|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 6:54:43   
darja33
Jutro!!!
Jaz sem še tu! Mislim pa da Mavo tudi. Tak da upam, da bo dan lepši kot so napovedali in da se kaj vidimo.

Snorlax, hvala za vzpodbudne besede za požrešnice, čeprav dvomim da je mala kriva za 17 kil, ki sem jih priredila. Za 4 pa res. Ampak uživam pa itak!!

Se vidmo!?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 7:14:35   
ALFI2
Zdravo1

Se vam js spet mal oglašam - mi je dal tale občasni sonček neverjetni elan za učenje (OK mogoče je temu kriva slaba vest hiro bližajočega se datuma izpitauser posted image ), za katerega sploh nisem vedla, da ga še po tolikih letih premorem.

Skabi, želim ti vse naj, naj ...... user posted image - groza, kaj vse morajo ene mamice dat skoz; pa glih, ko sta se z Ožbejem in preostankom družinice fajn ujela.
 
Moja dva palčka sta pa zdaj kr zdrava - čeprav je tamali, ki je začel septmebra v vrtec hodit bil non-stop!!! bolan. Izmenjavanje bolezni in relativno zdravega stanja je bilo nekja na 5 dni (to je bilo kao zdravo obdobje), pol pa 10 dni kuhanja in cajtanja user posted image  - moja mami je že v penziji, tak da mi je priskočla na pomoč in ga čuvala med tednom, ko ni bil glih ful bogi. Sma dala vse možne preiskave skoz, ker je tud ful tekoče in smrdeče kakal - tavečja pupa pa je mela ful močno laktozno intoleranco in posledično bla ful slabokrvna in neodporna, dokler nismo z dieto in zdravili odpravli teh težav. Amapk tamelemu ni nič posebnega manjkalo - vsi: gastrolog, alergolog, pulmolog,... vsi so rekli, da je vse OK. ugotovili smo, da je bil za oblino in "dišeče" odvajanje blo res verjetno krivo dobivanje zobkov - 11 v treh mescih, pa da se v vrtcu nikakor ne morejo pocajtat in zato hitr spet fašejo kako virozico - je rekla ale5rgologinja, da bi rabu njegov imunski sistem po AB 6 tedno, da bi bil na stopnji, kot pred AB - mi pa še do zdaj nismo bli 6 tednov skup zdravi (zdaj se prvič končuje 4. tedne neprekinjenega obiskovanja vrtca).
 
Teta Beta - tud js nisem glih ziher, kira punca si (mam ene 2-3 opcije). Z mojim sma bla sošolca, ampak ne vem, če veš tud čist točn, kdo je on - ker smo meli dva para dvojčkov - enojajčna in dvojajčna iz Konjic - moj pripada temu paru user posted image . sej ko se bomo srečal boma vedla, na čem smo, a ne  user posted image .
 
Zdaj pa mojga kofetka ni več - kup "zanimivega čtiva" se pa nikakor noče sam transferirat v moje možgane - tak, da ...
 
Lep dan in vikend punce - upam, da bo čimveč sončka.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 7:21:06   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Tole je kopirano s Čestitk... Vse najboljše Marcelu, Nini in smrčki! user posted image user posted image user posted image


MARCEL (Naty-Taja) praznuje 3. rojstni dan!

NINA (megge) praznuje 8. rojstni dan!

smrček praznuje 28. rojstni dan!

user posted image


Včeraj je bil res ful lep dan, midva s tamali sva bila celo popoldne zunaj. Upam, da bo tud danes podobno...

Janeja... Upam, da Lea kmalu ozdravi, potem pa spet nadaljuje z "brezbolezenskim obdobjem". Pa uživajte na user posted image !

Fran Roš, Kajuh... Vidim, da nas je kar nekaj s teh šol. No, glede letnikov - js sem zaključila z OŠ l.2000, maturirala pa l.2004. Na Kajuhu sem bila pa francoski razred (no, od tega je pa efekt tak kot da sploh nebi imela francoščine). No, zdej pa že moja sestra končuje 9.r na Rošu. Joj, kako hitro mineva čas...

popoldne... Če bo vredu vreme, bova tud midva s tamalim kje zunaj, ampak šele po 15.uri. Bom spremljala, kaj se boste zmenile. Če bova lahko, se vam bova z veseljem pridružila...




