|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
18.4.2008 17:09:53   
m a j c i k a
Ej punce najlepša hvala vsem za spodbudne besede, zlate ste res!!!user posted image

Sonchek: upam da se je res moja G kaj zmotila je res že skoraj pred upokojitvijo pa mogoče že slabše vidiuser posted image , pa še aparat je mela nek starejši, bo v sredo mela baje boljšega...

Erna: kaj bi dala da bo tudi pri meni tako, samo ne vem do katerega tedna lahko vztrajaš da potem ni prepozno? V sredo bom 7 tednov in 2 dni

Naomi: besede res ne pomagajo, vseeeno pa dobro denejo, hvala

Anja, Urla: hvala

Tinaaja: tudi jaz se s tem tolažim, da če je kaj narobe je boljše da je tako,.....

Draja, Lejči: hvala, držita pesti še do srede prosim,...

JJasna: ti odpišem kasneje na ZS zdej dobimo obiska, pa hvala,...

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.4.2008 17:11:54   
dskubin
Pikapola - super, da je vse v redu, pa da bi blo tko vse do konca!

m a j c i k a - nimam nobenih pametnih besed, za te kakorkoli potolažit. Samo držim pesti do druzga tedna in drži se! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
naslednjic pa zaradi take izkusnje poberes zadeve, pa si pol ti tist ta grd

Sej včeraj je bila potem kaplja čez rob ko smo igrače (valda sami) pospravljali - nas je en fantek (točno ta, kateremu je posodica "padla v vodo") dobesedno napadel (besedno in tudi zamahoval in brcal proti nam) da smo nesramni, ker mu ne pustimo nobenih igrač in smo vse pospravili (čeprav se je z vsem prosto igral več, kot pol ure in še bi se lahko, če ne bi doživeli nesreče) - oče pa nič user posted image

zapel smo že vse pesmi,celo partizanske

Draž zadnje dni poje eno novo ištrijansko, ki je niti jaz ne poznam (baje ga je nona naučila), gre pa takole: Mi mornarji, mi partizani, mi radi umremo za narod svoj user posted image user posted image

Anja - zapojte še Levinja, baje to zdej full pojejo v vrtcih. Tian jo non stop prepeva, pa Ne grem na kolena, Pa lepi Dasa.....

Meni pa rata kar slabo, ko slišim, da otroci to prinesejo iz vrtca. Sej ni problema, če to poberejo od drugih otrok, ampak moja nečakinja pravi, da ena punčka prinese zgoščenko v vrtec in to poslušajo - če ba kaj takega v skupini, kamor bojo hodili moji, se bom pritožila. Ker to pač ni primerno za v vrtec IN PIKA. Je kup lepih otroških pesmi (pa tudi če spustimo pesjansko in siroto Jerico in hudo mravljico in podobne), ki so veliko bolj primerne za naš naraščaj. Sej tudi našega zanima kaj takega in vleče na ušesa, kar pa ne pomeni, da mu omogočam poslušanje te glasbe in nočem, da jo posluša niti v vrtcu.

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
bjo nazjala, sam se ne splaca...prepotentnezi...

Sej vem, da se ne splača, samo sem se naučila, da nisem tiho, k pol delajo budalo iz mene. Sem tudi iznajdla eno frazo (ki jo uporabim, ko se kaka budala vriva pred blagajno ali kaj podobnega in se dela nevidnega) ki še kar pali, se kr večina pol opravičuje, da je pol tebi slabo od sladkosti. Z nasmehom na obrazu in osladnim tonom rečem: "Izvolte, izvolte gospa/gospod, kr pejte naprej, jst in vsi tile zadaj smo v bistvu tle samo zato, da VAM (tuile pa morš povdarit) čuvamo vrsto. Ja, kr pejte naprej, naj vam ne bo nč nerodno!" Poskusi kdaj.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.4.2008 17:28:53   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  za novo službo in super urnik, in čimbolje se zmeni v stari službi. Pa en kup user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite

