|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
13.5.2008 13:17:00   
t*e*j*k*a
SEm prej pozabla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Magi in Tarasa!!!!! Upam da čimprej ozdravi.

Ayo kakanje je pri nas tko- zadnjič ni kakl 9 dni, potem je tri dni zaporedoma kakal enkrat na dan, zdej je pa že drugi dan in ni sledi o kakcuuser posted image , ne vem kako prebavo ima naš fant, kr ful je in nč ne pride vnuser posted image . PA glavno da je zdrav!!

Hvala tisti (sem pozabla ktera je bla) k je napisala za bon od H&M, grem še ta tedn neki kupit. Bo zihr prav pršlo.

Tko mali uživa zraven dedija, jaz grem pa kuhat čao

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.5.2008 13:36:12   
lana38
Tim je ravnokar zaspal v stajici. Jaz pa kuham. Kmalu bo prišel Blaž iz šole. S stajico sem res zadovoljna. user posted image Sem lahko brez skrbi, ker Tim ne more nikamor pasti. Prej sem ga dajala na kavč ležet, tako bolj v kot. Se še ne obrača, pa je tako še šlo. Tu in tam se obrne s hrbta na bok.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.5.2008 14:19:32   
lili8
Hvala za info o bonu H&M. A je katera zadnje čase kaj bila tam? Mi imamo 1. junija krst pa moram za našo punco kaj lepega kupit. Sem rekla, da bom kakšen malo lepši kompletek kupila, da bo lahko še kasneje nosila. Tista oblekca iz satena pa meni ni preveč všeč, mam raje bolj simpl stvari.
Joj, kot ste ene že pridne z GH. Sej meni je po eni strani kar malo žal da sem nehala uvajat, ampak še slabe 14dni, pa zares začnemo. V kolikem času pa ste prešle na cel obrok GH?
Midve sva bili dopoldne eno urco zunaj, zdaj pa sva noter, ker je precej vroče, in potem jaz skoraj jezik za sabo vlečemuser posted image . Bova šli spet potem po četrti uri ven, ko se malo umiri. A pri vas tudi vsak popoldan veter piha? Pri nas je tako skoraj vsak dan, mi gre prav na živce, da moram potem tamali trak na ušesa tlačit.
Ja, na našem koncu je tudi kar problem z vrtci. Našo bodo verjetno kar babice pazile (čeprav user posted image ni preveč navdušen nad tem, ker misli, da bo potem razvajena). Sicer moram pa tako ali tako še najprej službo najti. Upam, da bo kaj uspeha. Sej drugač mi doma ni nič hudega, ampak med odrasle pa tut paše malo it. Sem skoraj cele dneve sama z user posted image , ker moj skoz dela (razen ob nedeljah, pa še takrat se včasih kaj najde). Denarja pa tut ni nikoli prevečuser posted image .
No, zdej pa šibam se je user posted image zbudila.
Lep dan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.5.2008 14:22:12   
Ayo
Evo jaz sem ravnokar pojedla ribico, mi jo je vceraj ze pripravil moj user posted image . user posted image
Sedaj pa cakam, da se zbudi moj skratek, da greva ven.

Jaz tudi veckrat gledam stajice, ko hodim po trgovinah, so res ful luskane. Samo se veckrat vprasam, za koliko casa dejansko sluzijo, ker ko se user posted image enkrat zacne plazit (to pa je lahko ze nekje pri 9/10. mesecih), ne vem ce je stajica se zanimiva. user posted image Moj je kar vecinoma na igralnem tepihu/telovadnici, tako se lahko prevraca in miga, v lezalnicku je cedalje manj rad (verjetno, ker je privezan in nemobilen).

