|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
21.4.2008 9:15:37   
A-N-J-A
Jaz bom do 11 30 v Brunarici če kera prideuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.4.2008 9:32:11   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

JA sem jo prepoznala, da so to ti ceveljcki :) Sem ze oprala zadevo, tko da user posted image Bomo pa se eno pizamico ob prvi priliki nabavili user posted image

le grain ble??..al neki tazga...user posted image user posted image , jes sem opazla da ma Svit kr neki takih cunc k Matia...po slikcah...sam je pa res, da majo pa za puncke res tok lepcane stvari...take jopcke lepe iz garna ipd...za fante pa kot ponavadi- bez, temno modra, oranzna, olivno zelena, ksna turkizna...pol se pa neha...sam je pa ful mehk bombaz...
...thaiss..prou isto sem ti hotla napisat kukr tinaaja...MAtia ti je pa ibr podobn ratu...res...
...da ne pozabim...vse slikce so osladne user posted image user posted image
...mejbi l8r se kej

lep dan...

p.s. mi tudi ze odstevamo...se 4x gremo spat...pol pa ...mini pocitniceeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.4.2008 9:32:53   
Lejci
Jutro,

Js sm že iz vrtca, končno mam par ur zase - beri: za pospravljanje user posted image  in za urejanje albuma. Sem spet dala razvit fotke in se jih je 300 nabralo.  

Sandali za v vodo - mislim, da sem ful luštne vidla v turbo limaču v mercatorju. Mi letos morja najbrž spet ne bomo vidl, če pa bomo kak vikend skočil dol, bo pa naša kr bosa.

Kati, Pocka in Thaiss - luštne fotke user posted image  Marčki rulz user posted image

Tinaaja, haha, ja, ko začnejo hodit je njihov želodček jama brez dna. Naša tut skos nekaj melje, pa je komaj na 9 kil prilezla, no to je tko, na domači vagi stehtano, pa še s plenico vred user posted image

Pručka za k umivalniku - mi smo tudi nabavili v Ikei tisto plastično belo z modrimi pikami, pa mi je žal, da sem samo eno. Ob naslednji priložnosti bom še ziher 2 vzela. Naša jo ma ful rada, sama jo prenaša okoli, pa še cenovno se splača, mislim, da so v Ikei 2 al 3 eur, tle pri nas pa okoli 8. No, za umivat roke ji jaz v kuhni od staršev kar stol privlečem, v kopalnici pa dam eno nogo na rob banje in nanjo se usede. To je tko, če nisi na svojem, moraš ful improvizirat.

Oblačenje - moja ma še vedno bodi in majico - oboje dolg rokav. Ker ti časi so ful tricky. Pol pa pač odvisno od situacije, kakšna bombažen pulover... Zmeraj pa sabo vlačim še eno ful super jaknico iz HM-ja. Ne prepiha je, je pa ful tanka, da ji ni vroče. Včeraj sem ugotovila, da se blato z nje ful super kr z vlažnim robčkom spuca, da mi ni treba prat skos user posted image . Sej sem ji hotela kr vse iz te kolekcije kupit, sam ma tok oblek, da jih nimamo več kam dat user posted image

še fotka:
user posted image

Čevlji - a je naša res edina, ki ima v omari samo 1 par?!!? Ker ko sem vidla hitrost rasti njene tačke, sem se odločila, da bo zimske imela samo ene. Pika. Ker ko jih preraste, jih bom stran vrgla brez slabe vesti. Ker že zdaj nosi 21, začeli smo pa z 18... Pa še itak bo zdaj toplo in bo rabila nove, tanjše in bolj odprte.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.4.2008 12:09:48   
draja
Ostalo pokomentiram pol, zdajle nimam časa. Sva se z Živo ravno odločile, da jo mahneva v sredo zjutraj z očijem v Portorož za dva dniuser posted image user posted image user posted image . On se bo mal izobraževal na področju civilnega prava, midve bova pa uživali. Sicer samo dva dni, ampak saj kaj več tako ali tako ne moremo bit z alergikom v hotelu, ker ji ne moremo pripravljat njene hrane.

Sva bili pa danes že 3 ure okrog po sončku, pa mal nabavljali nujne stvari vmes. Živa je seveda odspala več kot uro v vozičku in se bo očitno danes švercala z dvema spanjema čez dan, ampak naj ji bo!

