|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
24.4.2008 8:48:32   
buči
srečka nosečka, dolenjka - res se ne obremejujta s težo. Aljaž je bil in je suhec, ker je jedel slabo, pa še zdaj je le tisto, kar mu pa ča paše. Jaz preslišim te komentarje. Tilen je pa druga skrajnost - sumo borec. user posted image  Sem pa mnenja, da je bolje, da je kakšen gram manj kot preveč. Jaz imem že od plenic preveč kg. Sem šla s 34 kg v prvi razred (pogoj je 18 kg user posted image ), pa se mi zdi, da so me večkrat oz. mojo mamo kaj pokregali kot tiste, kot jim vi pravite "grinte". Družba vseeno lažje sprejme suhe. Bistvo je, da je otrok srečen in zadovoljen. In če je, to vsekako je. Pa če imam malo več ali pa malo manj kg. Zdravnikom pa tako ne smeš vedno vsega povedat. tega sem se jaz naučila pri Aljažu se in ga bom še naprej držala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
24.4.2008 8:49:38   
buči
A ja, če bo tako grdo vreme v Lj in če ne dobim napovedanih obiskov, sem se odločila, da sledim elli in danes pridelam 4 ****!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
24.4.2008 8:50:03   
buči
Bom že najdla kaj, da vam pripovedujem ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
24.4.2008 8:51:16   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

srečka nosečka, dolenjka - res se ne obremejujta s težo. Aljaž je bil in je suhec, ker je jedel slabo, pa še zdaj je le tisto, kar mu pa ča paše. Jaz preslišim te komentarje. Tilen je pa druga skrajnost - sumo borec. user posted image  Sem pa mnenja, da je bolje, da je kakšen gram manj kot preveč. Jaz imem že od plenic preveč kg. Sem šla s 34 kg v prvi razred (pogoj je 18 kg user posted image ), pa se mi zdi, da so me večkrat oz. mojo mamo kaj pokregali kot tiste, kot jim vi pravite "grinte". Družba vseeno lažje sprejme suhe. Bistvo je, da je otrok srečen in zadovoljen. In če je, to vsekako je. Pa če imam malo več ali pa malo manj kg. Zdravnikom pa tako ne smeš vedno vsega povedat. tega sem se jaz naučila pri Aljažu se in ga bom še naprej držala.

user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

Se ful strinjam s tabo. Vrag pa g ali kg, glavno, da smo srečni, zadovoljni in zdravi. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
24.4.2008 8:52:22   
srečka nosečka
buči - teh 30 pa ja zate ne bo noben problem user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
24.4.2008 8:59:07   
buči
aH, ČE SE MI TAKO ODPULI, KOT PREVČERAJŠNJIM, JIH IMAM V POL URE GOR! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
24.4.2008 8:59:42   
buči
Ja, vidim, da mi ga že neki računalnik serje, moram bit pridna, da mi ne bo spet net crknil ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
24.4.2008 9:02:19   
misar
dobro jutro

danes smo super spali...od devetih pa do treh pa potem spet do sedmih, smo pojedli, se pol urce igrali s čebelicami, zdaj pa spet neki dremuckamo user posted image user posted image user posted image

včeraj sem jo peljala na našo firmo, ker je bil dan odprtih vrat (muzika, žar, ...) in valjda so vsi sodelavci skakli okoli nje, ta mala se je pa tako imenitno držala, kot da majo opravka s kraljično. nič se ni jokala, sam skoz je bila resna in jih prav vzvišeno gledalauser posted image user posted image user posted image ... ati (moj user posted image namreč dela v isti firmi) je sploh ni dal z rok, še jaz sem jo lahko le od daleč gledala, in hodil z njo okoli ko en puran, cel ponosen na svoje dete user posted image user posted image user posted image .
ma so smešni ti naši dedci včasihuser posted image user posted image user posted image že vidim da bo ta mala atova punčka user posted image user posted image user posted image

