|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 18:38:25   
chezAnA
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

tvoje slikice e pa akamo, da ti potem povemo kako ti pae buiuser posted image .



user posted image je še zaenkrat bolj na začetku, tako kot je rekla Jančika, kar je bušija, ga je samo od čokolade. je pa res, da je simpatičenuser posted image
hvala vsem za čestitke.user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 19:59:25   
darja33
Suzana KK, fajn da se bomo kej srečvale. Js sem iz Otoka (tam pri AMZS, oz bazenu), Jančiko in Mavo imaš pa praktično pred nosom. Vozičkamo pa lahk ob Savinji al pa po mestu. Sam počakat moraš, da z Mavo rodiva.

A praviš, Da je Štefka Kvas fajna???? Jaz sem namreč ravno z njo dogovorjena, da bo ob mojem porodu. Na poziv. Sva domenjeni da prilaufa. Sem s strani ene prjatlce slišala, da je bla čudovita, pa tudi ko sem delala v porodnišnici se mi je zdela fajna. Samo js nisem bla takrat v vlogi mamice, tak da težko rečem...No, povej mi še ti svojo izkušnjo!

Glede protibolečinkse inj (dolantin) je pa res tako, da si enmal munjen. Ampak so velke razlike med puncami. Jaz tega ne bom imela, ampak eno drugo (boljšo?) varianto.

Punce spet se bliža noč, moja pupka pa rogovili noter. Sem ji danes že rekla, da more do konca vikenda pridet ven. Menda bo ja ubogala...

Zmente se že za kavo, no! Aja, SuzanaKK, na vrtu od Top fita je prav lepo, pa še blizu ti je, pa še lahk ga porivaš gor pa dol. Razmisli. Bova z Mavo verjetno tam.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:06:48   
snorlax
Na hitro, ker imam tamalčka v bani.

Ja, s Skabiko sva se videle v bolnici danes. Tamali je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skabi bo ostala danes noter, trenutno jo zdravijo z zdravili, jutri pa bodo videli, če je za sčistit. Bogica.user posted image

Dr. Lepi mi je dal neke hormonske tablete, če bo še šlo s tem, da ne bo treba kakih hujših posegov. Moji notrani organi od pasu navzdol zgledajo "kot novi". To so besede dr. Lepega. Ja, saj ni čudno, če jih tako malo uporabljam.user posted image user posted image user posted image

ChezAnA, čestitke tudi tebi!user posted image

Nosečke, pejte že rodit, noooooo!user posted image Po moje boste za 1. maj!

Čavči, se beremo jutri zgodaj zjutraj.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:13:35   
Jančika_
Kot rečeno, zame kava jutri odpade, v petek sem pa za. Zmente se, pa povejte.

Danes sem srečala Marjano, zgleda kot roža; malo sem jo okregala, kaj se nič ne javi. Ni imela časa, ker je imela tavečjo doma. Pa če že pride gor, se zgrozi, ko vidi, kolk smo spat naklofaleuser posted image .

SuzanaKK, doma sem pri cvetličarni.

Janeja (mislim, da si ti spraševala, se mi ne da it nazaj gledat) - po dveh fantih bi se prilegla tudi kakšna punca sevedauser posted image . Ampak na fante smo že navajeni...skratka čisto vseeno mi je. Vasja hoče "samo sestrico, ker jo že pogrešam" - mislim, wtfuser posted image . Ime ji bi pa dal Pavlina, kar pomeni, da sem ga dobro preparirala in zdaj ati malo kislo gleda in se počuti prevaranega, ker je njegov izbor malo drugačenuser posted image .

Še kr ni nobena šla rodit. No jauser posted image .

Upam, da je Skabi že OK; to je kar pogosto, da kaj not ostane in je treba spucat. Zoprno.

Dolantin - po prvem porodu sem rekla, da ga ne bom hotela nikoli več, ker mi je bilo po njem grozljivo slabo (če bi prej jedla, bi gotovo bruhala); kar se tiče bolečin, ni pomagal čisto nič, samo zadeta sem bila ko mina. Halucinirala sem Joeja, ki hodi prek zelenega travnika in ima ob sebi tigra in leva (jaz sem po kitajskem horoskopu dvojni tiger, Vasja pa je lev po našem horoskopu, tako da je bila to neha huda simbolika ali kajuser posted image ).

