Ayo
|
Dan! Mi smo imeli danes kar v redu noc, je zaspal na joski ob 10h zvecer, potem je nekaj civkal ob 00.30 in ob 2h, sem seveda v stajala, potem je bil pa do 7.30 mir. Tako da smo preskocili dojenje ob 4h, kot ponavadi. Drugace je pri nam tako, da ce ga dam v posteljico pred 9 uro zvecer, je kar kriza, tako da vcasih pocakamo se zadnji obrok ob 10 in zaspi na joski. Tudi mi ne podiramo kupcka pred spanjem in ponoci. Ce ga slucajno to tisci in mu nagaja, je vec kot ocitno, ga dvignemo, kupcek in spi naprej. lana38 vi pa imate res kar naprej ene delavce pri vam Sem se pa nasmejala tvoji jutranji avanturi. Se mi zdi, da je bil ravno vceraj dan, ko je potonil Titanic Magi* za hisko in itak, da smo ti vsi fous. Ampak dela pa bo res veliko. Tudi midva gledava pri nam za nakup, pa nama vsi govorijo, da ce zeliva gradit oz. obnavljat, naj se pripraviva na popoldansko obrt. Tako da midva imava sedaj ogledano eno duplex stanovanje tukaj pod nama kjer ze sva (ker se jaz iz tega konca ne zelim premaknit, je prevec lepo) in tudi letamo iz enga mitinga na druzga...ce bo slo vse po nacrtih naj bi se preselili se to leto...upam! Nic, mi imamo spet dez, tako da bom danes verjetno to izkoristila za likanje Vrtnica79 pa kje ti dobis te simpaticne smajlije? So res super!!