_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 Ja,res sem že daleč. pa kot da bi včeraj zanosila. hahaha rok imam,24.julija. ampak jaz mislim,da bom prej. en tedn prej mislim,da je itak polna luna. pa tut tko upam da bo prej,ker jaz imam pa 23. rojstn idan. Za splo sva rekla,da se bova pustila presenetit,čeprav mene že ful matra firbc kaj je. Ampak če sem do zdaj potrpela,pa bom še ta dva meseca,tri. Drgač pa kda jtočno se vidi spol,ne vem,mislim pa da nekje pri 16. tednih. Trtica pa ja,mislim,da je to mimo. Je blo pa boleče. ZDej pa me boli samo še kadar res ful delam,stojim in tko. če nič ne počivam vmes. ampak to je res od po moje. sej potlej se ap dol uležem in mal počijem pa je boljše. ME je pa zadnjič tko zvilo na desni strani trebuha,ravn ko sem kosilo kuhala. joj,kok me je zabolelo. sem padla dol na kavč in nisem vedal akko nej se uležem al usedem. ful me je bolelo,celih 20 ,imut. sem samo jokala. pa mojga sem klicala v službo,ker me je blo res ful strah. sem mislila dda bom umrla.sem se ustrašla da ni slepič. sej pol je prišel domov moj,pa me je mal pocartu. no,predn je pršu,pa je itak že minil,sam sem se vseen bala. pa me je pol moja mami še pomirila pa od njega. ampak vseeno bom omenla ginekologu to v četrtek. akko pa si kaj ti? sem brala da ti je slabo. te bo že minilo. Kaj pri ginrekologu si že bila? julij bo pa hitro tu ful je zanimivo, jaz tudi naj bi mela rok tam enkrat okoli mojega rojstnega dneva verjetno kak dan prej...se ne vem, ker se vedno nisem imela prvega pregleda. Cakam da me poklicejo in povejo kdaj. Pomoje bom se kar cakala kak teden, ce ne vec. Bo ze...jaz samo upam, da je vse ok. Ti pa le povej svojemu G da te je tako bolelo v trebuhu. Sej verjetno ni nic, sploh ce je minilo, ampak omenis mu pa vseno lahko Jaz bi pa takoj rada vedla spol , pa bom mogla se kar malo pocakat jaz sem si di nekdaj zelela fantka, moj pa puncko...imam pa obcutek da bo puncka. Sej je vseno, samo da je zdrav/a
|