Slikice vsi ste luuuuuuuušni, sončki bonbončki!!!!!!!!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.4.2008 12:24:35   
thaiss
evo, sva doma naju je ujel dežuser posted image ...zdej mu še polento skuham, zelenjava je že ready

draja če boš v Portorožu se lahko za kafe zmenimo!!user posted image

...thaiss..prou isto sem ti hotla napisat kukr tinaaja...MAtia ti je pa ibr podobn ratu...res...

joj kok ste zlate, sem kar 5cm višja...rastem, rastemuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.4.2008 14:09:21   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

draja če boš v Portorožu se lahko za kafe zmenimo!!user posted image

Absolutno se lahko za kafe zmenimo, jaz sem tudi za.user posted image

Vreme nikakvo-sva imela srečo prej z Lukasom in sva glih za glih ubežala dežju, ampak luft je pa pasal.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.4.2008 16:43:11   
pocka
draja - Midve bi vaju tudi rade spoznale, če boste popoldne tudi kaj fraj se lahko zmenimo, jaz sem zjutraj v službi.user posted image

...več kasneje, mi Taja spi na rokiuser posted image , z desno pa prepočasi pišemuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.4.2008 18:27:10   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Čas zase - prav prvoščim ti, da maš tok fejst folk okol sebe user posted image . To je taprava familija.

Ja, tako kot se pa vi štekat, jih je pa res malo user posted image user posted image

luštne slikce user posted image user posted image  Pa Matia je res ful velik, no Žiga tudi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.4.2008 19:35:21   
Anonimen
Cer,

cel dan sva bile zunaj.. pri nas je bilo 21 stopinj, edino veter tukaj stalno piha. Pa spargle smo imeli danes za kosilo.. Res zadnji cas, da bo vec casa lepo vreme.

Lejci, nasa ima isto jaknico in se res fullll obnese. Sploh mi ni zal, da smo jo kupili. Kje ste pa dobili Merrel cevlje in ali se dobro obnesejo? Sicer imamo pa mi tudi en par..

Draja, ali mi lahko posljes recepte, ki si jih ponujala pred kratkim. Pa se za vase palacinke ce napises, please, bomo sprobali. Nasa ne mara obicajnih palacink, mogoce bo te.

A greste vse na morje za prvomajske?

LP

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.4.2008 20:40:57   
pocka
Čer, samo na hitro malo glasu od nas. Nama je uspeli iti dopoldne na sprehod in kavico, pol naju je pa dež ujel Taja je bila danes, po sprehodu, taaakooo sitna. Je že ob 6 vstala in je šla spat šele ob 15 uri. O sitnobi ne bom zgubljala besed.user posted image

pikapola - ooo, vi imate pa res lepo vreme, a piha pa dosti gor pri vas? Tu ob morju tudi rado piha, naša mala pa noče imeti kape oz. ničesar na glavi.

draja - jaz bi te tudi prosila za recepte, ko boš imela čas
Žiga, Hana, Ines - super fotkeuser posted image user posted image

grem, pica je pečena, pa pivo natočeno, ...jutri pa spet v službo...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.4.2008 21:11:01   
tinaaja
Kje na slovenski obali priporcate kaksen krajsi dopust? Bi sla morda sama z B kam mal uzivat.. Sem gledala sicer par zadev, pa je 80€ cena sobe npr salinera user posted image Morda kak apartma ali bungalov, da lahko se sama kuham...??? Kaksno priporocilo...?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.4.2008 21:24:23   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Kje ste pa dobili Merrel cevlje in ali se dobro obnesejo? Sicer imamo pa mi tudi en par..

