![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:46:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tako to je sedaj prva slikica: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tisto zgoraj je rokica a ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:49:37
|
|
|
|
tany83
|
ojla cvekice kako ste kaj???? pr nas je spet en lep soncen in vroc dan soncnica kako lepo, da si videla ... joj super. daj hitro kake slikce gor pa busija tud slikaj, zdaj se ti sigurno ze mal vidi, ce ti hlace niso prav... v katerem tednu si? ker tam na slikci ti sam dneve odsteva pa se mi ne da racunat .... men je se vedno fuul slabo, jem bolj malo, lih tolk da prezivim vceraj sem prvic bruhala... tako mam obcutljiv zelodec da ni res... vse mi smrdi in ko kaj zavoham mi kar obrne zelodec... ancica ti si lahk srecna da ti ni tko hudo slabo, sej verjetno ti se bo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:51:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tako to je sedaj prva slikica: waooo... kako lepo se vidi tvoje .... moje je sam ena mala pikica tvoj je ze cel korenjak
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:52:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Tukaj pa je še druga:
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:53:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj na prvi je moj tudi bil samo pikica zdaj pa je že 6 cm velik, sem pa glede na velikost v 12 tednu pa 4dni danes. Tako da je že nekaj za videt ja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:53:46
|
|
|
|
_ancica_
|
tany ti bogica upam, da bo kmalu minilo! Meni ni tako hudo slabo, me pa danes spet malo glava boli. Bomo vidli kako bo drug teden, mogoce bo kaj hujse.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:54:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja saj na prvi je moj tudi bil samo pikica zdaj pa je že 6 cm velik, sem pa glede na velikost v 12 tednu pa 4dni danes. Tako da je že nekaj za videt ja se malo pa bo ven pokukal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:56:25
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...a tista pikcasta crta od glave do ritke pove velikost ?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:57:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja tukaj ga je merla kako je velik. Merijo sedaj od ritke do glave, se pravi brez nogic
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 16:57:47
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho... ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti.... je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:06:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho... ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti.... je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec moj je tud ze vsem povedal, pa se na prvem pregledu nisem bla upam samo da bo vse vredu komi cakam, da tudi jaz vidim svojega , se vedno kar ne verjamem, da kaj raste v meni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:12:30
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho... ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti.... je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec moj je tud ze vsem povedal, pa se na prvem pregledu nisem bla upam samo da bo vse vredu komi cakam, da tudi jaz vidim svojega , se vedno kar ne verjamem, da kaj raste v meni Pol sta si pa podobna ... kaj so pa njegovi starsi rekli ko je povedal??? saj bo vse v redu bos videla... sem sla mal tja k decembrkam brat tam vse pravijo, da sem jim ze pozna ... no meni se ne se nic... se vse hlace normalno zapnem, no sam to je da sem bolj napihnjena, sam to je normalno....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:23:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho... ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti.... je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec moj je tud ze vsem povedal, pa se na prvem pregledu nisem bla upam samo da bo vse vredu komi cakam, da tudi jaz vidim svojega , se vedno kar ne verjamem, da kaj raste v meni Pol sta si pa podobna ... kaj so pa njegovi starsi rekli ko je povedal??? saj bo vse v redu bos videla... sem sla mal tja k decembrkam brat tam vse pravijo, da sem jim ze pozna ... no meni se ne se nic... se vse hlace normalno zapnem, no sam to je da sem bolj napihnjena, sam to je normalno.... njegova starsa sta bla ful vesela...je mama rekla...super, zdaj mi pa ne bo treba vec tako pogosto v Montreal hodit, ker bomo meli enga tukaj mal se je pohecala. Mi je pa zadnjic moj povedal, da so sli njegova sestra, moz in tamala v dominikansko za en teden ampak ne vem tocno kam meni so tudi se vse hlace prav, je pa res da sem bolj napihnjena, se posebaj proti veceru in potem imam malo problemov s hlacami oz z obuvanjem (moram kar gumb odpet, ker me ful tisci)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:32:45
|
|
|
|
tany83
|
to pa mene tud... tisci me ko sedim in pol skoz gumb odpenjam ... jaz edin pasa ne prenesem vec, morem kar hlace brez pasa dat, ker se mi zdi da ko sedim me pol tist pas tko tisci da je za ponoret ... pa prsa so vsak dan bolj velika in zile so mi fuul ven izstopile na prsih... prav grdo zgleda...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:45:50
