|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
22.4.2008 16:46:21   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Tako to je sedaj prva slikica:

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
tisto zgoraj je rokica a ne?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
22.4.2008 16:49:37   
tany83
ojla cvekice

kako ste kaj????

pr nas je spet en lep soncen in vroc dan user posted image

soncnica user posted image  kako lepo, da si videla user posted image ... joj user posted image user posted image user posted image  super. daj hitro kake slikce gor pa busija tud slikaj, zdaj se ti sigurno ze mal vidi, ce ti hlace niso prav... v katerem tednu si? ker tam na slikci ti sam dneve odsteva pa se mi ne da racunat user posted image ....

men je se vedno fuul slabo, jem bolj malo, lih tolk da prezivimuser posted image  vceraj sem prvic bruhala... user posted image  tako mam obcutljiv zelodec da ni res... vse mi smrdi in ko kaj zavoham mi kar obrne zelodec...

ancica ti si lahk srecna da ti ni tko hudo slabo, sej verjetno ti se bo user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6977
22.4.2008 16:51:19   
tany83

Tako to je sedaj prva slikica:

user posted image

waooo... kako lepo se vidi tvoje user posted image .... moje je sam ena mala pikica user posted image

tvoj user posted image  je ze cel korenjak user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6978
22.4.2008 16:52:13   
sončnica24
Tukaj pa je še druga:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6979
22.4.2008 16:53:42   
sončnica24
Ja saj na prvi je moj tudi bil samo pikica zdaj pa je že 6 cm velik, sem pa glede na velikost v 12 tednu pa 4dni danes. Tako da je že nekaj za videt jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6980
22.4.2008 16:53:46   
_ancica_
tany user posted image user posted image user posted image ti bogica user posted image upam, da bo kmalu minilo! user posted image Meni ni tako hudo slabo, me pa danes spet malo glava boli. Bomo vidli kako bo drug teden, mogoce bo kaj hujse. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6981
22.4.2008 16:54:39   
_ancica_

Ja saj na prvi je moj tudi bil samo pikica zdaj pa je že 6 cm velik, sem pa glede na velikost v 12 tednu pa 4dni danes. Tako da je že nekaj za videt jauser posted image

user posted image user posted image user posted image se malo pa bo ven pokukal user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6982
22.4.2008 16:56:25   
_ancica_
soncnica...a tista pikcasta crta od glave do ritke pove velikost user posted image ?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
22.4.2008 16:57:05   
sončnica24
Ja tukaj ga je merla kako je velik. Merijo sedaj od ritke do glave, se pravi brez nogic

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
22.4.2008 16:57:47   
tany83
Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu user posted image  komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti user posted image ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje user posted image ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka user posted image  jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho...

ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti....  je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
22.4.2008 17:06:17   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Soncnica no sej pol bom jaz tud hmal kaj vidla, ce sem ze skor v 8. tednu user posted image  komi cakam, pa da mi trebuh zacne rasti user posted image ... mora bit fuul lep obcutek ko tako vidis svoje user posted image ... midva sva bila v 7 nebesih ze kos va sam srcek vidla utripati... moj je tko vesel, da je ze vsem fredom povedal da on bo ocka user posted image  jaz pa rej pocakam se mal... sam kaj hocem, ker je tko vesel da ne morem bit tiho...

ancica... jaz upam, da bo minilo, saj pocas bo, ker me posteno zelodec boli od teh slabosti....  je pa ena dobra stvar tko vsaj ne jem prevec user posted image

moj je tud ze vsem povedal, pa se na prvem pregledu nisem bla user posted image upam samo da bo vse vredu user posted image komi cakam, da tudi jaz vidim svojega user posted image , se vedno kar ne verjamem, da kaj raste v meni user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6986
22.4.2008 17:12:30   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

moj je tud ze vsem povedal, pa se na prvem pregledu nisem bla user posted image upam samo da bo vse vredu user posted image komi cakam, da tudi jaz vidim svojega user posted image , se vedno kar ne verjamem, da kaj raste v meni user posted image

Pol sta si pa podobna user posted image user posted image user posted image ... kaj so pa njegovi starsi rekli ko je povedal???