PikaPola - super, da se je vse dobro steklo. Sedaj pa lepo počivat, pa čimmanj L. dvigovat. Mene je kar dobro matralo sedaj pri Žigu user posted image

samostojno spanje - kot so ti že druge napisale - čisto odvisno od otroka. Naša Ana je sama zaspal šele pri 2,5 letih, prej je moral pa vedno eden zraven sedet user posted image  Žiga je pa tudi še daleč od tega user posted image

dskubin - face tvoja 2, pa user posted image   za dogodek na plaži

majcika - joj, me je kar zmrazilo user posted image user posted image . Drži se user posted image user posted image . Se pa podpišem pod tinajin post - bolje, da se tako izteče, kot da bi moral biti kak revček (meni je ta misel zelo veliko pomagala - sem bila tudi enkrat na istem, tako da vem kako se počutiš) Mogoče bi pa še vseeno malo počakala.

sonchek - user posted image user posted image  za Aneja

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.4.2008 19:08:05   
tinaaja
Majcika, ce si sedaj sele 6t noseca, pol je lahko se cisto prezgodaj... Jaz zato nocem na UZ pred 8t.. Vsaj do srede pocakaj. Ce pol ni nic pa se kak dan pred abrazijo, ker ti tudi pred abrazijo naredijo se UZ in se enkrat preverijo (vsaj naj bi).

Sonchek, upam, da ne bo nic hujsega z anejem...

dskubin - ampak si dobra,da si bila tiho.. mene vcasih pogreje ze to, da mi en nepoznan otrok prileti do brine v vozicku in pol slata njene igrace, tud tiste, ki so za v usta (grizala), ce ne bi bile privezane bi itak sle z otrokom... pa to se stekam, ampak da stars stoji 2m stran in mirno gleda user posted image user posted image ja pa jaz tud ne grem k njim pa jim po torbici brskam.. nekaj je otroska radovednost (kar stekam), nekaj pa so meje, ki jih mora otrok poznat oz mu jih mora stars pokazat. brez veze...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.4.2008 19:23:26   
*sonchek*
Mislim, da z nami ne bo hujšega - trkam, tok, tok, tok. Anej je odspal 3 ure popoldanskega spanca. Doma se to še ni zgodilo, v vrtcu je pa baje to nekaj čisto vsakdanjega. Zbudil se je ful dobre volje, vročine ni, kakal ni, spil kake štiri flaše čaja, pojedel skuto s podloženim sadjem, tri piškote, za večerjo pa pol hrenovke, jajček in pol toasta user posted image . Zdajle gre pod tuš, potem pa še flaša mleka in mižule - upam, da bo mirna noč user posted image
Jaz sumim zobke - po zadnjem štetju smo nekje med 12-13 - ne vem točno, ker ne pusti pogledat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.4.2008 20:43:58   
amy26
Izvolte, izvolte gospa/gospod, kr pejte naprej, jst in vsi tile zadaj smo v bistvu tle samo zato, da VAM (tuile pa morš povdarit) čuvamo vrsto. Ja, kr pejte naprej, naj vam ne bo nč nerodno!" Poskusi kdaj.

dskubin, si pa faca in brez dlake na jezikuuser posted image user posted image  sej je prav ker drugače nikamor ne prideš

spanje, mi smo imeli tudi velike težave ko je bilo treba spat, torej skos ninanje, sama ni hotela zaspati. Od 11m dalje sem jo pustila jokat par dni in pol je hitro ugotovila da ni druge da je bolje da zaspi. Tako da nimamo s tem več težav edino še ponoči ko se včasih zbudi noče zaspati tudi do 2 uri, bo treba kej pogruntat da še takrat hitro nazaj zaspi.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.4.2008 21:14:42   
draja
Majcika jaz sem imela prvi pregled šele v 11. tednu, pa še to le vaginalni pregled in poslušanje srčka, prvi UZ pa šele 1 teden kasneje. Ima moja G na sploh tako prakso, da pred 10. tednom ne naroča.
Bom močno, močno, močno držala pesti zate in tvojo pikico!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.4.2008 21:47:35   
dskubin
si pa faca in brez dlake na jezik