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 7:39:41   
Naty*Taja
O Bonni hvala za skopirane čestitke, ker drugače itak nebi vidla! Je bil mali danes ful vesel, da ima rojstni dan. Za v vrtec sem mu naredla tako tortico iz kartona pa nanjo nalimala kinder čokoladke, da bodo lahko svečke pihali . Popoldan pridejo stare mame in tete na vrsto, jutri pa otročki . Madona imam še dela. Še dobro, da mi danes ni treba na šiht - imamo dan šole

Jaz vas splohne folgam več - Janči, morem it rikverc prebrat, da vidim, kje si objavila novičko! Seveda pa ČESTITKE in naj bo vse tako kot mora bit, pa če je Pavlina al pa Vladimir .!
Ajja
- dej mi povej, a je strokovni še obvezen in do kdaj naj bi bil? Mogoče kej veš - sem namreč slišala, da ga ukinjajo. Mene konkretno za šolstvo zanima?
Žanek - a ti res hodiš v Celje se sprehajat tule iz naših vasi?
Snorči - lahk pa prideš z malim tudi k men na kofe! drug teden sem tudi jaz načeloma doma!
Kaj je zdej s Skabi?Upam, da vse ok. Pa tak lepo se je začela njena telenovela...
Danes lahk pa še jaz kje uletim - kje se kej dobite in kdaj?

Lep sprejemni pozdravček vsem novi pogumnicam, nosečkam, mamicam s celjskega.
Pa tudi ostalim...




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 7:49:25   
skuštrana
Kdaj in kje se dobite jutri? Mogoče bi lahko jaz za kakšne pol ure uletela s tamalo okrog pol enih, ko jo poberem iz vrtca.


Zaenkrat vreme še jeuser posted image , tako da za savinjo na igriščuuser posted image  ti pošljem tel na zs pa pokliči.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 8:18:17   
Naty*Taja
NO pa da še jaz malo poizvem - sem zdejla za nazaj brala in mi je postalo jasno, od ko poznam Jasno! - Huanitka je omenila odbojko - Jasna, a si ti v sindikalni ligi v GOlovcu igrala pred kakimi 10 leti? Si sumljivo znana in se ne morem spomnit od kje in kdaj !user posted image Leta pač, kot je rekla Snorči. user posted image

Skabi - super tale opis tvojih veščin in znanj..user posted image
Oj Janči, zdej sem pa našla - upam, da se vrsti tudi jaz kaj kmalu pridružim....sam ati se še more strinjat! user posted image Je začel neki oklevat, ker nimava nič več časa zase.... Ga morem za rojstni dan kam peljat.

O Alfi - ti si se pa na mojo dekliščino poročila - pa najina poročna noč je bila ala vajina! Z dvem vmes...user posted image



