Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:36:08
|
|
|
|
buči
|
elma, saj sem rekla, da je moj možek pravi car. Že itak je fajn, v 4 letih, kolikor sva poročena, sem ga pa še malo spilila, da je še boljši ratal. Strao meso je itak boljše ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:37:23
|
|
|
|
buči
|
Zdaj pa že naš navija, grem ga cartat in zrihtat, da greva ven. nekaj postov sem pridelala, ostale popoldne .... 4 **** - prihajam!
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:40:47
|
|
|
|
ELMA
|
Pri nas se je tudi sonček pokazal
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:42:27
|
|
|
|
buči
|
Koliko časa ste pa ve kaj z vašimi skupaj? Midva bova imela 1. maja "10. obletnico". Pred tem sva bila pa 2,5 let narazen. Sva bila že prej par, pa ... Pa sva potem videla, da sva si enostavno usojena.
< Sporočilo je popravil buči -- 24.4.2008 9:43:15 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:44:15
|
|
|
|
buči
|
Zdaj grem pa res dol z računalnika.
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:51:33
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz in moj sva poročena 11 let , sva pa skupaj že 12 let .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:57:27
|
|
|
|
mary_lou
|
U madonca kake cifre se vrtijo v primerjavi s tem sva midva skor novopeceni par sva skup 1 leto pa 7 mescov
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 9:59:59
|
|
|
|
larisa
|
Jutrooo, no včerajšnji obiski se niso tko kmal spokali, da bi se jaz še mal na RR-ji pocrkljala...ampak smo se imel pa luštno. Za spremembo smo dobili darilo, ki je namenjeno tud mamici . Ful hudo kremico, ki je za po porodu, da tebušček pa stegenca pa rita, pa vse kar se je raztegnilo spet lažje nazaj skoči. Sem se zezala, da jo bom kr celo pojedla, da bo učinek res ta pravi pa čim hitrejši.... Buči vidim, da si se resno odločla 4 * pridelat Tarici carici vse naj naj , mamici pa sploh, ker jo je na svet spravila . Pa dobr se potehtajte, sej itak da mala poje kolikor želi , pa taka carica kot je, ima čist dovolj . Suzi, kej dobrega izberi...pa fino se tehtajte Mi imamo pa že od 9h krčke. Nejc zaspi, pa ga čes 10 min zvije pa začne jokat pa se zvijat, pa spet zaspi in ponovi vajo...bošček, upam da ni spet od mleka, ker sem začela spet mleko (čokolino) pit pa jest..
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:02:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Nama teče skupno 4 leto, tudi nisva še dolgoprogaša.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:09:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro še enkrat Evo, carica se je zbudila in sem jo šla najprej previt, da ne bi blo tko k včeraj, k je bla 14 ur v eni plenici (pa ne socialni povedat ) No, pol sva se pa mal igrale (pol ure pa res mine ko šus) in pol sem jo normalo hotla podojit in ona je 16x potegnla in pol nič Pa mi deluje zaspana, pa ni hotla ajat Pa jo dvignem in dam na drugo zizo, če bi ji bla bolj všeč, pa spet 3x potegne in pljune (dobesedno) ven Pa jo dvignem, podre kupčka (od kje že ) in dam nazaj ja zizo in 0 Prov, pa sem jo v posteljo odložila, se je še 20 min s palčki pogovarjala (jaz pa med tem pojedla ) in pol so majstri z motorko in macolo začel operirat in ona je spet zaspala OK, kako naj zdaj dosežem, da do 2. leta mojstri kar tle ostanejo, pa da jim ne bi blo treba plačat? Misar, to kar si ti napisala, smo pri nas že zdavnaj ugotovili, pa smo jo še vseen hotl "naučit", da iz zize sama potegne, pa nam ne ratuje glih Le redko jo sprazni No, zdaj, zadnjih 5 dni je taktika taka, da vedno po 2. zizi dobi še iztisnjeno mleko in popije od 35 - 50 ml in potem običajno spi med 4 in 6h in pot. Rekord je bil 7 Elma, pa ti si šele teroristka, jaz sem zate prava vajenka K se bo moj naslednjič kej bunil, ti ga po DHLu pošljem, pa bo peš in rilverc pritekel nazaj k men Larisa dobro jutro! Katero čudežno kremo si pa dobila? Jaz bi tudi kaj takega pojedla Kater antibiotik pa ti jemlješ? Ker men je tamala mal "težila" po antibiotiku in je mogoče od njega Aja, pa vsem hvala za voščilo za caričin mini RD
