Jančika_
|
Daaaan! Evo, jst tole naklofam, potem pa akcija v štacuno, je zmanjkalo še mleka, madoniš . Neka jaka gospodinja sem . Darja, fajn tole z Ultivo, nisem vedela, da se jo že dobiš v Celju. Mi je bolj simpatično kot EA, čeprav sem drugič rodila čisto na suho, še Dolantina ni bilo časa dat, pa je tudi kr šlo. Če bo šlo naslednjič tak hitro, itak spet ne bo časa metuljčka v roko zapiknit . Če boš sprobala Ultivo, me bojo vsekakor zanimale tvoje izkušnje. Teta beta, mene je od EA med drugim odvrnila tudi tvoja zgodba od prvega poroda, čeprav si ti bila zadovoljna. Če je minimalna možnost za hud glavobol, se zadevi raje odpovem - sem namreč migrenšek in 100x raje grem rodit kot dam skoz še kak glavobol . Moja mama je imela pri operaciji noge spinalni blok in je tudi fasala 5 dni neznosnega glavobola - je čvrsta ženska in ji ne pride hitro kaj do živega, pa se je pri operaciji druge noge potem raje odločila za splošno narkozo. Te pokličem za sredo. Pikecpokec, dejte se vi čimprej pocajtat, da bom jaz lahko začela študirat . Si kr ne upam pridet po zapiske, da še mi kej ne fašemo do vas, ko smo ravno že nekaj časa čudežno vsi zdravi . (Vsak izgovor je dober, a ne ). Snorči , evo tebe kr tak mal objamem. Kak si kej? Skabi, držim pesti, da te mali ne bo predolgo matral. Žanek, učka je kej boljše? Smrček, kak si pa kaj ti? Dovolj počivaš? Kdaj maš kak pregled? MarjanaR, javi se kaj, je mala že vredu? HuAnita, cukra sta tvoja razgrajača (pa lepe plaščke imata ). Ko spijo, so najbolj fajni, a ne, a ne??? No, jaz imam pa tudi eno novico, namreč mogoče vas bom še letos lahko povabila na žurko k sebi v hišo . Hiša sicer ni naša, je tastova, a imeli bomo cel ogromen štuk zase, več kot dvakrat več placa kot zdaj. Pa vrt, ženske, kakšen vrt . Je pa treba še marsikaj zrihtat, najprej tastu pritličje, potem pri nas zgoraj; želja je, da bi do konca leta šli not. Zelo zelo se veselim. Zdej pa šibam, ajdi bejbe, lepo se mejte.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.4.2008 10:06:11 >
|