|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
24.4.2008 9:36:08   
buči
elma, saj sem rekla, da je moj možek pravi car. Že itak je fajn, v 4 letih, kolikor sva poročena, sem ga pa še malo spilila, da je še boljši ratal. Strao meso je itak boljše ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.4.2008 9:37:23   
buči
Zdaj pa že naš navija, grem ga cartat in zrihtat, da greva ven. nekaj postov sem pridelala, ostale popoldne .... 4 **** - prihajam!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.4.2008 9:40:47   
ELMA
Pri nas se je tudi sonček pokazal user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.4.2008 9:42:27   
buči
Koliko časa ste pa ve kaj z vašimi user posted image  skupaj? Midva bova imela 1. maja "10. obletnico". Pred tem sva bila pa 2,5 let narazen. Sva bila že prej par, pa ... Pa sva potem videla, da sva si enostavno usojena. user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 24.4.2008 9:43:15 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.4.2008 9:44:15   
buči
Zdaj grem pa res dol z računalnika.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.4.2008 9:51:33   
ELMA
Jaz in moj user posted image  sva poročena 11 let , sva pa skupaj že 12 let .user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.4.2008 9:57:27   
mary_lou
U madonca kake cifre se vrtijo v primerjavi s tem sva midva skor novopeceni par sva skup 1 leto pa 7 mescov

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.4.2008 9:59:59   
larisa
Jutrooo,

no včerajšnji obiski se niso tko kmal spokali, da bi se jaz še mal na RR-ji pocrkljala...ampak smo se imel pa luštno. Za spremembo smo dobili darilo, ki je namenjeno tud mamici user posted image user posted image user posted image . Ful hudo kremico, ki je za po porodu, da tebušček pa stegenca pa rita, pa vse kar se je raztegnilo spet lažje nazaj skoči. Sem se zezala, da jo bom kr celo pojedla, da bo učinek res ta pravi user posted image user posted image user posted image  pa čim hitrejši....

Buči vidim, da si se resno odločla 4 * pridelat user posted image user posted image user posted image

Tarici carici vse naj naj user posted image user posted image , mamici pa sploh, ker jo je na svet spravila user posted image user posted image user posted image . Pa dobr se potehtajte, sej itak da mala poje kolikor želiuser posted image , pa taka carica kot je, ima čist dovolj user posted image .

Suzi, kej dobrega izberi...pa fino se tehtajte user posted image

Mi imamo pa že od 9h krčke. Nejc zaspi, pa ga čes 10 min zvije pa začne jokat pa se zvijat, pa spet zaspi in ponovi vajo...bošček, upam da ni spet od mleka, ker sem začela spet mleko (čokolino) pit pa jest..user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.4.2008 10:02:36   
srečka nosečka
Nama teče skupno 4 leto, tudi nisva še dolgoprogaša. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.4.2008 10:09:11   
dolenjka
Jutro še enkrat user posted image

Evo, carica se je zbudila in sem jo šla najprej previt, da ne bi blo tko k včeraj, k je bla 14 ur v eni plenici (pa ne socialni povedat user posted image  ) user posted image  No, pol sva se pa mal igrale (pol ure pa res mine ko šus) in pol sem jo normalo hotla podojit in ona je 16x potegnla in pol nič user posted image  Pa mi deluje zaspana, pa ni hotla ajat user posted image  Pa jo dvignem in dam na drugo zizo, če bi ji bla bolj všeč, pa spet 3x potegne in pljune (dobesedno) ven user posted image  Pa jo dvignem, podre kupčka (od kje že user posted image ) in dam nazaj ja zizo in 0 user posted image  Prov, pa sem jo v posteljo odložila, se je še 20 min s palčki pogovarjala (jaz pa med tem pojedla user posted image  ) in pol so majstri z motorko in macolo začel operirat in ona je spet zaspala user posted image  OK, kako naj zdaj dosežem, da do 2. leta mojstri kar tle ostanejo, pa da jim ne bi blo treba plačat? user posted image  user posted image  user posted image

Misar, to kar si ti napisala, smo pri nas že zdavnaj ugotovili, pa smo jo še vseen hotl "naučit", da iz zize sama potegne, pa nam ne ratuje glih user posted image  Le redko jo sprazni user posted image  No, zdaj, zadnjih 5 dni je taktika taka, da vedno po 2. zizi dobi še iztisnjeno mleko in popije od 35 - 50 ml in potem običajno spi med 4 in 6h in pot. Rekord je bil 7 user posted image

