|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
13.4.2008 8:16:34   
lana38
To jokanje med spanjem se je pri nas pojavilo 2 dni nazaj. Zvečer ko zaspi, tako v eni uri ene 3 x zajoka. Pa mu dam dudo in spi naprej. Ne vem, kaj je to. Potem pa naprej mirno spi vso noč.
Oblačno še je vedno, dežuje pa zaenkrat še ne. Upam, da se bova vsaj malo sprehodila.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
13.4.2008 9:18:13   
poka1
Ayo v opisu je vse napisano o mojem Ažbetku:))))

Naš je tudi par dni nazaj jokal med spanjem..ma jaz sem to povezovala z cepljenjem, ki ga je imel dan pred tem.Pa smo mu tudi dali dudico pa je minilo.

Jaz čokolade pojem na kilograme.user posted image user posted image user posted image  Smo pa spet zacelo spat ponoci...zaspimo okoli 21h pa tam do 4-5h na josko..pol pa se do 7-7.30user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam da tako ostane. Edini problem ga je uspavat...ga vedno na rokah..me glede njegove teze bo vedno tezje..bomo ze kej pogruntaliuser posted image

Na nasem koncu je spet grdo vreme..dez imamo, tako da bomo  spet cel dan domauser posted image user posted image  Pa se mojuser posted image  dela cel dan tako da bomo samauser posted image user posted image user posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
13.4.2008 11:32:43   
PUHICA 26
Dan,dan vsem decemberčkom, nana mala je pa danes slala celo do 5 zjutraj, pojedla 90 ml mleka in spala do osmih lepo pridana.
Uspavanje ponoči: jaz jo dam v posteljco še budno dudico v ustka in panča brez nošenja, res pa da se kopamo pred spanjem in brcamo do onemoglosti, potem pa še oblačenje ki ga ne mara zato je polno joka, ko pa poje 120ml mleka pa je že zmatrana.
Lp se pišemo in beremo kasneje.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
13.4.2008 13:02:19   
Vrtnica79
Ojla,

danes tudi pri nas ne kaže da bo lepo vremeuser posted image . Zgleda da se bo vsak čas vlilo, pa mi ni za ven hodit. Sem pa prej dala prat vse zavese, in bom danes malo pucala. Morem izkoristit ko je slabo vreme.

Jutri imama posvetovalnico in boma dobile 2. pikeca. Upam, da ne bo kake reakcije. Prvič ni bilo nič- razen cela dva dni je ful sračkalauser posted image .

Lana38- no še malo pa boš lahko uživala na balkonuuser posted image user posted image .

Andreja2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - drži se!

Jok v spanju- se je enkrat zgodilo in sem ji samo dudo dala pa je bilo vredu. Pomoje kaj sanjajo ali pa se pač kr tak vstraši.

Lep preostanek nedeljeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
13.4.2008 21:15:17   
hokejistka
Dober večer!

Pa sem si uspela utrgati nekaj časa. Smo imeli kar nekaj obiskov ta vikend in je je bilo čisto noro. Pa še cel kup perila me čaka za zlikat, pa koš za perilo je spet poln user posted image .

otroci midva sva oba trenutno (!) prepričana, da bova zaenkrat ostala samo pri enem. Sem si vedno želela dva ali tri, ampak trenutno mi na misel ne pade, da bi še kakšnega uštimala. bo treba najprej službico najdit.

spanje naša se nič ne joka v spanju. Se je pa pojavil problem uspavanja po nočnem dojenju okoli 4-ih. Traja kar nekaj časa, da zaspi v posteljici. Jo je treba za rokico držat.

dopust midve bova na morju pet tednov. Par tednov z babico, par pa z možem. Bomo pa kampirali na hrvaški obali.Gremo pa konec junija.

dražnje glavice pri potegu. Naša jo kdaj drži, kdaj pa tudi ne. Je bolj lene sorte in je čisto zadovoljna če leži na hrbtu.

marela kupili bomo Maclarna jeseni- za kakšne hitrejše sprehode po trgovinahuser posted image . Sedaj imamo še košaro, konec aprila pa bo šla v športni del. Aja, vozi se pa v Concordu.

