želva
|
No takole, jest bom eno mim usekala, se pa že naprej vsem Ljubljančankam opravičujem, ker vem da ste tuki gor same fajn Evo, grem gledat kaj je zdaj to en vrag, da bodo delal prispevek in tam je bilo 5 ali 6 mamic Mislim, kje jih je pa ostalih 80?So jih posneli, nekaj so rekle in to je bilo to.Sem rajši mimo peljala in pol se za nazaj ustavim in malo povprašam.Ja zdej bodo, kar peticijo sestavile, pa tožile župana, pa vse sorte.Ok. saj je prav, da se stvar pove in da se jih mal v rit zbrca, ampak do septembra pa ne morjo kar novga vrtca narest.Sem pač rekla, da se mi zdi mal nemogoče.Vse se da so rekle, da bi lahko bili pa kar v telovadnici, res ne vem ali se eni starši ne zavedajo, da obstajajo za vrtce tudi pravilniki, koliko visoko morajo biti okna, kje morajo biti vtičnice, kakšne površine za koliko otrok,mini lijaki in stranišča, dovoz hrane.., tehnični prevzem prostorov, pol bi se pa ta isti starši kregali, v kakšnem vrtcu je njihov otrok. Ja in to se kregajo priseljenci, jih razumem, da je njim težje, ker nimajo nobenega, ampak tudi pri nas obstajajo privat varstva. Včasih se mi zdi, da ti priseljenci preveč pričakujejo, ampak so le prišli na vas, kjer še vedno ne rabiš dokumentov, ko greš na banko dvignit denar,že nekaj zmučkajo.Sam tok no, mal sem mogla pojambrat, ker eni hočejo kar z glavo skozi zid. Bo pa baje na TV1 jutri ob pri dnevniku.
|