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 9:56:21   
Ropotuljica
Jaz pa sem pa zdaj totalno razp.... V letu in pol še nismo uspeli cepit tamale proti klopnemu meningitisu!! iker je imela kot dojenček alergijo na jajca, bi jo morali cepit v bolnici pod nadzorom. Se naročimo, dobimo datum enkrat spomladi. In seveda točno takrat Špela bolna. Dajo naslednji datum 10.6 (da pošljejo datum, rabijo kar nekaj tednov, pošiljajo namreč po pošti). Kličem, da takrat nam pa ne paše, ker imam 12.6. PDP. Rečejo, da bojo poslali nov datum. Dobimo datum konec septembra. Huh, Špela zdrava. Gremo tja, zdravnica jo pregleda - malo rdeča ušeska, ne bo je cepla user posted image user posted image user posted image Prejšnji teden sem bila z njo pri pediatrinji. Sem vprašala, če jo je res treba cepit pod nadzorom, saj ona vednar že 2 leti normalno je jajca. pravi P, da jo lahko normalno cepimo na zavodu. In tako jaz danes lepo oba napakam v avto, gremo na zavod, špelo pripravim na to, da bo dobla pikico .... Me vpraša, če ima kake alergije, pa povem, da JE IMELA na jajca, da zdaj pa nima več. In je noče cepit!!! Se nekaj pregovarjam, ampak ne! In da če pediatrinja meni, da jo lahko cepijo kar tako, zakaj je pa ona ne cepi. Sem rekla, da še nisem slišala, da pediatri cepijo proti KM. Me prepičuje, da ja, da kaj sploh hodimo k njim. V glavnem, tk sem bla besna, da še nasvidenje nisem mogla rečt. Rečem Špeli, da gremo, Špela pa kar sedi tam in pravi, da ona bi imela pikico user posted image user posted image
Kličem potem k P .... in TAM SEVEDA NE CEPIJO!!!! Ne vem, zakaj sem to vedela že vnaprej. P je rekla, da potem jo bo pač treba peljati v bolnico. Če bomo dobili datum šele za jesen, jo bo pa treba prej peljati k alergologu, da ji naredi test. Torej jo bom spet vlačla v MB, v Ce je pa čakalna doba itak 14 tednov (piše na netu). V glavnem, nikakršnega upanja nimam, da bo letos že zaščitena.

Sori, morala sem se skašljat ....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 10:20:31   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Janeja, lep vikend na morju! user posted image
Jutri še grem v službo, potem pa sem do 5. maja doma. Jupi!user posted image Lep dan vsem!user posted image



Bo kar mal več kot vikend. Saj vem, da sem važna user posted image . Gremo pa šele v nedeljo, tako da se me do takrat še ne boste rešle. user posted image

Jaz sem pa samo še danes u službi, potem pa tud 9 dni doma (mal vmes tud na user posted image  seveda). user posted image  

Lea je že boljša. Celo noč je lepo spala. Ušesek jo je pa zjutraj tudi manj bolel kot včeraj. Še 6 dni AB, na dopust gremo pa vseen, ker je razen ušeska čist OK. Nima niti vročine...

Čestitke vsem slavljencem: Marcel in Nina, vama en kup user posted image  in dobre user posted image .

Smrček, tebi pa en veliiiik user posted image   in en šopek user posted image . Uživaj in se pusti razvajati - vsaj danes!

Ropotuljica, tole pa verjamem, da te je razpuser posted image . Po bolnicah vlačit se je itak obup, da pa še nič ne opraviš, je pa res user posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 13:37:42   
Jančika_
Ropotuljica, tole je pa kr nekiuser posted image . Še ne dolgo nazaj je bila ena debata o cepljenju proti KM, pa sem bila edina od vseh, ki smo kaj napisale, da sem dala otroke cepit na Zavodu - čisto vse ostale so bile pri pediatru! Popenišuser posted image .

Danes popoldan se dobimo v Adrenalinčku. Žanek bo tam že malo čez dve, jaz pridem okoli treh.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 14:26:59   
HuAnita
Čestitke vsem slavljencem! user posted image user posted image user posted image

Lepo vas je bilo videti, sploh Tjaža in Arsena - prvič, pa taka kokretna decdca, sploh Arsen!user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 15:11:32   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ropotuljica, tole je pa kr nekiuser posted image . Še ne dolgo nazaj je bila ena debata o cepljenju proti KM, pa sem bila edina od vseh, ki smo kaj napisale, da sem dala otroke cepit na Zavodu - čisto vse ostale so bile pri pediatru! Popenišuser posted image .

Danes popoldan se dobimo v Adrenalinčku. Žanek bo tam že malo čez dve, jaz pridem okoli treh.



Ma ja, totalno neki komplicirajo. Sej če ni bi bilo otrokovo zdravje v igri, bi že sforsirala, da bi jo kje cepili. Sam ko ne moreš tvegat ...Sej zato sem pa tudi povedala, da je IMELA alergije. drugače bi jo najbrž peljala na Koroško k zdravnici od M - nam gre dostikrat na roko. Sam tu res nočem silit z glavo skozi zid.

