pocka
|
Dan, mi smo tudi pohajali dopoldne, smo šli z nahrbtnikom malo hodit, pa šparglje nabirat, imeli smo se super, je tako lepo toplo danes. Evo eno slikco popoldne bomo pa mahnili malo v Portorož ali Strunjan, se nismo še odločili. Jutri sem še doma, imam podaljšan vikend, ker nimamo varstva, bom pa imela naslednjega skrajšanega, grem že v nedeljo delat. Taja ima par novih "besed", punčka je "pupa", copatki in čevlji so "pata" in pozdravlja "dannn" - dober dan. Pikapola34 - super, da je s pikico vse v najlepšem redu, pa počivaj majcika - močno držim pesti,da bo naslednjič videti pikico in srčka vsi bolančki - poooolnooo pikapok tudi za vas anja - uuu piknik, si mi gušte naredila dajadada - joj božček Nejc, ma tej zdravniki so prav , pa ne morem verjet no. Držim pesti,da bo vse OK. samostojno spanje - Taja zadnjih nekaj tednov zaspi sama, jo pred spanjem malo pocartam, ji zapojem pesmico in jo dam v posteljo. Ji rečem lahko noč, dam lupčka in grem ven. Včasih malo pojamra, včasih nič, se lepo uleže in zaspi. Smo pa imeli srečo, ker je kar sama nakazala, da bo sama zaspala , nismo po nobeni metodi tega počeli. dskubin - ja, vam se pa res dogaja , meni bi pa vrejtno živci popustili, ker sem taka, da ne morem biti tiho pa naj bo nevemkaj tejčica - čestitam za novo službo, srečno!!! skačica - upam,da vama kmalu uspe zgraditi hiško, ki vama je všeč draja - meni se je pa čisto obratno zgodilo, pred porodom sem imela M tako boleče, da brez tablet nisem mogla niti hodit, sedaj pa sem dobila že 2 M in sta čisto "švoh" in nobenih bolečin. Upam,da se ti ne bodo tele bolečine pnavljale. čeveljčki za v vodo - mi jih imamo v planu nabaviti za na dopust, za vsak slučaj, ke rne vem točno kakšna je plaža, pa za okoli bazena, če bi slučajno bilo prvroče po tleh...drugače pa jih ne bo imela, nj aj se navadi hoditi bosa... kati - mi tudi takole po novem šopingiramo in Taja uživa 100/uro tinaaja - za shopping v Trstu! A imajo kaj pametnega? Pa,da prpopam,še par slikic naše "lumpe": na domačem travniku: včerajšnje potepanje po Bernardinu: želim vam lep preostanek vikenda!