murkica
|
No pa da se še jaz malo javim. Najprej Beyba- saj ni problem, da me dragi nebi pustil, problem je v tem, da jaz vsak večer od ponedeljka do petka delam. Sicer doma ampak se potem to toliko zavleče, da grem raje takoj k delu, da ne hodim prepozno spat. Potem pa še dvakrat na teden delam dopoldan in je moj urnik precej zaseden. Zraven se najde še faks, učenje, delo okoli hiše in v njej, in mi zato potem zmanjka časa za čvekanje. Drugače pa sem danes na veliko skakala okoli s kolesom, ker je bil tak lep sonček in sem mogla malo izkoristiti. Šla sem na študentski servis urediti napotnice, na kavico k mami v službo, na eno pijačko v okoliški kafiček in po neke zadeve za vrt. Tako, da sem se malo nakolesarila potem pa sem šla še na sprehod s kužo. Zdej pa grem malo na vrt pogledat, če kaj raste.... Drugače pa greva jutri z dragim na vikend k njegovi mami, da ji bova pomagala razsekati drva in jih pospraviti... Komaj čakam, da bo konec te M, ker po prejšnjem mesecu, ko sem imela težave z glivicami, prav manjka in se mi že malo meša. Tako, da sem se odločila, da ta mesec pa tudi nama sigurno rata, saj je maj mesec zaljubljencev in se dogajajo same lepe stvari in sem prepričana, da bo nama štorkla prinesla enega ali pa kar dva (glede na to, da imava veliko možnost za dvojčke, ker so po obeh straneh dvojčki) dojenčka.... No zdej pa dosti z moje strani, upam, da se katera kaj javi, ker je tukaj gor kar malo mrtvo. Oprosti se vam edino, če ves čas slončkate, drugače pa se hitro javite malo na raport in povejte kaj se vam kaj dogaja in kako se imate... Drugače pa Erin in Špelči pazita na svoje otročičke in veliko počivajta. Vsem ostalim pa en sončen pozdravček... LP murkica