|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
19.4.2008 22:43:50   
Anonimen
Hej zivjo,

se od mene malo... sem si malo odpocila ta dva dni od hudega tempa (cez dan z L. in zvecer sluzba, brez moznosti varstva). Sedaj smo OK, edino L. ima probleme zvecer zaspat. Ko smo sli v bolnico, se je zbudila, ko so delali CTG in je bila cist hin....user posted image Jo bo treba pripravit na to, da dobimo dojencka.. sploh, ker je ful navezana name.
Naslednji vikend pa odhajamo v SLO user posted image .Po eni strani nam je ful fajn in bomo pogresali vse te sprehode ipd. po drugi pa ze komaj cakamo, da se vrnemo. Takoj ko pridemo, bomo zrihtali posteljo za L. Bo imela ze ta veliko, da bo v njeni spal dojencek.... Aja, se to vam povem, pa ne naprej povedat: smo ze izbrali ime za fantka: Vasja ali pa Uros. meni je Vasja ful vsec, mojemu pa je lepse ime Uros...  Nasega novega dojencka pa pricakujemo 08.08.08, kar pomeni, da sem v 24.tednu...

malo sem prebrala za nazaj...

Najprej HVALA za vse spodbude in pikepoke...

Slikce nasih malckov so vse super user posted image

Thaiss - bogi Matia in vidva... kako sem osupla nad njegovo voljo... upam, da ste sedaj OK!!user posted image

Urla - user posted image user posted image za Pijo.

Pikca - smo poslusali... mene mal hormno dajejo in mi je slo na jok, L. je pa cisto zbrana poslusala.. Bravo Ziva!! Res super punca.

Punce, ki laufate - pridneuser posted image user posted image Mene samo v nosecnosti prime, da bi laufala in da bi se do konca shujsala. No, mal se hecam, .. sem vam pa res fous....

Tejcica - cestitke za novo sluzbo.. pa da se dobro ujamete s sodelavci

Dajadada - bogi Nejc user posted image . Upam, da se bo dobro izteklo pri urologu. Kaj pa ti? Se dobro pocutis? Kaj utrujena?

Kati- ne vem, kaj bi bilo z ZS. No pri nas vsak dan znova recem, da bomo poskusili s spanjem ob 12. uri, pa nam ne rata. Ali zaspim jaz zraven namesto, da bi skuhala kosilo, ali pa L. prepozno vstane in noce spat... Vsekakor imam namen uvesti nek red samo, da se stvari malo ustalijo...

Gio - kdaj bi morali zaspati sami? Mi delamo po tem, da bo sama pokazala, kdaj bo hotela. Zdaj ji bomo zrihtali ta veliko posteljo.... pa jo bomo probali shecat, da bo spala notri... se vedno spi pri nama. Se ne sekirava prevec, ker se nama malo smili, ker stalno spreminjamo okolje... Je pa tudi res, da je vedno samostojnejsa...

Majcika - resnicno upam, da se je zdravnica zmotila. user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico in zate

Iza - bravo za prve korake!user posted image

grmeo pocasi spat.... Pozdrav s severa.

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.4.2008 22:45:55   
Anonimen
Se to:
po prvem maju se vam pridruzimo na kaksni kavici...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.4.2008 22:54:09   
Anonimen
Se eno vprasanje glede Pediped: kolekcija Original je namenjena bolj kot copati ali tudi kot cevlji za zunaj? Za flex kolekcijo imajo ful manj izbire.... vsaj med ceveljcki za puncke..

potepanje v dezju - ali je katera ze prakticirala potepanje v dezju? Razmisljam, da bi si za take podvige omislili skorenjcke in dezne hlace, zgornji del ze imamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.4.2008 23:25:52   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
sezam user posted image user posted image Kakšni pa so znaki pri škrlatinki???

Nimamo mi škrlatinke, pri Pikci jo imajo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.4.2008 23:35:39   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

ooopppssss user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.4.2008 0:12:55   
skačica
no tko, midva sva že kake pol ure doma, zdej pa kar nekaj časa ne bom šla ven, ni blo nič kaj posebnega. Mi je bolj všeč, da gremo že dopoldne kot družina nekam na izlet, na kosilo, sprehod, potem smo pa zvečer vsi skupaj doma, z možem si privoščiva kakšen šampanjček.