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:10:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Midva sva pa skupaj 4 leta in pol, poročena pa dobri 2 leti in pol
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:16:14
|
|
|
|
dolenjka
|
No, in zdej pridem v spalnico in tamala spi in roko cuza Kaj pa to pomeni Sem ji rokco ven vzela in dudo v usta dala, pa je nehala vlečt in spi naprej kot da se ni nič zgodilo A mi lahko katera raztolmači prosim
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:17:52
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjčica moja, Clarinsovo kremico za po porodu. Prodajajo samo zunaj, Slovenija itak da je preveč daleč, da bi taka kremica do nas prišla Prijateljica je prišla iz Pariza, tam jo je kupila, ne vem pa kje jo še imajo. Pa prinesla je še ful hudo žličko v obliki aviončka, za pol če bojo borbe za jest, pa bo lažja una varianta ''lej avionček gre'', pa še res bo šel
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:19:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - jaz to "cuzanje" pripisujem k raziskovanju in spoznavanju. Naša je ista. Morda se motim?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:21:50
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! Mi2 sva super spale! Od 22.30 pa do 6, pa je pojedla in spat kuj naprej do 9.30!Pr nas je bla tud plenička gor celo noč in je zdržala . Tara vse naj naj za mini rd ! Dolenjka nč se ne obremenjuj s tehtanjem. Če je carica zadovoljna, more bit mamica tud! Elma dobr ti tole pokomandiraš! Pr nas bi tud edn (jaz) mogu mal po miz užgat. Sam sej ne upam, k sm tko močna, jo bom še razklala na pol Larisa me veseli, da so obiski uspeli in da so se spomnili tud na mamico! Kakšna krema je to? Jaz bi tud rabla en kamion jo pomalcat
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:23:40
|
|
|
|
Bajsa
|
Ej Dolenjka, ko bo lačna bo vlekla. Da pa roko cuza pa baje ni nč tazga, je to normalno raziskovanje.
< Sporočilo je popravil Bajsa -- 24.4.2008 10:24:04 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:25:39
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata upam da sta vi2 dobr, pa da boste pleh tud hitr porihtal! A mali je pa celo pot nazaj spal? Priden Jakob!
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:27:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Bejbe, hvala za info! No, pol naj pa mal raziskuje še, ker gre mami zdaj pod tuš, da je ne bo smrdeča nesla v zdravstveni dom Larisa tnx za info! Jo bom iz Bruslja naročila sodelavkam, pa mi jo bodo prinesle
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:27:42
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja mi2 sva skupi dobrih 6 let. Sva Zalo dobila za 6 obletnico, no en teden kasnej, sam glih tko šteje
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:39:57
|
|
|
|
mesecnica
|
Clarinsove kremice se da dobit na meji s Hrvaško - duty free shop. Moj mi jih od tam nosi... No - za tole ravno ne vem, če jo imajo...je za vprašat... Midva sva skup- cca. 10 let - letos junija imava obletnico . Mi smo pa danes tudi rekordno spali - od 21.30 do 3.20 pa potem še do 8.20 . Samo je bila pa včeraj tako sitna cel dan, da je bilo za popiz... Sploh nisem vedela, kaj naj še naredim. Sem dala jest, pa preoblečt, pa malo spat...pa nič boljše... Naša tudi rokice v usta rine in to včasih kar obe naenkrat. Mam občutek, da se bo zadavila . Pa ji tud ven vlečem pa dudo dam...
