|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
23.4.2008 18:19:50   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla tany user posted image
jaz sem pa ful zaposlena s koledarji. Malo kasneje grem pa s tasco zaprosit za zdravstveno zavarovanje. ma, ce mi ga pa zdej ne dajo ko imam koncno stalno bivalisce, potem pa res ne vem  user posted image user posted image

upam, da ti ga dajo...user posted image

kako pa mas ti urejeno zdravstveno zavarovanje v sloveniji??? oz. a mas se vedno stalno prebivalisce v sloveniji al si spremenila??? kako mas kaj to urejeno???

zaenkrat imam se stalno prebivalisce tam. Zavarovanje sem pa dala zamrznit za nedolocen cas. Zdaj pa ko imam stalno bivalisce tukaj, ne vem kako bo. Kako si pa ti to uredila?

jaz sem bila zavarvano kot sutudent in ker sem pol se izpisala s faksa septembra so mi enostavno prekinili zavarovanje, pol se vprasala kako naj se zavarujem, pa so mi rekli, da ce sem zavarvana tle se ne morem se v sloveniji user posted image  tko da zdaj nisem zavarvana v slo ampak tle... majo mal cudne...

stalno prebivalisce pa mam jaz se vedno v slo, ker drgac bi mogla potni list spet menjat, pa tle ti tud ne dajo stalnega sam zacasno....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
23.4.2008 18:23:01   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ojla, jaz sem za danes nepreklicno gotova z delom imam dovoljuser posted image . No saj sem bla pridna sem vse omare pospravla jutri pa me še čakajo knjige ki so pod postlo, mama tako poslo da se da zgornji del gor dvignit pa mam noter en kup knjig tako da to pa bom jutri delala, danes se mi več ne da.

Tany si te kar predstavljam kako si boga ker vem kakšna sem bla jaz samo sem ležala pa nič nisem mogla naredit samo bruhala nisem ampak je blo slabosti dovolj, upam da te hitro zapustijo.

Ancica ti pa si tudi pridna s koledarji.

Jaz pa sem zdaj g. klicala pa še dobro da sem jo ker mi je sestra rekla naj prinesem izvide NS, da dobim nov datum tako da upam da moj nima za jutri zjutraj nobenega plana pa grema zjutraj kar k g. da dobim nov datumuser posted image

ojla soncnica... si bla pa pridna... jaz danes pa ne bom nic delala, ne morem... zdaj si nardim mal krompirjeve solate, upam da bom OK, ker to je groza... se pocutim cist za nic...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7052
23.4.2008 18:30:45   
_ancica_

ojla tany user posted image
jaz sem pa ful zaposlena s koledarji. Malo kasneje grem pa s tasco zaprosit za zdravstveno zavarovanje. ma, ce mi ga pa zdej ne dajo ko imam koncno stalno bivalisce, potem pa res ne vem  user posted image user posted image

upam, da ti ga dajo...user posted image

kako pa mas ti urejeno zdravstveno zavarovanje v sloveniji??? oz. a mas se vedno stalno prebivalisce v sloveniji al si spremenila??? kako mas kaj to urejeno???

zaenkrat imam se stalno prebivalisce tam. Zavarovanje sem pa dala zamrznit za nedolocen cas. Zdaj pa ko imam stalno bivalisce tukaj, ne vem kako bo. Kako si pa ti to uredila?

jaz sem bila zavarvano kot sutudent in ker sem pol se izpisala s faksa septembra so mi enostavno prekinili zavarovanje, pol se vprasala kako naj se zavarujem, pa so mi rekli, da ce sem zavarvana tle se ne morem se v sloveniji user posted image  tko da zdaj nisem zavarvana v slo ampak tle... majo mal cudne...

stalno prebivalisce pa mam jaz se vedno v slo, ker drgac bi mogla potni list spet menjat, pa tle ti tud ne dajo stalnega sam zacasno....

meni so pa samo en stempelj dali v potni list, ni mi pa treba nic spreminjat...vsaj niso nic rekl. Ko bom pa potovala moram pokazat poleg potnega lista se tisto izkaznico ki mi jo bojo poslali. Niti ne razumem teh zadev user posted image jaz imam trenutno se neko zavarovanje iz slovenije (ampak bo kmalu poteklo...ce ni ze user posted image ), ampak je itak samo za nujne primere, tko da ga niti nisem uporabljala tukaj. Zdaj pa samo upam, da mi koncno dajo to zavarovanje tukaj, ceprav se mi zdi da bom spet mogla cakat par mesecev, preden dobim kartico user posted image do takrat bova pa mogla placvat vse preglede sama user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7053
23.4.2008 18:32:09   
_ancica_
soncnica...si pa res bla pridna danes user posted image zdaj pa le pojdi malo pocivat user posted image jaz sem pa tudi pridna ta teden...zdaj sem ze pri tretjem koledarju. Ful gre pocasi, ampak sej imam se dva tedna da koncam user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
23.4.2008 18:38:51   
tany83

