Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:12:27
|
|
|
|
misar
|
ko že glih vse pišete koliko časa ste skupaj. pa še jaz kratkoprogašica povem, da sva skupaj že celi 2 leti . še preden sva skupaj prišla sem točno vedela, da je to to. saj je neumno slišat, ko iz kake romantične knjige, sam tko je bilo. on je prvi moški ob katerm sem začutila, da bi bil pravi za očeta mojih otrok. me pa zanima nekaj: moj dragima jutri rojstni dan pa nimam pojma kaj naj mu kupim?? nimam niti polideje, kaj šele eno. predlogi prosim....rada bi nekaj izvirnega
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:21:02
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro še enkrat Evo, carica se je zbudila in sem jo šla najprej previt, da ne bi blo tko k včeraj, k je bla 14 ur v eni plenici (pa ne socialni povedat ) No, pol sva se pa mal igrale (pol ure pa res mine ko šus) in pol sem jo normalo hotla podojit in ona je 16x potegnla in pol nič Pa mi deluje zaspana, pa ni hotla ajat Pa jo dvignem in dam na drugo zizo, če bi ji bla bolj všeč, pa spet 3x potegne in pljune (dobesedno) ven Pa jo dvignem, podre kupčka (od kje že ) in dam nazaj ja zizo in 0 Prov, pa sem jo v posteljo odložila, se je še 20 min s palčki pogovarjala (jaz pa med tem pojedla ) in pol so majstri z motorko in macolo začel operirat in ona je spet zaspala OK, kako naj zdaj dosežem, da do 2. leta mojstri kar tle ostanejo, pa da jim ne bi blo treba plačat? Misar, to kar si ti napisala, smo pri nas že zdavnaj ugotovili, pa smo jo še vseen hotl "naučit", da iz zize sama potegne, pa nam ne ratuje glih Le redko jo sprazni No, zdaj, zadnjih 5 dni je taktika taka, da vedno po 2. zizi dobi še iztisnjeno mleko in popije od 35 - 50 ml in potem običajno spi med 4 in 6h in pot. Rekord je bil 7 Elma, pa ti si šele teroristka, jaz sem zate prava vajenka K se bo moj naslednjič kej bunil, ti ga po DHLu pošljem, pa bo peš in rilverc pritekel nazaj k men Larisa dobro jutro! Katero čudežno kremo si pa dobila? Jaz bi tudi kaj takega pojedla Kater antibiotik pa ti jemlješ? Ker men je tamala mal "težila" po antibiotiku in je mogoče od njega Aja, pa vsem hvala za voščilo za caričin mini RD
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:27:23
|
|
|
|
itata
|
dan, najprej, da pohvalim malega kako je lepo spal: od 21:45 do 8:45 in se vmes dojil sicer ob 3h in 6h, ampak lepo podrl kupček in zaspal nazaj jaz sem večino časa spala zraven in se tudi uspela naspat. kar se pozna, ker sem danes že uspela dat kosilo v pečico in pospravit stanovanje bolj ali manj zdej se je zbudil spet in počakam, da se naveliča igračk pol previjanje in dojenje in pol greva mal ven z vozičkom. glede na včerajšnji rahli incident z avtom, bom danes lepo doma... sej me je gospod od včeraj vklical že 2x da se zmeniva, tko da pa mojem je poštenjak in ne bo panike. bajsa: po mojem ratajo kronično zmatrani naši že ko zaplodijo otročka jaz sem mojmu že povedala da za kak teden da se mal spočijem prec zginem v službo po 10 ur na dan on naj pa klele 24 ur dežura
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:28:13
|
|
|
|
itata
|
pa vsem vse naj naj za mini rojstne dneve buči: tebi vse naj naj za obletnico
