Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.5.2008 19:36:20
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka jaz sem te pogrešala ful ful edina si še, ki se redno oglaša na Borbi Si uživala kajne? No jaz imam na Budimpešto dobre in slabe spomine: dober je zagotovo koncert Stonsov, slab pa takoj po koncertu so me napadli ledvični kamni, tako sem ob 5 h zjutraj z groznimi bolečinami pristala na urgenci, kjer niso znali angleško....potem pa me je zaradi res ogromne gneče čakalo 6 ur peklenske vožnje v murskosoboško bolnišnico in naprej v kliničnega. Jah, nove frizure nimam. vidim pa, da je to kar nekakšen trend. Koamj čakam jutri, upam le, da bo noč mirna..Boelčine se pojavljajo vsake toliko časa... moja domišljija pa že išče vsemogoče vzroke za to....in gre v ekstreme...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.5.2008 19:46:20
|
|
|
|
ledenka
|
mogoce je pa mala hiperca - in dokler je mala, je to cisto ok no, nova frizura malce v hecu, kar ti pac pomaga, da se sprostis, pocutis lepo in pozitivno za tvoja dva pikeca jezikovna barjera pa je, ja tam pa res CISTO NIC ne razumes se dobro, da majo menije v vec jezikih in pol pac kazes, kaj hoces.. ampak to je grozno... sicer trgovci znajo kar nekaj, dost za prodajo, sam cim pa gres malo iz taglavnih ulic, so pa temaaaa. nic ne znajo, sem hotla vodo brez mehurckov... no way, da se zmenis no, pol sem vzela kar eno, ki je seveda mela mehurcke, ampak ok si mislim, da bolnica ni bila ravno prijetna izkusnja, glavno, da se je dobro izteklo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.5.2008 19:49:15
|
|
|
|
ledenka
|
pikapoka, si nas nasla smo te kar malo pogresale! in seveda... drzimo pesti!!! murkica, ti zelim, da bi bil ta vikend poln oktavija, kaj pa je pri tebi novega??? sem radovednaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.5.2008 20:37:16
|
|
|
|
Fargesia
|
SE*, dve stopki dobim pri IUI...eno pred in eno po 8 dneh...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.5.2008 21:41:41
|
|
|
|
oktavija
|
Čao dekleta!!!!! No končno ste vse na kupu! Vse sem vas pogrešala in hvala bogu da ste vse dobro! Evo moje tete še NI in upam da jo še kako leto nebo naokoli ... nimam še nobenih znakov ne za eno in ne za drugo... Počakala bom do 14.5. in če je nebo (kar močno upam) bo delala testek! Aja na dijeti že nisem 14 dni in zaenkart je šlo samo 1 kilca gor, ki upam da bo spet kmalu šla dol.... Lep pozdravček za vsse!!!! Šibam ker možek potrebuje net!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.5.2008 11:21:15
|
|
|
|
sonček33
|
Imam dva biskvitka.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.5.2008 12:38:32
|
|
|
|
Fargesia
|
sonček zdej pa pridno počivat...sej sem prav razumela a ne da si imela ET?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.5.2008 14:03:10
|
|
|
|
sonček33
|
maša drži ja. ET je bil danes.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 10.5.2008 19:41:27
|
|
|
|
Serendipity
|
sonček - držim pesti Maša - sem mislila, na to, da boš prej srečka in postopki ne bodo potrebni (in s tem tudi stopka ne) ledenka - welcome back, upam, da vama je uspelo kake vogrinčka prešvercati...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 12:50:52
|
|
|
|
beyba
|
oila vceri sem mela mal gužve, pa se nisem nič oglasla... Sta mela starša 33 obletnico poroke, pa 3je kolegi zvečer večerjo za RD tkoda je blo cel dan na full zdej morm pa dans full počivat pa ležat, da gre oteklina spet iz noge...Pa bom bla pridna pa vas mal pokomentirala. SONČEK33 zdej pa le počivat maditirat, se sproščat, nobenega stresa, samo veselje.... da boš kmal ko špelkica pazla na kar Dve svoji pikici. Ledenka a uživaš za dva kot sva se zmenili? Oktavia, ni dvoma....teta je pač daleč za tabo in JE NEBO!!!! Smo se me odločile namesto tebe. Murkica ja hudiča, kdaj mate pa čas pol otroke delat...hecam se...Upam da ti bo kmalu uspelo življenje uredit tako, da boš mela malo več časa tut za nas...Lepo da si pridna. Maša mimo grede bom mela pikico ja, sam mam zdele mel krizo...Je tko kot pravijo zadnji tedni se začnejo vlečt.Men še mal bolj, zato ker ne morm kaj dost počet. Zdej se je res začelo tisto gnezdenjoe, ko bi mela vse pospravljeno, pa prebeljeno, pa ....pa ne morm sama nič narest. Še cunje peglat je problem...pa da vam ne bo jamrala.... Se* sam pokomentiraš nas...prosim da nam še sporočiš kako gre tebi kaj!!! Kako je stala D obleka , kako ostalo... Aja za ime bom čist mačkeno še počakala. Vas pustila v megli Erin kje si...sam napiši da ste ok!!! pikapoka2 lepo da si z nami...Smo te fejst vesele veš. Upamo da je tudi tvoja teta kje ostala, oz. se neklje izgubila, odšla na dopust, si zlomila nogo, da ne more priti do tebe in da boš že čez par dni sporočila vselo novičko, tako kot sonček, oktavia,....... in vse tuki, čakamo na nov paketek nosečnic. Aja pa glej da se nam spet ne izgubiš!!! Špelči, malo večkra t nam kaj napiši, da bomo vedle kako so naši bodoči nečaki.... Vse i vas nisem posebej omenla... Najprej veliko pa veliko da bo veliko dobrih novičk.