meni so pa samo en stempelj dali v potni list, ni mi pa treba nic spreminjat...vsaj niso nic rekl. Ko bom pa potovala moram pokazat poleg potnega lista se tisto izkaznico ki mi jo bojo poslali. Niti ne razumem teh zadev user posted image jaz imam trenutno se neko zavarovanje iz slovenije (ampak bo kmalu poteklo...ce ni ze user posted image ), ampak je itak samo za nujne primere, tko da ga niti nisem uporabljala tukaj. Zdaj pa samo upam, da mi koncno dajo to zavarovanje tukaj, ceprav se mi zdi da bom spet mogla cakat par mesecev, preden dobim kartico user posted image do takrat bova pa mogla placvat vse preglede sama user posted image

Ja saj men bodo tud osebno izkaznico dali in to je pol kao da lahko tle bivas, jaz sicer ze zdaj lahk grem ven, sam neki se kao placa... tle ne komplicirajo jih prav brigauser posted image

zavarovanje mam pa urejeno za od kar sem prsla sem, se da nardit brez papirjev...

a so dragi ti pregledi ko jih mores placat??

sej tle ti zavarovanje ne krije 100 % mores se vedno neki doplacat, sam fuul mal...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7055
23.4.2008 18:45:51   
_ancica_

Ja saj men bodo tud osebno izkaznico dali in to je pol kao da lahko tle bivas, jaz sicer ze zdaj lahk grem ven, sam neki se kao placa... tle ne komplicirajo jih prav brigauser posted image

zavarovanje mam pa urejeno za od kar sem prsla sem, se da nardit brez papirjev...

a so dragi ti pregledi ko jih mores placat??

sej tle ti zavarovanje ne krije 100 % mores se vedno neki doplacat, sam fuul mal...

tuki pa kar naprej komplicirajo za vsak drek user posted image
pregledi nimam pojma kok bojo. Bom povedala ko me bojo narocil user posted image drugace ce gres k splosnemu zdravniku ti zaracunajo okol 30 dolarjev (tam nekje 20 evrov), potem npr UZ ki sem ga mela za desno josko je bil malo manj kot 80 dolarjev se mi zdi...upam  samo, da ti nosecniski pregledi ne bojo ful dragi. user posted image Ampak nimava kaj, bova pac placala kar je treba. user posted image Drugace pa tudi tukaj zavarovanje ne krije vsega...v glavnem samo obiske pri zdravniku, potem zdravila moras posebi placvat. Moj je zdaj dobil v sluzbi neko dodatno zavarovanje, ki krije tudi zdravila na recept (ceprav moras se vedno placat se mi zdi da 5%), pa zobarja.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
23.4.2008 18:45:58   
sončnica24
Ja dovolj je bilo za danes, ne vem kam bom potem vse te stvari nazaj zložlauser posted image .

Tany
bi ti rada dala kak recept da bi slabosti minle pa ga na žalost nimam upam samo da hitro minejo, ker res niso čisto nič prijetne

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7057
23.4.2008 18:50:22   
tany83
ancica... to je itak logicno da v Kanadi bolj komplicirajo, tle je itak drgac user posted image  no sej se ni take panike, sej so dragi, sam kaj pa hoces kot placat...

soncnica sej bo boljs... zdaj sem ze mal boljs... hvala user posted image

no punci moji zdaj jaz grem, ker je moj dragi doma in bova pocasi sla, sam se kosilo pojem...user posted image

lepo se mejte... se tipkamo jutri...  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7058
23.4.2008 18:52:27   
_ancica_

ancica... to je itak logicno da v Kanadi bolj komplicirajo, tle je itak drgac user posted image  no sej se ni take panike, sej so dragi, sam kaj pa hoces kot placat...

soncnica sej bo boljs... zdaj sem ze mal boljs... hvala user posted image

no punci moji zdaj jaz grem, ker je moj dragi doma in bova pocasi sla, sam se kosilo pojem...user posted image

lepo se mejte... se tipkamo jutri...  user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, zdaj gresta pa lahko na plazo malo polezavat user posted image zelim vama lep dan!!! se tipkamo spet jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7059
23.4.2008 18:54:49   
_ancica_
jaz se moram pa se stusirat zdaj, pa kaj pojest, potem pa po zavarovanje user posted image

soncnica, kaj bos pa ti se kaj pocela danes?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7060
23.4.2008 19:02:23   
sončnica24
Zdaj pa mi bosta obe pobegnili. No jaz ne bom nič kaj več delal stuširala se še bom pa šla spat ker bom verjetno tako hitro zaspala, tako da se bomo res jutri upam da malo več tipkale.