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...moje prsi so tud ful polne, pa zile se tud ful vidjo. Pa se zmeri me bolijo za ponoret, moj je reku da so tud vecje, ceprav men se niti ne zdi, no mogoce malo ni pa sans da bi spala na trebuhu aja, pa kar naprej se praskam tam okoli bradavick so ful velke ratale, prav nic lepo za vidit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:49:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...moje prsi so tud ful polne, pa zile se tud ful vidjo. Pa se zmeri me bolijo za ponoret, moj je reku da so tud vecje, ceprav men se niti ne zdi, no mogoce malo ni pa sans da bi spala na trebuhu aja, pa kar naprej se praskam tam okoli bradavick so ful velke ratale, prav nic lepo za vidit Ja moje so sigurno bolje velike, bolj polne, moj tud pravi da so fuul velike... jaz pa na trebuhu spim lahk me nic ne moti, se posebaj ko me kaj zivja m pase na trebuhu lezat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 17:57:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...moje prsi so tud ful polne, pa zile se tud ful vidjo. Pa se zmeri me bolijo za ponoret, moj je reku da so tud vecje, ceprav men se niti ne zdi, no mogoce malo ni pa sans da bi spala na trebuhu aja, pa kar naprej se praskam tam okoli bradavick so ful velke ratale, prav nic lepo za vidit Ja moje so sigurno bolje velike, bolj polne, moj tud pravi da so fuul velike... jaz pa na trebuhu spim lahk me nic ne moti, se posebaj ko me kaj zivja m pase na trebuhu lezat.... blagor tebi...jaz ful rada spim na trebuhu, zdaj pa ze ene tri tedne ne morem, ker me takooo bolijo. sploh se jih ne smem dotaknit a spika te se kaj spodaj? mene malo manj ta teden pa tudi kriz je malo bolje kot je bil
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:08:44
|
|
|
|
tany83
|
ja jaz drgac kot na trebuhu ne morem spat, zato mal potrpim in spim tako... zdaj se lahk, ker me sam prsi ovirajo, pol ko me bo se trebuh bo mal tezje spika me vcasih na momente, ma ni spikanje, je bolj drgacna bolecina kaj vem... mal me zvija od prebave mal verjetno ker se maternica pocasi siri.... kriz mene ne boli, me je vceraj mal, sam sem velik delal, sem mela fuul perila in sem dala 3krat prat in susit itd... niti nisem vsega koncala, me se caka rujhe in brisace... bom v cetretk nadeljevala, zdaj mal pocitka danes morem mal postanovanju pospravit, ker jutri mam moj spet popldan fraj in mogoce greva na plazo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:17:03
|
|
|
|
_ancica_
|
ja imas prav, ne spika ampak je malo drugace. Mene vcasih na levi, potem spet drugic na desni, pa vcasih na sredini je pa tezko opisat bolecino. Ni huda ampak malo neprijetna...bo ze jaz tudi bolj malo naredim zadnje case. Moj mi je prepovedal dvigovat tezke stvari, tako da tudi cunje pereva skupaj zdaj (ker jih je treba nest v klet in je vcasih kar tezko). Pa ko greva po nakupih, mi ne pusti vreck prenasat me tako razvaja, da je ze smesno zdaj imam pa tako veliko dela za racunalnikom, da sem v glavnem skos tukaj, pa vsake tolk casa grem mal pred tv, da se spocijem bom mogla se malo ven na zrak, da se razmigam. V soboto sva sla pes do enega nakupovalnega centra in sem misnla da me bo pobral od utrujenosti. Pa sploh ni tako dalec (tam ene 15-20minutk hoje v eno stran), jaz sem bla pa cist crknjena se v nedeljo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:18:23
|
|
|
|
_ancica_
|
kam jo je pa soncnica popihala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:31:52
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ kam jo je pa soncnica popihala? Evo mene sem že nazaj, smo imeli obiske tako da sem mogla it malo ven pa neka vabila sem še delala pa je ura minla, no zdaj pa bom en čas tukaj verjetno obiskov več ne bo je že takšna ura. Je pa full lepo veni ratalo tako sonce sveti samo kaj ko bo počasi odšlo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:32:07
|
|
|
|
tany83
|
ja sej moj mi tud skoz tezi, da naj pocivam in pustim da bo ze on, sam kaj ko ni mel nic fraj ze dolgo, pol pa se perilo kar nabira in sem vceraj pol mogla jaz... ma saj ni blo tezko jaz mam pralni stroj tle v stanovanju tko da ni tko tezko... vreck pa jaz tud ne nosim, sam kaj lahkega ... razmisljam kaj bom jedla danes, neki si bom mogla skuhat, neki malega, ker ce moj poklice da mu recem da nisem se nic, bo spet sem prsel in me kregal, pa tud vrti se mi ze mal soncnica pa nevem kam je sla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:49:58
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...mi je mami zadnjic povedala,da v slo kar naprej nekaj dezuje...pravo aprilsko vreme imate mi pa imamo zadnjih nekaj dni prav toplo tukaj. Kar naenkrat imamo okoli 20 stopinj...se ne dolgo nazaj se spomnim kako je bilo mrzlo tany...ja potem sta pa najina dva ista mene tudi moj skos sprasuje ce sem kaj jedla. Jaz sem danes ze zajtrk pojedla, zdaj mi je zapasal mal mleka popit, malo kasneje si bom pa se kaj pripravila, pa se ne vem kaj...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 18:55:45
|
|
|
|
tany83
|
hm... jaz sem 1 jogurt pojedla (jagodni) prej... si bom sla kar pomidor pa papriko narezala pa mal na olivnem olju precvrla pa testenine skuhala in pol zmesala to skup, upam da mi ne bo slabo pol soncnica tebi ni vec slabo ne???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.4.2008 19:05:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 hm... jaz sem 1 jogurt pojedla (jagodni) prej... si bom sla kar pomidor pa papriko narezala pa mal na olivnem olju precvrla pa testenine skuhala in pol zmesala to skup, upam da mi ne bo slabo pol soncnica tebi ni vec slabo ne??? jaz bom pa verjetno nardila kasneje rizoto z veliko zelenjave pa mogoce bom rdeco peso zraven jedla
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.