dskubin
|
Pikapola - super, da je vse v redu, pa da bi blo tko vse do konca! m a j c i k a - nimam nobenih pametnih besed, za te kakorkoli potolažit. Samo držim pesti do druzga tedna in drži se! IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja naslednjic pa zaradi take izkusnje poberes zadeve, pa si pol ti tist ta grd Sej včeraj je bila potem kaplja čez rob ko smo igrače (valda sami) pospravljali - nas je en fantek (točno ta, kateremu je posodica "padla v vodo") dobesedno napadel (besedno in tudi zamahoval in brcal proti nam) da smo nesramni, ker mu ne pustimo nobenih igrač in smo vse pospravili (čeprav se je z vsem prosto igral več, kot pol ure in še bi se lahko, če ne bi doživeli nesreče) - oče pa nič zapel smo že vse pesmi,celo partizanske Draž zadnje dni poje eno novo ištrijansko, ki je niti jaz ne poznam (baje ga je nona naučila), gre pa takole: Mi mornarji, mi partizani, mi radi umremo za narod svoj Anja - zapojte še Levinja, baje to zdej full pojejo v vrtcih. Tian jo non stop prepeva, pa Ne grem na kolena, Pa lepi Dasa..... Meni pa rata kar slabo, ko slišim, da otroci to prinesejo iz vrtca. Sej ni problema, če to poberejo od drugih otrok, ampak moja nečakinja pravi, da ena punčka prinese zgoščenko v vrtec in to poslušajo - če ba kaj takega v skupini, kamor bojo hodili moji, se bom pritožila. Ker to pač ni primerno za v vrtec IN PIKA. Je kup lepih otroških pesmi (pa tudi če spustimo pesjansko in siroto Jerico in hudo mravljico in podobne), ki so veliko bolj primerne za naš naraščaj. Sej tudi našega zanima kaj takega in vleče na ušesa, kar pa ne pomeni, da mu omogočam poslušanje te glasbe in nočem, da jo posluša niti v vrtcu. IZVIRNO SPOROČILO: Naomi bjo nazjala, sam se ne splaca...prepotentnezi... Sej vem, da se ne splača, samo sem se naučila, da nisem tiho, k pol delajo budalo iz mene. Sem tudi iznajdla eno frazo (ki jo uporabim, ko se kaka budala vriva pred blagajno ali kaj podobnega in se dela nevidnega) ki še kar pali, se kr večina pol opravičuje, da je pol tebi slabo od sladkosti. Z nasmehom na obrazu in osladnim tonom rečem: "Izvolte, izvolte gospa/gospod, kr pejte naprej, jst in vsi tile zadaj smo v bistvu tle samo zato, da VAM (tuile pa morš povdarit) čuvamo vrsto. Ja, kr pejte naprej, naj vam ne bo nč nerodno!" Poskusi kdaj.