No, pri drugem porodu sem potem PROSILAuser posted image , čega lahko dobim, ampak je bil mali itak že skor zunaj, tako da ne bi imeli časa niti metuljčka mi vdet in me je babica samo sočutno pogledalauser posted image .

Darja, a boš mela Ultivo al EA?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.4.2008 20:14:15 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:19:22   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Mavo, potem smo praktično sosedi, jaz živim čisto na križišču Dečkove in Kersnikove v sivi hiši z nobel novimi belimi mik okniuser posted image .



SuzanaKK: A ste pred kratkim pred hiso drevo (bor al pa smreka) podirali? Sva se z mojim lih mimo peljala. Sicer nisem gledala hise, bom pa naslednjic pozorna, ko se mimo peljem. Jaz pa sem v bloku, ki cez cesto gleda direktno na gasilce, mislim, da je od križišča tretji po vrsti. Kar se pa tiče kave jutri, mislim da je vsako srecanje ravno zato v Tusu, ker je gor ogromno manevrskega prostora za vozickarice. Verjemi, ker je bilo ze zadnjic parkiranih kar nekaj tam. Poleg tega pa se (vsaj) tri trebuharice. Ce bo sreca, bosta dve od njih jutri tudi tamuser posted image . Zato ne vidim razloga, zakaj ne bi bla se ena vec. Je pa tud fino, da se je nasla se ena skoraj soseda, ker bom tudi jaz kmalu porivala vozicek. Komaj cakam!

Ropotuljica, hvala za ZS, se slisva jutri, ko se javi Darja33. Pol bomo pa vidle, kam pa kako.

Darja, Shoo, kaj pravta, kateri se bo najprej posrečlo? Škoda, ker tudi ti Shoo ne bos rodila v Celju, pa bi šle kar vse tri hkrati tja. Po mojem bi se babicam kar zmesalo, ker bi si imele toliko za povedat, da bi pozable predihavat popadke. Pol bi bil pa se lepi G dežuren, pa bi še njega tako oblegale, da nebi sploh v porodno upal vstopiti. Bi se tok dogajalo, da bi se na naše moske pozabile in bi zunaj cakali in si grizli nohte...

A zdaj povem se po pravici? Tko me je strah, kako bo, ko se bo enkrat zacelo, da se kar mal za tolazbo zmisljujem take zgodbice. Po mojem bom kot stena v obraz, ko bom zares tam, sale bom pa verjetno kar doma pozabla. Ko sem dons cakala na klopci pred CTG sobo, sem stalno pogledovala proti vratom, kjer je pisalo porodni blok. Sem imela kar cmok v grlu.

Aja, a se vedno ne smem sumnikov uporabljat, a je ze porihtan streznik?


(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:29:53   
mavo
Ojoj, Darja, prosim, da mi jutri nujno razložiš, kako pa kaj s temi protibolečinskimi zadevami, kaj je dobro in po čem si zadet. Ker to pa že ni fajn, da ti je slabo po čem, ker jaz sigurno ne bom tja prišla s praznim želodcem. To tehnično ni izvedljivo, z mojim apetitom....user posted image


(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:30:39   
SuzanaKK
Darja, vrt pri Top fitu je super za porivanjeuser posted image , jaz sem seveda za, ker če je vreme lepo, sem itak non stop zunaj. Stvar je v tem, da aljaž čez dan skoraj nič ne spi in potrebuje mojo nenehno pozornost, pač tak otroček, rabi pozornost, drugače joka, pa še hude krče ima. In meni ni problem, sem se kaj hitro iz totalne pedantnice kar se čistoče in pospravljanja tiče, prelevila v "samo da ni totalni kaos", tako da itak nič ne naredim, zunaj mi Aljaž vsaj spi, obema pa prija svež zrak.

Zdajle grem iskat svojo porodno zgodbo, in jo bom pripopala v en drugi post in jo preberi, potem boš pa morala ti (in vse ostale) tudi svojo napisati. Aja, a imaš v potovalki rokavičke za otročka? Moj se je namreč že takoj tako pokrempil, da je bilo kar hudo. Pa silikonske nastavke za prsi, dudiko (že sterilizirano), blazinice za prsi ... To so bile stvari, ki jih jaz nisem imela, potem je moral pa novopečeni ati letati kot kaka kura po Baby centru.