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:28:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Da se še jest na hitrco pofočam Dones smo spet super spali, no vsaj tamal sva smo 1x jedla samo kaj, ko sem se jaz vmes večkrat zbudila, da ne omenim, da sem imela spet nočno malco, ker sem bila tako lačna ob 4-ih zjutraj Sicer pa že cel dopoldan organiziram stvari za krst, ki ga bomo imeli naslednjo nedeljo mater je to enih priprav Marusah za Lovrota, jaz sem glih včeraj puncam razlagala, kako se tudi pri nas vse počasi umirja, krčki, sitnoba, nočno spanje... prov super, pa še nov ritem smo ujeli in super funkcioniramo, samo še za joto bo treba čas najdt to nama pa še ni zalaufalo Midva sva v 4 skupnem letu, lani 7.7. sva se pa poročila še malo, pa bova imela že prvo obletnico Kok gre hitro, sploh zdej, ko imava malega Janezka tale april je kar skoču mim mene Sem si zadala nalogo, da do konca aprila popravim diplomo in jo odnesem na faks, pa nisem še nič naredila Janey za izpit, pa svaka čast, da se ti uspe učit, RES! Bajsa, a mi plis pošlješ fotke na mail? Ti pošljem ZS Se še kaj javim, če bo čas. Danes sva spet cel dan sama
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:28:21
|
|
|
|
larisa
|
no zdej sem 10 nogavic posvaljkala, namesto, da bi kavč svaljkala . pomoje če dam v sušilca bo še hujš . edino če bi še enkrat oprala Vidim da nisva edina kratkoprogaša pa že z . No res je fajn met ko si še ful zalubljen, pa še ni rutine, pa takih monad.... no grem naprej svaljkat.... za kremco pa pol pogledam pa napišem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:34:15
|
|
|
|
itata
|
janey: bravo za izpit in lepo si okol teže napisala! jaz sem si danes ornk kosilo že v pečico dala pa že 2 zajtrka pojedla, ker me tole dojenje čist zauga - pa nimam kam shujšat - in me je strah, da bom mlek zgubila, če ne bom dost jedla - na srečo je zaenkrat vse ok, sam jem pa tko na 2-3 ure - skor tko kot proizvodnja je huda reč bajsa; nizy: ja sreča da je mali včeri vse prespal. sej ni blo nič hudga- pleh kot pleh - men te zadeve res nič ne pomenijo, sam matr sem cviknla k nimam airbaga izklopljenga- zdej ne grem nikamor dokler mi ga moj ne izklopi, da se mali kej ne poškoduje slučajno!
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:38:54
|
|
|
|
itata
|
da se še jaz vključim: tud bolj kratkoprogašica skupi mal več kot 2 leti... jakob je prišel par dni po najini 2 obletnici, ampak sej veste, da je bilo od tega eno leto pa pol čiste koplikacije in dejansko sva skupi in živiva skupi pa tko od septembra - tko da res kratkoprogaša... sam važn da se je bolj al manj zrihtal. bajsa men pa ne prime kranj geslo za naše slikice??? ti pošljem ZS pa mi jih prosim pošlji
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:49:18
|
|
|
|
mesecnica
|
Itata - KRANJ (z velikimi) pa bo šlo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:55:59
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Dan Mater ste nakloftale...komaj sem vas prebala. Buči lepo da aljaž uživa...poni ga pa tut ni dol vrgel malo se ti je odpelalo par dni nazaj ne sej prav tak...včasih se nam mora malo strgat. Moj pravi da se meni prepogosto ampak ok da se pohvalim...sem naredila izpit pridna mami sicer sem dobila 7, ampak dobro je za to kar sem vložila v to jutri pa v soboto moram pa na vaje mi tak ni mojih fantov doma za pustit bom ju tak pogrešala. Marusah sem zelo vesela za lovrota...zdaj pa bo enkrat res čas da se spet kaj vidimo Mi2 z mojim pikecom pa sma skupaj skoraj 2 leti. Jaz sem zanosila točno na najino prvo svečko ampak je on moja velika ljubezen izpred 6 al 7 let..taka luštna zgodba je to...polna usode. Prej nisem verjela da je kaj takega mogoče, pa sem