Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 10:36:44
|
|
|
|
ledenka
|
jazzz ampak pomisli na to, da greš čez 14 dni na pregled in se bodo zadeve začele odvijati a morda katera ve, kako je Erin? včeraj nas je kar prestrašila... beyba, imaš ti morda njen telefon?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 10:40:41
|
|
|
|
jazzz27
|
hvala soncek....očitno me še ni zadelo....če razmislim, kako je leto hitro naokoli, ko bi lahko že dvakrat pestvali pa mi je ! Ko pride dragi domov pa se spet stisnem k njemu pod perutko in mu povem novico! Eh.... Res ti želim, da se otročki primejo...da boš mamica!!! Drugače pa čakam, da se malo zjasni in osuši zunaj. Bom šla na vrt zelenjavico posadit. Sicer ne kaže kaj dobro. Eno minutko sonček drugo spet oblaki in pihanje.....pridi mal sem posvetit soncek Aja pa se 33 stopinj prinesi seboj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 10:41:13
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka . jaz sem ravno čekirala na forumu nosečnost - pa se ni nič javila tudi mene skrbi...mislim nanjo...joj, grozno je, ker res nikoli ni konec skrbi Erin - Javi se nam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 11:15:52
|
|
|
|
oktavija
|
Sonček sej nisem tako pogumna, sam včasih ko gledam kako drugi delajo imam kar zagon da bi tudi jaz.... Mene samo štopa ta situacija, da nevem kdaj bomo zibali, zdaj pa imam stalno službo (čeprav malo plačo) in ne upam še reskiat, ker bom verjetno potem morala tudi jaz kot večina nosečk tukaj ostat doma.... Tudi mene že malo skrbi kje je Erin, pa Špelka se tudi nič ne javi... Dekleta javite se, ma vas zelo pogrešamo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 11:19:50
|
|
|
|
oktavija
|
Jazzz zelo mi je žal, da te je teta obiskala, ne izgubi upanja, saj bomo tudi me enkrat nosečke, saj veš da bova.... Moje še ni na vidiku , ampak jaz kar ne upam upat , saj sem potem tako žalostna ko jo zagledam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 11:26:47
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija jaz sploh nisem več presenečena, če pride !! Očitno bomo samo še v epruvetkah otroke delal ! ledenka, kar se pa tiče herpesov, pa gostih pojavov....evo to je blo to!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 14:04:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Tак мойе девочке! Каждый день на моей работе я пишу на русском языке, потому я написалa Вам также на русском... Ha ha a me je kera razumela.... ja, sem te Я все понимаю
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 14:07:02
|
|
|
|
ledenka
|
pa še novičke od dveh pogrešank Špelka je fajn, tamala dva raseta in jo to precej zdeluje, zato počiva. v četrtek ima nuhalno, se bo potem javila. sem rekla, da hočemo slikce tamalih in bušija Erin je pa v bolnici, s tamalim sta ok, so jo pa obdržali na opazovanju Špelka jo gre obiskat v četrtek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 14:16:52
|
|
|
|
oktavija
|
Superca Ledenka, da nisem edina ki se ukvarjam z ruščino Kje pa ti delaš, če ni skrivnost Ledenka hvala za obvestili o naših pogrešanih nosečkah, upam da bosta dobro in se nama spet kmalu pridružita na forumu... Jih zelo pogrešam ! Prosim pozdravi ju tudi v mojem imenu!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 15:36:04
|
|
|
|
ledenka
|
lepo se imej pa ZS imaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:02:45
|
|
|
|
beyba
|