V bolnici so pa tud kekci: vsakič ko sem klicala, da bi jo naročila, se je oglasila kaka sestra, ki sploh ni vedela, da pri njih izvajajo cepljenje pod nadzorom user posted image . Ko da živijo na drugem planetu, 5000 svetlobnih let drug od drugega. In danes je bilo isto - ne ve, da se pri njih to dela, zato ne more nič pomagat, pokličite v ponedeljk med 7. in 8. na to in to telefonsko številko. No, v glavnem, zaenkrat še nič ne vem.

Tk, zej grem po špelo, pol pa gresta tamala dva k babici, midva pa zvečer na koncert. Uživajte popoldne, škoda, da se vam ne moremo pridružiti. Pa drug teden, a ne. Je blo pa fajn za Savinjo - smo se imele kaj za pomenit, a ne punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 15:37:24   
SuzanaKK
Pozdravljene še od mene! Midva sva se danes dopoldne navozičkala, zdaj pa je itak spet obupno vreme. Sem pa dala Aljaža prvič v športni del vozička in sploh ni nič spal, mu je bilo verjetno zanimivo gledati okoli. No, če ga je kat uščipnilo v želodčku, je zajokal kot prej. Ja, še vedno imamo krče, ki jih blažimo s koroškimi kaplicami. Sem pa danes zvedela, da so izvidi alergološkega testiranja negativni, kar pa še ne pomeni, da ni alergičen na KM. apak ker je še tako majhen, zaenkrat P. ne bo ukrepala. Dala nama je datum v začetku maja, da ga bodo stehtali in zmerili, kako napreduje. Še vedno pa ne bo cepljen in priznam, da mi to ni všeč, saj bodo njegovi vrstniki počasi dobili že 2 dozouser posted image . Ampak se zanašam, da je ona zdravnica in da že ve. Upam, da se še kdaj vidimo, no da me boste še kdaj povabile, je bilo prijetno malo poklepetati. Ropotuljica ti si zakonuser posted image , darja in mavo, vidve pa hitro rodit.
Nič, grem malo pospravit, ko je Aljaž celo malo zadremal.
Žanek, jaz sem hodila v OŠ Šalek, potem pa na gimnazijo. Kaj pa ti?


_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 16:07:37   
adrijana.sara
Dan!

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCI!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Uspešno praznovanje in sladkanje!
 
Marcelu sem pa že v vrtcu čestitala, pa se mu je tako fajn zdelo. Mu je kar malo nerodno postalouser posted image . Pa hvala za čokoladice, smo dobili še eno za domov in sem jo dobila vstran 0,16mmuser posted image .
 
Srečanje uspelo? Sem mislila, da bi še midve prijadrale v Celje, pa se je vreme čisto skozlalo user posted image , bomo pa zato kakšen stroj cot oprale, kaj pospravile... rečmo.
 
user posted image nas pa res pustite čakati ali ste se namerno "zmotile"; ko ste napisale kdaj imate rok?
 
Zdaj pa se gremo malo igrat, pa delat, drugač bom tako zaspala. Bi že, pa mi ne pusti, sam oči ne smem zapreti, lahko pa se uležem. Ima svoje fore, ni kaj.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 16:38:37   
Jančika_
Čestitke vsem, ki praznujete.user posted image

Današnje popoldansko snidenej je odpadlo, ker je bil najprej Adrenalinček zaklenjenuser posted image , potem se je pa tako svinjsko ulilouser posted image , da je šla Žanekova banda domov, ne da bi se videli. Tako da zdaj otroc na obeh koncih jamrajo, zakaj ni Žana in zakaj ni Vasjeuser posted image .

Moja dva sta se dežju na čast 3/4 ure valjala po lužah pred blokom, take svinjarije pa že dolgo ne! Potem sta se pol ure valjala po bani; no, imamo vsaj kopanje že za sabo...

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 17:01:29   
skuštrana
user posted image Evo, mi smo tudi domauser posted image  Po celodnevni šetnji otroci spijo v avtuuser posted image  kar naj...