No grem iskat.

P. S. Štefka Kvas je bila zakon, je pa res, da sem jo jaz ZELO ubogala in je vse šlo tako kot more.


_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:33:08   
SuzanaKK
Čakte, kje bi se zdej dobile v Tušu ali pri Top fitu?

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 20:36:43   
SuzanaKK
Mavo, ne nismo mi drevesa podirali, ampak sosedi, mi smo še ena hiša naprej, v bistvu zadnja v vrsti. Nooo, zdaj pa res grem brskat po forumu nosečnost.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 21:09:02   
Janeja
Zdaj pa že komaj folgam spremljat tele predporodne limonade, ker se vas je že en kup nabralo - nosečk mislim user posted image . Uživajte v kofetkanju in vozičkanju, vam kar malo zavidam. Samo ne pa tolk, da bi šla še enkrat čez nosečnost.

HuAnita, a ti tamalim še daješ Munostim? Ne me strašit no, jaz sem pa že ful optimist, da ta stvarca res pomaga. Naša Lea je že 4 teden v vrtcu brez ene same svečke iz nosa. A misliš, da je to samo naključje, ker se je stanje res bistveno izboljšalo odkar je te kuglice. 

Upam, da Skabi čim prej porihtajo in jo jutri spustijo nazaj k njenim fantom.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 21:41:29   
SuzanaKK
Darja, evo moja porodna zgodba. Joj, kako sem jo zdajle iskala, zagotovo vsaj 1 uro.

Mogoče se bo še katera spomnila, ko sem 4. 1. (en dan po PDP-ju) napisala, da se mi je odluščil čep in da se grem zaradi vnetja pokazati v P. Po temeljitem premisleku sem se odločila, da grem vseeno kar v celjsko P., predvsem zaradi tega, da bi bil Gregor čim bližje. Sem si rekla, da bo moglo iti tudi brez EA. Bolje to, kot pa da se dragemu zgodi kaj na cesti oz. zamudi rojstvo svojega prvorojenca. No, pridem jaz na ctg, ki je kazal kar konkretne popadke, me pregleda G. in reče, da sem že 2 cm odprta in da bom ostala kar tam, ko sem že ravno prišla. Dragi me je do takrat non stop nekaj zbadal, češ, kaj zdaj, greva rodit ali ne, potem ko me je pa zagledal v stokrat preveliki bolniški spalni srajci, ga je pa skoraj kap . Dobila sem še cimro, tako da mi ni bilo dolgčas. Zvečer in ponoči nisem niti zatisnila oči, namesto da bi se naspala, me je očitno dajala trema. Pri viziti je rekla G., da ko bodo popadki na 5 min., da naj povem, moji so bili pa čist nesimetrični: na 5, 9, 20, 3 ... min. Ampak konkretno boleči. Ko je že vse kazalo, da tudi danes še nič ne bo, so popadki postajali zvečer vedno močnejši, po obisku wc-ja sem na hlačkah zagledala še en velik kup krvave sluzi. Šla sem k nočni sestri, naredila je ctg in poklicala dežurno G., da bi me pregledala. Ta je rekla samo: "O vi ste pa že 4 cm odprti, bomo zdajle predrli mehur in boste šli v porodno, pokličite partnerja, naj se vam pridruži." Predrtje res nič ne boli, samo je čuden odčutek, ko ti kar pljuskne med nogami . Sestra me je naložila na voziček, jaz sem poklicala Grega, ki je btw mislil, da še danes itak nič ne bo in je spil od živčnosti s kolegom buteljko vina, tako da se je moral iti najprej domov stuširati, da je prišel malo k sebi. Ob 11:30 sva prišla v porodno sobo, čez eno uro sem bila že 8 cm odprta, kmalu 10 in porod se je začel. Vse pohvale babici Štefki Kvas, ki me je zelo dobro vodila skozi porod, poskrbela je tudi, da sem rodila brez enega šiva oz. raztrganine. Gregor mi je bil v veliko pomoč, mislim, da ne bi zmogla brez njegove moralne podpore. Ker sem zelo ubogala babico, poslušala in naredila vse, kar mi je rekla, je sam porod trajal dobrih 15 min. Da bi bil otrok čim hitreje zunaj, je prišla še ena babica in se mi konkretno počila na trebuh. Še zadnji potisk ("gremo mami, lulat, kakat, lulat, kakat", to ti govori babica) in Aljažek je bil rojen. Takoj so mi ga dali na prsi, takoj je zajokal, ker se je Grega ustrašil prerezanja popkovine, sem to storila kar sama in na to sem prekleto ponosna . 9 mesecev sem se spraševala, kakšen bo, ali bo lep ali bo imel kaj laskov itd. V trenutku, ko se je rodil je bil zame/za naju to najlepši otrok pod soncem. Težek 2950 gramov in velik 51 cm. Takoj se je pokakal in babico polulal po roki . Potem so ga umile, zavile v pleničko in mi ga dale v naročje. O izkušnji z dojenjem ne bi govorila, ker je to edino negativno, kar mi bo ostalo v spominu. V porodni sobi smo morali ostati še 2 uri, potem je novopečeni ati odšel domov in zbudil celo familijo, midva pa v sobo.

