![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 19:21:04
|
|
|
|
tany83
|
mmmm rdeca pesa... a obstaja tam??? pol verjetno tud tle... jo moram poiskat, pa kumarice vlozene tud jaz sem tud o rizoti razmisljala sam pol sem se zdaj odlocla da bom kar skuhala testinene pa naridla eno solato iz testenin... da me mal osvezi... tle je toplo za ponoret je tam okol 37 stopinj, vse kar si zelim je da bi sla k kaki mrzli reki in noge noter mocila, sedela v senci in jedla lubenico (mrzlo seveda)...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 19:27:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 mmmm rdeca pesa... a obstaja tam??? pol verjetno tud tle... jo moram poiskat, pa kumarice vlozene tud jaz sem tud o rizoti razmisljala sam pol sem se zdaj odlocla da bom kar skuhala testinene pa naridla eno solato iz testenin... da me mal osvezi... tle je toplo za ponoret je tam okol 37 stopinj, vse kar si zelim je da bi sla k kaki mrzli reki in noge noter mocila, sedela v senci in jedla lubenico (mrzlo seveda)... ja tukaj se da dobit skoraj vse...rdeco peso, kisle kumarce, kislo zelje (tega se nisem probala)...edino ajvarja nisem nikjer zasledila 37 stopinj...ufff, to je pa ful vroce. ti si kar naredi kaj osvezilnega, da se bos malo bolje pocutla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 19:31:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 mmmm rdeca pesa... a obstaja tam??? pol verjetno tud tle... jo moram poiskat, pa kumarice vlozene tud jaz sem tud o rizoti razmisljala sam pol sem se zdaj odlocla da bom kar skuhala testinene pa naridla eno solato iz testenin... da me mal osvezi... tle je toplo za ponoret je tam okol 37 stopinj, vse kar si zelim je da bi sla k kaki mrzli reki in noge noter mocila, sedela v senci in jedla lubenico (mrzlo seveda)... ja tukaj se da dobit skoraj vse...rdeco peso, kisle kumarce, kislo zelje (tega se nisem probala)...edino ajvarja nisem nikjer zasledila 37 stopinj...ufff, to je pa ful vroce. ti si kar naredi kaj osvezilnega, da se bos malo bolje pocutla ja kumarice tle tud obstajajo, rdece pese nisem zaseldila, sam je nisem niti iskala... bom pa res pogledla ce se dobi, ker je baje dobra za kri ajvar si jaz zelim fuul jest sam ne obstaja tle.. mi ga mama prnese ko pride... kmal bo tle... 18 maja ma let komi cakam... grozno je tle... tko toplo da ponoris, jaz se kar z mrzlo vodo tusiram ker je tko toplo... jutri morem mojga prepricat da greva na plazo al pa ka kaki reki se mal ohladit... zdaj si grem naredit solato s testeninami... se se kaj oglasim... cao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 19:40:16
|
|
|
|
_ancica_
|
tvoja mama bo pa res kmalu pri tebi jaz sem pa razmisljala da bi sla v slo na obisk enkrat julija al pa avgusta...ce bo sevda vse ok in bo g rekel da lahko potem bojo pa moji prisli enkrat v zacetku drugega leta sem dober tek, pa upam, da ti ne bo slabo po hrani se tipkamo se malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 20:03:38
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi smo še ene obisk dobili no zdaj pa je verjetno konec pa saj sem jaz že tudi na pol v pižami. Tany si spraševala če mi je še kaj slabo ne jaz sem kolikor tolikor dobro, sicer še imam vedno ta kovinski okus v ustih pa imam ponavadi žvečilni gumi tako da malo pomaga. Upam pa res da mi ne bo več slabo ker je bilo kar dovolj tega se sploh nočem spomnit, čeprav mi je zjutraj še ponavadi malo težko v želodcu samo potem ko kaj pojem je bolje. Pa dober tek upam da si kaj dobrega skuhaš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 20:36:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič moji sotrpinki jaz vaju bom zapustila mi že oči skupaj lezejo tako da grem pod odejo spat, vama pa želim lep preostanek dneva in se jutri kaj tipkamo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 20:58:04
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...lahko nocko ti zelim se 1x, se beremo spet jutri Jaz sem se pa najedla. Danes moram rect da mi je kar slabo, nekak tako kot vceraj ampak vseeno nimam problemov s hrano, vsaj za 1x se ne zdaj grem pa naprej delat koledarje, pa se se kaj oglasim, ce bo kera tukaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 20:58:48
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...kaksna je bla solatka???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:01:59
|
|
|
|
tany83
|
