|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.5.2008 17:40:51   
andreja2000
PUHICA26 mi smo staknili glivice,ko je bila še čisto majhna,mazali smo s  canestenom,imela pa jih je na ritki,take rdeče pikice,ki so bile kakšen dan manj izrazite,spet drugi pa bolj.

Se pa naša tudi joka v vozičku preden zaspi in meni je takrat tudi kar malo neprijetno.
Jaz pa jo hranim kar v lupinici in sploh nisem pomislila na ta zviti položaj,nato sem pomislila komaj sedaj,ko sem vas tukaj brala.
Ja,pa naša tudi nekaj špuka,še posebno rada to počne,ko jo hranim na žlico.

Lana38 upam,da si že kaj boljša in da Tim če je bil cepljen nima neke večje reakcije.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
12.5.2008 18:25:39   
poka1
Pozdravček!
Danes se pa je Ažbe začel preobračat iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image .En korak v samostojno življenjeuser posted image user posted image user posted image

Mi bomo z GH začeli naslednji teden, ko imamo posvetovalnico, da še kej vprašam P. Na žličko pa ga počasi navajam tako, da mu dajem čajček..pa ni videt da bi se upiral. Danes sem se smejala kako je Ažbe  mojemu user posted image  skoraj iz rok čokolado strgal.Se vidi, da je po mamiuser posted image user posted image user posted image .
Hranla pa ga bom v stolčku za mizo..tako da dobi predstavo kje  se papa.

Jok v vozičku..hvala bogu da se je nehalo,ker nisem mogla več..se ni hotel nikoli ustavit pa sem ga morala nosit...in se moj mali, ki nima malo kguser posted image

Nam so se pri 4 mesecih pojavile temence..prej pa ničuser posted image  Mažem z mandljevim oljem pa kr nočejo izginit. Kako ste se jih vi rešile?

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
12.5.2008 18:51:12   
loncica
Nimam časa pisat, zato samo:

poka1: mi smo temence rešili z mustelino peno za temenca. Mi je priporočila pediatrinja in je res fajn. Daš peno na mokre laske, počakaš 2 minutki in potem nežno zbrišeš peno dol. Pri nas so šla dol po ene treh pranjih.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
12.5.2008 18:55:16   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

V četrtek imamo cepljenje pa ne vem, kako bo. A se cepi, če je samo nahod, ker drugače je zdrava?

Mi smo imeli 2. cepljenje v cetrtek in smo omenili pediatru, da je prehlajen in je rekel, da to nic ne ovira.
Problem bi bil, ce ima user posted image vrocino oz. kaj bolj resnega.

Poka1, za temenice pojdi v lekarno vprasat, baje se dobi kar nekaj dobrih izdelkov, ki pomagajo. Ko namazes, poceses in na glavnicku lepo ostanejo hrastice.
Moj skratek jih je imel ogromno, potem smp pa zaceli mazati z neko Avene-jevo pasto (narejeno iz morskih alg) in so lepo izginile.

Nas se sedaj v sportnem delu vozicka manj rad vozi kot prej v kosari. Se je treba non stop z njim ukvarjat, pogovarjat, ce ne zacne kar hitro cvilit.

Me pa zanima, kaj dejansko pocnete, ko ste zunaj? Kaj pomeni biti zunaj celo popoldne oz. cel dan?
Midva, ce se samo sprehajava je to nekje 2 uri. Ko pa sva zunaj dalj casa, to pomeni, da greva malo po trgovinah, na kaksno kavico oz. kosilo, ali pa se dobim s kaksno mamico in malo poklepetamo.

Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
12.5.2008 20:11:37   
lana38
Tim ima 8430 g in 67,5 cm. Tudi cepljen je bil. Reakcije zaenkrat še ni in upam, da je ne bo.user posted image  Jaz sem pa tudi že bolje s tem prehladom. zdaj mi samo še iz nosa teče, drugače pa se že kar v redu počutim. Vsaj boli me več nič. Včeraj sem bila pa res čisto zanič. Smo imeli piknik, pa sem komaj sedela. Sploh mi ni bilo za nič, še za čvek ne.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
12.5.2008 20:58:22   
želva
Evo, me je Skaana podražila, pa sem šla takoj stolček montirat za hranjenje in glej tamala prav lepo sediuser posted image .
Pa še večerno raztezanje sem dokumetiralauser posted image
slika
in itak da me mora nekaj zaj... se kar ene črke čez ekran spišejo, Manca sedi v stolčku na ta drugi sliki, če koga zanima je v albumu najnovejše

< Sporočilo je popravil želva -- 12.5.2008 21:11:47 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
12.5.2008 21:51:21   
PUHICA 26
Joj hokeistka hvala a se dobi cenasten na recep ali samoplačniško?
Danes ni naša nič spala popoldne sam jo posedela v trsvico po jo je tsko grabla z majhnimi rokicami tako lepo da sem jo slikala taka dobra fotka a jih ne znam dati gor a lahko kera pomaga?

Neposredna povezava do sporočila: 2282
12.5.2008 22:14:24   
hokejistka
puhica26 ja, canesten se dobi v lekarni tudi brez recepta, ampak ga moraš plačat. Drugače ti pa P lahko napiše recept, je pa zastonj.

želva to pa je gibčnost user posted image . jaz vidim samo to sliko, tiste s stolčkom pa ne?

lana38 ste pa lepo poredili fanta. Naša pa še do 7kg ni prilezla. Bom v sredo napisala natančne mere, ko gremo k P.

ayo jaz celodnevnih sprehodov ne prakticiram, Jo kar pogosto dojim in je bolj poredko zunaj dojim.  ponavadi imava maksimalno dve urne sprehode, potem pa nazaj domov, previt in jest. Če grem ven za več časa, to ponavadi pomeni, da grem peš do mojih staršev. jo tam podojim in grem spet naokoli. ponavadi nikoli ne grem za več časa ven sama, ker mi je preveč dolgačas. V trgovino z njo redko zahajam. če pa že grem, ponavadi vzamem mami s seboj, da lahko jaz v miru nakupujem.

Tudi naša se manj rada vozi v športnem delu user posted image . Pa sem mislila, da ji bo bolj zabavno, ker več ven vidi. Se pogosto nekaj oglaša, godrnja, cvili, pojokcuje,..

poka jaz sem ji temence z mandljevim oljem namazala kakšno uro pred kopanjem, potem pa Mustelino peno gor za dve minutki, potem pa rahlo podrgnila in so šle zelo lepo dol.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
12.5.2008 22:15:38   
hokejistka
Sem pozabljiva......

Na spletni strani od HM, lahko sprintate bon za 5 EUR, ki se ga da vnovčit še ta teden.

zdaj grem pa spat!

Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.5.2008 7:44:32   
nian
dobro jutro!

da se še jaz malo javim. meni so pa dnevi prekratki postali. sva čimveč zunaj. in da odgovrim kako poteka najino potepanje. potem ko se dopoldne zbudi in fajn poje se uizi odpraviva od doma potem pa odvisno kam. zdele je rolanje na upadu. tako da kakšno uro rolam potem pa  pridem do makedama, se preobujem in greva še malo v gozd. ali greva na dva bližnja kucla (šmarjetna, jošt). se do tja porolam, potem pa v hrib porivam. težka je kot cent, sploh pred vrhom. user posted image  pa okrog  brda grem rada ... če samo hodim sva zunaj kakšni dve uri, če pa še kaj kofetkam se podaljša. jo pa brez problema kjerkoli na joško fliknem in mi sploh ni panike, koliko sem zunaj.