saj bo vse v redu bos videla... sem sla mal tja k decembrkam brat tam vse pravijo, da sem jim ze pozna user posted image ... no meni se ne se nic... se vse hlace normalno zapnem, no sam to je da sem bolj napihnjena, sam to je normalno....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
22.4.2008 17:23:25   
_ancica_

Pol sta si pa podobna user posted image user posted image user posted image ... kaj so pa njegovi starsi rekli ko je povedal???

saj bo vse v redu bos videla... sem sla mal tja k decembrkam brat tam vse pravijo, da sem jim ze pozna user posted image ... no meni se ne se nic... se vse hlace normalno zapnem, no sam to je da sem bolj napihnjena, sam to je normalno....

njegova starsa sta bla ful vesela...je mama rekla...super, zdaj mi pa ne bo treba vec tako pogosto v Montreal hodit, ker bomo meli enga user posted image tukaj user posted image user posted image user posted image mal se je pohecala.

Mi je pa zadnjic moj povedal, da so sli njegova sestra, moz in tamala v dominikansko za en teden user posted image ampak ne vem tocno kam user posted image

meni so tudi se vse hlace prav, je pa res da sem bolj napihnjena, se posebaj proti veceru in potem imam malo problemov s hlacami oz z obuvanjem (moram kar gumb odpet, ker me ful tisci) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
22.4.2008 17:32:45   
tany83
user posted image  to pa mene tud... tisci me ko sedim in pol skoz gumb odpenjam user posted image ... jaz edin pasa ne prenesem vec, morem kar hlace brez pasa dat, ker se mi zdi da ko sedim me pol tist pas tko tisci da je za ponoret user posted image ...

pa prsa so vsak dan bolj velika in zile so mi fuul ven izstopile na prsih... prav grdo zgleda...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
22.4.2008 17:45:50   
_ancica_
tany...moje prsi so tud ful polne, pa zile se tud ful vidjo. Pa se zmeri me bolijo za ponoret, moj je reku da so tud vecje, ceprav men se niti ne zdi, no mogoce malo user posted image user posted image user posted image ni pa sans da bi spala na trebuhu user posted image aja, pa kar naprej se praskam tam okoli bradavick user posted image user posted image user posted image so ful velke ratale, prav nic lepo za vidit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6990
22.4.2008 17:49:03   
tany83

tany...moje prsi so tud ful polne, pa zile se tud ful vidjo. Pa se zmeri me bolijo za ponoret, moj je reku da so tud vecje, ceprav men se niti ne zdi, no mogoce malo user posted image user posted image user posted image ni pa sans da bi spala na trebuhu user posted image aja, pa kar naprej se praskam tam okoli bradavick user posted image user posted image user posted image so ful velke ratale, prav nic lepo za vidit user posted image user posted image user posted image  

Ja moje so sigurno bolje velike, bolj polne, moj tud pravi da so fuul velike...user posted image

jaz pa na trebuhu spim lahk me nic ne moti, se posebaj ko me kaj zivja m pase na trebuhu lezat....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
22.4.2008 17:57:32   
_ancica_

Ja moje so sigurno bolje velike, bolj polne, moj tud pravi da so fuul velike...user posted image

jaz pa na trebuhu spim lahk me nic ne moti, se posebaj ko me kaj zivja m pase na trebuhu lezat....

blagor tebi...jaz ful rada spim na trebuhu, zdaj pa ze ene tri tedne ne morem, ker me takooo bolijo. user posted image   sploh se jih ne smem dotaknit user posted image

a spika te se kaj spodaj? mene malo manj ta teden user posted image pa tudi kriz je malo bolje kot je bil user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
22.4.2008 18:08:44   
tany83
ja jaz drgac kot na trebuhu ne morem spat, zato mal potrpim in spim tako... zdaj se lahk, ker me sam prsi ovirajo, pol ko me bo se trebuh bo mal tezje user posted image

spika me vcasih na momente, ma ni spikanje, je bolj drgacna bolecina kaj vem... mal me zvija od prebave mal verjetno ker se maternica pocasi siri....

