smrček
|
Dan, kakor vas berem, zgleda da res ni bila minula noč za spanje. Jst sem tudi ponoči okol capljala, tako da sem zjutraj že komaj čakala, da se mala dva zbudita, sedaj bom pa cel dan taka kot zombi pa liter si lahko v rit zlijem, če bo kaj pomagalo. Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Čeprav nisem imela ničkaj prazničen dan: v službi norija na vsakem koncu, popoldan na hitrco kosilo (kočirja), I je šel na predavanje, maladva sta kr neki tečnarla, tako da je Anja šla že ob sedmih spat ..... potem pa se zleknem pred TV.... blažen mir (sanja svinja kukuruz ) na vratih pozvoni obisk, ki je bil vse prej kot zaželjen, pa saj so prišli samo za pet minut, mal otročke požulit (ob osmih zvečer??? in meni voščit, domov so šli pa ob pol enajstih. Aja, danes pridejo pa "uradno" voščit, pa malo prej, ko še Anja nebo spala - ob šestih . Ropotuljica te čist razumem. V zd se ponavadi full branijo tega cepljenja, če že ni obvezno. Svakinja je dala tamičkeno cepit proti rota virusu, pa so ji full komplicirali in jo pošiljali na ZZV - ona je tam v službi in jih je že naprej seznanila, da mora zd cepivo naročit v Lj - točno dobavitelja je vedela. Skratka po kakšnih 14 dneh so jo le cepili. Aja, pa v zd Laško je bila prvi otrok, ki so ga cepili proti rota virusu?!? Debili , očitno je kurativa cenejša, kot pa spodbujanje itak samoplačniškega cepljenja. Marjana lepo, da si se oglasila. Na dežnik sem pa že čisto pozabila. Janeja, lepo se imejte na dopustu in naužijte se sončka. Skuštrana, pozabila sem ti dat račun, ki ga (če) boš rabla za uveljevljanje garancije. Kdaj greš nazaj? No, nosečke, katera bo prva šla v Rim? Vsekakor vam želim srečno. Vsem ostalim pa lep dan.