|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
10.5.2008 8:52:38   
lana38
Sem že 2x poskušala slikice gor dati, pa nekaj ne gre. Mora biti bolj grdo vreme, da bom imela več časa.user posted image  Še preberem komaj, toliko včasih napišete. Jutri imamo pa piknik. Super, da so taki lepi dnevi. Danes bi rada še pecivo spekla, pa ne vem, če bo čas. Vreme kar kliče ven.
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.5.2008 9:29:46   
nian
pozdravčke!

jaz tudi komaj tamali sledim. prejle sem jo na postelji pustila z nago rito, da se malo lufta. pa pridem nazaj pa noge v ustih. res faca. user posted image

potem jo pa dam v igralnico in čaz par minut obrat na trebuh in spet nazaj. user posted image  

sedaj pa letiva po torto. ima ata danes 50 in gremo žurirat.

ps. včeraj sva z rolanja prišli z enim štumfkom. vrag ga pocitraj! user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.5.2008 9:34:20   
Skaana
user posted image user posted image user posted image

sem se nasmejala, najprej Vanini izvirni frizurci, potem pa še prigodi z zoknom... Eh ja, zdaj pa ne bomo več dajali za debele pajacke, pač pa za zokne user posted image . Aleksej je tud vsakih pet minut bos...

Lep vikend.

Pa le javite se kaj, pa čeprav le z nekaj besedami.

Aja, pa še eno user posted image za vse.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.5.2008 9:47:10   
Vrtnica79
No, Skanna nam je ponudila kavico- jaz vam pa častim še en obilen zajterk.

user posted image

Pa lep vikend vsem, sonce kar vabi da gremo ven.................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.5.2008 10:42:39   
Ayo
Skaana, Vrtnica, hvala za kavico in zajterk! user posted image

Mi smo danes krasno spali, se kar ne morem verjeti, da je res! user posted image Vceraj je zaspal ob 22h, se zbudil ob 3h za hranjenje, potem pa sva ga pa slisala sele ob 8.30 kako se je igral v svoji posteljici. user posted image

Nas si ze dolgo daje stopala v usta, pravi akrobat! user posted image

Glede obracanja sem pa ravno vceraj brala, da se pri 5m v glavnem ze vsi obracajo iz trebuscka na hrbet, obratno pa nekje pri 7m. Gabriel se pa obraca samo iz hrbta na trebuscek ze en mesec, zato mi je ful cudno. user posted image Kako je kaj pri vas?

Tudi mi imamo pravo poletje, danes padejo kratki rokavi! user posted image

gremo se zrihtat, ker imamo ob 11.30 plavanje.

lep vikend!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.5.2008 12:15:19   
mucka25
Živjo punce, midva sva ravnokar iz sprehoda, drugač sploh noče več spat čez dan. Ma moj se tud bolj iz hrpta na trebuh obrača kot obratno. Bova pa tud kmal mela isto frizuro-pleško (rodil se je z gostimi temnimi laski, zdaj bo pa kmal čist blonduser posted image ), mi zadnji mesec tolk izpadajo lasje, da sem že čist depresivna.

No zdaj greva pa kosilo kuhat, ker pride očka kmal domov.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.5.2008 13:05:09   
hokejistka
Naša se pa NE obrača user posted image . Nikakor. Samo leži na hrbtu in se obrne na en ali drug bok. To počne že kar nekaj časa.

vrtnica79 to pa je frizurca. prav lušno izgledajo temni laski in modre očke.

Še 10 minutk pa bodo muffini spečeni user posted image . Imamo danes popoldan piknik, pa bom še malo sladkega za otroke spekla.

Jaz sem pa želela danes odpret sezono kratkih rokavov, ampak se nekaj oblači in bo imela raje še eno majčko oblečeno.

nogice so tudi pri nas aktualne. Mi je pa danes eno igračo na sprehodu ven zabrisala in sem jo za las opazila.  Štunfka ji pa še ni uspelo dol potegnit na sprehodu. Jih imam pa celo morje, tako da če kakšnega izgubimo, tudi ne bo nič hudega. Mi je bolj škoda igračk.

uživajte na sončku in sprehodih!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.5.2008 14:43:21   
andreja2000
Eva pravkar spi že 2 uri na najini postelji.Tole dnevno spanje se je fajn poštimalo,gre spat ob pol enih in spi kaki dve do dve pa pol uri in jaz med tem kuham in pospravljam.
Tudi noč je boljša,se zbudi 3 krat,to je vsekakor velika izboljšava.
Ful rada se smeji,tlači nogico v usta in na sprehodu sva že izgubile igračko in dudico,ki jo je imela na tisti sponki,ampak je vse dol potegnila,ker pač mora vse vleči in prijemat.Dudo sem pa pogrešila šele,ko je začela nekaj jamrat.