Sicer pa hvala za vse čestitke. Saj Iza tud še prav ne hodi, ampak nekaj korakov pa že naredi in sem vesela. Sem mislila, da še nekaj časa ne bo nič.

tinaaja- a rabiš kake kartice za Pedipedke al kako plačaš? Jaz samo tam naročam, kjer se plača po povzetjuuser posted image user posted image . Če so pa samo 3 kliki pol bi jih pa tud mi imeli, navkljub vsem ostalim čevljemuser posted image .

Ko tole o fantkih berem, se mi pa prav smilijo. Tud jaz ne bi znala s tem rokovatuser posted image , ne bi vedela kok gor al dol vlečt, je kar prav, da imamo punčkouser posted image .

sezam- ja, je kar pestro zdej, ko sem v službi. Dnevi bežijo s svetlobno hitrostjo, tik tak je teden okoli.

Jutri smo mislili, da bi šli malo na morčka. Se sprehajat po Piranu, na kosilo v kako dobro restavracijo in tko, ampak vse odpade, ker imamo obletno mašo za mojo babico, ki je lani umrla, ko je bila Iza stara točno 1 mesec in moram it. Pol gremo pa na kosilo k stricu in teti, popoldne pa morda v Arboretum al pa v Mozirski gaj. Nekam se malo preluftat.

Zdej grem pa k moji žabici spatuser posted image , lahko noč.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.4.2008 7:54:33   
amy26
Ko tole o fantkih berem, se mi pa prav smilijo. Tud jaz ne bi znala s tem rokovat

tudi mene je bilo strah pri Aleksu tega, prvič ko ga je P pogledala in nam pokazala kako gre lulček dol ga je poškodovala in vsakič ko sem mu hotela kožico dol potegniti je kri tekla, no po kakih 3 tedenih sem spet poskusila in od takrat je šlo vedno lepo dol.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.4.2008 10:36:47   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Znaki škrlatinke: vročina, izpuščaj okrog ust in po telesu (droben osip, hrapav na dotik), malinov jezik (pikice kot pri malini, škrlatne barve).
Zdravljenje: antibiotik (čimprej), pomemben je počitek (da ne pusti posledic na srčku).

Živa je že boljše, nima več vročine in je dobre volje, ona bi kar skakala...

Jernejček je zaenkrat zdrav, sem pa pozabila vprašat, kakšna je inkubacijska doba...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.4.2008 12:55:11   
A-N-J-A
Mi smo dop.preživeli v brunarici.Je blo luštno,Bor se je že sam sprehajal naokrog,brskal po mivki in oh in sploh uživaluser posted image ,zdele mi spita,pol bomo ma mal s prijatli piknika vžgaluser posted image .

tinaaja-če ne dobiš copatk za v vodo ti jih lahko posodim.So št.20,takele so

user posted image

tevice-jaz jih definitivno ne priporočam za take male otroke,ker bodo meli potolčene vse prstke,pa tudi opore v peti nimajo in so za take male res neprimerne.Mi smo meli tele Geox-keuser posted image pa je mela vse prste potolčeneuser posted image

lulček-katastrofa kaj delajo eni dohtarji.Sploh ne vem kaj naj napišemuser posted image

Ok,zdaj grem pa še mal pospravit,da ne bo moj takoj vedel da sem na rr-ju visela,medtem ko je šel v trgovinouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.4.2008 14:03:56   
K_a_t_i
Čav, bav.
Evo, danes pa si vzamem malo več časa za moje punca user posted image .

Tejčica, držim pesti, da bo služba to, kar si želiš. Čestitke.
Dajadada - men je kr na slabo šlo, ko sem prebrala kok je bil bogi Nejček user posted image  user posted image . Držim pesti zanj! Jaz se še vedno izogibam vsem vlečenjem - samo sčistim. Že tko mi je tak bad feeling tam okol šart.
Skačica - tole pa je cela čevljarska kolekcijo, čestitke user posted image . A to so vsi čevlji ista velikost? Kje pa majo tok različnih? Še dober, da mate bajto user posted image . Mene je trgovka prav pisano pogledala, ko sem jo vprašala, če priporoča 2 para (kao, če so ene mokre) - je sam rekla - gospa, čevlji so 40€, prav mu bojo 3 mesece... In smo zaključile.
Čas zase - prav prvoščim ti, da maš tok fejst folk okol sebe user posted image . To je taprava familija.