hokejistka, podpiram tvojo pritozbo! user posted image user posted image
Pri nas se vrtec kar dobi, ker jih je veliko in vsi za placat polno ceno (drago kot user posted image )
Problem edino nastane, ko je otrok star 3 leta, gre v drug, obcinski vrtec, ki je obvezen, odprt pa samo do 3.30 (ob sredah celo do 11.30). Ja in sluzbe so pa do nekje 5h/6h, kje je tukaj logika?? Tako da je veliko mamic primoranih delati polovicno oz. celo ostati doma, ali pa baby sister. Men je to cist mim sistem, uf!! user posted image No sej, do takrat imam se cas. user posted image
Toliko, ce katero zanima sistem v drugih drzavah. user posted image

Aja, lana, tejka in ostale, ki ste ze opravile krst, meni zupnik ni dal nobenega potrdila oz. knjizice. user posted image Kako je s tem, pride po posti al kako?

No, lepo popoldne vam zelim!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.5.2008 14:32:32   
andreja2000
No,mi smo se najedli,Eva se je zbudila in sedaj jo še čaka sadna kašica z rižem,potem pa pičimo ven,tokrat malo spet na igrišče,pa vrjetno na hitro še v trgovino.

Ayo si spraševala kdaj gremo mamice spat...ja,jaz običajno med 10 in 11,saj bi že šla prej,vendar je še vedno kaj za postorit,ko mi čez dan ne znese.

Mi stajice še nimamo in ne vem,če se naj odločim zanjo.Sedaj se še mala kar igra na tisti igralni blazini,pa itak ni preveč dolgo rada leže.En čas še grabi igraćke,potem pa se že razburja,tako ,da na tleh je redko več kot 10 minut.

Lana38user posted image  res lepo za Timove mere,ma joj,naša pa še 7 kg nima.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.5.2008 18:57:27   
t*e*j*k*a
OJ!

Naš bavc spet spi (že trkam da bo ponoči tudi)user posted image

Mi Začnemo obred za spanje nekje ob pol osmih, ob osmih pa dobi dojko v usta za pol ure vsaj  in ob njej zaspi.
Jutr grem v H&M kupit kako poletno pokrivalo, pa kak trakec za na glavo našmu frajerju. Upam da bom našla kej pametnega.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.5.2008 20:29:35   
PUHICA 26
No pa sva nazaj iz Ljubljane, sva bile pri babi in dedi in skoraj ves dan zunaj. Čudno danes je prišla patronazna ne nejavljena, še dobro da sva bile tam saj sva v Lj samo prijavljene. Pa ni nič novega povedala sem bolj jaz govorila, potem pa je kar utihnila in začela govoriti o horoskopih nnnooo kajjj ne briga sam si mislila.
--- Naša poje en sadni obrok 120ml sadne kaše, pa potem še plazma piškot. sita ko boben, jutri pa bo na meniju bučke in krompir pa poročam če ji bo šlo v rito-
Naše mere so stare 14 dni 7330 in 65cm. 2x cepljene čakamo drugo ki bo 3 junija.
Pikice pa pojenjajo HB za cenasten in hvala vam.
Me pa spet nekaj zanima za koliko stopinj imate dvignjene športne vozičke, ker naša bi bila rada kar bolj pokonci pa ji ne pustim, je pa taka trma ko kaj hoče pokaže z rokicami in vriska sledi dretje no potem pa ugotovimo kaj bi rada.
A imate tudi ve take želje da bi imele še kakšnega otroka mene razganja, a si ne moremo privoščiti (prostorsko) ampak ko se pa v hiško vselimo pa mojga napadem da bo jojhop.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.5.2008 20:30:46   
PUHICA 26
Dejte mi pomagat kako dam lahko kakšno slikico gor?