športni voz ga obožuje, ali pa samo mene gleda, kako ga jaz, potem pa ga še ona. včeraj sem jo po nesreči ruknla v najbolj sedeči položaj potem pa dol ni več hotla. je že prava dama. ne vem, kam gre čas user posted image

danes imamo P ob 9. me prav zanima ... imam 100 stvari za vprašat, tam bom pa vse pozabila user posted image  kot vedno user posted image  
ima tamala ene pike po bradi in vratu in me skrbi za kakšno alergijo user posted image

no, se javim z novimi merami

čaw

ps. tole je pa naša deklina (kam gre čas) user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.5.2008 7:45:38   
nian
hvala za info o bonu user posted image  bom še en klobuček kupla, se mi je zanč skisal pri klobučkih. so ji vsi ful pasali user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.5.2008 8:03:20   
lana38
Meni se tudi zdi, da čas tako hitro beži. Skoraj bo pol leta, od kar sem začela s porodniško. Še dobro, da me potem čaka še cel dopust.
Danes sem Timu postavila stajico. Komaj čakam, da se zbudi in vidim, kako mu bo všeč. Tudi Blaža sem začela dajati noter pri 4,5 meseca. Otrok se mora malo navditi. Sestrična je dala svojo hčer noter, ko je že stala, pa potem ni hotela nikoli biti v stajici. Verjetno se je počutila utesnjeno ali ujeto. Ta deklica niti spala ni v svoji posteljici, ampak vedno zraven nje.
Sonček nas spet vabi ven. Obožujem to prekrasno vreme.
Moj prehlad se je umiril. Tim pa malo pokašljuje. Upam, da ne bo kaj hujšega iz tega.
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.5.2008 9:27:33   
želva
Hokejistka, tam pri mojem postu spodaj klikneš na album in pogledaš v album najnovejše.
Ja, res tale čas kar brzi.Mene je kar groza, ko pomislim, da bom šla že septembra delatuser posted image .Če bo dobra služba, blizu, je treba izkoristit priliko. Če se bom morala kam daleč voziti, potem bom pa kar do decembra doma in bom potem iskala službo po novem letu.Ayo, sloh si ne pedstavljam, da greš ti že tako kmalu v službo.
Danes bom pa vrjetno po TV user posted image , so ene mamice kar novinarje poklicale in bodo imeli prispevek o tem, zakaj je 85 otrok pri nas NE SPREJETIH v vrtec. Zakaj gradijio samo stanovanja, vrtec in šol pa ne. Uglavnem , grem dat podporo, vsaj s prisotnostjo, da nas bo čim več.Sej, spremenilo se ne bo nič, ampak vsaj da se ve, kakšen frajer je ta naš župan.user posted image
Lana38, ma kašna kilaža, naša bo na tej čez kake 2 mesecauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.5.2008 9:43:03   
Vrtnica79
Hoj, še jaz se javim na kratko. Pikica spi že 2. rundo, je danes že rogovilila ob 5.30user posted image .

Želva- uauuu, vi pa ste že taki jedci? Lepo da ni nič izbirčna. Me pa zanima nekaj; kako ji skuhaš gris?  Jaz bi ga moji tudi že dala, pa kravjega mleka še ne želim uvajati.

No, naša ima pa 3. obroke GH na dan, vmes pa dojenje kadar pač želi. Čaja oz. tekočine sploh več noče piti na flaško. Kot da ne zna potegnituser posted image  Sem ji pa včeraj kupila tisti lonček z kljunčkom ( nevem točno kak se prav reče?).  Je pa okoli 11 sadje ki ji ga pripravim sama, potem okoli 15 Hippovo sadno kašico in zvečer okoli 19.30 še Hippovo mlečno kašico z babano in žiti.

S.D. jaz našo hranim v ležalniku. Ji dam naslon v sedeči položaj in ji kar paše tako. Pa še obedve roki mam fraj in jo lahko lepo hranim.

Puhica, naša je bila stara 1. mesec ko je dobila take pikice- so pa se ji začele širiti. Smo pa pri P dobili na recept Canesten in je kar hitro pomagalo. Zdaj HB nima več teh problemov.

Poka1 user posted image user posted image user posted image  za obrat! Temenice pa smo pri nas rešili z ol. oljem v in acitilensko kislino. To mi je predpisala P in sem dobila na recept.