Sva z Amy komaj pobegnili nalivu v kavarnouser posted image user posted image  Na koncu se je končalao tako da je amy v vozu vozila izo, arsena in naomi, jaz pa lizo v roke in laufanjeuser posted image user posted image ampak mokri pa nismo bili...no, tudi v kavarni verjetno nismo več zaželejeni zaradi silne svinjarije ki so jo naši otroci pustlil za sebojuser posted image user posted image user posted image

Darja, fajn da sva se spoznali...user posted image
Pa anito je tudi bilo lepo videt po dolgem času..Liza in Pina imata pa itak jutri zmenekuser posted image (sem že poslušala)...

Suzanakk, upam da tudi tebe uspem spoznat en danuser posted image user posted image



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 18:18:08   
darja33
Dan!

Danes je spet en "naporen" dan za mano.
Najprej sma z Mavo kofetkale od 10- 12.30, pol pa laufale še za Savinjo ostale ženske spoznat. Ful ste fajne, sam mi je ful žal da nisem mogla dlje ostat(sam sej se je vreme pokvarlo, ne?). Itak sem vas vse zamešala, ampak je glavno da ste mi vse ble "normalne" (sem že razložla kaj to pomeni).

Sem pa danes šla opravit vse, da začnem z oktobrom privat prakso....
Tak da punce, zdej bo pa pri meni treba vse PLAČEVATI....He, he. Nič vez in poznanstev. Tak da izkoristite me še za kak recept za hladilno mazilo al pa AB dokler sem še "javna uslužbenka".
Aja, Ropotuljica še čakam odgovor od onga dr.

Grem še mal na sprehod, če bom kaj sprovocirala...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 18:25:26   
žanek
Vse najboljše slavljenci user posted image user posted image !

SPOROČILO: Jančika RR
Tako da zdaj otroc na obeh koncih jamrajo, zakaj ni Žana in zakaj ni Vasje .

user posted image a pri vas tudi, Žan mi še kar teži, sej si mi obljubla user posted image . Upam, da bo kmalu konec tega aprilskega vremena, da bomo lahko vsak dan na igralih v Celju.

SPOROČILO: Naty-Taja
Žanek - a ti res hodiš v Celje se sprehajat tule iz naših vasi?

Ja, U. nas pelje in ko konča, pride po nas user posted image . Tukaj se nimam kje sprehajat z vozičkom (gor in dol po hribu user posted image ), ko bo pa enkrat začela hodit, je pa tukaj pri nas fulll fajn.

SPOROČILO: SuzanaKK
Žanek, jaz sem hodila v OŠ Šalek, potem pa na gimnazijo. Kaj pa ti?

Na OŠ Gorica, SŠ Celje (3 leta), SŠ Maribor (2 leti), še nedokončani faks Maribor (3 leta). Smer tekstil.


< Sporočilo je popravil žanek -- 25.4.2008 18:26:43 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 20:14:55   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Grem še mal na sprehod, če bom kaj sprovocirala...


Dej ne provociri preveč... počakaj še mal, greva skupaj... pejd raje mal cukra pojest. Jaz sem že tako siiiiitaaaa tega čakanja, da mi že mal na psiho vpliva vse skupaj.

Sva prej z mojim mal ta stare po telefonu hecalauser posted image ... sva poklicala in rekla: " No, zdaj pa greva." Pol sva pa samo še dodala, da na sladoled. Joj, moja mami je bla ful hudauser posted image . Sam jaz sem se pa ful zabavala. Malo jim je pa treba podkurit zaradi nenehnega telefonarjenja, a ne? Ko jo bom pa zares poklicala, da je čas, mi pa ne bo verjelauser posted image user posted image .

Vsem želim čimdaljše in čimbolj aktivne praznike, z veliko sonca in visokimi temperaturami. Upam, da Shoo ne čaka več in da ima že štručko v naročju, pa da se ji z Darjo kmalu pridruživa.  

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 20:20:10   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Meni je dons moj prinesel iz trgovine Mannerjeve čokoladne srčke (tiste politanke z rumom). Pol sem jih pa kar jedla in jedla... pa jih je dal na vrh omare v kuhinji user posted image , "kao" da jih ne bom dosegla in še kaj pustila za jutri. Jaz pa, ne bodi ga len, sem vzela z mize obešalnik za srajco in jih z enim zamahom dol zbilauser posted image user posted image .