No ja, sej včasih se mi ne da težit, pa mi je pol zmeraj žal, k te samo teptajo. Ampak še nikoli v življenju nisem rekla NE nekomu, ki me je v trgovini vprašal, če se lahko vrine pred mano, pa če se mi je še tako mudilo. Kot sem rekla mi najedajo samo tisti, ki se delajo nevidne user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 18.4.2008 21:48:13 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
19.4.2008 9:15:18   
thaiss
Dobro jutro user posted image

Matia ga je danes ponoči po dolgem času spet sračkal..user posted image

majcika user posted image user posted image user posted image

anej, bor in ela user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
19.4.2008 9:20:30   
tejčica

Jutro!user posted image

Jaz uživam v mirnem jutru, ker noč  je bila vse razen mirna.user posted image  Ob ene treh smo probali če bi Vid spal vsaj pri nama (PRVIČ!), ma kot se mi je zdelo tudi s tem ni bilo nič. Ni šans da bo on ležal v najini postelji, tam on skače, vriska. No, saj to zadnje čase ponoči dela tudi v svoji posteljici.user posted image  Prvi del noči sem dežurala jaz, drugi del pa moj. Sem pa zato spala do pol devetihuser posted image  in sedaj ob kavici in RR-u čakam da se otročka zbudita.
Taja je že brez vročineuser posted image . Kaj ji je bilo pojma nimam. Vročina brez kašlja, brez smrkanja. 

Jaz sem v službi včeraj že naredila primopredajo vse papirologije, oddalo vso robo in sedaj samo še uradno čakam da so mi skrajšali odpovedni rok, da po praznikih štartam na novo.user posted image

Majcika, user posted image ,močno močno držim pesti, da se bo v sredo na UZ tvoja pikica lepo videla.user posted image

PikaPola, pridno počivaj!user posted image

Lep vikend vsem.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 19.4.2008 9:21:06 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
19.4.2008 11:11:11   
skačica
dan!

Evo me po dolgem času! Zunaj pada dež, mala po stanovanju razturava, jaz pa imam par minutk za RR.
Je kar pestro odkar sem v službi, pa vse tele logistične zadeve,....

Skratka naša Iza je zdrava, zdaj malo bolj pridno je, samostojno še ne hodi, je pa že naredila sama 3 korake, ampak verjetno bo treba za pravo hojo še malo počakati, je pa zelo pridna v varstvu, z Jonom se čedalje bolje razumeta, skratka vse BP.
Meni je še vedno super, ker sem se odločila za 4 ure dela.

Ta taden sva si šla ogledat eno hiško, ki nama je takoooooooo zelooooooooo všeč¸, da bova verjetno odkupila načrte zanjo, takoj ko bova imela žegen za parcelo. Še vedno namreč čakamo na spremembo namembnosti zemljišča, zdaj zdaj naj bi bila javna razgrnitev....

Iza teži............danes je izredno slabe volje.
Bova jo dala zvečer za ene 3 urce v varstvo moji namlajši sekici, da greva na kakšno pivceuser posted image

majcika-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , morda pa bo v sredo pikica, ki ji bo bil srček. Močno, močno stiskam pesti....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
19.4.2008 12:06:33   
Dajadada
Majčika, držim pestke, da pikica ostane v trebuščku.

Jaz imam tudi slabo novico...včer smo bili na pregledu, cepljeni nismo bili, ker smrka in kašlja, drugače je vse o.k., samo lulček in jajčki pa niso več kar so bili. Jajčkov nima "pospravljenih" (ne vem kako bi reklauser posted image ) , ampak ima menda odprte kanale in sta mu zlezla gor, čeprav jih je imel na zadnjem pregledu v mošnjičkih. Lulček pa se je po mesarskem posegu glupe, nečloveške (bom rajš nehala, ker imam en kup zelo sočnih na jeziku)user posted image zdravnice zarastel tako, da zdaj nima luknjice, kjer lula na sredini, ampak bolj dol. To sva že mi2 opazila in naju je itak ful skrbel in zdaj je tudi potrjeno, da bo verjetno zadevo rešil samo operativni poseg. Naša P je rekla, da ravno zaradi takih zapletov, ki lahko nastanejo ona nikoli ne upa vleči preveč dol. Jah itak, jaz tudi ne. Haaalooooo, pa kaj je blo uni dohtarciuser posted image user posted image user posted image user posted image Imamo napotnico za urologauser posted image . Ne veste kako mi je žal, da sem takrat tisti zdravnici, ki je nadomeščala našo, rekla naj pogleda lulčka...mah, kako naj bi vedla, da je mesarka...človek zaupa zdravnikom, potem pa takole.
Zdaj sploh ne smemo nič vlečt, samo pustit pri miru in čakat urologa...no ja edino toliko lahko potegnemo, da spucamo.