Tinaaja - jst bi rekla, da čevlje za v vodo raje kupi za poleti - ker drugače se zna nardit, da boš kupovala dvoje. MOrje je še mrzlo... Plaža - bodi. Pa rezervnega sabo. Če bo pihalo, bo itak to premalo. Kopalke - se mi ne zdijo smiselne za take pikce. Dunaj - ne kompliciraj user posted image .
Žabika - kako je Hana? Kok še do očija?
Draja - se ti pridružim pri teh krčih user posted image . Sam mene najbolj vse boli ob ovulaciji user posted image  Prej pa nikoli nič... A niso luštni otročki, ko se tko fino razumejo s kozami in prašički user posted image . Sej vse ostalo v ZOOju je tko brez veze user posted image .
PikaPola - poročaj kako se bo Livija znašla v veliki postelji - tudi jaz se poigravam s to idejo. Samo malo me skrbi, da ga bo potem polno stanovanje user posted image . No, boljš to, kot da mi čez par mesecev pikira s te posteljce ven na glavo.
Pikca - super, da ste bolje! Pa Jernejček naj kar preskoči tole rundo!
Anja, uživajte na pikniku!
Mama Naometa - odštevaš? user posted image

Danes smo šli na družinski izlet do mesta - s kolesom. ZAKON user posted image . Itak je blo vse ful zanimivo, tudi v mestu - Ljubljanca je zdej daleč najbolj zanimiva. KOMAJ čakam, da gremo na morje!!! Žiga je pa nazaj grede (do Smelta) omagal. No, to je bla mala minus točka - ker je potem doma namesto ob 12h zaspal šele ob 13h. Nisem bla ziher, če ne bo user posted image  prej zaspal, ko je sedel zraven njega user posted image .
Drugače pa nič posebno novega - zdaj pešačimo, Žiga uživa, je pravi veselko, smejko, panko,... Ma res, taprav cuker.

Pa še 3 slikce - tkole po novem šopingiramo user posted image :
user posted image
Tkole uživamo na sprehodih:
user posted image
In takole sklepamo nova prijateljstva user posted image :
user posted image

Pa, pa.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.4.2008 14:05:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.4.2008 14:28:26   
pocka
Dan, mi smo tudi pohajali dopoldne, smo šli z nahrbtnikom malo hodit, pa šparglje nabirat, imeli smo se super, je tako lepo toplo danes. Evo eno slikco
user posted image
popoldne bomo pa mahnili malo v Portorož ali Strunjan, se nismo še odločili. Jutri sem še doma, imam podaljšan vikend, ker nimamo varstva, bom pa imela naslednjega skrajšanega, grem že v nedeljo delat.

Taja ima par novih "besed", punčka je "pupa", copatki in čevlji so "pata" in pozdravlja "dannn" - dober dan.user posted image

Pikapola34 - super, da je s pikico vse v najlepšem redu, pa počivaj

majcika - močno držim pesti,da bo naslednjič videti pikico in srčkauser posted image user posted image

vsi bolančki - poooolnooo pikapok tudi za vas

anja - uuu piknik, si mi gušte naredila

dajadada - joj božček Nejc, ma tej zdravniki so prav user posted image , pa ne morem verjet no. Držim pesti,da bo vse OK.

samostojno spanje - Taja zadnjih nekaj tednov zaspi sama, jo pred spanjem malo pocartam, ji zapojem pesmico in jo dam v posteljo. Ji rečem lahko noč, dam lupčka in grem ven. Včasih malo pojamra, včasih nič, se lepo uleže in zaspi. Smo pa imeli srečo, ker je kar sama nakazala, da bo sama zaspalauser posted image , nismo po nobeni metodi tega počeli.

dskubin - ja, vam se pa res dogajauser posted image , meni bi pa vrejtno živci popustili, ker sem taka, da ne morem biti tiho pa naj bo nevemkaj

tejčica
- čestitam za novo službo, srečno!!!

skačica - upam,da vama kmalu uspe zgraditi hiško, ki vama je všeč

draja - meni se je pa čisto obratno zgodilo, pred porodom sem imela M tako boleče, da brez tablet nisem mogla niti hodit, sedaj pa sem dobila že 2 M in sta čisto "švoh" in nobenih bolečin. Upam,da se ti ne bodo tele bolečine pnavljale.

čeveljčki za v vodo - mi jih imamo v planu nabaviti za na dopust, za vsak slučaj, ke rne vem točno kakšna je plaža, pa za okoli bazena, če bi slučajno bilo prvroče po tleh...drugače pa jih ne bo imela, nj aj se navadi hoditi bosa...

kati - mi tudi takole po novem šopingiramo in Taja uživa 100/uro
tinaaja - user posted image za shopping v Trstu! A imajo kaj pametnega?