Ancica lepo vse zrihtaj.

Tany lepo se sonči in uživaj na plaži, saj veš sem ti malo faušuser posted image

Pa pa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
23.4.2008 19:15:34   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zdaj pa mi bosta obe pobegnili. No jaz ne bom nič kaj več delal stuširala se še bom pa šla spat ker bom verjetno tako hitro zaspala, tako da se bomo res jutri upam da malo več tipkale.

Ancica lepo vse zrihtaj.

Tany lepo se sonči in uživaj na plaži, saj veš sem ti malo faušuser posted image

Pa pa

lep vecer ti zelim in mirno nocko...se tipkamo jutri user posted image ...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7062
24.4.2008 9:03:47   
spps
hojla,pri meni se začenjajo predM znakci,tako da 99% bo rdeča prejkoslej tukaj,pa nič za to.bo pa maja boljšeuser posted image user posted image user posted image jutri se gremo potepat,pa nas do nedelje ne bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image mi bo prav pasalo,da se mal odklopim od vsakodnevnih stvariuser posted image user posted image user posted image
AQ-držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany-upam,da te ne bodo te slabosti čist izčrpaleuser posted image pa sej bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image
ancica-pri teb je že boljše?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
24.4.2008 11:06:45   
sončika84
pozdravljene čvekačice! user posted image  Kako ste kaj danes,v tem prelepem sončnem dnevu? jaz se mv redu. zjutraj sem bla v bolnišnici in se mdala kri,pol sem čakala dve uri ko en mona tam,za brezveze. zdej ob enih pa morm nazaj po injekcijo in na ginekološki pregled. Tko da danes letam sek in tja ko kaka čebela! user posted image  Upam samo,da ne bom pol pr ginekologu čakala dolgo na vrsto. user posted image  Nosečke,kako je s slabostjo? je že kaj minilo? držim pesti,da ni prehudo! Spps,ti pa kar delaj na tem,da bomo kmal zvedle lepo novico!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7064
24.4.2008 12:10:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

pozdravljene čvekačice! user posted image  Kako ste kaj danes,v tem prelepem sončnem dnevu? jaz se mv redu. zjutraj sem bla v bolnišnici in se mdala kri,pol sem čakala dve uri ko en mona tam,za brezveze. zdej ob enih pa morm nazaj po injekcijo in na ginekološki pregled. Tko da danes letam sek in tja ko kaka čebela! user posted image  Upam samo,da ne bom pol pr ginekologu čakala dolgo na vrsto. user posted image  Nosečke,kako je s slabostjo? je že kaj minilo? držim pesti,da ni prehudo! Spps,ti pa kar delaj na tem,da bomo kmal zvedle lepo novico!user posted image
a si rh negativna?pol boš pa dobla injekcijo v ritouser posted image user posted image user posted image da ne boš taka kot jaz,ko sem sestri ramo tišala ,ona se pa mi je nasmejala in rekla,Hlače dol!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7065
24.4.2008 14:48:42   
tany83
Dobro jutro user posted image

kako ste kaj???

Jaz sem danes mal bolj zgodnja, sem kar vstala, ker mam velik dela in zaenkrat sem OK, nic se slabo... mam pa velik dela danes, ker v petek in soboto ne bom mela velik casa ker v petek ma moj dragi fraj in v soboto ma pa popoldan fraj tko da morem danes perilo oprat in to vse, ker zmer sam pol operem danes mi je zadost in bom vse oprala....

vceraj sem bla jaz popoldan pol boljs in smo sli na plazo, je blo fuul lepo, je fuul lepo morje zdaj... waooo prav pozabla sem kako lepo je tuki, tko da mi je res pasalo it mal poplavat in se posoncit oz. posencit user posted image

spps... jaz se zmer navijam, nikol ne ves mogoce vam je pa vseeno uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

zdaj pa sibam k pralnemu stroju user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7066
24.4.2008 15:56:07   
_ancica_
ojla punce user posted image

tany...blagor tebi, jaz bi se tudi pprav rada sla malo namocit user posted image

spps...kdaj je ti ze ne pricakujes??? jaz se vedno drzim pesti

soncika...ja mene tud zanima ce si rh -??

jaz pa vceraj potem nisem sla rihtat zdravstvenega zavarovanja...baje da moras prej poklicat in se narocit user posted image vam povem, da tok komplicirajo za vsako rec, da mi ze dol visi za vse. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7067
24.4.2008 16:09:35   
_ancica_
tany...vidva mata pa obletnico poroke ta vikend user posted image user posted image user posted image bosta kam sla???

