Skaana
|
Še hitro jaz, dokler je še metulj v redu za pogovarjat - ponavadi ravno minutko, potem pa spet v mamino naročje . Oblačenje zdaj. Bodi z dolgimi, tanka majčka, hlačne nogavice, zoknčki (če so tisti debeli, zadostuje, če pa tanki, pa imamo ene in edine "čeveljčke", katerih ne zbrca dol, ki so narejeni na princip nogavic), hlače in prehodna jaknca s kapuco. Na glavi še ima tanko flisasto kapo. Za trak se mi zdi še prehladno... Sem ga pa že tudi imela samo v jopci s kapuco. Odejco pa brez veze, da jemljem zraven, ker jo v sekundi zbrca. Edino če zaspi ga pokrijem po nogicah. Spalna vreča pri nas rula že od drugega meseca. Čez ga pokrijem s tankim kovtrčkom. Spodaj je pa oblečen v bodi z dolgimi in tanko pijamo - pajacom (zaprta stopalca). Sem dala vrečo ravno včeraj prat (jo je pobruhal), pa se mi ni dalo it iskat Atenine . In sem ga pokrila z dekico spodaj. Zbudil se je obrnjen kontra in seveda čisto odkrit in hladen... Nikoli več. Jaz sem pa danes spala kot ubita, ker sem prejšnji teden skoraj cele noči prebedela zaradi Atenine vročine. Aleksej je pa glede nočnega spanja angel. Res. Dopust, mogoče v septembru. Ker učim, mi je to zadnja šansa, da izkoristim letos , pa nikoli več. Kam? Pojma nimam. Malce ciljama mogoče na last minute variante, ker sva čisto brez šuškov (kmalu se selimo). Jaz imam frko na kvadrat, ker zdaj smo pa res tik pred zdajci (beri selitvijo). Zgornji štuk imamo že laminat notri in vstavljena vrata. Zdaj čakama še na en predračun za steklo za ograjo in to je to. Seveda bomo skoraj brez pohištva, a koga to boli . Samo da bomo v hiški... Joj, kako kooooooomaj čakam, da bo toooooopppplllloooo. Danes sem spet morala met Alekseja čisto zadekanega v hiši... Mislim... Aja, če katera želi vstop do mojega spletnika o hiši, naj se mi javi na ZS. Raho, jaz močno razmišljam, da bi začela Alekseju spodaj oblačit bodije s kratkimi rokavi? Poglavitni razlog tiči v zajčkovem darilu... En nežen Iraji Živi za čimprejšnje okrevanje. Saj bo sonce, saj bo... Evo, metulj ni več dober. A vseeno je verjetno tole bil zdaj rekord .