Lana38 mene pa kar fejst moti,če se kdo tišči ponoči ob mene ko spimuser posted image ,sicer pa bi bili ko sardine,ker imamo res ozko posteljo.K sreči,pa so noči že dokaj znosnejše,tako,da izgleda,da se naš trud pri vstajanju splača.

Lep dan.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.5.2008 15:19:19   
andreja2000
...spet jaz,Eva še kar spi in sem se spomnila,da nisem napisala,da pa naša Eva popije zadnje dni po 300mll čaja od hiipa,tako ,da ji ga komaj folgam dajat user posted image .
No,danes pa jaz čakam,da se naš škratek zbudi....priznam,mi ta noviteta kar pašeuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.5.2008 16:29:02   
ElaM
Ojla punce, da se malo javim. Manca panča, Tinkara je z babi na sprehodu, mami pa surfa.user posted image
Ayo, se priporočam za geslo.
Manca je prava mala vrtavka, ona se obrača iz trebuha na hrbet in obratno. Občasno se že kotali. res je živa. Se je pa najprej obračala iz hrbta na trebuh. Meni je P rekla, ko sem jo spraševala, če je ok, ker hoče non stop pasti kravice, da jo naj kar pustim. Več, ko je na trebuhu bolje je.
Hitro gre razvoj pri teh pikcih, še malo pa bodo samostojno sedeli, potem začnejo plazit,... res gre hitro čas.
toliko od mene, saj nimam nič za piat, smo kar po starem.
Lepo bodite, lep vikend.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.5.2008 10:31:39   
Magi*
samo na hitro vam sporočam, da sva s Tarasom zopet v bolnici. tokrat ga je zdelal nekakšen virus, ki mu je udaril na pljuča.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.5.2008 10:48:27   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

samo na hitro vam sporočam, da sva s Tarasom zopet v bolnici. tokrat ga je zdelal nekakšen virus, ki mu je udaril na pljuča.

Ojoj, ubošček mali. Z Aleksejem vam pošiljamo na tisoče user posted image in vesolje user posted image za ozdravitev. Kako je pa Zarja? Sem se večkraat ta teden spomnila na vas... Še dobro, da je res takšen korenjak. Drži se tudi ti, zdaj prihaja poletje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.5.2008 11:04:55   
Vrtnica79
Ojoj, Magi. Pa kaj se vas drži taka smola z tem zdravjem? Upam da se čimprej pozdravite in prideta domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ayo, lepe slikice! Je pa Gabriel pravi orjak proti puncama. Pa na krstu ste tudi ful lepi.

Jaz zdaj kuham kosilo, vmes pa nemorem kaj, da malo ne pokukam na RRuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.5.2008 19:52:01   
andreja2000
Magi*user posted image user posted image user posted image  In da se čim prej vrneta zdrava domov!

Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.5.2008 20:57:27   
hokejistka
Magi  user posted image user posted image user posted image in da se čim prej vrneta zdrava domov!

Tudi jaz želim enako!

Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.5.2008 22:03:18   
lili8
čao

Magi en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju s Tarasom.

mucka25, naša tudi zadnje dni skoraj nič ne spi čez dan, le v vozičku pa še to ne prav veliko kakšnih 15 minut. Prej je ponavadi spala kakšnih 4X na dan po pol ure, zdej pa ne vem kaj ji je. In ko je budna se je treba skoz ukvarjat z njo, tko da sem na koncu dneva kar zmatrana. Zdej šele razumem tiste, ki so bile zmatrane pa cel dan doma, na porodniški.
Andreja2000, jaz tudi opažam, da zadnje dni, ko je tako toplo zunaj ful več spije čaja kot ga je prej.

