teta beta
|
Dober večer! Vidim, da ste še vse tu in v enem kosu. Skabi, vem, da je nocoj dežuren, pa jutri mislim da dela cel dan, v torek pa gre v Ljubljano. Tudi delat. Se pa jaz tudi še nisem pozanimala za to ultivo in zakaj bi naj bilo to tako fajn. To, kar sem prebrala tu na forumu, me ni ravno prepričalo . Zaenkrat se še bolj nagibam k EA, ampak kot rečeno, o ultivi se še nisem nič pozanimala. Včerajšnji šoping je uspel. Tamalo smo malo opicanili, predvsem ji je ati izbiral cotke. Vse ok, le ene hlače je vzel št. 104, češ da so ji bile pa 98 skoraj prekratke. Mi je bilo takoj malce sumljivo, ampak seveda - so tričetrt . Tako jih bo letos pač nosila kot dolge, naslednje leto pa po namenu . Tudi v Ikei smo seveda pustili nekaj evrov, Jančika, tudi zate imam podlogo. Skočila sem (sama) tudi v Toysa. Imajo rolkice po 10 evrov, ampak jaz takrat nisem spremljala, katera jih je Darji naročila in koliko, in potem nisem vzela nobene. No, eno, ampak za darilo za B. nečaka, ki ima čez en mesec rojstni dan. Nato smo šli še v Kiko, najprej izbrali za Dašo eno posteljnino z Mini miško, ko pa smo prišli do vrtnega pohištva in je bila tam ena otroška garnitura, sva ji dala na izbiro ali eno ali drugo. "Ne, nočem posteljnine, mizico!" Tako da smo potem vzeli dva stabilna zložljiva stolčka, okroglo mizico (sicer bolj majhno) in senčnik oz. dežnik, kot pravi naša, za 25 evrov. Potem je tamala v avtu takoj zaspala in smo se na hitro ustavili še v Seiersbergu. Moj si je kupil nove patike, jaz pa po desetih letih končno nove tevike. Skratka, lušten izlet je bil. Jutri se z Dašo spet seliva za kakšen teden domov k našim. Stara mama pride jutri domov, ne vem, če sem vam potem poročala, amputirali so ji desno nogo, kakšnih 10 cm pod kolenom, in greva domov, malo v pomoč in podporo. se pa kar dobro drži. Moj pa bo ta teden, ko je še na bolniški, Daši uredil sobico. Stopnice ki vodijo v gornje nadstropje, k tašči, bomo vrgli ven (dve muhi na en mah ), prostor zaprli in tam bo zdaj mini sobica. Najprej sva mislila to imeti za garderobno sobo, kamro, likalnico ipd., zdaj sem pa dobila od ene posteljo in omarce, pa bova naredila drugače in malo večje. Komaj že čakam, mogoče pa bova končno spet imela posteljo zase .