bamby
|
buči, verjamem, da kar nekaj manjka, ker nimaš Aljaža doma. Saj kakšen dan paše, da jih ni, pol pa že začneš pogrešat vpitje po bajti . Sem včeraelmaj tisti air sistem mlo z zobotrebcem požokala. Zdaj pa čisto drugače deluje . Je bilo očitno še malo zlepljeno . Vse najboljše za obletnico ! Midva jo bova praznovala 29. maja in sicer že 9 let. Prej sva pa 3 leta skupaj hodila. mary lou, nič se bat mirene . Škatla je res ogromna, vendar so zraven le pripomočki za vstavo. Sama mirena je čisto majhna . Za drugič sva pa zmenjene za kavo . jencili, jaz na zaščito z dojenjem ne bi šla na limance. Ne vem pa, kakšno vnetje lahko z Mireno dobiš . Pojdi h G in naj ti napiše recept zanjo. Imaš 5 let mir, če bi pa rada prej zanosila, greš pa ven vzet. suzi, a boste pri vas zidali?? Pridna Žana, je res dolgo spala . dolenjka, čestitke za 2 meseca ! Wav, Tara pa pridno papca, da je tolk zrasla in tudi kar fajn pridobila na teži . elma, ti si pa oštra gospodarica vaše hiše . Ti pa dam čisto prav. Kje piše, da mora ženska vse narest? misar, ti imaš še žezlo v ognju, da lahko še na flašo prešaltaš. Kam naj pa jaz Jaz jo komaj spravim do tega, da se loti jest . larisa, pa še papirnati robčki! Jaz tudi večkrat kakšnega zraven operem . Če v žepu ostane je že OK, če pa ven pade, je pa cela štala . da ti bo lažje! janey, čestitke za izpit ! Jaz kurim ne več, le danes zjutraj sem vseeno malo vžgala peč, ker je bilo samo slabih 20° v stanovanju. Imam pa Anajo oblečeno največkrat v mako majčko spodaj, čez body in žabice z zapenjanjem na ramenih, torej dvojni rokav. Moram pa povedat, da je Anaja takoj zjutraj kakcala in je bil kakec končno normalne barve in vonja . Sem bila pa dopoldan malo jezna na oba moja deca, ker se tastarmu ni dalo vstat in se s Timom dajat in ga je nagnal k nama v dnevno, ravno ko sva se midve fotrale. Tim se je drl na ves glas in Anaja je tako nehala jest . Najraje bi obema dala eni dve okol ušes . Ko se je pa naslednji obrok on lotil Anaji dajet jest, sem mislila, da bo pa živčnega fasal. Sem mu kar povedala, da ne bo mislil, kako je enostavno našo tamalo nahranit. Itak sem mogla jaz stvari v roke vzet in jo naprej fotrat. Je pojedla danes 2x 100 in 1x 125. Čez kako uro jo bom spet probala nahranit, če bo uspelo . Ne vem, kako naj jo pripravim do tega, da bi jedla, ne da bi imeli cel projekt da začne jest Danes ima Tim še zaključek telovadbe, zato bo malo več kot eno uro spet pod okriljem tašče. Še dobro, da je znajdena in zna delat z otrocmi. Moji mami se ne da lih preveč .
|