Ayo- nam pomeni biti zunaj cel dan zgleda nekako tako; ponavadi dopoldan grem ven ob 11.30 ko se naje in previje. Takrat gremo po mestu, pa na kako kavico še z kako mamico. To je že postala rutina da sedim in kofetkamuser posted image . Micena pa takrat ali spi ali pa si jo vzamem ven. In potem vedno gledam da sem ob 14 uri pri šoli, kjer poberema Latašo in gremo domov na kosilo. Pol pa spet ven, v park ali pa v drevored. Pa smo nekje do 18 ure komot zunaj. Vzamem kako kašico zraven in ji dam kar v vozičku, če pa je kriza pa ji tudi zizo ven vržem na klopci. Saj se nič ne vidi, si dam kociko preko in to je to.
Pol pa pridemo domov in se že tako začenjajo večerne cereminije, pa kopanje, večerja,......

Lana38- lepe mereuser posted image . Pa super da je tvoj prehlad bolje. Meni se je vlekel skoraj mesec dniuser posted image .

Voziček- včasih se dere kot nora, včasih pa uživa kot frajerka. Je pa zadne čase prav navdušena, ket opazuje okolico in vse kar se dogaja okoli nje.

Laski- mi smo tudi bolj plešasti. Odzadaj pa itak luknjauser posted image .

Tak, sem rekla da bom kratka. Pa jauser posted image - bote imele vsaj kaj za čitat. Zdaj pa res grem..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.5.2008 9:48:01   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image  še vedno sem tu. Želva daj povej na kateri TV boš? Da te vidim če res kaj protestiraš!?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.5.2008 10:07:50   
t*e*j*k*a
OJ!

Še od mene malo!!

Mali spiuser posted image user posted image user posted image in mam malo časa.

Za naju zgleda celi dan zunaj tko da sva skoz zuni pred hišo, na dve ure jeva, takrat greva notri in spet takoj ven. Ampak ven n egrem pred deseto uro.
V vozeku se tud dere preden zaspi, pa v mestu sem ugotovila da se nč ne dere pa v trgovinah tud ne. Tuki doma ko pa greva v naravo pa si morš skor uhe zamašit.

GH-žečneva drug tedn.

Vrtnica79 tud jaz sem kupla magični lonček za pit tekočino in mu kr rata potegnit. NA flašo ga pa ne mislim navajat.

Mi smo tud bolani, mali ima malo zamašen nos, pa začnič je mel vročino, ampak ne verjamem da od prehlada, zato pričakujem kak zobekuser posted image . Drug pon imamo cepljenje, upam da ob cepljen.

Sončno kremo sem jaz kupla od niveje faktro 30, mu že zdej namažem po obrazku ko greva ven.

Šibam čao

Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.5.2008 11:14:11   
želva
Vrtnica79 gris sem ji kupila v DM, njihova znamka, nima glutena in že vsebuje AM, tako da sam zmešaš z vročo vodo.
Ma za Tv pa sploh ne vem, kje pa kako, sem mela namen danes zvedit(sem resna a neuser posted image ), pa zgleda da bo tamala glih takrat koma(noče zdele spat, se je drla v postlci), ja in ne vem,če bo glih zaspala ne bova šle, ker potem imamo pa mi kosilo in ne morva z vozkom it.
Danes ima Manca na meniju hruško kompot, banana in kivi, not sem jo pa kar kornflakes zmiksala, da se je lepo zgostilo.Pol pa mleko, mleko. Vrtnica79 koliko pa ti potem še dojiš, ko imate že 3 obroke GH? Jaz sem rekla, da do pol leta samo en obrok Gh, pol 2 pri sedmih mesecih pa samo še zjutraj in zvečer mleko, no bomo vidli kako bo., ker je tak jedec.Pri nas je 3-krat na dan mleko, enkrat ponoči mleko, in eno sadno ali zelenjavno kašico na dan.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.5.2008 11:44:25   
nian
eto še mene nazaj. sva od pediatra. sva bili naročeni ob 9, na vrsti ob 11. user posted image  na srečo se je tamala dobro držala in je bilo ok. nove mere: 64 cm in 7700g. obseg glavce 42. je pa zdravnica rekla, o kako fejst baba.  sva jo na trebuh položili in potem tamala hop na trebuh. se mi je kar greben dvignu user posted image  potem sem jo pa vprašala, kako je z GH, pa je rekla, da naj kar danes začnem, da takale baba rabi kaj več user posted image  ampak, ker je tamala vsa v alergijskih pikicah user posted image  bomo začeli z rižem na vodi in prelito z mojim mlekom. 8 dni. potem pa kaj novega. skratka rekla je, da med eno in drugo vrsto hrane 8 dni. ker je pupa boga na neki (ni mi jasno na kaj) alergična.

