Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby27 Hej! Jst sm kot cunja .Nikol se nam ni dogajal tko k danes.Bli smo malo zunaj in je bla tecna, pa smo sli domov.Doma pa cela norija, kar naprej sva se dojili in skoz je kricala.Sploh nism vedla kaj naj naredim .Pol smo jo se skopal, ona je pa se kar naprej jokala...sm bla cist obupana in zivcna.No zdej sm jo pa spet dojila in dala spat ampak se skoz zbuja in jokca..res ne vem kaj ji je?!A ste ble ze kdaj cist obupane ko ne vesta kako jim pomagati? Sm ji tud mal caja dala, a ve k sam dojite jim date kdaj caj? Vrtnica79 hvala za link joj, se spomnim tega od Zarje. ona je bila taka. kar jokasta, tečkica, jaz sem bila čist obupana, ker je nisem znala pomirit. če imaš možnost prosi nekoga, da jo mal prime, da ti pomaga, da se ti mal spočiješ in skuliraš. mogoče čuti tvojo nervozo. tudi mamica potrebuje čas zase in tudi mamici lahko kdaj živčki popustijo. tega si ne smeš očitati. saj bo bolje, boš videla. pri drugem, če ne prej. verjemi meni. moj sinko je čisto nasprotje Zaki. je tako potrpežljiv in skoz nasmejan, povsod ga s sabo vlačim. res uživava. pri Zaki mi je bilo vse tako zelo težko. čaj sem mu jaz že dala parkrat, pa samo ven pljuva, tako da se s tem več ne obremenjujem. glavo po konci punca, natoči si vodo v banjo, vzemi si pol urce zase, pojdi sama na sprehod ... boš videla, da bo vse lepše. aja, prej seveda preveri, če je s pupiko vse OK - lahko tudi, da se kaj ne počuti dobro, čisto možno pa je, da so jo začele hecati dlesni. ampak, verjetno je samo malo sitkana. midva sva danes bila na banki (s Tarasom), pa na sprehodu, pa v trgovini in na koncu še na telovadbi. otroka sta v postelji, spita. jaz sem pa tudi samo še za v posteljo. aja, včeraj smo prvič zares spali celo noč. od 8.00 do 6.30. evo, to pa je zame že cela noč. vendar, ker vemo, da ena lastovka še ne prinese pomladi, se ne veselim prehitro.