sončika84
|
Ancica ja ,sem Rh-, zato pa sem dobila injekcijo. v rito. Sploh ni blo nč posebnega. js sem mislila,da bo kej bolel,ker se menkrat že dobila injekcijo v rito, sicer zato,ker sem skupaj padla, in takrat vem,da me je bolelo. sem mislila ,da imam ogromno rito in da mi kr raste! To tle kar je blo pa včer pa nič. tjasem prišla,se ulegla, nastavla rit, dohtarca je dala injekcijo in adijo. ok,ne rečm,sej mal zašpika,ko injekcijo potisne v kožo,sam tisto tak vem in mi je čist navadn. Kamot bi še eno ala pa dve dubla Pol je bla pa težava,ker sem mogla čakat na vrsto pr ginekologu za pregled. in pol k me po dveh urah končno pokliče sestra notr mi reče, zakaj pa včeraj nisem prišla. jaz pa sam,kaj,kako včeraj,sej mam danes datum. in prav d sem bla za včer naročena. al v materinski knjižici mi je pa napisala 24. Jooj,me je kr v salbo voljo spravla. pol k je vidal datum,je rekla oh,sem se zmotla,ampak zmenjene smo ble za včeraj. ma adijo no!!! Kokr se jaz spomnim smo se mnele za 24. in še tko je blo, sem jo vprašala če prvo grem dat kri pa po injekcijo,pa je rekal da ne,da prvo pridem k njej,pol pa bom šla dat kri. eh,brezveze! V glavnem, dete je zdravo ko riba v vodi! Me je ginekolog pohvalu. Pol sem tm na zaslonu gledala otročička in pol mi prav spol že veo a ne,pa se mrekla da ne in je prov hitr umaknu! haha pa ful časa je bil že na tistem koncu,jaz pa itak nisem nič vidla. še to nisem vedla ker konc dojenčka gledam! Sej sm mu rekla,da itak nise mvidla,ker se n spoznam še tolk na tole mašinerijo! Naslednjič pa mamo podrobn pregled,pa je reku nej moža s sabo pripeljem. tko d najbrž bomo tut srček poslušali. komi čakam!!!! In kako ste ve kaj? slabosti? Upam,da ste vse v redu! Lepo vas pozdravljam. morem it kuhat pa se prpravt za v koper. danes spet na faks!hjo,se mi tko ne da!! še dobr d mamo sam še 6vikendov(še maja),pol pa konc. komi čakaam!! no,bodite v cvetju! Lep vikend vsem! pa pa
|