Evo, to je bilo to. Zdaj grem pa pod tuš in spat. Bom zjutraj prišla pokukat, kam naj pridem, če se res kje dobimo.

Lahko noč!


_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 21:45:06   
Jančika_
Janeja, ne vem, če je naključje ali ne, ampak našima dvema pomaga. Pa tudi, če si samo zamišljam - praktično nista bolna (trkam, trkam, trkam). Vasja je imel 2x en dan vročino in 1x je pol dneva bruhal, to je pa čisto vse. Če se pa spomnim, kolikokrat je bila HuAnita prej s tamalim v bolnici, bi pa rekla, da tudi pri njih zaleže.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 21:51:50   
shooo
mavo , darja, veste da mi se je že parkart zazdelo da bi  bilo dobro da grem v Ce roditi samo zaradi vaju. verjetno bi se videvale na ctg in nasploh.
žal. mogoče v naslenji rundi.ajde, gremo brž!!!!




_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 21:59:25   
Bonnie_RR
Uh, komaj vas še folgam no...user posted image

Js sm zdej čist v knjigah, po navadi celo dopoldne za to izkoristim, ko je mali v vrtcu, potem pa še malo zvečer (se mi res da). Sm pa danes, budalauser posted image , skoraj celih 6ur sedela za mizo (na trdem jedilniškem stolu) - čas je preprosto mineval brez moje vednostiuser posted image , ne da bi se 1x pretegnila. Posledica? Tako me je rit bolela, ko sem vstala, da sem jo še ene 20 minut fajn čutla!user posted image

Ta teden se tud js pridružujem bolj "samohranilsko naravnanim mamicam", ker mora dragi cel teden delati do 19h, da do petka ne vem kaj noter spravijo...user posted image In potem se iz LJ pripelje domov šele nekje okrog 20h. Nik je takrat že v postelji in sladko spančka... No, sej drugače pride pa domov okrog 17, 18h, kar pa tud ni zgodaj.

Vreme me pa zadnje čase že prav ob živce spravlja.user posted image Prav sili me, da sem cel dan noter. Po navadi je dopoldne še lepo in predvsem suho (takrat se učim), ko grem pa po malega v vrtec, se pa kot po pravilu vedno fajn pooblači in ulije.

Kaj je kaj aktualnega? Sem vse prebrala, pa že sproti pozabila...user posted image

Skabi, revica, upam, da te hitro zrihtajo in da bo vse ok.user posted image

chezAnA... Tudi tebi čestitke za user posted image ! user posted image Želim ti lepo in mirno nosečnost...user posted image


No, zdej grem pa CSI gledat, da vidim, kako se bo razpletlo (če se sploh kdaj bo) s tole maketo...