Evo, mal sem se mogla še kle zlajat, ker sem besna kot ris, obenem pa žaaaaalostna, kok bo spet revčka bubal, ko ga bojo matraluser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.4.2008 12:07:15   
Pikca
ojla
čist na hitro, mi imamo od včeraj škrlatinko (Živa, Jernej še ne),
seveda sem imela ravno včeraj nujne stvari v službi... seveda nisem šla... in sem potem vsa živčna probala nekaj po telefonih urejat, medtem ko sta se mala 2 drla... pa še v ZD sem morala znoret, da so naju vzeli (naša p. ni delala dopoldne)...

he he, Dskubin tole tvojo frazo za une, ki se vrivajo bom pa kdaj probala, mi je všečuser posted image ... pa razne Levinje ipd tudi meni niso všeč za otroke...

Majcika, držim pesti, da se na naslednjem pregledu pokaže srčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.4.2008 16:00:21   
skačica
dajadada- groza tole z lulčkom. Se mi revček prav smili. Mater pa taka dohtarcauser posted image

Naša Iza je pa danes naredila prvih 5 samostojnih korakov skupaj.user posted image . Sem še zjutraj pisala, da še ne bo shodila, evo zdaj pa tole. Itak, da sem čist hepi. Sicer ne vem koliko se šteje za samostojno hojo, ampak važno je, da mala dela lepe korake, jo nič kaj ne piga. Je pa še zelo previdna, itak je ona že skoz taka, zelo ziheraška. Komaj čakam, da ornk shodi.

Pri nas se je vremenu zmešalo. Že cel dan se izmenjujeta dež in sonce. Ali lije ali pa sonce seka, vmes pa veter piha. Smo že cel dan notri.user posted image
Zdele še malo pospravim pol pa se počasi odpravimo k našim, Izo oddamo v varstvo in gremo malo ven. Sem ravno zdej 1x rekla kaj bi brez moje družine? Brez moje mami in mojih sester in brata in njegove punce?
Mami mi je celo sama včeraj pridigala kako rabiva midva tudi čas samo zase in da morava it malo ven, da je to dobro za najin zakon in blablabla.... in evo, sem jo zelo resno vzela, že danes grevauser posted image

tinaaja- super za pedipedke. Naša jih očitno ne bo imela, me mine, da bi jih sama naročala, sicer pa sem zdej naštela 7 parov obutve zanjo, brez da štejem 2 copate. Mislim, da ima za nekaj časa dovoljuser posted image  Najraje pa itak šeta v Merellkah in ciciban copatkih pa ene cicibanove čevlje za prve korake in tudi rada, so mehki.

Grem....

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.4.2008 20:02:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Mami mi je celo sama včeraj pridigala kako rabiva midva tudi čas samo zase in da morava it malo ven, da je to dobro za najin zakon in blablabla.... in evo, sem jo zelo resno vzela, že danes grevauser posted image

Kaj je že to? Našega pa sploh nikamor ne spravim user posted image  Že nisem bla zunaj, da se sploh ne spomnimuser posted image (mislim da za novo leto, prej pa 1 leto nič user posted image user posted image ) Sam se še odpravi, skupaj pa user posted image
skačica - drugače te je pa fino malo spet brati. Se kar spremeni ritem, ko se začne služba, a ne. Meni je tud fino, ker delam samo 6 ur. Mi ni žal user posted image
Vreme - danes se mu je pa res čist sfrkalo. Mi smo sicer šli ob 5h ven, sam je kar pihalo user posted image

dajadada - tole se pa nič dobro ne sliši. A da lahko tako štalo naredi, če se na silo dol vleče user posted image  Božček Nejc user posted image

Pikca - user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.