Danes smo bili v Arboretumu, je blo kar luštno edino pihalo je kot user posted image , pa neki črni oblaki so se zbirali, mi pa brez dežne prevleke in dežnika ampak potem HB ni blo nič od dežja. Ta mala se je spet ene dvakrat drla kot nora preden je zaspala. Ne vem zakaj se v vozičku skoraj vedno tako joka preden zaspi. Nič ne pomaga, če jo vzamem v naročje, tako da jo pač v vozičku pustim in se par minut joka, potem pa zaspi. Gledajo pa vsi tako, da mi je kar zoprno, čeprav čedalje manj, sem se že kar sprijaznila, da tako pač je, in se poskušam neobremenjevat z drugimi. A je še pri kateri tako?
Nočko

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
12.5.2008 8:51:42   
lana38
Magi*, tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarasa, da se čimprej pozdravi.
Pri nas sem pa jaz čisto zanič. Me je zgrabil nek prehlad. Včeraj sem komaj bila pokonci. Vročine pa ni. Danes imava s Timom sistematskega in cepljenje. Upam, da ne zakuha še on. Neka je pokašljuje čisto na rahlo.
Skoraj nič več nimam časa. Ne vem, kaj je to.user posted image
Tudi naš Tim se dere preden zaspi.
Lp

< Sporočilo je popravil lana38 -- 12.5.2008 8:52:27 >

lana38

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
12.5.2008 10:03:06   
soncek.djukelica
jutro,

Magi, sej ne morem verjeti,da ste spet v bolnici! Upam,da se hitro pocartate!
Tudi moji punci se še nista obrnili na trebuh, razen v primeru,da imata kak povštrček pod glavo, pol se pa lepo odrineta, ker imata zaleta, kar pa ne prakticiram v posteljici, ampak jih včasih tako podložim na kavču! Tako da, hokejistka sva nekje na istem!
Foxina, meni je pediatrinja rekla, da lahko začnem z gh in v bistvu le tiste, ki se otrokom priporočajo po 4 mesecu!
Lahko pa rečem,da moja P vse predstavlja za en mesec, saj sta bili rojeni v 36 tednu in temu primerno, mi tudi priporoča! Cepili smo se v 4 mesecu, gh v 5 mesecu... glede gh imata najraje jabolko z korenjem, riž pa dobiva le Sara, pa zjutraj za zajtrk jima stlačim banano!
A se kateri od vaših otrok igra z ustnicami tako,da špuka?user posted image Victoria je ugotovila,da je zelo zabavno in pol kot "prdi" z ustnicami in slino ven špuka!user posted image Sara pa je ugotovila,da je zelo zabavno si nogavično ali copatek dol povleč!user posted image
to je to od mene, lp

še nekaj sem pozabila!vse, ki otroke hranite na žlico, a jih imate na rokah, morda ležijo! sem se včeraj pogovarjala z eno mamico, pa pravi,da je ona hranila otroka v lupinici user posted image kar se meni zdi ful ful slabo za otroka, ker je čisto skrčen! jaz svoji dve kar na nizek povštrček dam in  me lepo gledata in lepo jemo!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 12.5.2008 10:08:12 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
12.5.2008 10:45:05   
Skaana
user posted image

Malica je že kuhana, Aleksej pa drnjoha (še), tako da imam sekundo...

Naš se tudi dere, preden zaspi, ali pa če imamo srečo user posted image godrnja... Jah, naši otročki rastejo, ni kaj.

Obrača se še ne (ne vem, če se tudi bo - Atena je prešla direktno na sedenje, tudi kotalila se ni) - zato pa še hodiva v razvojno. Tudi nogic ne prijemlje user posted image . Si jih pa gleda, kar je baje dovolj.

Čaja tudi spije le za vzorec. V bistvu ga flaška le spomni, da bi lahko zizal... In mu moram takoj dat. Eh, en tak velik cartl je.

IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
še nekaj sem pozabila!vse, ki otroke hranite na žlico, a jih imate na rokah, morda ležijo! sem se včeraj pogovarjala z eno mamico, pa pravi,da je ona hranila otroka v lupinici user posted image kar se meni zdi ful ful slabo za otroka, ker je čisto skrčen! jaz svoji dve kar na nizek povštrček dam in  me lepo gledata in lepo jemo!