KAVICA  kaj je zdaj z našo kavico ljubljančanke in okolica? Nas sicer prve dni v maju žal ni, ampak drugače pa imam čas. Se tudi kam dalj zapeljem, če se boste dobile kje v okolici Lj.

Dosti za danes. Lahko noč! Grem likat user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
13.4.2008 22:51:37   
15.7.
pozdravljene, zaželela sem si narediti seznam nasih malčkov, prosim sporočite mi,

up. ime...pdp...kdaj ste rodile(datum in ura)...teža in cm...pa ime,

pa na ZS da ne bomo packale tukaj na pogovoru. ko zberem čimveč podatkov ga naredim.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
14.4.2008 8:25:43   
lana38
Včeraj smo bili cel dan zunaj, tako lepo je bilo. Notri smo samo kuhali in jedli. Zato me tudi ni bilo nič skoraj na RR. Ko smo priči ogrog 19h domov, sem pa svoja 2 otroka skopala. Tim je bil včeraj kar priden. Ni takoj pogruntal, da je v vodi, šele ko je namočil roke. Potem se je pa seveda drl, dokler se mu ni zazdelo, da je to fajn in je malo užival. Ko sem ga dala ven iz vode, se je pa spet drl.user posted image
Na balkonu še danes ne bom uživala, ker delavcev ni. Očitno je spet prelepo. Zunaj je namreč prekrasen sonček. Verjetno pridejo jutri, ko bo dež. To mi pa nič ne paše, ker bo mrzlo, če vom morala imeti kaj vrata odprta.
Lp

lana38

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
14.4.2008 9:06:44   
t*e*j*k*a
DAnes je pa ful lep dan, mi gremo dans vn s športnim vozičkom, kr smo ga preuredili in košara ne pride več v upoštev.
Zdej morm pa še mal likat, pa mali mi že 5 dni ni kakaluser posted image .
Zdej je pa lačen in protestira čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
14.4.2008 9:12:01   
Vrtnica79
Ojla, a tu pa se nič več ne dogajauser posted image . Ja, kje pa ste vse?

Mi imamo danes posvetovalnico in ceplenje. Pa vam pol sporočim nove mere!

Andreja2000- moje sožalje. Bodi močna in saj veš, čas celi rane..................
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.4.2008 9:44:10   
loncica
Ne morem zdajle nič pisat, ker sem žalostna, ker sem videla, da mami od Andreje ni več med nami. Še tukaj moje sožaljeuser posted image .

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.4.2008 9:50:14   
hokejistka
Andreja2000 iskreno sožalje ob izgubi mameuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.4.2008 10:20:44   
Raho
Andreja, tudi tukaj prejmi od vseh nas iskreno sožalje ob izgubi mame.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.4.2008 10:59:19   
želva
Andreja2000, iskreno sožalje

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.4.2008 11:06:19   
Magi*
andreja2000, še tukaj prejmi moje sožalje iz srca. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.4.2008 11:49:51   
Ayo

Andreja se tukaj enkrat moje iskreno sozalje!

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
pa mali mi že 5 dni ni kakaluser posted image .

tejka, sej bo, saj ves da nisi edini! user posted image nas kaka na 5-7 dni, malo se pocakaj, pa bos videla kaksno porcijo bos dobila vse za nazaj user posted image

Mi bomo tudi v naslednjih dneh pripravili sportni del vozicka. Ceprav se v nasi kosari naslonjalo dvigne in lahko Gabriel dokaj dobro opazuje okolico, pa tudi sam se se ne dviguje, bom zamenjali, ker enostavno nas velik fant skoraj ne gre vec notri. user posted image