Elma, pa ti si šele teroristka, jaz sem zate prava vajenka user posted image  K se bo moj naslednjič kej bunil, ti ga po DHLu pošljem, pa bo peš in rilverc pritekel nazaj k men user posted image   user posted image  user posted image

Larisa dobro jutro! Katero čudežno kremo si pa dobila? Jaz bi tudi kaj takega pojedla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kater antibiotik pa ti jemlješ? Ker men je tamala mal "težila" po antibiotiku in je mogoče od njega user posted image

Aja, pa vsem hvala za voščilo za caričin mini RD user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.4.2008 10:10:41   
dolenjka
Midva sva pa skupaj 4 leta in pol, poročena pa dobri 2 leti in pol user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.4.2008 10:16:14   
dolenjka
No, in zdej pridem v spalnico in tamala spi in roko cuza user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa to pomeni user posted image  Sem ji rokco ven vzela in dudo v usta dala, pa je nehala vlečt in spi naprej kot da se ni nič zgodilo user posted image  user posted image  user posted image
A mi lahko katera raztolmači prosim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.4.2008 10:17:52   
larisa
Dolenjčica moja, Clarinsovo kremico za po porodu. Prodajajo samo zunaj, Slovenija itak da je preveč daleč, da bi taka kremica do nas prišla user posted image user posted image user posted image  Prijateljica je prišla iz Pariza, tam jo je kupila, ne vem pa kje jo še imajo. Pa prinesla je še ful hudo žličko v obliki aviončka, za pol če bojo borbe za jest, pa bo lažja una varianta ''lej avionček gre'', pa še res bo šel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.4.2008 10:19:23   
srečka nosečka
dolenjka - jaz to "cuzanje" pripisujem k raziskovanju in spoznavanju. Naša je ista. Morda se motim? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.4.2008 10:21:50   
Bajsa
Dobro jutro!
Mi2 sva super spale! Od 22.30 pa do 6, pa je pojedla in spat kuj naprej do 9.30!Pr nas je bla tud plenička gor celo noč in je zdržala user posted image user posted image user posted image .
Tara vse naj naj za mini rd user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !
Dolenjka nč se ne obremenjuj s tehtanjem. Če je carica zadovoljna, more bit mamica tud!
Elma dobr ti tole pokomandiraš! Pr nas bi tud edn (jaz) mogu mal po miz užgat. Sam sej ne upam, k sm tko močna, jo bom še razklala na pol user posted image user posted image user posted image user posted image
Larisa me veseli, da so obiski uspeli in da so se spomnili tud na mamico! Kakšna krema je to? Jaz bi tud rabla en kamion jo pomalcat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.4.2008 10:23:40   
Bajsa
Ej Dolenjka, ko bo lačna bo vlekla. Da pa roko cuza pa baje ni nč tazga, je to normalno raziskovanje.

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 24.4.2008 10:24:04 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.4.2008 10:25:39   
Bajsa
Itata upam da sta vi2 dobr, pa da boste pleh tud hitr porihtal! A mali je pa celo pot nazaj spal? Priden Jakob!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
24.4.2008 10:27:33   
dolenjka
Bejbe, hvala za info! No, pol naj pa mal raziskuje še, ker gre mami zdaj pod tuš, da je ne bo smrdeča nesla v zdravstveni dom user posted image

Larisa tnx za info! Jo bom iz Bruslja naročila sodelavkam, pa mi jo bodo prinesle user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
24.4.2008 10:27:42   
Bajsa
A ja mi2 sva skupi dobrih 6 let. Sva Zalo dobila za 6 obletnico, no en teden kasnej, sam glih tko šteje user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
24.4.2008 10:39:57   
mesecnica
Clarinsove kremice se da dobit na meji s Hrvaško - duty free shop. Moj mi jih od tam nosi... No - za tole ravno ne vem, če jo imajo...je za vprašat...

Midva sva skup- cca. 10 let - letos junija imava obletnico user posted image .

Mi smo pa danes tudi rekordno spali - od 21.30 do 3.20 pa potem še do 8.20 user posted image . Samo je bila pa včeraj tako sitna cel dan, da je bilo za popiz... Sploh nisem vedela, kaj naj še naredim. Sem dala jest, pa preoblečt, pa malo spat...pa nič boljše...user posted image

Naša tudi rokice v usta rine in to včasih kar obe naenkrat. Mam občutek, da se bo zadavila user posted image . Pa ji tud ven vlečem pa dudo dam...

Mesečnica

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
24.4.2008 10:44:04   
larisa
Bajsa, glede kremce sem par  postov nazaj napisala.

