spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ANCICA, itak da mu bom povedala za bolečine. sej tiak vem,da bo reku, da če ni izcedka al kej,ni nič, da je to zato,ker se maternica širi. tko mi je tut mami rekla in tašča. dns ponoč me je spet bolelo, sicer ne tko hudo,ampak je pa. ma ja kaj,človek se ustraši. sploh,ko je vse skupaj prvič,pa pol ne veš kaj bi lahko bilo. a tut ti maš rok oklo svojega rojstnega dne? hehe,to je res zanimivo. sej ne vem,al je to dobr al ni tko dobr. Za fantka navijaš? Jaz pa za punčko. k se mod zmeraj si jo želela. ampak bo kar bo,sam da bo dete zdravo. Kako to,da še nisi bila na pregledu? SPPS, pozdravljena! Pol ni še nič na obzorju? kooodaaa! Jaz pa ti tko priželim ma mislim,da nas malo vlečeš za nos. v kolkem tednu si že?maternica se najbolj širi na začetku in na sredini cikla. bodi ziher,da bi ponosno povedala,da sem nosečka,sam žal še ne,pa tud za ta mesec ne kaže preveč dobro,ker imam pms,da se kadi-se prenažiram s čokolado in kr naprej sem lačna drug teden bo najkasnej vse jasno. sem v 27.tednu. Pms a? ja no, pa drugi mesec. e ne prej. vsekakor ti srno elim . s okolado se pa tut js nairam. tko mi pae sladko. sam tako bi jedla,okoladno torto,nutelo,.... ful mi pae. sam upam,da se mi ne bo kej dost poznal pol k bom enkrat rodila. se morm mal ustavit,ker e ne bo ful peha zraslo. mene se je v prvi nosečnosti vse prijelo karkoli sem pojedla sem imela na koncu 17kg plusa,no po porodu mi je ostalo 13kg