sončna krema: je P rekla, da je daleč najboljša Cosmerba energetikcreme (Sanolabor), da je brez kenije in 'umetnih' faktorjev. da alji nobene druge ne smem dajat. grem pa stavt, da me bo kap, ko mi bodo ceno povedali. user posted image  ampak, za otroka vse, a ne? še sporočim, koliko me bodo oskubili. user posted image

pa še eno olivno olje na recept mi je dala, za bradico in pikice mazat. res je reva tamala. pa najhuj je, ker se mi ne sanja na kaj. ji je kar na enkrat ven udarilo. user posted image

sedaj pa komira, jo je vse skupaj utrudilo. pikico je pa prenesla z nasmehom, spet user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.5.2008 12:05:13   
Ayo
lana, nian, user posted image za nove mere.
Opazam, da nekateri kar po dolgem in po cez prehitevate Gabriela, pa tak "velikan" je bil ob rojstvu! user posted image

Mi smo bili vceraj zvecer ful sitni, tako da smo ga na koncu uspavali na rokah, jaz sem bila pa ob 10h cisto fertik!
Me pa zanima kdaj hodite ve kaj spat?

Sem tudi pozabila povedat, da je tudi pri nam aktualno pljuvanje in vriskanje. user posted image
Pa se, da zadnje case kakamo na 3 dni in ne vec 1x na teden. user posted image tejka, je pri vas kaj sprememb?

Sibam, ker spet nekaj sitnari user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.5.2008 12:09:41   
nian
no, da se na hitro pohvalim glede spanja. alja spi od 19 - 6. zaspi sama, no ... palček njen jo uspava. sedaj pa letim malo pospravljat in tulipane porezat.

čaw

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.5.2008 12:11:30   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

koliko pa ti potem še dojiš, ko imate že 3 obroke GH?

Ja, nekako tako je;

• ponoči dojenje,1-2x
  • zjutraj dojenje
  • malica okoli 11 sadje, po želji še dojenje- ponavadi čez kako uro
  • malica okoli 15 že pripravljena sadna kašica- po želji dojenje
  • dojenje okoli 18
  • večerja rižolino
  • pred spanjem dojenje okoli 20.30

Tako kot vidiš je  glavna hrana še vedno moje mleko. Zelenjave pa ni na jedilniku zato, ker spravi dol samo kako žličko, pol pa noče več. Pa bom še malo počakala in bom ji pač kasneje uvajala le to.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.5.2008 12:28:32   
lana38
Naj pohvalim Tima, da je zelo zadovoljen v stajici. Lahko rečem, da celo bolj kot v ležalniku. Morda zato, ker je to nekaj novega, ali pa ga tam moti, ker je privezan. Okrog ima polno igrač. Nekaj sem jih pa obesila tudi na tiste ročaje, kjer se otrok lahko prime, ko že vstaja.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.5.2008 12:40:52   
želva
No takole, jest bom eno mim usekala, se pa že naprej vsem Ljubljančankam opravičujem, ker vem da ste tuki gor same fajnuser posted image
Evo, grem gledat kaj je zdaj to en vrag, da bodo delal prispevek in tam je bilo 5 ali 6 mamicuser posted image Mislim, kje jih je pa ostalih 80?So jih posneli, nekaj so rekle in to je bilo to.Sem rajši mimo peljala in pol se za nazaj ustavim in malo povprašam.Ja zdej bodo, kar peticijo sestavile, pa tožile župana, pa vse sorte.Ok. saj je prav, da se stvar pove in da se jih mal v rit zbrca, ampak do septembra pa ne morjo kar novga vrtca narest.Sem pač rekla, da se mi zdi mal nemogoče.Vse se da so rekle, da bi lahko bili pa kar v telovadnici, res ne vem ali se eni starši ne zavedajo, da obstajajo za vrtce tudi pravilniki, koliko visoko morajo biti okna, kje morajo biti vtičnice, kakšne površine za koliko otrok,mini lijaki in stranišča, dovoz hrane.., tehnični prevzem prostorov, pol bi se pa ta isti starši kregali, v kakšnem vrtcu je njihov otrok. Ja in to se kregajo priseljenci, jih razumem, da je njim težje, ker nimajo nobenega, ampak tudi pri nas obstajajo privat varstva. Včasih se mi zdi, da ti priseljenci preveč pričakujejo, ampak so le prišli na vas, kjer še vedno ne rabiš dokumentov, ko greš na banko dvignit denar,že nekaj zmučkajo.Sam tok no, mal sem mogla pojambrat, ker eni hočejo kar z glavo skozi zid.
Bo pa baje na TV1 jutri ob  pri dnevniku.