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.5.2008 20:40:03   
želva
puhica, najprej greš čist na vrh na levo in odpreš moja ringaraja, odpreš Albumi, najprej nardiš album, s kopiraj in prilepi.Pol napišeš sporočilo in prilepiš slikico iz albuma.Čeprav se taprava oglaša, k mi skor nikol ne rata prilepituser posted image Odkar se nama je rač. sesul, mi kurzerja ne kaže ko pišem, tako da če grem za sabo kaj popravljat kar neki v temo brcamuser posted image , pa številk mi noče pisat, pa slikic lepit, svašta
Ajde lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.5.2008 20:41:04   
Vrtnica79
Puhica slikico si najprej naloži na shrani.si potem pa ti tam piše koda za forum in jo potem prilepiš sem v sporočilo. Upam da bo šlo, če ne pa povej in ti podrobnaje razložimuser posted image .

Kako pa kaj Magi? Ste že doma? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.5.2008 20:43:18   
Vrtnica79
Aha, me je že Želva prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image . No, meni osebno je lažje dat sliko gor iz shrani.si. Je enostavneje.............

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.5.2008 20:46:20   
PUHICA 26
samo poskušam dati gor slikico drugače je pa v albumu Geslo december

Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.5.2008 20:55:11   
Vrtnica79
Joj, kak je srčkana tvoja pupika tam v traviuser posted image . Ima pa isto varovalo za dudo kot mojauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.5.2008 7:44:09   
Magi*
dobro jutro!

hvala za pestke, pikepoke in dobre želje!

mi2 sva doma. Taras ima akutni bronhiolitis. bil je na kisiku, infuzije mu pa niso dali, ker je tak ornk dec. je pa zaradi slabe hidracije (spet) fasal uroinfekt user posted image  in zdaj spet jemlje AB. sem tko jezna na tiste amaterje, ki delajo tam za vikend.

no, glavno, da sva doma. Tarči je kar precej shujšal. Ob odpustu je imel samo še 8kg. pa bova že nadoknadila, sedaj se mu počasi vrača apetit. mora pa biti Zarja vsaj 14 dni doma, potem pa se bomo odločili kaj in kako. ni glih navdušena, da ne bi šla v vrtec. ker pa je Taras sedaj zelo dovzeten za nove okužbe, moramo zelo pazit.

kaj več napišem, ko bom imela čas.

bodite dobro in zdravi! 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.5.2008 8:19:38   
lana38
Ni smo takoj po krstu že v cerkvi dobili eno tako potrdilo, ki je notri med trdimi platnicami. Tako lepo je videti, kot neka diploma.
Lepo vreme me že spet vabi ven.
magi*, lepo, da ste doma. To s Tarasom me pa ful spominja na Blaža. Tudi on je imel po vseh boleznih še uroinfekte. Naj te potolažim, da bo bolje, ko bo malo večji.user posted image
andreja2000, to na tleh zdaj še gre, samo problem bo, ko ti bo Eva odšla, potem pa skoraj ne boš mogla nič več narediti, če ne bo v stajici.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 14.5.2008 8:20:51 >

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.5.2008 9:13:02   
ursa1981
Zdravo,

še sama se na hitro oglasim. Po pravici povedano forum zadnje čase le preletim na hitro in ne berem podrobno, ker enostavno ni časa. Naša Anja gosto hrano že kar lepo je. Jemo tako sadje kot zelenjavo od saddja jabolka, hruške, slive, banane, breskve (slive in breskve v kašicah od Frutka, ko bodo domače bomo jedli domače) od zelenjave pa krompir, korenjček, bučke, brokoli, cvetača in grah. Res je zelo pridna jaz ji ponavadi naredim kar pire iz krompiraja, korenčka, bučk, brokolija in cvetače skupaj in ga lepo poje. Ali pa ji naredim krompir, korenje in grah (grah oluščim, ker baje lupinica stročnic zelo napenja).

Zelo rada pa ima banano, ki pa si je sprav nisem upala dajati same, ker zapira, a kot kaže ne drži 100% ker imam Anja zdaj kar vredup rebavo, kaka vsak dan ali pa mogoče na dva dni, včasih pa tudi dvakrat na dan, kakor je.