OK, ampak temule sem se pa tak narežala, pa Joe tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Carsko!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 20:20:47   
Jančika_
Kaj novic od Skabi?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 20:56:39   
snorlax
Ojla!

Vse najboljše vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 21:36:33   
chezAnA
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

ChezAna, ti si tudi januarčica 2007, če se ne motim!


tako je. očitno smo pri nas na januarčke narejeniuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 21:44:52   
marjanaR
Ahoj! Če ste me že odpisale, vam sporočam, da sem še živauser posted image .

Naklofale ste se na 99 straneh, tako da res ne bom brala vsega za nazaj, zato se že zdaj opravičujem, če bom kako butasto napisala.

Najprej Skabi - čestitam. Menda imate fantička. Tako je prav, da bomo naše babe imeli kam datuser posted image .

A je še katera na novo noseča? Ali pa je vmes že rodila? Kaj pa Jerebica? Je še v enem kosu? No, za eno nosečko vem ... več pa ne ...

Naši otroci rastejo kot konoplja, pa tudi zdravi smo. Upam, da tako tudi ostane.

A je še kaj novega?

Snorlax, a še montinjakaš? Jaz si bom menda tudi morala umisliti kaj takega, pa me malo skrbi, da ne bi mlekec rekel papa.

Smrček, še vedno imam tvojo marelo, pa kar noče nekak sama nazaj.

Sicer pa, če boste imele kaj časa, se oglasite, le prej sporočite, da ne bom kam odfrčala. Kaj pa dopoldanska srečanja? Še živijo? Bi prišla na kak kafe kam ...

Lepo se imejte. Se beremo. Zdaj bom poskusila biti vsaj malo bolj redna ...



_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 22:20:41   
HuAnita
skuštrana, meni Capinka tudi ves dan razlaga, da bo Izo in Lizo sukala, na tisti vrtavki...user posted image  Valda potem ni šla spat, je še ena soseda uletela na kavo, zraven pa v vsakem stavku 170 kletvic, tako da user posted image user posted image user posted image   Kar ne vem, kako naj pdreagiram, ker zadnje dni mi je začela prijavljati, ko jo kaj zjezi: P?&%$#%$% mater. Mislim....?

marjanaR - kul, da si se oglasilauser posted image  O Montiju ti lahko v teoriji veliko povem, prakso boš pa tako opazilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Presneta čokolada!

darja33 - a kot privatnica pa ne boš mogla pisati toliko receptov? Me rez zanima, ker brat je imel privat zdravnika, pa je še Lekadorl dobil na recept, medtem ko sem jaz za 6 sumamedov po kolenih prosila....user posted image

SuzanaKK - po mojem, kolikor berem, se ti preveč sekiraš za vsako stvar. Ne razumi me narobe, ampak prvič sem bila tudi sama vsa prestrašena... Če ti je P tako svetovala, ima 99 % prav. Če bo res kaj narobe, boš že opazila. Do takrat pa na izi, uživaj z otročkom. Sploh zdaj, ko še ne govori in ne hodiuser posted image user posted image user posted image  (po svoje...)

mavo - od kod prihajaš, sem zaznala nek naglas pri tebi? Zasavje?


(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.4.2008 22:25:17   
shooo
ojla, če je mogoče kdo pomislil da sem že v dveh delih se je zmotil. nažalostuser posted image .
nekaj me sicer šraufa a temu res ne bi mogla reči popadekuser posted image .
zjutraj ob 8 imam pregled in ctg na ptuju. so rekli naj pridem tešča...upam da se kdo ne bo spomnil forsirati indukcijo...
res je da sem tečna a sem tudi prpravljena še čakati (če je z user posted image vse o.k).



pridno čvekajte in kofetkajte.
se vam pridružim v celju ob priliki.
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zakaj so triletniki zahtevnejši od dvoletn...
Ameriški portal »Scary mommy« je objavil seznam resničnih in hkrati zabavnih razlik med otrokom, ki ima dve leti in tril...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.