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.5.2008 12:56:33   
hokejistka
sončna krema: je P rekla, da je daleč najboljša Cosmerba energetikcreme

nian tole kremo mam pa jaz doma. Mi je prav fina, jaz se z njihovo linijo mažem po obrazu, telesu. Imam tako alergično kožo, pa dermatitise in je res prav fajna.  Ne diši sicer lepo, pa tudi draga ni ne vem koliko.Jo je veliko noter in kar traja, da jo porabiš. Jaz jo kupim v  vida centru, ko imajo kakšne akcije. Pazi edino na rok uporabnosti, ker ponavadi je bolj kratek. Pglej na internet, če so v vida studiu bolj ugodne cene kot v sanolaborju.

vrtec sem danes dobila odgovor od župana na mojo pritožbo. Same floskule user posted image . Bom težila še naprej.  Sedaj se bom pritožila še varuhu človekovih pravic. Na vsak način želim, da gre tamala v vrtec. user posted image

služba ja podobno kot skaana in želva, tudi jaz ostajam brez septembra in iščem v šolstvu user posted image . ampak sem se odločila, da ne bom šla že takrat delat, bom počakala na december. edino če dobim res izjemno ponudbo ali priložnost.

lana38 Julija že slabe dva meseca spoznava radosti stajice. Pridno leži noter in me gleda, ko kuham. ko se pa naveliča, gre pa v stolček sedet. tudi jaz sem mnenja, da jih je treba kar zgodaj začet navajat, če mislite uporabljat stajico. Mi jo bomo vzeli s seboj na morje. Pa bo lahko tudi noter spala čez dan.

zdaj pa šibam, ker je cviljenje že preraslo v razburjanje

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.5.2008 13:09:24   
andreja2000
Ayo  pri nas je glede sprehodov takole,dopoldan so bolj kratki,kako uro,morda včasih dve,popoldan pa daljši.Kadar gremo k njegovim,gremo peš in je nekje pol ure zmerne hoje do njih,tam jo malo žulijo po rokah,nato gre z njo nekdo z vozičkom spet na sprehod,potem spet jo imamo malo na rokah,nato pa odhod domov okoli pol sedmih in smo običajno ob sedmih doma ko se začno priprave na spanje.Če pa ne gremo k njegovim,pa rada zavijem na igrišće,kjer Eva z zanimanjem opazuje otroke,ki se igrajo.Ko postane sitna jo vzamem iz vozička in sedi pri meni.Ko pa je zaspana,pa se morava sprehajat ali vsaj migat voziček,da malo zaspi.
Mi smo sedaj res ogromno vzunaj,le ko Eva gre popoldanskemu počitku smo doma,ko kuham in pospravljam.No,izjema pa je slabo vreme,takrat pa nismo tako terenskiuser posted image  .

Uh,moram it,šele sedaj vidim koliko je ura,upam,da je na štedilniku še vse o.k......user posted image ,smrdi še ničuser posted image ,grem.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?