V Mass-u jih majo. Pomoje je to en izmed najmehkejših čevljev, kar sem jih mela priložnost upogibat. Ful sem zadovoljna, pa fajn je, da se zapenjajo na ježka, ker vezalke so bile prava mala nočna mora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.4.2008 21:30:07   
thaiss
tinaaja v vseh hotelih boš doplačala single use (enoposteljno sobo), ki je cca +50%....
jaz vaju žal nimam kam datuser posted image

http://www.sansimon.si/dobrodosli.htm

http://www.terme-krka.si/si/strunjan/ceniki/namestitev/?v=kazalo_si_namestitev_2008

http://www.hotelmarina.si/index.php?id=18

http://www.terme-catez.si/si/obala/namestitev/zusterna/cenik2008/

http://www.maona.si/namestitve.html

http://www.potnik-turizem.si/nastanitve/nastanitve_%10_slovenija_-_apartmaji/izola_-_zasebni_apartmaji_2008.html

http://www.beleskale.si/?&skupina_1=mEe9&skupina_2=&sAction=ogled&nivo=1&sLang=slo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.4.2008 21:37:50   
tinaaja
Thaiss, hvala - zlata si user posted image Najbolj zalostno je, da so pri nas cene, ce gres sam (no saj v dvoje tud) tok nabite, da se mi ne splaca user posted image Unih privat apartmajev, kjer ti lastnik gleda pod prste, pa ne maram.. Tko da SPET gledam lanterno user posted image Ampak halo  od 18-28€ je najem appartmaja za 3 osebe ... ornk razlika!!! Pri nas pa en dan 80€ user posted image Pa se za otroke je meni tam super, pa tasta in tasco bi imela v kampu zraven, moj bi pa cez vikend lahko prisel.. al pa kdor koli lahko pride v bistvu, ker je plac v dnevni v apartmaju - thaiss ??user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.4.2008 21:42:43   
thaiss
ker je plac v dnevni v apartmaju - thaiss ??user posted image

user posted image user posted image ...no pa se bova zapeljala na kafe v Lanterno user posted image

za 1.maj gremo v Kranjsko goro, pa rabim nasvete kam kej naj gremo na krajše izlete...pa ne v šopinguser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.4.2008 21:45:49 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.4.2008 21:55:08   
tinaaja
Vidva kar pridta, otroke dava spat, mi2 pa se ga udesiva na balkonu user posted image user posted image user posted image Kr. gora - martuljk, ce imate kolesa sabo je ful lustna kolesarska pot, Zelenci, Jasna, Vrsic, Tamar, Planica, Bled, Beljak (shopping user posted image ), dolina Vrat, Tromeja, z zicnico na Visarje... Ni da ni user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.4.2008 21:57:08   
thaiss
uufff to bi mogla bit en mesec v KG ne pa  pet dniuser posted image
Koles definitivno ne bova jemala s sabo, ker A ni lih navdušen...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.4.2008 21:57:23   
K_a_t_i

Kje na slovenski obali priporcate kaksen krajsi dopust? Bi sla morda sama z B kam mal uzivat.. Sem gledala sicer par zadev, pa je 80€ cena sobe npr salinera user posted image Morda kak apartma ali bungalov, da lahko se sama kuham...??? Kaksno priporocilo...?

Poišči kaj podobnega temu link (firme, ki oddajajo tudi zunanjim).
Aja pardon - teli pa glih na Slo obali nimajo apartmaja user posted image .

link

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.4.2008 16:29:47 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.4.2008 22:08:24   
dskubin
Evo končana Draževa sobica. Ma se matram slike skupaj flikat, ker to je sobica dolga 4 metre in pol ne moreš vse ujet na 1 sliko, pa mi ne gre glih najbolj, ampak sem se počasi naveličala. Evo en poskus (klikni gor za povečavo):

user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.4.2008 22:30:49   
skačica
Čer!
dskubin- super tole zgledauser posted image . Res si prava mojstrica.

kati- ne, eni čevlji so številka 20( Geox,sem jih kupila na razprodaji, zdej so ji pa prevelike, šele v jeseni morda pridejo pravuser posted image ), ostali so pa 19. Eni so čisto novi, krasni na pogled(ciciban), samo 2x obuti pa ji ne dobim več nogice noter, ker ima visok nart. In tako se mi jih je kar nabralo.
Moja familija je pa kul, ja. Sicer je pa tok velika, da je vedno nekdo frej, da lahko prevzame varstvo, če je treba, ampak ne izkoriščava.

prazniki- a smo mi edini, ki ne bomo nikamor šli za več dni?user posted image  Pa sploh ne vem zakaj ne, ampak pomoje sem začela prepozno o tem razmišljat in zdej bomo pač šli na enodnevne izlete. Sej je tud dobr.

