HuAnita
|
Ropotuljica - jaz pa globoko in iskreno sočustvujem s teboj, resno! Ker sem malo že iz te štale, ampak ju še kar prime, sploh ta malega, pa ponoči..... jao. zaspita 21.00 ali še kasneje, odvisno, če zločkotu raste kak zob ipd., aup sta 6.00, meni pa se mede pred očmi, tako sme koma..... Jančika - super, da greste. Človek se mesta kar navadi, ampak meni sta vsaj 2 kv, metra lastne zelenice vredna več kot vse trgovine ipd. v neposredni bližini. Tusi, ker pričakujem, da bom manj zapralvjlala, imam zdaj trgovino pred nosom, pa mi je tako, kot bi hodila na wc - non štop sem tam, sol, kruh, jabolka, potem za deco kake banane, joj, čaja ni več, M. bi hrenovke.... Evri pa odtekajo Darja33 - imam nove nastavke, uporabljene 2x v porodnišnici, dolker me ni G nadrl (tisti s krazkim piimkom ), češ zakaj pa to rabim?! Meni pa kri tekla iz bradavic.... Tako da jih lahko dobiš, samo povej, da jih pripravim, pa si jih prekhaš oz. razkužiš. Punce, nekaj me zanima. Imamo velike težave z M. očetom. Sem vam morda že napisala, da imamo štalo, sploh odkar je ena, ne morem drugače, krava tule v sosednji pisarni poiskala moje osebne podatke in mu jih posredovala. Zdaj se CSD vtikuje zraven???!!! Prosim, a lahko CSD teži 31-letniku, ki pač zavračla stike z očetom???? Zdaj je dobil dopis od njih, jaz ne morem verjeti. Zanima me pa to, če je katera pravno podkovana.... Se lahko OTROK odreče očetu? Da podpiše? Ker stari je hudoben 100/uro, ima kup dolgov, kar na novo si sposoja, pa krediti non-stop, pa se naokoli hvali, češ da morajo potomci za njim poplačati, kar bo dolžen. Midva bova komaj projekt hiša skupaj spravila, v nekaj desetletjih očitno , ne bi pa plačevala za starim....
|