Mi smo imela soboto popoldne in vcerajsnjo nedeljo brez dezja, tako da smo sli lahko koncno malo ven. user posted image Tudi danes zjutraj je dezevalo, se pa sedaj ze jasni. user posted image

Gabriel je bil danes ponoci ful priden user posted image , je sapla od od 9h do 6h, vmes je 2x pojokcal ob 1h in 2h, pa tudi jaz sem se ob 5h zbudila, ker sem mislila da mi bo joske razneslo in sem ga hodila gledat in komaj cakala, da se zbudi, tako da mislim, da sem ga tudi jaz zbudila, lahko bi mogoce se dalj potegnil. user posted image No pa tudi potem je ob 7h lepo nazaj zapankal do 9.30. user posted image

Kaj pa nohtki na nogah, jih ze strizete?

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.4.2008 12:24:23   
Skyline
Andreja2000 ..... iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.4.2008 12:29:00   
želva
Ayo, mi že veselo strižemo nohte na noga(če rata user posted image ), ker se ji kar skrivijo na noter, če ima predolge.
Naša še kar gre v košaro, sam mi zdej not že mal sitka, ker ko se ji ne spi, bi gledala na okoli, ampak upam, da bomo vsaj do konec aprila zdržali, ker športni voziček se ne poleže čisto.
Midve sva šle že dopoldne peš v trgovino, ker za popoldne napovedujejo dežuser posted image .
lLončica, elam, za sredo napovedujejo malo boljše vreme, user posted image ?
Že protestira v ležalniku,čau

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.4.2008 13:07:10   
trdozimc
Andreja iskreno sožalje! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
14.4.2008 13:12:04   
nian
Andreja2000 iskreno sožalje. user posted image

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.4.2008 13:24:12   
nian
striženje nohtkov na nogah: kopipejst od želve user posted image , to je res težko opravilo, že na rokah mi je težko, pa moram na 2 dni, če ne je čist krvava user posted image . noge ima pa komad močne in ne morm držatuser posted image  trudim se (bolj ali manj uspešno) pa na par tednov.

alja je včeraj testirala spalno vrečo in sem jo sredi noči še z dekico pokrivala, ker se mi je smilila, pa je itak ni zeblo in je bila zjutraj čist vroča. user posted image

vikend je bil norno naporen. se niso noben dan gosti (family) niso spokal do poznih večernih ur, pa že na kosilu so bili. sva se z user posted image  okoli 21 že spogledovala, kaj je to, pa sva zgleda tako dobra gostitelja, da ni noben opazil, da jih mava že dovolj user posted image  danes pa prijatelji na vrsto pridejo. jutri pa končno mir zvečer.

danes sem M dobila user posted image user posted image user posted image . po KOMAD močno user posted image  
user posted image  se je pritoževal, da ravno na njegov rojstni dan user posted image

pozdravčke

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.4.2008 14:17:40   
hokejistka
Mi smo se vrnili iz potepa po Tivoliju. Smo si ogledali razstavo fotografij živali v drevoredu in šli na kavico v Čolnarno.

Je pa naša pupa nekaj sitka danes. Hoče jest na 2 uri in pol, ker se med dojenjem ne naje dovolj. Jo vse zanima in neprestano glavo naokoli obrača. Potem je pa hitro spet lačna.

user posted image še nisem dobila in upam, da ne pride še najmanj kakšne dva meseca.

pokrivanje ponoči naša ima kar dve odejici- eno iz Ikee (večjo in lažjo), s katero je pokrita v svoji posteljici in eno Odejino (manjšo in težjo) s katero je pokrita v najini postelji. Če je pokrita z Ikeino se ne razkriva, če pa z Odejino, pa jo zbrca in ostane nepokrita. tako da sem bolj zadovoljna z Ikeino.

striženje nohtov tako kot nian. Na rokah obvezno na 2-3 dni user posted image . Na nogicah pa je striženje umetnost.