ojla... jaz sem pojedla... pocasi in z muko je slo dol... mal sem sicer pustila, sam sem vsaj neki pojedla... mal mi je slabo in hoce ven sam upam, da ostane noter, sem pa popila se en kozarec soka, ki je vse mesano sadje noter in mi je mal boljs... zdaj pa morem posodo pomit in pol pobrisat po tleh... bom pa prsla se kaj nazaj verjetno, ce bo katera tukaj... soncnica tebi pa lahko noc zelim, odpocij si.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:04:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:06:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:06:09
|
|
|
|
Šarki
|
ooo, jest sm pa A neg. sm bla poj dvakrat cepljena - rogam, če imaš negativno krvno skupino...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:08:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to vem da ce je negativen, da ti dajo neke inekcije... tud sama tocno nevem, jih je pa vecina baje rh pozitnivnih.... tud sama tocno prav ne znam razlozit kaj je rh... smo se ucili pr biologiji, sam to je ze davnega leta nazaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:10:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to vem da ce je negativen, da ti dajo neke inekcije... tud sama tocno nevem, jih je pa vecina baje rh pozitnivnih.... tud sama tocno prav ne znam razlozit kaj je rh... smo se ucili pr biologiji, sam to je ze davnega leta nazaj si bom mogla kje mal prebrat o tem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:11:30
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ooo, jest sm pa A neg. sm bla poj dvakrat cepljena - rogam, če imaš negativno krvno skupino... ojla tanchi...kako si kaj danes?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:13:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to vem da ce je negativen, da ti dajo neke inekcije... tud sama tocno nevem, jih je pa vecina baje rh pozitnivnih.... tud sama tocno prav ne znam razlozit kaj je rh... smo se ucili pr biologiji, sam to je ze davnega leta nazaj si bom mogla kje mal prebrat o tem Ljudje se med seboj razlikujemo po barvi kože, las, oči, po višini in podobno. Tudi očem skriti deli telesa se razlikujejo. Na rdečih krvnih celicah so tako imenovani antigeni, ki nas razvrščajo v različne krvne skupine. Najbolj pomembna sistema krvnih skupin sta ABO in Rh D. Glede na to ločimo krvne skupine A, O, B in AB ter Rh D-pozitivno in Rh D-negativno krvno skupino. Pri nas je najbolj pogosta krvna skupina A (približno 40 %), sledi krvna skupina O (38 %), krvne skupine B je 15 %, AB pa je zelo redka krvna skupina in jo ima približno 7 % ljudi. Rh D-pozitivnih oseb je 83 %, Rh D-negativnih pa le 17 %. Rh-faktor je antigen, prisoten na rdečih krvnih celicah ali eritrocitih. Tisti, ki imajo ta antigen, so Rh-pozitivni, tisti, ki ga nimajo, so Rh-negativni. Krvne skupine se dedujejo, dedujejo se tudi podskupine in Rh-faktor ter se vse življenje ne spremenijo. evo to sem nasla, ce ti kaj razjasni.... meni je mal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:17:05
|
|
|
|
Šarki
|
MALO BOLJE. čeprav me je lastnica razpizdla, pa smo šle k mojim staršem da sem se ohladila. drgač jo bom enkrat počla - prtegnla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:20:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ooo, jest sm pa A neg. sm bla poj dvakrat cepljena - rogam, če imaš negativno krvno skupino... ojla tanchi...kako si kaj danes? tanchi a tvoj dragi je rh pozitiven al negativen??? ker baje naj bi oba mela rh enak, drgac je fuul nevarno za otroka, a ves kaj o tem???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:22:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to vem da ce je negativen, da ti dajo neke inekcije... tud sama tocno nevem, jih je pa vecina baje rh pozitnivnih.... tud sama tocno prav ne znam razlozit kaj je rh... smo se ucili pr biologiji, sam to je ze davnega leta nazaj si bom mogla kje mal prebrat o tem Ljudje se med seboj razlikujemo po barvi kože, las, oči, po višini in podobno. Tudi očem skriti deli telesa se razlikujejo. Na rdečih krvnih celicah so tako imenovani antigeni, ki nas razvrščajo v različne krvne skupine. Najbolj pomembna sistema krvnih skupin sta ABO in Rh D. Glede na to ločimo krvne skupine A, O, B in AB ter Rh D-pozitivno in Rh D-negativno krvno skupino. Pri nas je najbolj pogosta krvna skupina A (približno 40 %), sledi krvna skupina O (38 %), krvne skupine B je 15 %, AB pa je zelo redka krvna skupina in jo ima približno 7 % ljudi. Rh D-pozitivnih oseb je 83 %, Rh D-negativnih pa le 17 %. Rh-faktor je antigen, prisoten na rdečih krvnih celicah ali eritrocitih. Tisti, ki imajo ta antigen, so Rh-pozitivni, tisti, ki ga nimajo, so Rh-negativni. Krvne skupine se dedujejo, dedujejo se tudi podskupine in Rh-faktor ter se vse življenje ne spremenijo. evo to sem nasla, ce ti kaj razjasni.... meni je mal hvala ti men se zdi da sem O negativna, ampak nisem cist sigurna...bomo vidli kaj bojo testi pokazali