Sta bla pa tud naša2 danes pave sitnobe. zgleda je vreme na njiju vplivalo user posted image user posted image user posted image

Nč, se gremo še skopat, potem pa  posteljo (otroc, jaz bom še malo pokonci user posted image , moram potem še po tleh pomit)

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.4.2008 20:49:28   
tinaaja
Tko, brina, moja mami in jaz smo raturile danes.. smo sle na babji shopping v trst user posted image vreme je kazalo, da boslabo, zato smo se zatekle kar v Torri, ceprav je bil plan center... Ker so tam 3 stuki za obdelat, nismo vedle, da je vmes posijalo noro sonce... No, zapravile fino, brina je itak dobila 80% vsega, jaz sem si pa tud mal privoscila. user posted image Si je zasluzila, ekr je bila noro pridna.

Imam vprasanje - ali je katera videla kaksne ceveljcke za v vodo - na plazi,... in stevilko 19-20.. Nikjer nic ne najdem, ampak rabimo za prvomajske. Saj kopal se ne bomo itak, ampak v necem pa mora bit in mora bit za v vodo, ker jo kar vidim, da bo čofa čofa..
next - kaj svetujete za na plazo - kopalke?? ker ce bo bliz vode, bo ziher mokra... neopren? user posted image user posted image oz druga opcija je, da sputimo plazo in da je cofa cofa samo v bazencku, ce bo dovolj toplo..

Dajadada, grozno tole user posted image

Skacica, ja imate pa res kar zalogo ceveljckov. Jaz zdaj vidim, da so PP res super.. Ker so mehke in super za zdaj, ko se se uci ornk hodit. Sicer sopa okol na veliko, sam je ful nocem dat v trde podplate. V copatkih (starchild in shooshoo) pa se ji tko cudno zavrtijo na nogi user posted image No saj hodi tud v njih, ampak se mi zdi, da ji PP ful odgovarjajo. Danes je pa ful uzivala tud ko je bosa sibala okol doma. Glede narocanja pa je stvar 3 klikov. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.4.2008 20:51:10   
tinaaja
No dam na glasovanje oz me zanima mnenje, a naj kompliciram al ne.. Nas Dunaj ... V At je epidemija ospic user posted image Iti ali grem raje preventivno sama samo za en dan?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
19.4.2008 21:11:12   
Žabika
No, da si vzamem malo časa še za RR!

Pri nas stanje bolj kot ne slabo. Mislim, da kar vsi trije močno pogrešamo četrtega člana, ampak sej bomo zdržali. Hana je nekaj načeta - poln nosek, pa malo pokašlja, ampak zaenkrat produktivno. Pa tečna je bila danes kot ... Dneva je konec, nahodili smo se, dež nas ni ujel, aja jedla pa ni čisto nič (pol jogurta in en piškot).

majcika: držim pesti!

dajadada: joj, bogi Nejček. Vseeno upam, da kakšen poseg ne bo potreben.

skačica: bravo za hojo! Mi to še čakamo! Mogoče zato, ker nimamo sedmih parov čevljev.user posted image Itak pa imamo zaradi slabega položaja Haninih petnic pri stoji popolno prepoved postavljanja in držanja za roke ter vzpodbujanje plazenja in pravilnega sedenja - navodilo NFT. V ponedeljek imava kontrolo in upam, da ne bo potrebna kakšna zunanja opora - bandažiranje stopala.