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 13:02:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla miške - samo da vas malo pogledam ... čeprav se od včeraj pa do danes ni nič kaj napisalo - razen naše pridne nosečke beybe . Hm..vseeno kupim prvo črko , malo nas razveseli, noooo. D obleka je sanjska, sicer še v bucikah ampak, mislim VEM da je to to. No bi pisala in se javlja več ampak zadnje čase imam energijo na minimum, samo še na vegetiranju je ... Ko se zbudim iz spomladanske utrujenosti (upam, da je to to) pa bom malo bolj klepetava, obljubim. Objem vsem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 17:20:05
|
|
|
|
oktavija
|
Čao lubice moje! Evo tudi jaz sem si vzela nekaj minut za vas! Vidim da vas je lepo vreme pregnalo iz domekov na svež zrak...sej je prav tako... Mi imamo že dva dni pravi nered v stanovanju... včeraj smo belili stanovanje, danes ves dan popravljali bojler... mislim katastrofa... že dva dni samo čistim.. Zdaj sem mojega nagnala iz stanovanja da še jaz malo v miru pospravljam.... Prišla sem vam povedat da moje tete še ni, ampak sem danes zjutraj naredila testek (nisem zdržala do srede ) in je pokazal samo eno črtico oz.-... Nič hudega sej grem v nove boje, sam da se teta pokaže... Lep dan vam želim in lepo se imejte, se javim jutri!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 19:45:15
|
|
|
|
pikapoka2
|
Pozdravček Sem nazaj iz prelepega vikenda v planinah. Ni bilo sicer vročine in morja, je bilo pa kljub temu super. oktavija, držim pesti, da je minus vzrok tega, da si test naredila prehitro. Jaz si ga pa namreč sploh ne upam naret. Ker me je strah, da rezultat ne bi bil takšen kot si ga želim. Imela sem prvi krog klomifena, pojedla predpisane tablete, pridno , zdaj pa čakam, še vedno ni?? sonček pestke zate!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 20:02:25
|
|
|
|
Erin
|
pikapoka, oktavija, sonček - za srečo ..da bo na testu Jaz sem malce boljše, izcedek je prenehal...jutri imam UZ pa upam da bom kaj lepega izvedela... Naj vam povem da je največji strah pri meni obseg trebuščka malega saj je ZELO POD povprečjem: pri 28 t bi moral biti od 211mm-269mm je pa velik le 182mm kar ustreza 22t in je v enem mesecu zrastel le za 6 mm....se bojim da se ni našemu miškolinu ustavila rast... Hvalabogu so vsaj ostale mere v mejah normale ampak ta me je pa vrgla s tira...sem včeraj pol večera prejokala ker je prišlo za menoj Me je fuuuul strah... Špelka ti si omenila da je benika imela podoben primer...smem prosit še za kako informacijo in podatke? Držite pesti da mali raste... Lep pozdravček vam pošiljam...moram nazaj ležat - sem obljubila zdravnikom..ampak kaj to...samo da bo z malim vse ok... Papaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 11.5.2008 20:13:53
|
|
|
|
beyba
|
pika poka, oktavia, sonček...Držimo pesti za vse tri da bo plusek kmalu zasijal na RR sporočilcu. Oktavija - je posledica premalo hormona nosečniškega v krvi, tako da čez par dni bo že + Erin.... mogoče so ga pa sam narobe zmerli.... Mojemu sodelavcu so na treh uz rekli na morfologiji da mali nima želodca, pol so ga pa poslali v lj,. na še eno mnenje, je pa ginekologinja rekla'ja kaj se pa grejo sej je vse uredu'...itak onadva sta bla pa že čist fertik.... Tko da jst verjamem da je vse uredu in seveda držimo pesti da mala pikica raste tako kot mora. Se* sej te razumemo priprave vzamejo veliko energije, sej boš pa pol nadoknadla... Aja če se katera spomni Naty iz borbe je bla tut kar nekaj časa z nami ...je dobla 11.5. fantka s CR in baje sta oba super. Jutri me cel dan ne bo doma, ker pridejo montirat nov boiler, pa bomo brez vode, tako da grem domol k moji zlati mamici, bova delale za kosilo srbske čufte....mmmmmmmmmmmmmmmm...tko da se slišimo šele popoldan ali zvečer držte se babbe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 7:43:03
|
|
|
|
sonček33
|
Erin, joj, tale tvoj post sem pa s težavo brala. Jaz stiskam pesti zate in za tvoje dete. Drži se. pa poskušaj misliti pozitivno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 8:10:23