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:23:48
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi MALO BOLJE. čeprav me je lastnica razpizdla, pa smo šle k mojim staršem da sem se ohladila. drgač jo bom enkrat počla - prtegnla... ja sej ti verjamem da bi jo najrajsi kar prtegnla nekateri kar prosijo da jih
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:25:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ooo, jest sm pa A neg. sm bla poj dvakrat cepljena - rogam, če imaš negativno krvno skupino... ojla tanchi...kako si kaj danes? tanchi a tvoj dragi je rh pozitiven al negativen??? ker baje naj bi oba mela rh enak, drgac je fuul nevarno za otroka, a ves kaj o tem??? se pravi da morta imet oba isti rh? al kako to gre? sem na netu brala in pravjo da je problem kadar je ona rh neg on pa poz...kaj pa obratno???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:26:08
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaksna je bla solatka??? je bla dobra sam vseeno je blo muka jest aja pa moj dragi mi je rezultate prnesu od preiskav in zgleda kar OK... vse negativno bomo videli kaj zdravnik rece. ker sama se ne razumem prav na te izvide... zdaj vsaj vem da mam krvno skupino A in da sem RH pozitivna... super da so izvidi ok kaj je pa ze to z RH??? se nisem nikloli spuscala v to vem da ce je negativen, da ti dajo neke inekcije... tud sama tocno nevem, jih je pa vecina baje rh pozitnivnih.... tud sama tocno prav ne znam razlozit kaj je rh... smo se ucili pr biologiji, sam to je ze davnega leta nazaj si bom mogla kje mal prebrat o tem Ljudje se med seboj razlikujemo po barvi kože, las, oči, po višini in podobno. Tudi očem skriti deli telesa se razlikujejo. Na rdečih krvnih celicah so tako imenovani antigeni, ki nas razvrščajo v različne krvne skupine. Najbolj pomembna sistema krvnih skupin sta ABO in Rh D. Glede na to ločimo krvne skupine A, O, B in AB ter Rh D-pozitivno in Rh D-negativno krvno skupino. Pri nas je najbolj pogosta krvna skupina A (približno 40 %), sledi krvna skupina O (38 %), krvne skupine B je 15 %, AB pa je zelo redka krvna skupina in jo ima približno 7 % ljudi. Rh D-pozitivnih oseb je 83 %, Rh D-negativnih pa le 17 %. Rh-faktor je antigen, prisoten na rdečih krvnih celicah ali eritrocitih. Tisti, ki imajo ta antigen, so Rh-pozitivni, tisti, ki ga nimajo, so Rh-negativni. Krvne skupine se dedujejo, dedujejo se tudi podskupine in Rh-faktor ter se vse življenje ne spremenijo. evo to sem nasla, ce ti kaj razjasni.... meni je mal hvala ti men se zdi da sem O negativna, ampak nisem cist sigurna...bomo vidli kaj bojo testi pokazali ni zakaj ja pol bos verjetno mogla inekcije dobivat skoz nosecnost, to ti bo tanchi povedala ... jaz sam vem da sem brala, da kao naj bi s partnerjem mela oba enak rh, ker drgac naj bi blo nevarno za otroka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:27:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ooo, jest sm pa A neg. sm bla poj dvakrat cepljena - rogam, če imaš negativno krvno skupino... ojla tanchi...kako si kaj danes? tanchi a tvoj dragi je rh pozitiven al negativen??? ker baje naj bi oba mela rh enak, drgac je fuul nevarno za otroka, a ves kaj o tem??? se pravi da morta imet oba isti rh? al kako to gre? sem na netu brala in pravjo da je problem kadar je ona rh neg on pa poz...kaj pa obratno??? aja a tko??? nevem... bom se mal pobrskala... men se zdi da je moj negativen... .... ga morem vprasat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:32:41
|
|
|
|
Šarki
|
moj je +, tamaledve tud. sej zato te cepijo da telo ne napade zarodka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 21:33:11
|
|
|
|
_ancica_
|
bojo ze povedal po testih boljse da se ne zacnem sekirat po nepotrebnem...mogoce sem pa O pozitivna...ne vem, se mi zdi da imam krvno skupino O, za poz oz neg pa nisem prepricana
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.