Tinaaja me je spomnila, da vam napišem tole: Meni je P rekla, da naj ima otrok v morju obvezno gor vodno pleničko, ker je baje zaradi neke spremembe v tlaku, med tem ko lula nevarnost, da kaj neugodnega zaide v sečnico in povzroči vnetje. Ne razumem sicer čisto te fore, ampak bo verjetno že res. Kopalk ji pa jaz ne mislim še oblačit. Zaenkrat mislim, da bo več ali manj bosa, drugače pa obuta v ene sandale za v vodo (ena alpinistična trgovina v hali A ima Teva sandale od 18 dalje).

tinaaja: sicer ne vem, koliko je zadeva resna tam v A, ampak jaz se na to ne bi ozirala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.4.2008 21:25:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Meni je P rekla, da naj ima otrok v morju obvezno gor vodno pleničko, ker je baje zaradi neke spremembe v tlaku, med tem ko lula nevarnost, da kaj neugodnega zaide v sečnico in povzroči vnetje.

A to velja tudi za fantke?

Folk res ni več normalen... Nad Žigovo sobo 2 smrkavca vpijeta in skačeta iz postelje na tla. Slišat ju je ravno toliko, kot bi skakala in vpila v našem stanovanju. No sej - otroci so razposajeni - starši pa BEDAKI! user posted image  Stara sta enih 7 in 3 leta in taista otroka sta včeraj skakljala okrog do 01:30. Ma sej - najbrž JAZ nisem normalna k se mi to zdi neprimerno...
BEsna sem.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.4.2008 21:33:26 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.4.2008 21:43:16   
dskubin
ceveljcke za v vodo

Meni pa je nekaj najhujšega videt na plaži malčka v čevljih za v vodo (no, razen, če so ježi). Itak so celo leto obuti in še tisto malo, kar bi lahko bili bosi, jim starši vturimo gor neki plastičnega. Najboljš je z boso nogo po kamnih - če bo fajn sonce se bojo segreli. Pa se mi zdi fajn, da otrok z nogicami občuti mivko, pa kamenčke,..

Kam pa greste tinaaja, da pričakuješ, da se boste že lahko kopali? Ker sej tlele pr nas je včasih fino toplo čez dan, ampak če samo malo zapiha, se je še kr za oblečt. Glede At pa, jaz bi šla. Sej če je fajn epidemija, bo verjetno prišla tudi k nam.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.4.2008 21:46:11 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.4.2008 21:56:37   
draja
Čer!

Da zberem malo energije in kaj napišem. Preživeli smo lep dan. Dopoldne smo uživali v ZOO, celo 5 minut dežja smo ujeli, ampak nič nam ni pokvarilo zabave. Živa je tekala med prašički in kozicami, jih božala in jim nastavljala rokice, da so jo lizaleuser posted image . Prašiček ji je čisto jaknico umazal, ampak vse, da je dete srečnouser posted image .

Drugače pa me mučijo krči ob Muser posted image . Meni nič jasno. Do zdaj še nikoli nisem imela boleče M, zdaj po porodu pa je vsaka malo močnejša, tokrat pa jo spremljajo še hude bolečine. Mislim, sama ne bi verjela, da lahko krči ob M tako zelo bolijo, če ne bi danes tega doživela. Celo bruhala sem popoldne. In itak da sem podoživljala porod in umetne popadke in upala, da pride mimo moj zlati dr. Grmek in mi da EAuser posted image . Še sreča, da je za Živo lepo poskrbel očka.

Dajadada ma ne morem verjet, kaj je naredila tista krava od P bogemu Nejcu. Pa to ni res no, revček mali. Vem kako hudo ti je in kako te vse skupaj jezi. Ampak zdaj nimaš več kaj. Držim pesti, da pri urologu dobro opravite in da ne bo res potreben kirurški poseg.

Skačica čestitke za prve korake!!! Boš videla, kako hitro bo šlo zdaj naprej. Naša je danes cel dan že prav tekala okrog in zelo malo padala. Je res fajn, ko shodijo, saj potem tudi po igrišču lahko šibajo in niso več samo v vozičku in po rokah.

Pikca pošiljam koš zdravja v vašo hišo.

Tinaaja mah jaz tudi ne bi zaradi epidemije ošpic ostala doma. Saj kje pa razsajajo? Verjetno vrtci, šole, shoping centri, kakšne igralnice,.... Temu se da pa bolj kot ne izognit.