danes imamo v celju krasen dan, upam da zdrži, imam v planu eno orto vozičkanje

zdaj grem pa nekaj pojest

aja še nekaj sem se spomnila: včeraj, ko sem šla na firmo sem si prej nekaj malega mleka izčrpala v primeru, da bi ostala dolgo, pa da nikjer ne bi mogla dojit. sicer ostali smo dolgo, plac za dojenje sem pa le našla, tako, da sem mlekec prinesla domov. zvečer pred spanjem, ko je tamala jedla in ko ni hotela več cuzatuser posted image in mi je zavrnila joško (v kateri je bilo še mleko, ker sem jo stisnila pa je še špricalo), sem pogrela tistih 50ml mlekeca in ga je iz flaške podudlala ko za šalo user posted image user posted image user posted image . zdaj jaz mislim, da iz joške proti koncu mal počasneje teče, pa se ji ne ljubi več vlečt, iz flaške pa se ni treba matrat in pač poješ kolikor ti dajo user posted image user posted image (čist po mami). v glavnem mislim, da je to tud razlog, da je potem kar dve uri ponoči dlje spala.
kaj pa ve mislite o tej situaciji?? bi ji mogla zvečer še dajat po flaški??user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3533
24.4.2008 9:05:48   
ELMA
Dobro jutro

user posted image  user posted image  user posted image   Tara vse naj naj  za mini rijstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mismo super spali , naša ob 22.30 gre spat in do 4.30 imam mir , pol pa vsake 3 uri se zbuja  ob 7.30 se zbudi in papa pa še enkratdo 10 .30 in se končno zbudi .Tak ritem ma in upam da tudi tko ostane .
Mislim pa da jo motijo obiski , ker tko nemirna rata zvečer , da komaj zaspi .
Sinoć sploh ne vem kak je zaspala , jaz sem pred njo zaspala,(slaba mama  nimaš kaj )user posted image .... Mož pa skoz zvečer gleda tekmo in na enkrat je utrujen , on mora zjutraj v službo in izgine v spalnico ...user posted image  že tri dni se tko dogaja .Mene je pa neki zagrabilo v križu včeraj , ta mala nemirna , jo nesim po dnevni sem pa tja , gledam moža kak leži in navija ...user posted image  Sem se razpiz....ugasnem TV in zaupijem: danes ne bo nobeden gledal tekme,  ti mali spat  , ti veliki (MOŽ) uzami ta malo in jo nesi sem pa tja dokler ne zaspi , a jaz grem spat ,mal spremembe in reda da naredim v hiši ...user posted image user posted image user posted image In tko je bilo jaz sem se naspala ....Se nikjer ne piše da jaz moram vse sama naredit ...bem ti te moške user posted image   user posted image

***pri meni moški včasi pač pozabijo na red v hiši , in ih jaz moram spomnit na to ***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.4.2008 9:15:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3534
24.4.2008 9:06:22   
srečka nosečka
misar - a več, da to tudi mene zanima? Ravno zaradi tega bi si za kakšen dan sposodila vago, da vidim koliko sploh poje na joški. Glede na to, da je na začetku pila moj mlekec samo po flaški.

Tvojega user posted image  pa si kar znam predstavljat. user posted image  user posted image user posted image user posted image  - prav je da je tako ponosen na svojo princesko.

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 24.4.2008 9:08:09 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
24.4.2008 9:10:02   
srečka nosečka
Jaz pa sem se naučila, kao se moj post popravi. user posted image
Jaoooo, sem dolgo rabila, da mi je kliknilo.
Upam, da se mala hitro zbudi, ker se mi že frcla za računalnikom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.4.2008 9:15:21   
buči
A veste, da sem bila jaz nekaj časa (pri Aljažu) ful obremenjena s količino hrane, pa urami, ko je jedel. Pa saj vsi pravijo, če je otrok zadovoljne, da spi, ne ne jokca ves čas, da je najbrž sit. No, tako bi si jaz razlagala, če bi dojila. Je pa res, da naši na flaši optimalno dobijo in se zato tudi več redijo. Vaši pa morao še dodatno delat, ko vlečejo. Carji so! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.4.2008 9:18:00   
misar
saj jaz nisem obremenjena s tem koliko poje. se pač lepo redi pa je ok. sam včeraj me je pa kar mal zdrmalo, ko sem ugotovila, da ona bi pa še jedla po flaški user posted image user posted image iz joške pa za se pretrgat ne in ne. pa ni važno če tud joško zamenjam, niti pod razno noče potegnit..no ja saj ta mala že najboljše ve a ne??

