teta beta
|
Čer! Madona, človek za dva dni spusti forum, pa ima za eno uro dela samo z branjem! Dobrodošle nove in čestitke Jančiki in chezani za nosečnost ! V torek sem zvečer peljala Dašo direkt izpod tuša v ZD. Ko sem jo slekla, sem pod desno pazduho našla že velikanskega klopa, ki je bil tam že prav gotovo od nedelje. V ponedeljek je bila zvečer že tako zmahana, da je nisem šla tuširat, v nedeljo zvečer pa jo je umil Bernard. Zelo na hitro seveda. Sploh pa nisem niti vedela, da je s taščo in svakinjo in njenimi otroci bila v gozdu. No, sama ga nisem mogla ven dobit, pa sem jo raje odpeljala v ZD, tudi če bi jim tam notri ostala glava, bi ga lahko spravili ven z iglo in razkužili. Pa je šel lepo ven. Proti klopnemu meningitisu je cepljena, tako da vsaj pol skrbi odpade. Moram pa biti pozorna. Včeraj sem šla pa svakinji za model, ker dela zdaj izredno frizersko šolo. Pa mi je pobarvala narastek, naredila pramene in me ostrigla. Najprej je sicer hotela nekaj čarati in me posušiti s krtačo, pa sem sem ji hitro rekla, da to ni zame, naj raje vzame žele in me samo skuštra. Sem zadovoljna s končnim izdelkom. Mi smo se pa doma zdaj nekaj menili za pomoč na domu, problem je predvsem kuhanje. In nekaj smo se že dogovorili z eno punco, ampak problem je, ker je ona vegetarijanka in sploh ne zna ničesar z mesom kuhat in načeloma tudi ne bi (Janeja, "vaša" Brazilka ). Pri nas pa... hja, no, je meso vsak dan na jedilniku. No, bomo videli, poskusili bomo še kaj poiskat, drugače bo pa moj oče na stara leta ratal vegetarijanec (ob polni skrinji bodjol in klobas ). Alfi, ja, jaz sem hodila na kajuha, med latince, če misliš pravo, pa ne vem . Jaz zate ne vem, kdo si, za tvojega pa najbrž ja (glede na to, da je dvojček ). Se pa morda vidimo na katerem od naseldnjih srečanj. Upam, da bo s Skabi vse v redu!! Kdaj in kje se dobite jutri? Mogoče bi lahko jaz za kakšne pol ure uletela s tamalo okrog pol enih, ko jo poberem iz vrtca.