko,in pa za porod! Upam,da si ti vse lepo zrihtala pri ginekologu in da si vidla svojo malo pikico,ter da zdaj že veš točno v kterem tednu/mescu si! Vsem skupaj en lep pozdrav!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.