Vam bom sporočila če deluje, da ne boste vse v štacune letele, pol pa ne bo haska user posted image user posted image user posted image

Uf glede časa z user posted image ... Midva sva šele 2 leti. Jaz mam tako pestro zgodbico za sabo...ampak vas ne bom obremenjevala s tem. 
Tako, da sva midva bolj kratek čas, ampak po 2 mesecih sva začutla, da je to to in se odločla da skupaj kupiva flat in  potem je počasi prišlo tud do načrtovanja user posted image ... Se pa že dolgo poznava, prej sva bla ful dobra prijatelja user posted image .  Pa sem tako zelo vesela, da ga imam. Prej sem mela res same štale z partnerjem....no z možem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.4.2008 10:48:29   
larisa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zraven črnih cunj sem eno kepo ne vem česa, papirja, robčkov al vate al kerga hudiča, oprala in zdej me dva dni ne bo na forum, ker lahko vsako prosto minuto bele mucke iz cunj dol pobiram, ker namesto da bi bile črne so bele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.4.2008 10:57:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zraven črnih cunj sem eno kepo ne vem česa, papirja, robčkov al vate al kerga hudiča, oprala in zdej me dva dni ne bo na forum, ker lahko vsako prosto minuto bele mucke iz cunj dol pobiram, ker namesto da bi bile črne so bele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi jih v sušilc dala user posted image

men se je podobn enkrat zgodil - mi je tašča user posted image  dala neke krpe, ki sem jih potem dala prat z brisačami in je blo vse polno belih muck, sušilca pa takrat nisem imela in s 5. pranjem sem se jih znebila user posted image  Je pa baba user posted image  te cote prvlekla z madžarske (to sem kasnej zvedla). Kje so tiste cote pa verjetn veste user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.4.2008 11:04:29   
dolenjka

Larisa, a na tvoji kremici tole piše?

Total Body Lift " Stubborn Cellulite Control"

Al tole? Total Lift-Minceur "Capitons Rebelles"

Če pa nič od tega, mi pa plis napiši  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.4.2008 11:04:48   
Janey
Dan

Mater ste nakloftale...komaj sem vas prebala.
Buči lepo da aljaž uživa...poni ga pa tut ni dol vrgeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo se ti je odpelalo par dni nazaj neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej prav tak...včasih se nam mora malo strgat. Moj pravi da se meni prepogosto ampak okuser posted image

da se pohvalim...sem naredila izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem dobila 7, ampak dobro je za to kar sem vložila v touser posted image user posted image

jutri pa v soboto moram pa na vajeuser posted image user posted image user posted image mi tak ni mojih fantov doma za pustituser posted image user posted image user posted image user posted image bom ju tak pogrešala.

Marusah sem zelo vesela za lovrota...zdaj pa bo enkrat res čas da se spet kaj vidimo

Mi2 z mojim pikecom pa sma skupaj skoraj 2 leti. Jaz sem zanosila točno na najino prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak je on moja velika ljubezen izpred 6 al 7 let..taka luštna zgodba je to...polna usode. Prej nisem verjela da je kaj takega mogoče, pa sem ugotovila da je res. In še danes imam metule v trebuhu ko se cartama in še danes vzdrhtim ob vsakem njegovem dotiku.NORO...v najelpših sanjah si nisem mislila da bom imela to. Pa naju je še jaka obdaril in smo tako srečni. Ma sem sluzavauser posted image user posted image ampak je res tak.

Sem vidla da ste mele glede kg debato. Nič se ne sekirajte...ne tiste presuhe, ne tiste premočne. Vsaka je ravno prava takšna kot je, če se le dobro počuti v svojem telesu.Jaz imam zdaj naprimer 30 kg več od moje teže, ki sem jo imela do pred 2 letoma...pa kaj se čeuser posted image user posted image user posted image je bla čokolada predobra...zdaj sem pa pridna in uživam v gibanjuuser posted image user posted image pa gre lepo dol. Sem že 10 kg shujšala od poroda. Pa me to osrečuje. Ampak ne razmišlajm o tem cele dneve kak sem pa jaz debela in nism s tem obremenjena. Dobro se počutim v svoji koži.

Pokec še kar spančka....mogoče grema pol do moje firme na sprehod in malo pozdravit. Meni se je nekaj vrtelo celo noč in celo jutro. Zdaj sem malo bolše pa bom videla kak bom.

lep sončen dan vam želim. Izkoristitega na fulllll

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?