snorlax
|
Jutro! Ojoj, sploh ne vem, kaj vse sem prebrala, pa nekaj sem očitno spustila, ker mi par stvari ne potegne, za kaj gre. Skratka. Smrček, upam, da ne bo prehudo z G. in da se kmalu pozdravi. Moja kolegica ima punčko staro 5 let, ki je grozen migec in si je že tudi prebila glavo na tak način, pa zlomila roko... Tudi moj tamalček ima trenutno fazo skakanja po sedežni in se samo bojim, da bo enga lepega dne padel in z glavo usekal po mizici. Samo nič ne pomaga, če 100x rečeš, da ne sme skakat. Skabi, ne sekiraj se, včasih naredijo raje kako preiskavo več, kot pa premalo. Boš videla, da bo vse vredu. Držim pesti in mislim na vaju. Jasna, dobro da si se javila, ker si nisem zapomnila tvojega imena. Samo ime od tamalčice, ker ima enako kot punčka od moje sodelavke. Sem že gruntala, kako ti je ime oz. tvoj nick. Leta, pač. Mavo, Darja, Shooo, srečno, kadarkoli se bo pač začelo kaj dogajat. Pa sporočite, da bomo stiskale pesti za vas. Jutri sem tudi jaz v bolnici, ob 11.30 imam UZ, tako da bom spodaj v čakalnici. Če bo katera še tam, se lahko zmenimo za en kofe. Jančika, sinoči sem pa že imela malo "musklfibra", to verjetno pomeni, da delam prav. Danes zjutraj sem jih naredila že 30. Vajo ponovim, ko pridem domov in še zvečer. Samo zvečer me pa res že vse boli. Vsak dan si poskušam povečati za 10 naenkrat. Aja, glede alergije na sonce. Meni solarij ne pomaga. Sem cela pikasta in flekasta in bi si celo telo skrempala do krvi. Tudi razni histaminiki v obliki tablet ne. Edino, kar mi pomaga, je emulzija z zaščitnim faktorjem ILRIDO, ki se kupi v lekarni. Samo se moram vsaj pol ure prej namazat, preden grem na sonce. Pa se ne spomnim vedno. Imam pa tako hudo alergijo, da je dovolj, da grem po soncu od službe do avta, ali pa nesem smeti ven... In to je najhuje po obrazu, dekolteju in rokah. Lep dan vsem! Spet sem pozna. Bemti, ta RR!!!!