Pa,da prpopam,še par slikic naše "lumpe":
na domačem travniku:
user posted image
včerajšnje potepanje po Bernardinu:
user posted image

želim vam lep preostanek vikenda!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.4.2008 16:43:10   
tinaaja
lustne slikice user posted image
jaz cakam, da se B zbudi, da sibamo naprej ven :) sva bili na prvem sprehodu brez vozicka... dalec nisva prisli, je pa hodila kot navita ene 45min.. in valda dol padla user posted image

ja, cevljev za v vodo ne bom kupovala zdaj... bom dala gor stare shooshooske ce bo treba user posted image sem pa vidla crockse za tok male user posted image

mimgrede - napoved vremena je pa superrrrr user posted image morci - prihajamo  user posted image

aja - mi smo se vclanili v klub celodnevnega "am am".. odkar hodi, bi skoz jedla user posted image kok je to dober filing user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.4.2008 19:13:09   
thaiss
Mi smo preživeli lepo nedeljo, sonček smo izkoristli maximalno.... user posted image  gre jutri po 14-dneh spet v službo, Matia pa bo še doma, po prvomajskih pa nazaj v vrtec!

sem pa vidla crockse za tok male user posted image

jaz sem mu jih zanč v Hervisu probala, tanajmanjše št 4-5 so mu super, sam ne vem kako bi v njih hodu...najprej naj fant shodiuser posted image

mam-mam je pri nas na sporedu odkar sva prišla iz bolnice, skos bi neki jedel.Še v trgovini kriči mam-mam user posted image  Danes je za kosilo pojedel dvojno porcijo, pa tekočine spije 3/4 l na dan user posted image  user posted image  

pocka, kati user posted image user posted image user posted image  fotke

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.4.2008 20:19:50   
Žabika
Lepe slikice! user posted image

No vidim, da nas je kar nekaj užilo tole lepo vreme. Joj kako je pasalo spet cel dan preživeti na zraku in sončku. Prekrasen dan je bil, Hana pa takale:
user posted image

M: tudi pri meni je ovulacija boleča, sama M pa totalno neboleča, ampak prve dni zelo močna.

Crocsice: tudi jaz sem jih že gledala, ampak bom tudi počakala, da moja žabica shodi. Pa hvala Anja za nasvet.

Kati: še 2x gremo spat. Pa jaz imam tudi enga prijateljčka od 80 kil za Žiga! Hana ok. Pa user posted image za kolesarsko akcijo. Že vem, kaj bo naslednji nakup.

En nasvet prosim: Pručka za ob umivalnik (ja, nimamo bideja) - imate kaj takega doma oziroma kakšno priporočate. Safety 1st ima eno leseno, ampak ni ravno poceni in ne vem, če je pametno to kupit. Na živce mi gre namreč, da Hano naslanjam na umivalnik medtem, ko si umiva rokice.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.4.2008 20:25:10   
K_a_t_i
Neki sem prej pozabla delit z vami... Ima ludih i posle rata user posted image  Foter v kratkih rokavih je peljal na sprehod ene 8 mesecev staro punčko. Ta je pa mela oblečeno žametno jakno, podloženo z ovčko in bla je v zimski vreči. Zunaj pa v senci 22C...

Kaki kroksi - tanajbolj so od mami pa fotra copati user posted image

Žabika, pridemo gledat prjateljčka user posted image . Pa mene tud to s pručko zanima.

U, še tole - kako pa se da otročka v sedež za kolo, če ni nobenga, da bi ti pomagal user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.4.2008 20:28:24 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.4.2008 20:34:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
En nasvet prosim: Pručka za ob umivalnik (ja, nimamo bideja) - imate kaj takega doma oziroma kakšno priporočate. Safety 1st ima eno leseno, ampak ni ravno poceni in ne vem, če je pametno to kupit. Na živce mi gre namreč, da Hano naslanjam na umivalnik medtem, ko si umiva rokice.

