misar
|
dobro jutro danes smo super spali...od devetih pa do treh pa potem spet do sedmih, smo pojedli, se pol urce igrali s čebelicami, zdaj pa spet neki dremuckamo včeraj sem jo peljala na našo firmo, ker je bil dan odprtih vrat (muzika, žar, ...) in valjda so vsi sodelavci skakli okoli nje, ta mala se je pa tako imenitno držala, kot da majo opravka s kraljično. nič se ni jokala, sam skoz je bila resna in jih prav vzvišeno gledala ... ati (moj namreč dela v isti firmi) je sploh ni dal z rok, še jaz sem jo lahko le od daleč gledala, in hodil z njo okoli ko en puran, cel ponosen na svoje dete . ma so smešni ti naši dedci včasih že vidim da bo ta mala atova punčka danes imamo v celju krasen dan, upam da zdrži, imam v planu eno orto vozičkanje zdaj grem pa nekaj pojest aja še nekaj sem se spomnila: včeraj, ko sem šla na firmo sem si prej nekaj malega mleka izčrpala v primeru, da bi ostala dolgo, pa da nikjer ne bi mogla dojit. sicer ostali smo dolgo, plac za dojenje sem pa le našla, tako, da sem mlekec prinesla domov. zvečer pred spanjem, ko je tamala jedla in ko ni hotela več cuzat in mi je zavrnila joško (v kateri je bilo še mleko, ker sem jo stisnila pa je še špricalo), sem pogrela tistih 50ml mlekeca in ga je iz flaške podudlala ko za šalo . zdaj jaz mislim, da iz joške proti koncu mal počasneje teče, pa se ji ne ljubi več vlečt, iz flaške pa se ni treba matrat in pač poješ kolikor ti dajo (čist po mami). v glavnem mislim, da je to tud razlog, da je potem kar dve uri ponoči dlje spala. kaj pa ve mislite o tej situaciji?? bi ji mogla zvečer še dajat po flaški??