Lp








_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:12:41   
ajja
Halo!
Evo, se vračam od izbrisanih!user posted image  Brala sem vas sicer kar redno, sam pisala pa nič, ker sem se učila za strokovni izpit pa res ni bilo časa. No, danes pa je izpit finito!user posted image

Najprej čestitke Skabi za miniskabija (malo z zamudo pa vseeno) pa čim prejšnje okrevanje!
Čestitke Jančika pa chezAnA! ChezAna, ti si tudi januarčica 2007, če se ne motim!
Darja, mavo, shoo gremo punce! Katera bo prva? Jaz sem tudi na trnih, jutri ima rok moja ta boljša prijateljica pa navijam, ampak še nič ne kaže.

Drugače pa pri nas grozovit tempo, zdaj se bo upam malo umiril. Ja, dajte mi povedat, kako dolgo so pri vas trajale vodene koze? Saj vem 7-14 dni....Ampak mene zanima čisto iz izkušenj. Po kolikem času so šli vaši otročki v vrtec? Naš lump jih ima od četrtka, zdaj so več ali manj že suhe, ampak ravno danes sem odkrila še dve novi. Upam, da se bodo zdaj te bolezni malo umirile. Odkar je v vrtcu zakuha na 14 dni in to ob četrtkih. user posted image

Sem nameravala še kaj napisat, sam se zdaj nič ne spomnim. Grem malo proslavljat moj izpit.
Lahko noč!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:32:40   
HuAnita
Ojjjj, naval nosečk! Da se s svojimi hormonkimi izlivi ne bodo porazgubile na foruumu Čvekanje v pričakovanju.
Jaz nimam nobenih pričakovanj, vsaj upam da ne. Me je že danes štihalo po trebuhu, kot vedno pred M, tako da kaže, da ne bomo imeli 'Bočarja' - najslabši moj seks do zdaj, ati se pa itak ne spomni, madona, kako dete bi to bilouser posted image

Janeja, nam zadeva Munostim ful pomaga. Kot je rekla Jančika, vsaj v bolnici še nismo bili od takrat. Saj sta bila pratično 3 mesece oba zdrava, zdaj paje ta prehoden čas, ki še meni gre v nos, tudi dobesednouser posted image , šmrkam, tako da se ne čudim.... Ampak lahko rečem, da je tole znosno, medtem ko je bila prej grozljivka. Capinka pa je očitno imela enodnevno virozo - vročine danes nima, pa živahna je, Jasna in draja33- jutri bo še doma, jo v petek dam v vrtec?!, danes mi je že kravljžljala živčke s svojimi dimislicami. Ena obljših: v rit sem si morala dati tisti elastični trak za telovadit, pa se delat, kot da sem Maček Muri in da pridem k Frizerju Pepetu, ona pa je potem, ko sem morala sedeti, česala tisti rdeči trakuser posted image user posted image user posted image  Ko sva šla popoldne z malim ven, pa pridem nazaj, pa je še ati imel rito kot pavijan, iz hlač mu še štrlel dolg rdeč rep, Capinka pa ga je česala.... Kaj čem, mi so pač čudni.....user posted image

ajja - wBuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:37:20   
HuAnita
Darja33, pred časom je Taša jemala v bivšem Pionirskem domu kosila, menda se ful ful splača.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:44:25   
darja33
Joj, ste pozne!

Js grem tudi spat. Punce zjutri se zmente, kje se dobimo, js bom pa kr Mavo poklicala.

SuzanaKK, ful hvala za zgodbo. Je taka pozitivna. Upam, da bo tudi moja.

Jančika, svetovali so mi Ultivo, ker ima več prednosti pred EA, med porodom se pa lahko še premislim. Namreč Ultiva ima kratek razpolovni čas (ne tako kot Dolantin), le 20 sekund in drži le v času popadka, potem pa nič, torej si brihten, kar je pa še bolj pomembno tudi otroček ni munjen.
Pri EA pa opozarjajo (mi je prejšnji teden rekel dr. Lepi!) na podaljšan porod (za 2 uri!!) in več vakumskih porodov, ker je iztis prešvohen (ne moreš fajn porivat).
Torej Gineklogi so za Ultivo, mi je pa Koren rekel, da si lahko še vmes premislim in mi nastavijo tudi EA. Bomo videli. Aja, pa pri EA včasih ne rata fajn nastavit, tak da ni pravga efekta, včasih je pa premočan (da nič ne čutiš in ne porivaš). Glih dans me je klical ta kolega, ker je spet eni nastavil Ultivo. Baje je bla ful zadovoljna. Do zdaj vse!Aja, pa slabosti ni, kot pri Dolantinu. Tam pa ja skor vsaka bruha! Če pa nima kaj, ji je pa ful slabo.
Ja, MAvo tudi pri meni ni variante, da bi prišla rodit s praznim želodcem! Zdele imam eno prekmursko gibanico not!