Zadnjil smo šli z mojimi straši in Anjo v Pikapolonico, kjer sem ji kupila dva klobučka in igračo PINGVIN - napihliv pingvin z žogicami, ki poje (je primeren za malce večje otročičke, ko res sami dobro sedijo). Dobila pa je še od babi in dedija vrtiljak - tak v bučki in ko pritisneš zgoraj na gumb se klovni v njem zavrtijo, to je tko gledala v trgovini, daji je babica kupila (je pa res, da babi bolj kot mami ve katera igrača je takim malim otročičkom všeč, ker je delala v vrtcu kot vzgojiteljica).
Ja pa rezervirali smo stolček - napihljiv z igralnico - ste ga videla v katalogu PIKAPOLONICE, baje je tok zanimiv, da je pokupljen v trenutku in so me kar zapisali v knjigouser posted image

No, toliko na hitro, ANja se zbuja, potem pa gremo ven - zdaj smo cele dneve zunaj na dvorišču. Sprehodi so malce manj popularni, ker je zame že prevročeuser posted image  Ti ti MAMIuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.5.2008 9:31:07   
Ayo
Dobro jutro!

No, ena kavica iz nasih koncev (slikic zal ne morem vec nalepit od kar imamo nov pc user posted image )

Magi* user posted image user posted image user posted image da ste doma in zelim Tarciju, da se cimprej pozdravi in znebi AB, in da hitro pridobi izgubljene kg, Gabriel ga caka! user posted image

PUHICA, luskana tvoja pikica! user posted image

Vceraj sva bila popolne na plazici tukaj pri nas na jezeru, je bilo fino toplo, si nisem mislila in nisem vzela kopalk. Gabriel je imal prvic kratke rokavcke, pa klobucek in je bil tako luskan za pojest. In tud ful navdusen, je 2 ure tako vriskal, tako da je celo preskocil popoldnasko spanje.
No, in ker se sedaj spet obeta en lep soncen dan, se sedaj odpravljava na odprt bazen. Bo med kosilom prisel ati na plavanje, potem se bova pa zamenjala, da bo se mami plavala. user posted image

Sem pa ravnokar videla, da se vam v Lj obeta mestna plaza Laguna... user posted image

Lep soncen dan!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.5.2008 9:31:36   
poka1

Magi* lepo,da gre vse na boljše!!!!!

Mi ne spimo vec ponoci.user posted image user posted image user posted image  Do zdej smo se zbujali samo enkrat na noč, zdej pa se na uro in pol..in obvezno se je treba dojit...jaz ne morem večuser posted image user posted image user posted image
Pa čez dan se tudi hoče nonstop dojit na dve uri in to še z  muko počaka..on bi kr nonstop bil na joški..ma kaj mu jeuser posted image user posted image user posted image  pa tak lepi ritem smo imeli..zdej pa katastrofauser posted image

Mi tudi nismo nameravali stajice kupit..za enkrat ga imamo na tleh.Več pa , ko vas berem bolj me prime volja, da bi jo kupila..moj dragi mi bo odpoved dal, ker vsak dan pridem s kako novo varjanto da rabi za malegauser posted image user posted image

Včeraj  se je Ažbe prvo iz hrbata na trebuh obrni in pol še iz trebuha na hrbet..moj brat je bil zraven in ko  je to videl je bil fulll navdušen in za nagrado mu je ropotuljico šel kupituser posted image user posted image ...bom še jat se probala obrnit..mogoče tudi meni kej kupiuser posted image user posted image user posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.5.2008 10:17:55   
baby27
Ojla, se jaz na hitro!

Res nimam casa, ker moja user posted image  je ful zahteva in hoce mojo 100% prisotnostuser posted image user posted image .
Prejsnji teden smo mele 2.cepljenje in je velka 68c in teska 8240guser posted image .Res je velka in teska baba.Drugac mi se ne uvajam GH,je rekla dr. da kr pocakamo do 6 mesca.