ugotovila da je res. In še danes imam metule v trebuhu ko se cartama in še danes vzdrhtim ob vsakem njegovem dotiku.NORO...v najelpših sanjah si nisem mislila da bom imela to. Pa naju je še jaka obdaril in smo tako srečni. Ma sem sluzava ampak je res tak. Sem vidla da ste mele glede kg debato. Nič se ne sekirajte...ne tiste presuhe, ne tiste premočne. Vsaka je ravno prava takšna kot je, če se le dobro počuti v svojem telesu.Jaz imam zdaj naprimer 30 kg več od moje teže, ki sem jo imela do pred 2 letoma...pa kaj se če je bla čokolada predobra...zdaj sem pa pridna in uživam v gibanju pa gre lepo dol. Sem že 10 kg shujšala od poroda. Pa me to osrečuje. Ampak ne razmišlajm o tem cele dneve kak sem pa jaz debela in nism s tem obremenjena. Dobro se počutim v svoji koži. Pokec še kar spančka....mogoče grema pol do moje firme na sprehod in malo pozdravit. Meni se je nekaj vrtelo celo noč in celo jutro. Zdaj sem malo bolše pa bom videla kak bom. lep sončen dan vam želim. Izkoristitega na fulllll Janey čestitke za narejen ispit . Sem prebrala gdaj si zanosila ,pol je ta vaš prva svećka kar lepo gorela
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:25:10
|
|
|
|
ella79
|
kake čveke, a niste nič zunaj midve sva dopoldan 100% izkoristile, je prišla kolegica na kavo že zgodaj zjutraj, pa smo šle vozičkat, sedaj doma počivam potem pa spet na luft carica Tarica za mini roj dan janey za narejen izpit. Res si dobra, da se znaš organizirat in se zravn še učit pa za vse februarske sončke, ki so danes super spali
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:29:10
|
|
|
|
ella79
|
a imate ve vaše še vedno doma v dveh dolgih rokavih men se zdi, da ko takole toplo sonček sveti notr in se seveda tudi fajn segreje, da je body čist dovolj naša se je pa danes naučila igračke na igralni podlogi porukat fajn noge dvigne in brcne pa še obrne se, da ma tam noge, k je mela prej glavo, k sem jo odložila pomoje jo bom kmal sred dnevne našla
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:42:58
|
|
|
|
mesecnica
|
Mene tudi zanima ali jih še oblačimo v 2 dolga rokava? A pri vas še kaj kurite v stanovanju?
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:50:11
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, mi mamo tut zunaj sonček , pa razmišljam ,da se spravim v qulandijo po nakupih, zaradi dopusta . Z mojim bova letos julija imela 11. obletnico poroke , skupaj sva pa že 13 let , sva se zlo mlada spoznala, .. jez sem bila še v srednji šoli ..Ko sva se vzela sva šla malo v podnajem ,potem pa na svoje ...... letos še 8 obrokov plačava ,pa mava stanovanje odplačano dolenjka -carici za mini r.d. janey-za izpit , pridna mamica .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:51:45
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata evo ti že pošiljam na mail. Meti pošlji mi na ZS mail naslov in ti pošljem, enako tud za vse ostale, če bi se še kera rada gledala . Mesečnica pr nas še kurmo, segrejemo tam do 21.5 al pa do 22, razen ko se kopa ji še v kopalnici zakurm dodatni radiator, da se še mal posavnava . Jo pa jst še vedno oblačim v dvojne rokavčke, pač bodi in majčko. Mi še ni, da bi ji sam ene dajala. Zdej pa grem kuhat in pospravljat dokler Zala še spi, da nam spet poslušala očitkov, da nič ne naredim, to me je nekdo verjetno zamenjal, ker jst vem, da ko sem doma skoz neki delam in sem skoz v pogonu. Joooj komi čakam, da si svoj stanvanje uštimava!!!! Lep sončen dan!
