Ayo
|
Ojla babnice! No, ko smo ravno pri obletnicah, danes je dan, ko sem lani ugledala !! Imam se doma 2 testa (ker prvemu nisva verjela, sva naredila se drugega ) in se kar kazejo plusek! Skyline cestitke tudi z moje strani, ceprav z 1-dnevno zamudo Vrtnica79, ti si pa tudi bikica, jaz sem 8 dni za tabo lana38, pa vama z mozekom tudi cestitke za obletnico! tejka, midva sva tudi vceraj naredila porcijo, do vratu se je pokakal, sploh nisem vedla kje naj zacnem, potem pa se tako opleta z rokami, da so v momentu pokakane se rokice. Sem ga samo potunkala v banjo in smo bli spet lepi. Me tudi zanima, ce ve pri kopanju ze uporabljate milo? Glede prespane noci, tudi jaz sem mnenja, da to pomeni od zvecer do zjutraj brez prebujanja! Mi jo se nismo prespali! Barni, tudi nas Gabriel se prebuja na 3 ure, velikokrat tudi na 1-2 uri, tako da te popolnoma razumem. Receptov zal ni veliko. Tudi mi se se polno dojimo, obicajno dobi zadnji obrok okrog 10h, veckrat imamo tezavo da zaspi (rabi najino prisotnost, bozanje, petje, pogovarjanje...), ponoci pa dobi samo en obrok, okrog 3/4h. Nana22 lepo da si se nam oglasila in za zobek! Od kar je Gabriel pogruntal obracanje s hrbta na trebuscek, je sedaj to njegova poglavitna aktivnost! Mi imamo danes lep soncek, ga bova kar hitro izkoristila, ker od jutri naprej spet napovedujejo slabo. Pa se v petek gre moj na eno poroko v Moskvo za vikend in bom mela tuki se tasco. Sibam. Lep dan!
< Sporočilo je popravil Ayo -- 16.4.2008 12:25:59 >