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.4.2008 9:19:41   
srečka nosečka
ELMA - si pa jih lepo postrojila. user posted image user posted image user posted image  Saj imajo prav, ko pravijo "red mora bit". user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.4.2008 9:20:04   
buči
Ko sem prej omenjala kg. Kolegica je pupo rodila s skoraj 6 kg. Zdaj pri 5,5 kg jih ima že 25. Njej se meša, ker je ne more dvigovat (pa še sama je z njo), ko je imela 2 leti, so jo vsi spraševali, če jih ima 5 ali pa 6 let, težave ima s cunjami. To je pa tudi problem. Ampak če imaš že v štartu manj kg ( Aljaž je prišel z manj kot 3 kg domov), je logično, da ne moreš imeto potem kar na enkrat ful kg. Tako da se meni ne zdi prav, da se med seboj primerjajo otroci. Ok, da pogledaš napredet v nekem določenem času. Ampak če nimajo v familiji predispozicij za biti velik, imeti močne goste lase, ali pa dolge noge (mi smo vsi bilj pri tleh user posted image ), pač ne gre. meni je pa fajn, da smo si ljudje različni!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.4.2008 9:21:41   
ELMA
Buči a ni tvoj sinek šel nekam za par dni , če se ne motim ?

Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.4.2008 9:22:09   
misar
ne morem verjet...zdaj se je zbudila pa ni nič tečna user posted image user posted image na veliko se s čebelicami pogovarja in maha, jih gledauser posted image user posted image user posted image .

ima pa enega zguljenega medveda pa prav noro rada. sem ga dobila s celo goro igrač v dar, pa še kupili so mi polno novih, ona pa sam zaljubljeno tega medveda gleda, ga frca se mu smehlja in flirta z njim. mislim, da se nobenemu živemu  tako lepo ne smeje, kot se temu medvedku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.4.2008 9:22:15   
buči
misar, bistvo je, da imaš mleko. Pa če si ga načrpaš, pa ga ji daš po flaški tudi ni narobe. Jaz sem upala, da bi bilo pri meni vsaj za kakšen obrok, pa ga še toliko ni bilo, da bi ga lahko spravila in v celem dnevu imela dovolj za pogret (beri 7, 8 kaplej iz vsake zize). Saj, a ni tako, da če lula in kaka, potem je dobit pri tebi?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.4.2008 9:23:15   
ELMA
srećka nosećka  ....včasi so pa res bez reda user posted image  .
Samo to mami zrihta hiter user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.4.2008 9:23:40   
srečka nosečka
Ta je pa kruta - 5 in pol let pa 25kg. user posted image  Uboga deklica. Nočem soliti pameti nobeni mami, saj vsaka sama najbolje ve kaj je OK za njenega otroka. Samo, ko pa vidim nekatere, ko filajo svoje otroke s hrano kot purane, pa se mi gor postavi. Pa kar nekaj takšnih poznam. user posted image  Sedaj pa so ti otroci že večji in imajo težave s sabo in v družbi.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.4.2008 9:25:23   
buči
elma, ti imaš dva user posted image  in eno user posted image  v hiši, ane? Mene je kar malo strah, ker pri nas so 3 user posted image  8z možem vred mislim). Ko se bodo fantje spravili čez par let v svoj element ... user posted image  Bom morsla tudi jaz kdaj po mizi udarit. Pa že tako imam učiteljski sindrom, pa kdaj preveč na oštro kaj odreagiram, pa na prvo besedo itd.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.4.2008 9:26:19   
buči
Pri nas je tudi sonček! Ravno prav. okrog 10ih jeva, potem pa ven!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.4.2008 9:34:56   
buči
Sem klicala v vrtec, so rekli, da naši otroci ful uživajo, da so včeraj jahali konje (ponije seveda), zvečer pa jih je obiskal lovec. Kako je fajn slišat, da so zadovoljni!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.4.2008 9:34:57   
ELMA
Buči primi jih v roke zdaj na začetkuuser posted image   sin uboga ...mož i tak mora ubogat ,user posted image user posted image  drgač nebomo neč joto kuhali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.4.2008 9:36:05   
ELMA
buči lepo da se otroci imajo fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?