bamby
|
mary lou za mireno. Zdaj pa sprobat in joto skuhat . itata, za everčke. Ti so zmerom dobrodošli. Več kot jih je, boljše je! ella, dolenjka, larisa, vam trem se pa res ful dogaja . Timovo telovadbo smo danes zaključili. Bi skoraj vse zamudila . Prvič smo se zajebavali z vozičkom, ker ga nobeden ni znal v pokončen položaj spravit, da bi tašča Anajo z njim odpeljala, drugič pa so telovadbo zaključevali v telovadnici in ne v parku, kot je bilo sprva rečeno . Še dobro,da sva z avtom šla tja,da sva lahko šla hitro nazaj , pa še dva druga otroka in eno mamico sva vzela s sabo, ker so bili ravno tako reveži in niso vedeli za nič. So imeli v parku kolesarske dirke, pa je zato tam odpadlo. Ko sva končala sva šla po Anajo. Midve sva kmalu šli domov, da sva se še skopali in jedli, samo kar se papanja tiše, je bilo bolj švoh . Mi je pojedla samo 80. Pa vidim, da tudi drugi danes manj jedo . Je hotela le dudo, pa sem ji potem še tisto vzela in spat nesla. Se je takoj umirila. Sem ji malce kasenje še nesla flaško, če bi še kaj pojedla, pa ni hotela. Pa nič! Nocoj ji bom še enkrat ponudila, ker je samo 5x jedla. Če bo hotela, bo dobila, drugače pa do zjutraj nič, razen če ne bo vmes kakšnega alarma . Ponavadi ona kar spi do jutra. Ob pol šestih ji dam sama flaško, nič še ne zahteva . Se sprašujem, če bi ta otrok sploh imel željo po kakšni hrani , ali čaka na dunajske zrezke in pomfri
|