Je pa res, da ti zadeva le ZMANJŠA bolečino (pribl. 50%), tak da tiste ki pričakkujejo brezbolečinski porod, boljš da grejo na carski rez!

Se javim jutri po 10. Če bo vse OK, grem na kavo.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:47:42   
darja33
O, Huanita, hvala za predlog. Za hrano!

Kar se pa otrok tiče, ga js ne bi v petek dala v vrtec, razen če ti res fejst trda prede v službi al pa si na konc z živci...
Vsak dan pridobi na odpornosti veš, pa še vikend je pred vrati, tak da... Raje ne.
Lahko noč

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:50:58   
darja33
Za kavo nas je že več...
Ropotuljica, Skuštrana, Mavo, Suzana pa js. Meni je vseen kje. Pokličem! Če ne bo kaj ponoči... Eh, sem že obupala.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:57:20   
barika
Mavo, potem smo praktično sosedi, jaz živim čisto na križišču Dečkove in Kersnikove v sivi hiši z nobel novimi belimi mik okni

a to je tam, ko se zdej neki na novo rihta???? ti bom kdaj po oknu potrkalauser posted image user posted image  imam eno kolegico blizu (imajo takega vlkega belega psa)

Darja, moj je bil tud tam doma, včasih... joj kok je svet majhen

Glede protibolečinkse inj (dolantin) je pa res tako, da si enmal munjen. Ampak so velke razlike med puncami. Jaz tega ne bom imela, ampak eno drugo (boljšo?) varianto
sem dobila (nevem glih kok se reče) sam sem bila tak uuuuuuser posted image user posted image , pa vse je blo tak hitro, pa kr neki se mi je sanjaluser posted image user posted image user posted image , pa bruhala sem tud  ja, ker sem šla v porodno po večerji (ne bom pozabla, kompot, pa rižev narastek, jaz pa popadke na 2 minutiuser posted image user posted image )

Jančika, Pavlina je men tud všeč, sam moj za vsak moj predlog nardi takole faco-->user posted image user posted image user posted image  (na koncu bo pa verjetno -v primeru, da bo še edn, pa če bo pupa- kr Rozi(ka)user posted image  )

mavo, sej si že pisala, kje si doma..jaz sem pa zadnji blok na Nušičevi

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 22:58:24   
M_A_J_A
Jančika    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 23:00:05   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Za kavo nas je že več...
Ropotuljica, Skuštrana, Mavo, Suzana pa js. Meni je vseen kje. Pokličem! Če ne bo kaj ponoči... Eh, sem že obupala.


jaz sem rekla, da vas pridem pozdravit, če boste v Tuš-u

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
24.4.2008 4:45:21   
snorlax
Jutro!user posted image

Tokrat vas samo pozdravim, imam žemlje v pečiciiiiiiiiiiiiiiiiii.........nekaj že smrdi gor.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
24.4.2008 8:04:20   
darja33
Jutro!

Noč je minila mirno. Zdele sem se mal stuširala, najedla, mal se popedenam pa grem na ctg. Tam bo pa verjetn kot ponavadi....
Mal čakat, pa ležat 20 min, pa spet čakat, pa domov iti, kontrola čez 2 dni. Grrrr...

Punce čudovit dan se dela in ni razloga (Razen pri Jančiki), da ne bi šle mal na kofe... Na sončeka?
Mavo te pokličem, ti pa organiziri kofetkanje.... Kaj boš pa drugega počela... Razen če ni ponoči že kaj počlo...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zakaj so triletniki zahtevnejši od dvoletn...
Ameriški portal »Scary mommy« je objavil seznam resničnih in hkrati zabavnih razlik med otrokom, ki ima dve leti in tril...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.