Hvala ledenka za sporočila o pogrešankah, sem špelki tut jst že okrog 12-ih poslala sms pa mi ni nič odgovorila, takoda lepo da se je javila vsaj tebi da naas ne skrbi po nepotrebnem. Jazzzzz nikar obupart sej bo boš vidla če ne drugače kot pri sončku najprej nič, potem pa celo nogometno moštvo z rezervo vred... Oktavija ti kar reskiraj, ker če se čaka pravi čas za bebija ga itak ni nikol , vedno se najde kaj kar bi blo lahko bolš poštimano. Včasih se morš pač mal vršt vbrezno pa upat da ni prav globoko. Ledenka tvoj potres mora pa itak obrodit sadove, ne dvomimo v rto a ne punce!!!! Sonček komaj čakaš da se združiš s svojimi otročki kaj? Še mal pa bo boš vidla. Aja pa ledenka itak šozdravi erin in špelči če boš kaj govorila z njima....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:22:08
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje, mene do sobote ne bo, da ne bo kera slucajno v skrbeh zame grem na lepse in se tipkamo cez vikend! drzim pesti za Erin, pa za Spelkino NS, pa za Sonckin ET, pa da Oktavijina M ne pride, pa ba Beybina beba se par tednov not ostane, pa se pa se pa se pa se in cmoka se drugim borkam, sploh nasi Lunci, ki je ze od nedelje nikjer ni, pa se mojim najljubsim borkam Polaris, Jazzz, Masi, Trinity, Murkici, Se* in vsem, ki sem jih zaradi tete Roze pozabla nastet !
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:24:50
|
|
|
|
beyba
|
ledenka potem pa uzivi na dopustu 100 na uro, še za nas ki smo priklenjene na dam in okolico 100m. Obljubim da ko bos ti noseča, pa bom šla jst na dopust, bom tut uživala še zate a prov?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:28:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ledenka potem pa uzivi na dopustu 100 na uro, še za nas ki smo priklenjene na dam in okolico 100m. Obljubim da ko bos ti noseča, pa bom šla jst na dopust, bom tut uživala še zate a prov? vazi! bom uzivala na vso moc!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:32:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka -lepo da si nas opozorila, da te ne bo. nam boš manjkala. tvoje kavice in tvioje spodbudne besede. Uživajta sto na uro.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:36:51
|
|
|
|
ledenka
|
ves da, nocem, da se kaka iskalna akcija za mano sprozi ali pa da SMSi laufajo, tako kot danes za Erin, ki se pac iz bolnice mal tezje javi zdaj bi bilo pa dobro, da GPS prestudiram, mamo sposojenega pa da jutri zjutraj ne bo panike drugac bom jaz lutala tako zgubljeno kot moja butasta storklja
< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.5.2008 19:38:49 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:42:25
|
|
|
|
sonček33
|
zaupaj nam še kam jo mahneta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:45:23
|
|
|
|
ledenka
|
v Budimpesto sem bila, pa mi ni bilo ravno prevec vsec, no, zdaj grem pa spet sam tokrat bom imela vec casa za oglede
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:47:03
|
|
|
|
sonček33
|
u fajn, tam je lepo, samo ne poleti. Ko smo bli mi na koncertu Stonsov poleti je bilo 50 stopinj v mestu, zdaj bo pa zihr superca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 19:57:03
|
|
|
|
ledenka
|
saj mogoce mi bo pa vsec ker grem prvic tako v lastni reziji, brez obveznosti. moj ima neke sestanke, jaz bom pa fraj kak muzejcic bom sla pogledat, pa mal po mestu, potem morava pa itak ze domov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 20:09:50
|
|
|
|
ledenka
|
se gr4em igrat mejte se in pridne bodte!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.5.2008 23:07:13
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi sem te vrjetno mal zgrešila, ker sem šele zdaj prišla iz šihta, ampak itaq veš, da mislim nate in ti želim čimlepši oddih. Pešta je čudovito lepa in prava zgodovinska zakladnica,... v Central Cafeju pa kuhajo najboljšo kavo daleč naokrog Vsem ostalim borkam, bodočim mamicam, nevestam,... pa lep pozdravček, pa se kaj beremo jutr, ko se mal naspim. Mislim na vas nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?