Najboljše je, če je otrok med hranjenjem čim bolj pokonci. Jaz ga dam v ležalnik in ga posedem, kolikor se da. Le tisti čas, ko jemo. Drugače je čim več na tleh na blazini. Tisti, ki pa uspe otročka sede hranit, pa ala vera. Jaz nujno potrebujem obe roki za to user posted image user posted image .

Lepo bodite.

Magi, mislim na Tarasa in mu pošiljam dobre misli user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
12.5.2008 10:52:01   
Ayo
Dobro jutro!!

Najpre Magi user posted image user posted image user posted image in za Tarcija user posted image user posted image user posted image
Upam, da bosta kmalu doma, pa saj tudi bosta, ker tak fant kot je Tarci ne more drugega kot pozdravit se v ekspresno hitrem casu! Pa se mamico ima taksno, da bo vse uredila tako kot treba! user posted image

Nas Gabriel je vceraj zaspal ob 9h in ob 3h se jaz zbudim, ker sem imela joske kot kamen, potem se zbudi se user posted image in greva precekirat in je pikec spal na trebuscku. In ker se je to ze enkrat zgodilo in sva to omenila pediatru, je rekel, da naj ga obrneva, ko ga zalotiva na trebuscku. No tako da se je potem zbudil, sva se nahranila, potem je spal do 6h.
Moram kar potrkat, da zadnje case res spi veliko bolje, ni vec zbujanja na 1-2 uri. Upam, da tako ostane!

Drugace pa cez dan spi 2-3x po urco ali dve.

Mi se ne dajemo nic gh, samo moje mleko.

lana38 upam, da kmalu mine prehlad. Meni se na sreco koncuje, sem ga staknila v Lj. Sem se spomnila, da se je zgodilo lani novembra isto, ko sem bila v Lj se user posted image , sem ga staknila in potem bila doma 2 tedna v postelji. Uf!
Je mogel pa tudi Gabriel nekaj stakniti, ker kar naprej kiha, nosek je sicer dokaj ok.
Vceraj pa se user posted image kar neaenkrat ga je nekaj zvilo in je ostal celo popoldne v postelji. Na sreco je sedaj bolje.

Imamo danes pri nas praznik, tako da je tudi doma, bomo sli malo naokoli.
Sedaj ga peljem na kavo, ker so tukaj pri nas v vasici odprli nov kafic in je prav luskan in prijeten. Samo on se nic ne ve, ker to sem jaz odkrila, ko vozickam user posted image

Kako pa kaj laski pri vasih user posted image ? Mi jih imamo bolj malo, sploh zadaj smo cisto plesasti user posted image Pa se blond smo in se res nic ne vidi. user posted image

No, sedaj pa sibamo! Lep dan!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
12.5.2008 12:22:46   
PUHICA 26
NO pa da se še mi malo oglasimo, naša je začela gristi nogice so tako zanimive. Pa pluvati ko kak pij....c, aja pa zobki so začeli ima dlesni ob strani čisto bele enke samo čakati moramo da bomo zagledali hrčka.
PA še nekaj me zanima na luliki ima ene rdeče pikice a mogoče ve katera kaj naj bi to bilo?Mažemo bepanten in sudocrem pa še ni nič ok.
Glede gh smo še vedno na jabolkah.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
12.5.2008 12:44:17   
vetrnica
lep pozdrav

se malo oglasim po daljšem času. Sva bile z Zojo prejšnji teden na počitnicah pri babici (moji mami) in sva se pustili razvajat user posted image

predvčerajšnjim sem začela z gh. Je za večerjo dobila riževo kašico, sam je pojedla samo 2 žlički, včeraj sem pa zmešala z 20 ml vode in je skoraj vse pojedla. Itak se potem še doji preden zaspi. Sem včeraj že grela vodo za adapritano mleko, ker sem imela občutek, da nimam več mleka, pol si grem pa spumpat in takoj dobim 60 ml. Zgleda, da je blo neki drugega narobe, ker se je bunla, ko jem jo pristavla.

zoja se še vedno ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno. Sicer jo mam zelo malo na trebuhu. Obrne se le s hrbta na bok in sedaj potem že kar nekaj časa ostane v tem položaju. Drugače pa že kar dobro sedi in, ko je, jo dam kar v stolček za hranjenje. Nogice so sicer zanimive za pogledat in prijet, v usta jih pa še ne tlači.

puhica 26 - tudi zoji se včasih pojavijo rdeže pikice in pol po parih dneh zginejo. Men se zdi, da bi to lahko bilo od tega, ker ji je prevroče v plenici.

mi imamo pa zamašen nosek. Čez dan je kar vredu, zvečer se ji pa napolni in potem še zjutraj. Ponoči se mi sicer ne zbuja zaradi tega, sam jo pa slišim, ko težko diha. V četrtek imamo cepljenje pa ne vem, kako bo. A se cepi, če je samo nahod, ker drugače je zdrava?