Kar se pa tice nasih sprehodov je tko, dopoldan gremo ven za kako uco, pol pa na kosilo domov, popoldan pa spet vn.Je pa zl tecna v vozicku in se dere, tko da jo velikokrat vzamem ven in jo kr zuni na klopci podojim in je pol spet miruser posted image .

No tliko od mene na htro, grem ker me ze isce in vriska kouser posted image user posted image

Lep dan se naprej

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.5.2008 10:22:20   
Vrtnica79
Magi lepo da sta že domauser posted image user posted image user posted image . Kg pa bo tako nazaj pridobil, ne sekiraj se.

Poka verjetno ima Ažbe tako obdobje. Saj ne bo trajalo večno. Kaj mu že kaj dajaš GH? Mogoče pa se na zizi ne naje več dovolj?

Ayo joj kak pa ti uživaš! Ma, mi take lušte delaš z kopanjem...............

Jaz pa zdaj čakam da se moja pikica zbudi in potem se zrihtama in najema, pa že šibnema ven. Sma se zmenile danes še z eno mamico da gremo na tortico. Eh, grem malo grešituser posted image ......... no, saj morem jest da mi nebo mlekeca zmanjkalouser posted image user posted image ........... dober izgovor, ne!?

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.5.2008 11:18:49   
PUHICA 26
No dobro jutro moja piškotka spi.
Glede stajce jaz sem zelo proti ker to je otroški zapor, jaz malo bolj pomivam po tleh dam dekico ali napihljivo zakonsko posteljo igrače gor pa je to to .Stajca je iz socializacijskega vidika otrok omejena vidi tisto mrežo ali kaj drugega ne vem iz česa je narejena kot v kletki. Bolje jih je položiti v posteljco za pet minut zaradi vaarnosti kot pa v stajco.
Moje mnenje.
Danes smo spali od8 do 6 malo mleka popili in pančkali do 8.
Zdaj pa na likalandio.Papa
Aja bom še kakšno slikico iz našega krsta dala gor  popoldne. bay bay

Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.5.2008 11:49:02   
PUHICA 26
Hej mamice kje se kupi ta ferodv ali frojdov malo heca obroč?

Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.5.2008 14:12:21   
mucka25
Oj punce ste tolk pridne zadnje dni s pisanjem, da sploh ne utegnem prebrat in sledit. Smo lih vsi mal bolani in me tamali sploh ne spusti iz oči, moram bit skoz njim. Upam, da bo kmal zdrav in da bo potlej tud to minil, ker sploh ne morem nič nardit, kaj nardit jest nimam časa.

Magi želim vam hitro okrevanje in ne skrbi preveč tvoj dečko je pravi borec.  user posted image da bo pazu nanjga.

Zdaj pa šibam, je opazu, da me ni poleg njega.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.5.2008 15:19:28   
vetrnica
Danes me pa Zoja prav preseneča. Pred kakšno uro se je prvič obrnila s trebuha na hrbet user posted image , zdaj je pa še v vozičku zaspala brez joka user posted image .

Glede stajice pa jst nisem čisto odločena. V bistvu sem mislila imeti kar prenosno posteljo, ki je sploh ne uporabljamo, namesto stajice. Za začetek mislim, da bi lahko bila uporabna. Pol bomo pa videli. Če ji bo všeč noter in, če se mi ne bo zdela dosti stabilna, bomo pa verjetno kupili stajico. Zaenkrat pa jo imam največ kar na tleh na igralnem centru ali pa, če sama sedim zraven nje, na sedežni.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.5.2008 15:28:44   
pikica*
Ojla,

iz zadnjih postov vidim, da je tema stajica. Moje mnenje....sem odločno proti. Saj je lahko otrok na tleh v igralnici ali pa na deki.

Drugače pa samo toliko, da sporočim naše nove mere. Pri skoraj petih mesecih meri Lovro 74cm, težek pa je 8.860g. Mislim, da kar vodi na lestvici ali pa je tik pod vrhomuser posted image .

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?