športni voziček izgleda da smo mi edini, ki še uporabljamo košaro. Mala se nič ne pritožuje. Se pa zato jaz namesto nje, Ker je ogromna in mi gre pošteno na živce, ko jo tlačim v avto.

želva, elaM, lončica a se vam lahko na kavici pridružim? A se v Logatcu dobite?

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.4.2008 14:30:09   
Raho
No, na hitro, ker imam dela čez glavo...

Mi smo še vedno na pol "ubogi"user posted image . Sicer je s Črtojem in mano že boljše, pupa pa je ostala brez glasu. Pa se mi tako smili. Ampak je pravi angelček - tako stoično in dobrovoljno vse prenaša, da ni za verjeti. Baby vac pa dela 200 na uro.

Hokejistka, ne se sekirat - tudi mi še uporabljamo pri vozeku košaro in se Živa sploh ne pritožuje. Športni del bo postal aktualen čez ene 3-4 tedne. Prej ne.

Striženje nohtov - jaz imam občutek, da ji jih strižem nonstop. Na rokah. Na nogah pa tudi ni problema.

Odejic ne uporabljamo - Živa spi v vreči. Glede na to, da jih je Črto dobesedno sovražil...

Dopust - pojma nimam. Ampak najverjetneje bo slovenska obala. Bernardin. Meni je tam všeč, ker imajo tudi notri aqua park - tako, da če vreme ne bi bilo, imamo varianto, kako preživljati dneve, pa tudi hrana je v Histrionu OK. Potem pa mogoče še kak teden Izole ali Ankarana. Konec maja pa nameravamo ali nekam v Istro ali pa na Gardsko jezero. O tem se še odločamo. Pa za en vikend nekam v hribe.

Živa je sedaj končno nehala polivati v takih grozljivih količinah kot je.

Menstre še nisem dobila (po prvem porodu je nisem imela še 10 mesecev) in upam, da je ne bom še tako hitro.

Kako pa ve kaj oblačite vaše malčke za ven ob takem nestanovitnem vremenu? Da vidim, malce za primerjavo. Jaz imam rpakso - hlače, nogavičke, čeveljčki (če se temu lahko tako reče), bodi s kratkimi rokavi, majčka, prehodna jaknica. Če zaspi jo pokrijem. Meni se to zdi dovlj. Vidim pa,d a eni imajo svoje otročke še v zimskih pajacih.

Sem par avno med vikendom zložila iz omare cel kontingent stvari, ki jih je Živa prerasla, plus vse stvari od Črtomira, ker sem ugotovila, da malčica tako ali tako za bratom ne bo oblekla nobene cunjeuser posted image . Jo vsi tako pridno zalagajo z oblačili, včasih pa imam tudi jaz kakšen nakupovalni izpad.

Hokejistka! Če boš potrebovala bodije ali pidžamice za Julijo, mi javi, ker bom pred prvomajskimi šla v nabavo.

Ali pa če seveda želi kaera druga. So pa izjemno ugodni. Prav tako pidamice - narejene so pa na isto foro ko MC.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
14.4.2008 15:11:52   
nian
oi!

samo na hitro, ker se nama ven mudi. tudi midve sva le v košari, športnega niti še nimava. user posted image  pa je tudi še zadovoljna, ker ven hodiva spat user posted image

oblačim jo pa ... user posted image  kakor je. pa nikoli ne vem, če je ok. body, dolge rokavčke, jopica ali ja ali ne (če je sonce nima jopice, ker se košara komad segreje), dekica obvezno.

sedaj pa na veter user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.4.2008 15:14:05   
lana38
andreja2000, moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Balkon pa je narejen. Zdaj pridejo še zidarji popravit fasado in še eden ga pride pobarvat. Sva pa mi2 z Blažem danes že stala gor.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
14.4.2008 15:23:19   
vetrnica
andreja2000, moje sožalje! user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?