Magi, Taras za vaju pa user posted image user posted image user posted image , da bosta čimprej zdrava

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
12.5.2008 12:54:21   
PUHICA 26
To pa vam moram povedat se je naš piškotek zbudila cvilila in stokala, grem pogledat in je pasla kravce pa spat sem jo daja na hrbet. ŽŽŽUURR

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
12.5.2008 12:58:55   
želva
Magi user posted image user posted image
ayo, pri na simamo kar velik laskov, plešo pa itak zadaj ko star atauser posted image
Zobkov še ni, obračamo se ful, kukr jo pusrim na postelji na hrbti je že na rebuščku, samo to le v eno stran.
Jemo pa mi že na veliko Gh, en obrok smo zamenjali, je pa že skoraj vso sadje in zelenjavo, pa gres, polento, rižolino, plazma piškotke, tud skutico enkrat na teden..Je pa res, da imamo vse domače od sadja in zelenjave, zato nič ne kompliciramuser posted image Zdajle ji grem pripravit špinačo iz kopriv in rižolino.Je pa ta prav jedec, še ene stvari ni vn vrgla, vse poje in to kar brunda, če pa ne dajem dovolj hitro, pa že stoka. Je pa pri meni v naročju, ni nič dost umazana.Prebavo ima tudi super, nič je ne zvija in normalno kaka, sam smrdi zdej fuluser posted image .
Midve greva na kosilo in potem ven! Čau

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
12.5.2008 13:10:27   
hokejistka
Ne vem zakaj se v vozičku skoraj vedno tako joka preden zaspi. Nič ne pomaga, če jo vzamem v naročje, tako da jo pač v vozičku pustim in se par minut joka, potem pa zaspi. Gledajo pa vsi tako, da mi je kar zoprno, čeprav čedalje manj, sem se že kar sprijaznila, da tako pač je, in se poskušam neobremenjevat z drugimi.

Enako pri nas. Tudi mene je kar malo sram, ko se dere, ampak ven je pa ne mislim dajat.

ayo  imaš pa res lušnega korenjaka, pa kako lepo ste ga oblekli user posted image . Super slikice! Julija se je kar zagledala v ekran, ko sem fotke gledala.

naša je zadaj tudi ČISTO plešasta. Se pa plešavost nadaljuje v manjši meri tudi na levo in desno. Točno tako kot se obrača. je prav grozno za videt, ker ima temne laske in je še bolj opazno.

hranjenje danes je bila pri nas patronažna, ampak ni povedala nič pretresljivo novega user posted image . Skratka počakala bom do srede, ko imamo P potem pa začnem z žitno kašico zvečer pred spanjem in s sadjem.

Jo pa že sedaj "treniram" in ji dajem žličko v roke, da jo spozna. Pa v stolček sem jo tudi že posedla. Jaz je ne bom hranila v lupinici, ampak v ležalniku ali pa v stolčku. Meni se tudi zdi, da je v lupinici preveč skrčena.

puhica26
lahko da ste staknili glivice. tudi naša jih je imela. Poskusi namazat s Canestenom. če pa ne bolje, pa k P pokazat. Jaz sem najprej tudi mislila, da je kakašen plenični izpuščaj in sem mazala s praško pasto, Mustelino kremo za plenični izpuščaj, s sudocremo pa ni bilo nič bolje. Jaz sem Canesten namazala, čez pa hladilno mazilo.

lana38 čimprej se pozdravi!!!

veternica če je prehlajena, jo P ne bo cepila. Jo pa tako ali tako pregleda predno jo cepi in če se nič ne kaže, bo dobila pikico.

Zdaj sva ostali sami, ker je šel user posted image v službo user posted image . mi je že dolgčas. Vsi so po službah in noben nima časa, da bi z mano malo kofetkal.

uživajte!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?