Sezam midva tudi še nisva šla skupaj zvečer ven odkar imava Živo, ampak sva oba bolj zapečkarja kar se tega tiče. Sem šla pa jaz zdaj dvakrat zvečer ven za par uric sama s puncami in sta se Živa in moj super zrihtala doma. On pa gre kakšen večer na košarko s kolegi in to je to. Si pa želiva spet organizirat kakšen tarok večer ali igranje kakšnih družabnih iger pri nas doma, kot sva to počela skoraj vsak vikend med nosečnostjo, samo zaenkrat nama še ni uspelo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.4.2008 21:58:02   
tinaaja
Cevlji za v vodo - ce je mivka na tleh ali droben pesek, se strinjam dskubin, tud jaz ne bi zdaj tega iskala. ampak na nasi plazi so kar ostri kamni in se jaz bosa ornk ubijam cez njih, zato imam ponavadi vsaj japanke.. gremo v istro. in ne pricakujem kopanja v morju, ampak na plazo pa bomo sli pogledat in takrat bo verjetno malo tud kaksno tacko namocila na hitrco, ce bo toplo. 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.4.2008 22:06:41   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Cevlji za v vodo - ce je mivka na tleh ali droben pesek, se strinjam dskubin, tud jaz ne bi zdaj tega iskala. ampak na nasi plazi so kar ostri kamni in se jaz bosa ornk ubijam cez njih, zato imam ponavadi vsaj japanke.. gremo v istro. in ne pricakujem kopanja v morju, ampak na plazo pa bomo sli pogledat in takrat bo verjetno malo tud kaksno tacko namocila na hitrco, ce bo toplo.

Navadno jih imajo na unih štantih povsod na obali. Meni so sicer lušni uni surferski al pa tamale tevice (kr neki tega - adidas, nike in teva imaš na superge.si, zdej maš še cajt naročit al pa pogledat v trgovino), samo jaz tega otroku ne bi dala na nogo, če ne bi blo nujno. No, če maste ostre skale in kamne pol verjetno neki morš obut, samo otrok večinoma nič ne pika, jim kar starši privzgojimo neke strahove (sem lani večkrat vidla v San Simonu, da so otroci jokali, da hočejo bit bosi, pa je mamica rekla: "ne smeš, ker pika" user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.4.2008 22:07:23 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
19.4.2008 22:22:48   
thaiss
Čer

Matia končno spi, čez dan je bil ful tečen. Še dobro da je bilo lepo vreme, ker v vozičku je kar priden, doma pa user posted image Odkar sva prišla iz bolnice je prava mala trma...kaj še bo???

Iza čestitke za prve samostojnw korakeuser posted image user posted image Matia še ne hodi, no ene parkrat se je spustil in naredil tri korake, ma je pogruntal da se po štirih hitreje pride na cilj tako da se po dveh ne matra kej prevečuser posted image

tinaaja super za šoping, kaj lepega si kupovala???
sezam user posted image user posted image Kakšni pa so znaki pri škrlatinki???

dajadada mi je kar hudo za Nejcauser posted image . Matia ima od rojstva izrazite žile od jajčk do ritke, in ko so to vidli zdravniki zdej ko sva bila v bolnici, so poklicali urologa naj ga pregleda..nič posebnega če je prirojeno, ampak gospod dr. mu je  (že ki je bil tam) potegnil dol kožico...Matia je še naslednje  tri dni jokaL vsakič ko je lulal. Zdej pa ne vem, a mu moram ob svakem umivanju kožico dol potegnit?? Bognedaj da se mu zagnoji user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
19.4.2008 22:28:29   
dskubin
potegnil dol kožico...Matia je še naslednje tri dni jokaL

Mo bošci fantki. Pa tej zdravniki sami mesarji. Sej, če ne bi šlo drugače, ne rečem, ampak da kr tko neki na silo ali sploh brez potrebe user posted image . Ko vas berem me je kr malo strah, k Dražu tut ne gre še kožica čez. Ampak naša P pravi da nič silit, da je še čas.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......