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro damcice moje! Najprej ena kavica in en čajček za vse! Najprej hvala za spodbudo, sej pravijo dokler se ne pokaže še ni nič izgubljeno.... , v glavnem še je ni in danes mi je zelo slabo, sam lahko je tudi od utrujenosti in nenaspanosti... Erin upam da bo tvoj malček hitro zratel in da bo zelo zdrav! Niš ne jokaj saj bo še vse dobro! Me smo vedno s teboj! Sonček bravo za dva piškotka, zdaj jih pa pridno pazi! Kdaj imaš testek? Pikapoka upam da ti uspe v prvem krogu(meni je )! Se* očitno imamo vse hude s tem pomladanskim uprujanjem.... Maša upam da ti tokrat uspe, navijam zate! Bayba je kaj novega... se je trebušček že kaj spustil.... veš tudi pri nama se je včeraj popravljal bojler...(moj dragi in svak).. Špelka kje si in kako si? Ledenka a sta prinesla s sabo kakega slepega potnika... No zdaj ni več mej v Evropi pa nevem če se še reče slepi potnik... Kako ti je bilo? Lopona dobrodošla! Murkica in Jazzz kje se skrivata!? Full vas pogrešam, ker se tako malo oglašate!!!!! Rada vas imam zelo, zelo, zelo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 8:31:51
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo babuške! jooj.. mam kr malo slabo vest tk dolgo vas nisem ne brala ne pisala zdaj pa sem morala malo prečikirat kaj se dogaja z vami. špelka čestitke za NS in malo špelkico super da je vse ok erin , nikar ne skrbi, vse bo še super, velikokrat se zmotijo pri merjenju ali pa kaj ne vidijo dobro. mojpo sestrično so dvakrat prestrašili da malika nima ledevičke pa je šla pol v lj pa so jo potolažili da ima obe ledvički tako, da... malo je treba včasih z rezervo vzet.je pa res, da ko si v taki situaciji pač vzameš najslabšo možno varianto za tvojo bebiko da bo vse ok!! sonček tudi za tvoje pikice ledenka zate pa upam da vama je madžarski "luft" dobro del oktavija tvoje tečke NE BO!! ne sme priti vsaj eno leto!!!! kako dieta? jaz se am ta teden malo sčistit, pa dat kako kilo dol, v petek imamo eno fešto pa bi blo fajn če ne bi bila "nabulana" pa " napihnjena" lopona dobrodošla med borkami in želim da ti čimprej rata. vsem ki vas nisem omenila zdaj pa šibam DEEEELATTT!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 10:31:07
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce! samo da se javim... sonček, ti lepo čuvaj svoji pikici Erin ves da je vse v redu! ti je najbrž samo G napačno izmeril. Oktavija, mogoče pa moraš res v sredo naredit test pikica, lepo te je videt! beyba, jaz bi tud čufte pikapoka, držim pesti za (sicer pa se ti lahko po K malce prestavi ciklus, ampak pri tebi se bo za kako leto ) Se*, radovednost! maša, kako pri tebi? kdaj greš v postopek? vse moje borkice želim vam lep ponedeljek!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 10:45:28
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Oktavija, mogoče pa moraš res v sredo naredit test ja mogoče pa res ledenka, ampak nisem izdržala, sploh ko sem ga videla vsakič ko sem šla v kopalnico... pol mi je pa včeraj zjutraj kar sam padel v roke in vpil "naredi me, naredi me"....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 11:09:02
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pikapoka, držim pesti za (sicer pa se ti lahko po K malce prestavi ciklus, ampak pri tebi se bo za kako leto ) ledenkica, sem pomislila tudi na to ja, ampak mi zamuja že 14 dni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 11:43:57
|
|
|
|
jazzz27
|
evo se še jaz prfočkam welcome back ledenkica....samo da prideš v slo, se tele naše žabe razgovorijo!! Sem že prebrala kako je blo in da te peče in da je komunikacija mučenje....najlepše je doma !! oktavija...jaz kar držim pesti, da boš mami...sreda je dan za delat test...moja se je že zdavnaj poslovila....še danes mam tazadno polovico K za pojest in se v tem tednu naročim pri Rešu (se še nisem) Kako to, da si nehala z dijeto...jo je že konc? sonček....kako si? Počivaš kaj??? Povej kako je kaj blo? (sem najbrš spregledala) erin in špelkica....dobrodošle nazaj naše male živalice Me veseli, da je z vami vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:08:14
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija pikapoka a si naredila testek? Nisem ga še, ker si ne upam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 12.5.2008 12:10:53
|
|
|
|
jazzz27
|
pikapoka, ti kar naredi, če ti že toliko zamujo, boš vsaj vedela na čem si. Ker mislim, da je psiha najhujša.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?