kriz mene ne boli, me je vceraj mal, sam sem velik delal, sem mela fuul perila in sem dala 3krat prat in susit itd... niti nisem vsega koncala, me se caka user posted image  rujhe in brisace... bom v cetretk nadeljevala, zdaj mal pocitka user posted image

danes morem mal postanovanju pospravit, ker jutri mam moj spet popldan fraj in mogoce greva na plazo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6993
22.4.2008 18:17:03   
_ancica_
ja imas prav, ne spika ampak je malo drugace. Mene vcasih na levi, potem spet drugic na desni, pa vcasih na sredini user posted image je pa tezko opisat bolecino. Ni huda ampak malo neprijetna...bo ze user posted image
jaz tudi bolj malo naredim zadnje case. Moj mi je prepovedal dvigovat tezke stvari, tako da tudi cunje pereva skupaj zdaj user posted image user posted image user posted image (ker jih je treba nest v klet in je vcasih kar tezko). Pa ko greva po nakupih, mi ne pusti vreck prenasat user posted image user posted image user posted image me tako razvaja, da je ze smesno user posted image user posted image user posted image

zdaj imam pa tako veliko dela za racunalnikom, da sem v glavnem skos tukaj, pa vsake tolk casa grem mal pred tv, da se spocijem user posted image bom mogla se malo ven na zrak, da se razmigam. V soboto sva sla pes do enega nakupovalnega centra in sem misnla da me bo pobral od utrujenosti. Pa sploh ni tako dalec (tam ene 15-20minutk hoje v eno stran), jaz sem bla pa cist crknjena se v nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
22.4.2008 18:18:23   
_ancica_
kam jo je pa soncnica popihala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6995
22.4.2008 18:31:52   
sončnica24

kam jo je pa soncnica popihala? user posted image user posted image user posted image

Evo mene sem že nazaj, smo imeli obiske tako da sem mogla it malo ven pa neka vabila sem še delala pa je ura minla, no zdaj pa bom en čas tukaj verjetno obiskov več ne bo je že takšna ura. Je pa full lepo veni ratalo tako sonce sveti samo kaj ko bo počasi odšlo

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
22.4.2008 18:32:07   
tany83
ja sej moj mi tud skoz tezi, da naj pocivam in pustim da bo ze on, sam kaj ko ni mel nic fraj ze dolgo, pol pa se perilo kar nabira in sem vceraj pol mogla jaz... ma saj ni blo tezko jaz mam pralni stroj tle v stanovanju tko da ni tko tezko... vreck pa jaz tud ne nosim, sam kaj lahkega user posted image ...

razmisljam kaj bom jedla danes, neki si bom mogla skuhat, neki malega, ker ce moj poklice da mu recem da nisem se nic, bo spet sem prsel in me kregal, pa tud vrti se mi ze mal user posted image

soncnica pa nevem kam je sla...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6997
22.4.2008 18:49:58   
_ancica_
soncnica...mi je mami zadnjic povedala,da v slo kar naprej nekaj dezuje...pravo aprilsko vreme imate user posted image mi pa imamo zadnjih nekaj dni prav toplo tukaj. Kar naenkrat imamo okoli 20 stopinj...se ne dolgo nazaj se spomnim kako je bilo mrzlo user posted image

tany...ja potem sta pa najina dva ista user posted image user posted image user posted image mene tudi moj skos sprasuje ce sem kaj jedla. Jaz sem danes ze zajtrk pojedla, zdaj mi je zapasal mal mleka popit, malo kasneje si bom pa se kaj pripravila, pa se ne vem kaj...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6998
22.4.2008 18:55:45   
tany83
hm... jaz sem 1 jogurt pojedla (jagodni) prej... si bom sla kar pomidor pa papriko narezala pa mal na olivnem olju precvrla pa testenine skuhala in pol zmesala to skup, upam da mi ne bo slabo pol user posted image

soncnica tebi ni vec slabo ne???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6999
22.4.2008 19:05:06   
_ancica_

hm... jaz sem 1 jogurt pojedla (jagodni) prej... si bom sla kar pomidor pa papriko narezala pa mal na olivnem olju precvrla pa testenine skuhala in pol zmesala to skup, upam da mi ne bo slabo pol user posted image

soncnica tebi ni vec slabo ne???

jaz bom pa verjetno nardila kasneje rizoto user posted image z veliko zelenjave user posted image pa mogoce bom rdeco peso zraven jedla

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.