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:44:04
|
|
|
|
larisa
|
Bajsa, glede kremce sem par postov nazaj napisala. Vam bom sporočila če deluje, da ne boste vse v štacune letele, pol pa ne bo haska Uf glede časa z ... Midva sva šele 2 leti. Jaz mam tako pestro zgodbico za sabo...ampak vas ne bom obremenjevala s tem. Tako, da sva midva bolj kratek čas, ampak po 2 mesecih sva začutla, da je to to in se odločla da skupaj kupiva flat in potem je počasi prišlo tud do načrtovanja ... Se pa že dolgo poznava, prej sva bla ful dobra prijatelja . Pa sem tako zelo vesela, da ga imam. Prej sem mela res same štale z partnerjem....no z možem
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:48:29
|
|
|
|
larisa
|
zraven črnih cunj sem eno kepo ne vem česa, papirja, robčkov al vate al kerga hudiča, oprala in zdej me dva dni ne bo na forum, ker lahko vsako prosto minuto bele mucke iz cunj dol pobiram, ker namesto da bi bile črne so bele
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 10:57:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa zraven črnih cunj sem eno kepo ne vem česa, papirja, robčkov al vate al kerga hudiča, oprala in zdej me dva dni ne bo na forum, ker lahko vsako prosto minuto bele mucke iz cunj dol pobiram, ker namesto da bi bile črne so bele Kaj pa če bi jih v sušilc dala men se je podobn enkrat zgodil - mi je tašča dala neke krpe, ki sem jih potem dala prat z brisačami in je blo vse polno belih muck, sušilca pa takrat nisem imela in s 5. pranjem sem se jih znebila Je pa baba te cote prvlekla z madžarske (to sem kasnej zvedla). Kje so tiste cote pa verjetn veste
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:04:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, a na tvoji kremici tole piše? Total Body Lift " Stubborn Cellulite Control" Al tole? Total Lift-Minceur "Capitons Rebelles" Če pa nič od tega, mi pa plis napiši
|
|
RE: februarski sončki 2008 24.4.2008 11:04:48
|
|
|
|
Janey
|
Dan Mater ste nakloftale...komaj sem vas prebala. Buči lepo da aljaž uživa...poni ga pa tut ni dol vrgel malo se ti je odpelalo par dni nazaj ne sej prav tak...včasih se nam mora malo strgat. Moj pravi da se meni prepogosto ampak ok da se pohvalim...sem naredila izpit pridna mami sicer sem dobila 7, ampak dobro je za to kar sem vložila v to jutri pa v soboto moram pa na vaje mi tak ni mojih fantov doma za pustit bom ju tak pogrešala. Marusah sem zelo vesela za lovrota...zdaj pa bo enkrat res čas da se spet kaj vidimo Mi2 z mojim pikecom pa sma skupaj skoraj 2 leti. Jaz sem zanosila točno na najino prvo svečko ampak je on moja velika ljubezen izpred 6 al 7 let..taka luštna zgodba je to...polna usode. Prej nisem verjela da je kaj takega mogoče, pa sem ugotovila da je res. In še danes imam metule v trebuhu ko se cartama in še danes vzdrhtim ob vsakem njegovem dotiku.NORO...v najelpših sanjah si nisem mislila da bom imela to. Pa naju je še jaka obdaril in smo tako srečni. Ma sem sluzava ampak je res tak. Sem vidla da ste mele glede kg debato. Nič se ne sekirajte...ne tiste presuhe, ne tiste premočne. Vsaka je ravno prava takšna kot je, če se le dobro počuti v svojem telesu.Jaz imam zdaj naprimer 30 kg več od moje teže, ki sem jo imela do pred 2 letoma...pa kaj se če je bla čokolada predobra...zdaj sem pa pridna in uživam v gibanju pa gre lepo dol. Sem že 10 kg shujšala od poroda. Pa me to osrečuje. Ampak ne razmišlajm o tem cele dneve kak sem pa jaz debela in nism s tem obremenjena. Dobro se počutim v svoji koži. Pokec še kar spančka....mogoče grema pol do moje firme na sprehod in malo pozdravit. Meni se je nekaj vrtelo celo noč in celo jutro. Zdaj sem malo bolše pa bom videla kak bom. lep sončen dan vam želim. Izkoristitega na fulllll
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?