Mi sicer imamo bide, ampak ga nismo uporabljali, ker so se noter nabirale umazane plenicke pred pranjem. Smo v Ikei kupili prav prucko (plasticno, belo z modrimi pikami, da ne drsi), stala je cca 10 EUR. Ampak nam je tista premajhna, bo morala L. zrast se kaksnih 10 cm. Imamo pa ze od prej, tudi z Ikee, prucko leseno z daljsimi nogami, cena tudi priblizno 10 EUR, uporabna pa ful... ze odkar se je postavila na noge, jo dajemo gor noge umivat. Zal trenutno ne najdem po Ikeini strani, ce pa, bom pa prilepila...

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.4.2008 20:42:12   
Anonimen
Evo nasla na strani...

ta velika prucka: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/77996709
edina njena napaka je, da je nelakirana oz. neobdelan les tako, da neko hudo cofotanje ne pride v postev..

Pa se nekaj podobnega kot v BC:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90098634

No, se tale stolcek: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30060846

ta, ki je pa premajhna, sploh ce imas malo visji umivalnik, pa zgleda priblizno takole:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166899

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.4.2008 20:46:05   
tinaaja
Prucka http://www.minisvet.si/kahlica-prucka-enem-p-1010.php?osCsid=d61ec392ef21d2d9038aa62e25e5a066 morda user posted image Imamo bide, ki je se prevelika obsesija Brine user posted image Imamo pa doma eno tako lustno lestev z dvema stopnickama, ki bi bila super za umivalnik, ce bi potrebovali neko tako "dvigalko"

Obacenje otroka - ma jaz nisem vec pametna... sem sla ob 2 ven in ima gor bodi kratek rokav, tenko bombazno majico dolg rokavv in cez bombazno trenerko.. pridem ven in grem na vrt - piha tok, da sem jo talcila v flis... neha pihat je vroce za dol past..  user posted image user posted image user posted image sva sli pol pred blok, kjer je manj pihalo in je bila brez flisa.. glede kapice pa sploh ne vem vec, a jo dat gor al ne al... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamax sedezi - sem danes razmisljala - a se ga da kako priklenit gor? ker kolikor vem, ga lahko tkole vsak dol sname user posted image Gor dat otroka sam ... vse moras imet popedenano preden das otroka gor... jaz si dam kolo med noge, obrnjena sem proti sedezu, dvignem b in zapnem.. seveda bog ne daj da mi zbezi kam stran user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.4.2008 20:58:30   
Žabika
Obacenje otroka - ma jaz nisem vec pametna... sem sla ob 2 ven in ima gor bodi kratek rokav, tenko bombazno majico dolg rokavv in cez bombazno trenerko.. pridem ven in grem na vrt - piha tok, da sem jo talcila v flis... neha pihat je vroce za dol past..  user posted image user posted image user posted image sva sli pol pred blok, kjer je manj pihalo in je bila brez flisa.. glede kapice pa sploh ne vem vec, a jo dat gor al ne al... user posted image user posted image user posted image user posted image

No Hana je bila cel dan takole oblečena kot je na slikici, jaz pa cel dan v kratkih rokavih. Sej pihal je res, ampak ne mrzlo. Sem pa tudi jaz gledala kako so bili ostali otroci v Tivoliju oblečeni, pa "ima svašta". No, vsak po svoje. Glava pa naj bi itak bila pokrita pri tako majhnih otročkih, a ne?

< Sporočilo je popravil Žabika -- 20.4.2008 20:59:08 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.4.2008 21:23:22   
thaiss
Hana, prava lepotička si!!! Matia tudi uživa na kamenčkih:

user posted image    user posted image
  user posted image    user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
U, še tole - kako pa se da otročka v sedež za kolo, če ni nobenga, da bi ti pomagal user posted image

to tudi mene zanimauser posted image ...najboljš kr probat varjanto od Tinaaje

oblačenje- jaz tudi nimam pojma. Danes je imel body brez rokavov, tanko bombažno majčko, jeans srajčko in brezrokavnik... ob morju piha, v zavetju je toplo, v avtu vroče...user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.4.2008 22:42:59   
Sibil_
Čer!

Tudi mi smo danes max izkoristili vreme in bili kar dosti okrog.Zjutraj smo šli en sprehod od Trsta proti Miramaru-na tržaski plaži v bistvu.In je bilo super lepo, res.Lukas je imel bodi z dolgini rokavi, čez tanek bombažni puloverček, hlače s celega žametne, nogavičke in čevlje.Kape nimamo in jakne tudi ne.Je pa res, da ima Buzz tako strehico da če vidim da zapiha ga pač s strehico zavarujem, tako da kape ne rabi.Ven ga pa pač dam kjer ne piha.user posted image

Popoldan smo pa bili na koprski plaži in je imel še eno čist tanko vetrovko gor, ker je bilo že kar pozno in bolj hladno.