Iza je danes dobila še enega poganjalčak in tricikel in sicer zato, ker smo ji oboje odnesli k moji mami, kjer je čez dan v varstvu in je doma ostala brez. Sem pa v Pikapolonici dobila full luštno kolo s potisno palico (moder-roza Barbieuser posted image , sej vemuser posted image ampak je Izi všeč in to je najbolj važno a ne tinaajauser posted image ), bom enkrat prilimala fotko pa ni preveč kičast. Poganjalček je pa bolj fantovski, čisto običen.

draja- super za mini dopust, verjamem, da bosta z Živo uživali.

Z Izo sva bili danes na FT in imava samo še 1x, čez 1 mesec in pol, da vidi kako hodi. Je že danes mislila zaključit pa je ta druga nekaj komplicirala pa je potem rekla, da se vidimo še 1x in konec, ker nima smisla, ker je mala ok.
Zdej jo moram pa še 1x na kontrolo krvi peljat, da vidimo, če se je še kaj izboljšala. Imamo avstrijske Aktiferin kapljice, ki so baje super. Bomo vidl.

Grem spat, sem full utrujena. Čudno, ker v službi se nisem ravno pretegnilauser posted image
Lahko noč

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.4.2008 22:31:25   
draja
Čer!

Dskubin user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico! Kapo dol!

Obalke itak da sem za kavo! Sam ne vem še kdaj, ker moram it vmes tudi mal k noni v Koper na obisk. Pa glede na to, da drugi dan moj že ob 11:30 zaključi s predavanji bom imela bolj malo časa. Si bom mal vaše cifre zapisala, pa se vam kaj javim. Jah, bi mogla it vsaj za 1 teden, da bi mi zneslo vse, kar si želimuser posted image .

Tinaaja no nam je bilo lani fuuuuul fajn v Salineri in sem ravno danes rezervirala 10 dni poleti. Se nama z možem ne da na Hrvaško furat v gužvi in vročini. Dokler je Živa še tako majhna bomo kar tu uživali, pol pa spet kakšna Tunizija ali kaj podobnegauser posted image . Gremo pa junija z mojo mami za 1 teden nekam v Istro, verjetno Umag.

Pikapola, Pocka javita mi vajina e-mail naslova na ZS prosim, da vama pošljem recepte. Saj v bistvu je samo ene par sladic brez mleka in jajc, ampak vseeno prav pride.
Palačinke pa sem jaz takole sčarala: riževo mleko, rjavi sladkor, naribano jabolko, oljčno olje, moka - NJAAAAAMIuser posted image . Testo pa sem naredila malo gostejše kot za navadne palačinke.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.4.2008 6:17:07   
erna14
jutro,nimam cajta vas brat ncccccccuser posted image user posted image sam tole tinaaja-lohk ti zrihtam v fiesi od mladinske knjige cifro tam so sobe z polpenzijonom sam pomoje je to lohk po zelji,tako da ce  te zanima poklic.
dskubin-no coment,a prides se k namuser posted image user posted image user posted image user posted image .grem se rihtat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.4.2008 10:00:59   
Lejci
Dskubin - wooow!!!!!!! carica!

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
prazniki- a smo mi edini, ki ne bomo nikamor šli za več dni?user posted image   

Ne, niste edini, mi bomo tudi doma, ker moj user posted image  dela. Jupi... not.

Draja te palačinke se ful dobr slišijo, še pri nas sprobamo... nikoli mi ni na pamet padlo, da bi jabolko not ribala, no,  definitivno bodo za vikend na sporedu user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.4.2008 15:12:00   
thaiss
Kakšna tišina je tukiuser posted image  kje se potepate po takem vremenu???

Matia je tečen za pop..... , čist po vremenuuser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.4.2008 17:31:15   
Barči78
Ojla,

Sam na kratko, Žan je dobil norice in to točno 14 dni za Nejo user posted image . Sem kar vesela, samo revček ima tooolk pik okoli ritke, da se mi prav smili, upam, da počasi nehajo nastajati nove.
Zase sploh ne vem, če naj se grem v petek drugič cepiti, glede na to, da sem bila 2x v stiku z noricami. Pomojem je bolje da počakam še Žanove tri tedne, potem pa vidim, a se grem cepit, ali dobim norice user posted image

Napišem kaj več kasneje, imam prijetno družbo.

Papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......