Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:19:35
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija pikapoka a si naredila testek? Nisem ga še, ker si ne upam Jaz sem ga po prvi runi Klomifena delala en teden po zamujanju , pa je bil test negativen, na koncu pa se je izkazalo na pregledu da sem nosečka že kar 7-8 tednov.... G je rekla da sem ga delala prehitro.... Naredi testek zdaj bi že moral pokazat kaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:20:11
|
|
|
|
pikapoka2
|
ja, počasi ga bom pa res mogla naredit Erin in zate. Vse bo še dobro! Verjetno so se zmotili.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:36:30
|
|
|
|
jazzz27
|
kje pa ste danes vse čvekice, ko se meni čveka do pol treh ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:51:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija sem si dovolila v tvoj albumček pogledat ....kdo so pa mali škratki na slikicah?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:57:59
|
|
|
|
jazzz27
|
cotki mali!! Jaz bi kar vse imela!!! Komaj čakam na svoje!!! Včeraj je tudi mene nečak prišel pogledat...no ja s starši... je bil star 5 mesecev....kakšen cuker, se tako reži, kot da bi orehe raztresal!! Včasih se vprašam kako je nekaterim dano to tako na hitro, nekateri pa moramo že kar umirat že po želji da bi imel otroke...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:04:03
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz vse bomo nekoč mamice. Želim vam, da bi se to zgodilo že jutri. Saj me razumete, kajne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:10:15
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....ti si srečka....samo se ti lepo čuvaj. Povej kaj zdaj delaš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:12:20
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija, da ne boš mislila, saj jaz tudi tako pravim, ampak je kakšen dan, ko si preprosto to ne morem iz glave ven dobit! Vem, da vse enkrat bomo...višja sila očitno že ve kdaj bo primeren čas za nas. Mi2 sva že zelo pridna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:18:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 ledenkica, sem pomislila tudi na to ja, ampak mi zamuja že 14 dni AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, a moramo prit k tebi pa te žgečkat, da se boš na testek polulala??? jazzzi, kako si? in kdaj se boš prijavla na pregled?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:24:53
|
|
|
|
jazzz27
|
hejj..zgubljena dušica! Sem nameravala zdaj v začetku tedna poklicat da se naročim pa nekako ne zberem poguma. Po vsej verjetnosti bom jutri ali pa v sredo. Drugače pa sem vredu...moj obisk je že šel in mi2 že pošteno špičiva . Ah, kakšno olajšanje ko je ni...ko jo vsaj še kakih devet al pa deset mesecev ne bi blo ... Ne moreš verjet da grem jaz danes spet k okulistu...me samo pošiljajo od enga do druzga in to v Jesenice. !! Tako, da se hitro kaj razpiši, ker ob pol treh jaz šmrc in me ni do jutri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:29:40
|
|
|
|
ledenka
|
zakaj pa zdajle ne pokličeš? kaj dost nimam časa... je treba delat, po tem, ko sem prejšnji teden prelenuharla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:33:19
|
|
|
|
jazzz27
|
mi gre že mal za nohte, tle tipkam, nogavice gor vlečem, v modrecu skačem pa še en k* vidim k mam špegle gor ...sem se odločila za jutri... ...kaj naj si oblečem za na krst??? Ma katera kako idejo kje kakšno dobro stvar staknit...plis!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:55:00
|
|
|
|
ledenka
|
kje pa bi jo iskala in kolk si pripravljena dat? ker če češ bit mal bolj fancy in tko, pojdi v Marello pogledat, meni majo tam lepe stvari take elegantne, ampak ne pretirano (sem vidla zadnjič eno takoooo lepo oblekco ). ali pa Promod ali pa S'Oliver. sicer pa tud H&M, sam tam moraš pazit, kaj nabereš, ker se ti hitro zna zgodit, da sta dve v enakem sicer pa bi jaz imela kako srajčko in poletno krilce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 13:57:34
|
|
|
|
ledenka
|
npr, tako bluzico in zraven enostavno belo krilo ali hlače, kar ti je bolj všeč sam ramena moraš pazit, da maš pokrita, ker pač greš v cerkev
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:00:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Ledenka glede na to, da nisem iz Lj, kje je to Marello in Promod? glede na to, da napoveduje dež konec tedna bi jaz kar v hlačah bla....v S.Oliver ne bom hodila, ker so cigoti in samo našitke gor limajo....v H&M pa tudi še nisem nikoli nič našla ker mi gre na živce po gori cunj kopat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:05:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ledenka glede na to, da nisem iz Lj, kje je to Marello in Promod? glede na to, da napoveduje dež konec tedna bi jaz kar v hlačah bla....v S.Oliver ne bom hodila, ker so cigoti in samo našitke gor limajo....v H&M pa tudi še nisem nikoli nič našla ker mi gre na živce po gori cunj kopat.... marella je v LJ na Slovenski cesti. promod pa je (mislim vsaj) v Mercator centru v Šiški. ja, za H&M rabiš živce in cajt... jaz probam it takrat, ko ni neke blazne gneče ob 8.30 zvečer, recimo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:21:16
|
|
|
|
jazzz27
|
saj jaz si tudi ne bi, če ne bi bila v to prisiljena
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:22:06
|
|
|
|
jazzz27
|
kje si tole srajčko našla? Jooooj, pa še čist tvoje barve je:))) Kaj pa naj potem povrhu oblečem?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 14:28:09
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem, kaj pa zdaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?