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:53:05
|
|
|
|
Bajsa
|
Janey za izpit!
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:54:29
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata če sm kšno naroe imenovala na slikicah se opravičujem, kaj čmo, mam zdej po porodu mal slabši spomin
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:55:00
|
|
|
|
nizy
|
aja pa še za rokave , jaz naši včasih v stanovanju samo kratke dam ,ker mamo tolk toplo... mal še kurijo v stolpnici.... ali pa samo body z dolgimi ,.... za ven pa kratki rokav spodaj, pa zgoraj bombažno majčko tanjšo ,pa kakšno jopco pa tut ne predebelo, saj pokrijem s tanjšo dekico v vozeku.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:56:31
|
|
|
|
ella79
|
pri nas še vedno kurimo, sam čez dan ne, če je takle sonček in je že tako noro toplo nizy jaz sem tudi razmišljala, da bi šla v Qlandio me ene hlače matrajo sam bom šla pomoje kar jutri, k grem itak dopoldan na teren, sva z bivšo sodelovko zmenjeni na zbiljah, ima ona mesec starejšega sinčka, pa se morta z zojo spoznat
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 12:59:44
|
|
|
|
nizy
|
ella - jaz pa moram seb kakšno jaknco dobit ,še zmeri strašim v bundi , pa puncam kaj lepaga nabavt , kar vidim ,da bom dons jaz tošlne praznla
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 13:45:06
|
|
|
|
dolenjka
|
No, pa še poročilo z današnje posvetovalnice: višina 58 cm obseg glavice 38,5 cm in teža 4.620 g Naša je pač manekenske postave in se je v zadnjih treh tednih zredila 21g na dan. Ker veliko spi, tudi prisno raste in je spet zrastla za 3 cm od 27.3. , obseg glavice se je povečal za 1.5 cm Pri novemberkah sem videla, da vodijo seznam napredka malčkov od rojstva dalje. Bi mi tudi kaj podobnega uvedle? Marusah je tko spretna s seznami
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 13:49:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjka in Tara ! Meti sem poslala, če nisi dobila mi javi. (prav si si zapomnila )
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 13:52:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Evo, midva sva eno rundo vozičkanja že oddelala zdele se pa v ležalniku zabava z žirafico Ella, jaz ga imam, če je takole toplo, samo v 1 bodiju, pa potem bombažne žabice z naramnicami čez. Če imam pa samo hlačke do pasu, mu dam pa še mako majčko spodaj pod bodi. Sicer pa midva tudi še kuriva, samo imava peč na termostat in se vklopi samo če temperatura pade po 22°c, kar pa zadnje dni ne upam, da bomo lahko kmalu nehali kurit, ker mesečna položnica za plin že par mesecev ni imela 2-mestne številke groza...€ Mi je pa Qlandija všeč, bova še kej v šoping prišla, ko bo kej € viška Moram pa povedat, da moj Janez take kupčke dans podira, da se kar Grosuplje stresa, jest se pa režim zraven. Kej tazga pa še ne Grem si neki za jest narest, dokler je še mir...
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 13:53:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Pa to ni res, že vse napišem, pa ven vrže. Dober dan najprej. Zdej se mi pa ne da več na dolgo razlagat.....V glavnem, zaspali smo ob 23h, spali do 5h, se dojili in je potem spala še do 9.30. Če bi prej zaspala, bi blo to idealno. Mislim, da me je srečka nosečka sprašvala kje sem dobila vago - od patronažne sem si jo izposodla za 1 dan, da vidim kolk poje. Zdej grem pa naprej kuhat pa še prebrat morm kaj vse se načvekale. Tara vse naj naj za mini roj. dan.
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 13:57:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka za carico Tarico, pa je že prava punčica Bajsa, sem dobila
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?