Aja-jaz sem a imela kratke rokave in en zgornji del trenirke okrog riti za rezervo.Je pa žgalo sonce ker ima moj dragi plešo zapaljeno, je prav smešen z rdečo glavo.user posted image

Pikca-upam da se čimprej pozdravite, škrlatinka zna bit prav zoprna.

Majcika-držim pesti da bo pikica ok, javi kako in kaj.user posted image

Pručke-mi imamo eno nedrsečo od Nuby-a iz BC, se dobro obnese ker res ne drsi.Cene več ne vem.

Fotke malih marčkov-vse lepe, vsi ekstra cukri, itak.

Tinaaja-sandalčkov za v vodo jaz ne bi kupovala, do vode jo pač pustiš v čevljih in jih potem sezuješ.Morje se na boso nogo dosti boljš občuti-poskusi sama pa boš videla.No, razen če so res neki ultra ostri kamni, ampak načeloma otroci nimajo težav in se navadijo tudi na ostre kamne.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.4.2008 7:51:42   
tinaaja
Jutro mamice user posted image

Ponedeljek je tu in mi2 z B ze odstevava dneve do dopusta in uzvanja z ocijem na morju user posted image Sem ze zacela v mislih pokat, ampak ugotavljam,da rabim prikolico s sabo, da bi vse zadeve sabo odpeljala, tko da sem tudi racionalizirat zacela user posted image

Srecanje - a bi sla katera v npr cetrtek v ZOO?

Thaiss - mali ti pa postaja ful podoben in toook je odrastel, odkar sem ga nazadnje videla user posted image Kako je zdaj zdravje? Vse ok? Aja, Torri so bili kul, ena stacuna francoska za otroke mi je ful huda, sam sem zaj... velikost.. sem jemala 18m, kar sem doma videla da je 81 cm in je B cist na knap user posted image Morda z mojim ponoviva obisk med prvomajskimi user posted image pa celo zgubila se nisem cez kozino in bazovico user posted image Ko smo sle 3 babe kmal po odprtju na shopping, smo 1 uro lutale, 3x prisle nazaj do kopra, pa tko .. user posted image user posted image

Soncek je, ga je treba danes izkoristit, je nekam slaba napoved za jutri user posted image Uzivajte!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.4.2008 8:41:21   
slumpo
alo

malček na hitro da se javim....

mi tudi 100/uro koristimo vsako lepo sekundo tega muhastega vremena. me zanima kam se ve odpravite za popoldanski sprehod...kaj zanimivega je v Ljubljani in okolici (pa pustimo Tivoli, pa ZOO)...

za mano so zelo naporni dnevi v službi in še bolj naporni me čakajo (psihično naporni)...jaz sem pa tako mehkužna ratala da to komaj prenašam in me velikokrat zvije pa sploh ne vem kako se temu uprt...slabo spim, trebuh me boli.....

Moj Anejči je zdrav (hvala bogu), hodiva enkrat na teden v vrtec (popoldanske urice) in mu je zelooo všeč ker se druži s sebi enakimi
vsem pa ki ste bolančkani pa pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image pa željo da čimhitreje ozdravite.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.4.2008 8:57:58   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Thaiss
- mali ti pa postaja ful podoben in toook je odrastel, odkar sem ga nazadnje videla user posted image Kako je zdaj zdravje? Vse ok? Aja, Torri so bili kul, ena stacuna francoska za otroke mi je ful huda, sam sem zaj... velikost.. sem jemala 18m, kar sem doma videla da je 81 cm in je B cist na knap

thx user posted image user posted image user posted image
v tej francoski trgovini sem kupla une čeveljčke (se jih še spomnišuser posted image ). Meni je zelo všeč njihova kolekcija, tako da ima Matia kr neki njihovih cunj, Je pa res da so številke mal manjše, 18 je tudi  M majhna. Če ni vredu kar si kupla imaš 30 dni časa za zamnejat, tako da kr izkoristi še en šopinguser posted image

Midva tudi šibava zdej k morčku, sonček in kavica ....

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.4.2008 8:59:19 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.4.2008 9:02:57   
tinaaja
JA sem jo prepoznala, da so to ti ceveljcki :) Sem ze oprala zadevo, tko da user posted image Bomo pa se eno pizamico ob prvi priliki nabavili user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......