jaz sem pa ponoci spet tako slabo spala. Sem se ful zbujala celo noc, pa neki me je po trebuhu zvijal (spet prebava), pa dvakrat sem mogla it na wc lulat user posted image , tko da sem danes ful zmatrana. Aja pa spet sem sanjala da krvavim tam spodaj user posted image samo upam, da ne bo res kaj narobe.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7068
24.4.2008 16:40:24   
tany83
ojla ancica...

kako si???

jaz sem ze cist crknjena... sem koncno vse rjuhe in brisace oprala in zdaj se ze susi, zdaj se obleke kar je umazanega... sam morem mal pocakat, da se mal oddahnem in da se mi uno posusi, ker drgac nimam kam dat susit, upam da bo hitro suho glede na to da piha veter in sije sonceuser posted image

ja, midva mava v soboto obletnico poroke, ker pa ma moj jutri frja in ne v soboto pravi da bi jutr kam sla pohajat, nevem sicer kam in da bi pol v soboto poplodan ko ma spet frja sla se nekam in na kako vecerjo pa mogoce bi prespala v kakem hotelu z jachuzijem user posted image  nevem se nisva se odlocla... to obletnico morva uzivat se sama, ker drugo leto bo ze user posted image  z nama....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7069
24.4.2008 16:48:02   
_ancica_
jaz sem se kar danes, malo bolj zmatrana ker sem slabo spala ponoci. Drugace pa delam koledarje na racunalniku. Pa nekaj me po trebuhu zvija, sem najbrz kaj tazga pojedla vceraj user posted image

ja zdaj morta izkoristit dokler sta se sama...midva se nisva vedla konec marca, ko sva praznovala, da sem user posted image  user posted image   bo ze...bova pa drugo leto user posted image dala v varstvo tasci in tastu pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
24.4.2008 16:56:22   
tany83
To pa itak, da das v varstvo in uzivas... sej moja tasca vem da bo tud zmer povarvala, ko bova midva kam sla user posted image

jaz sem zdaj en jogurt pojedla sam mi ni lih pasal, se mi ze nekam gor riga, upam da ostane noter v zelodcu user posted image

aja ponoci pa jaz tud slabo spim, se precej zbujam...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7071
24.4.2008 17:04:07   
_ancica_

To pa itak, da das v varstvo in uzivas... sej moja tasca vem da bo tud zmer povarvala, ko bova midva kam sla user posted image

jaz sem zdaj en jogurt pojedla sam mi ni lih pasal, se mi ze nekam gor riga, upam da ostane noter v zelodcu user posted image

aja ponoci pa jaz tud slabo spim, se precej zbujam...

meni je pa zmanjkalo jogurta, pa se mi ne da v trgovino po novga user posted image user posted image user posted image bom pa ananas narezala...mi ful pase user posted image
ja, se sreca da mava tasci ane? user posted image user posted image user posted image moja se je tud zadnjic kar sama predlagala za varstvo, tko da ni problema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7072
24.4.2008 17:41:50   
tany83
jaz mam kar skoz jogurt na zalogi user posted image

ja res je sreca da se tasce tko ponudijo da bodo varvale in da so tko fajn user posted image

kako gre hitro ura... danes sem zgodaj vstala se mi zdi da nisem se nic nardila user posted image  zdaj morem dat se drugo perilo prat in sobo pospravit, pol pa bom mogla ze kaj skuhat zase pa se glavo si morem oprat...

danes bom sigurno spala, ker bom utrujena, sicer bom ze po kosilu po moje mal sla dremat, eno siesto si bom prvoscila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7073
24.4.2008 17:50:58   
_ancica_
jaz si tudi zadnje case kar privoscim en popoldanski pocitek user posted image je prav fajn user posted image ponavadi kar pred tyjem...potem me pa vcasih kar zmanka za ene pol urce user posted image
jaz imam pa tolk dela s temi koledarji, da sploh nimam casa pospravljat po stanovanju. Bo pa malo bolj razmetano te dni. user posted image Drugace moram pa jaz tud nekaj skuhat kasneje, pa se ne vem kaj bi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7074
24.4.2008 18:38:54   
tany83
No saj, ce delas koledarje pol ti je oprosceno, da je mal razmetano user posted image

jaz sem pa tko jezna, ker se je lotil padat dz, uno k sem prala zjutraj se je HB posusilo in zdaj mi pere ostalo, upam da neha in se sonce pokaze spet, sej ponavad tle je sam kaka polhica... sicer je fajn da mal pada, da mal ohladi, sam lih danes... no sem pa sobo tud ze pospravila, zdaj se kuhinjo in prah po dnevni, pol bom pa kar mal belega riza skuhala in en pomidor okisan zdraven..

jutri pa greva z mojim nekam verjetno tko da morem pridna bit danesuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.