Ayo
|
Evo jaz sem ravnokar pojedla ribico, mi jo je vceraj ze pripravil moj . Sedaj pa cakam, da se zbudi moj skratek, da greva ven. Jaz tudi veckrat gledam stajice, ko hodim po trgovinah, so res ful luskane. Samo se veckrat vprasam, za koliko casa dejansko sluzijo, ker ko se enkrat zacne plazit (to pa je lahko ze nekje pri 9/10. mesecih), ne vem ce je stajica se zanimiva. Moj je kar vecinoma na igralnem tepihu/telovadnici, tako se lahko prevraca in miga, v lezalnicku je cedalje manj rad (verjetno, ker je privezan in nemobilen). hokejistka, podpiram tvojo pritozbo! Pri nas se vrtec kar dobi, ker jih je veliko in vsi za placat polno ceno (drago kot ) Problem edino nastane, ko je otrok star 3 leta, gre v drug, obcinski vrtec, ki je obvezen, odprt pa samo do 3.30 (ob sredah celo do 11.30). Ja in sluzbe so pa do nekje 5h/6h, kje je tukaj logika?? Tako da je veliko mamic primoranih delati polovicno oz. celo ostati doma, ali pa baby sister. Men je to cist mim sistem, uf!! No sej, do takrat imam se cas. Toliko, ce katero zanima sistem v drugih drzavah. Aja, lana, tejka in ostale, ki ste ze opravile krst, meni zupnik ni dal nobenega potrdila oz. knjizice. Kako je s tem, pride po posti al kako? No, lepo popoldne vam zelim!