|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 10:41:29   
žanek
Punce hvala za info., sem vedla da morem vas najprej vprašat user posted image . Smo včeraj zvečer klicali dežurnega v ZD Celje pa so rekli samo kamilica in nič druga user posted image
Nika se je zdejle zbudila in je zaenkrat vse ok, upam da tako tudi ostane.
Lep da vam želim.


< Sporočilo je popravil žanek -- 5.4.2008 10:43:38 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 10:47:53   
adrijana.sara
Dan!

Žanek s Saro sva prišli domov iz porodnišnice z vneto očko. Tam je dobila ene antibiotične kaplice, ki jih daješ 3 dni. Sam se full rado to potem ponavlja. Po nasvetu patronažne, sem ji jaz stiskala svoje mleko po očki, pa sterilne vatice iz lekarne (res full pazi, da sam enkrat potegneš, da ne prenašaš naprej) in se je v dveh dneh porihtalo. Tak, da TVOJE MLEKO je vsekakor boljše od vsega -  za kamilice so pa full deljena mnenja, sam jaz jih potem nisem rabla.

Skabi lep porod ti želim in brez zapletov. Očitno bo pa v teh dneh. Sem včeraj pomislila na tebe - bi bil fajn datum 4.4., pa tud drugi ne bodo nič slabšiuser posted image .

Kozmetika - hladilno mazilo od CELJSKIH LEKARN - se najbolje maže in tud ni mastno, drugač pa minimalno in po potrebi. Nikar ne kopuj, ker men oz. Sari so full za darila prinesl. Imam še zdaj zaprte, večina. Sem pa dobila full dobro medeno kopel iz Loccitana (neki takega, v cityu je), primerna od rojstva, full diši, pa sam kako kaplico daš. Se splača, je draga kozmetika, sam imaš za dolgo, pa kvalitetna.

Pikecpokec, da se končno znebite teh nadlog!!!!

A imam katera kaj informacij kakšne so reakcije pri alergiji na cvetni prah? Mogoče pa to Saro muči, se mi je danes porodilo, ko sva šli na sprehod mimo zelo cvetočih sliv (al neki takega). So možni izpuščaji? Ali samo smrkanje, pa očke?

Lep dan, verjetno bo bolj zatišje tukaj. No, tudi jaz grem, so mi malo odpeljali na en obisk k sosedom, pa grema z atijem za njo. By

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 12:09:17   
pikecpokec
Samo na hitro: očitno še nismo bili dost bolani, zdaj sem še jaz pokasirala eno ornk virozo. Tko da grem nazaj v pojstlo.
adijo


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 15:19:13   
snorlax
Joj, Pikecpokec, pozdravite se, no.user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 18:15:12   
Skabi
jaz tud na hitro. Hvala za lepe želje, jih bom prišparala.

En ansvet rabim: Kaj naj naredim, če bom spet dobila popadke, pol se bojo pa nehali?  Tak kot tisti včeraj na 5 minut, ki so potem kar ponehali? Ena kolegica me je prestrašila, da bi morala kar nazaj, jaz pa nisem šlauser posted image user posted image  

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 18:17:25   
pikecpokec
Evo nas, bolančke. Gal je že boljše, driska se umirja (baje traja 1 mesec da se ta bakterija izloči). Učka gre na boljše, kašlja skoraj ne več.
Sem pa zato jaz pokasirala še preostalo. Glava me boli ko 100 user posted image , grlo tudi, pa še kilo gnoja imam prilepljenega nekje tam zadaj. in ne gre ven! pa vsake toliko malo zakuham.
Zdle je že 2 uri tašča pri nas, ker je šel moj na fuzbal. In bom kmal pop.....la, ker tamalem skoz govori Galči, pa s takim hecnim pootročenim glasom se meni z njim user posted image . Ali ipak, varstvo pa je le, ker sama ne morem NIČ.
Tko da grem zdej nazaj ležat.
pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 21:39:13   
Meggi
Ej Skabi, ti pa tole zrihti no. Jaz bi rajš šla bivakirat tja dol- čeprav je zoprn. Jaz sem rodila po tem, ko sem doma kao "vse" pripravla. Ob 17 h šla s kolegicam na drink, doma, pospravla, speglala, .. me je začela neki žokat. Počas si za "vsak slučaj " pripravla za v bolnico- ahtoko, zlikala še zadnjo zalogo cot. Poklicala taščo in tasta ,da sta prespala pr nam. Okol 24. prpuzala v Celje, na parkirišču v počepu slikalauser posted image  . Ob 2h zjutri šlo zares, in ob 5.15 RODILA bejbiko.

       Skabi- združi moči, da ti v naročju se pocarla malo drobceno bitje.

p.s. In potem se boš spet borila za otroke v vrtcu. A ja da ti javim,, padla je odločitev - vrtec bo tam, ko je bil zastavljen. Zato mirno. Seveda za V. zaenkrat.


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 21:46:03   
snorlax
Skabi, tvoji mini se je očitno odločil, da ne gre ven.user posted image Ne vem, po moje, jaz bi čakala, da se začne zares, samo spremljaj pa pozorno gibe. Če se ti bo zdelo, da jih vsaj malo manj čutiš, potem boljš da greš nazaj.
Kaj znakov pa nimaš nobenih drugih - čep in podobno...Če se bi šla rada samo pokazat, te bodo obdržali not. Tako so meni rekli takrat, čez vikend, pa da si čez rok, pa popadki...nimaš kaj delat doma. No, meni je voda odtekla na CTG. Srečno!user posted image

Pikecpokec, se pridružujem z vnetim grlom in gnojem. Bemti, pri nas se tudi samo vleče zadnje cajte. Se en malo pozdravi, pa drugega začne nekaj matrat. user posted image Naj bo že enkrat topla pomlad in naj vsi virusi pocrkajo. Samo, da se jaz nekako vlačim sem in tja, ker si enostavno ne morem privoščit orenk zbolet in odležat. Nonstop je treba ene froce sem in tja vozit, pa pobirat, pa kuhat, pa v službi bit petke in svetke...



Punce lep sobotni večer!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 22:47:38   
shooo
SKABI,
jaz se pridruzim snorlax.ostala bi doma, dokler ne bi popadaki bili res uro ali vec na 5 minut in pozorno spremljala premikanje user posted image . če se greš tja malo pokazat si ziher zadržana (vasj jaz sem bilauser posted image )...če te skrbi za user posted image pa le pojdi počekirat kaj se dogaja...
upam da se čim prej rešiš negotovosti in se stisneš z mladičkomuser posted image



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
5.4.2008 22:56:24   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Vidim, da je tule kar pestro...user posted image

Mi kar naprej nekaj okoli letamo. Skušamo izkoristiti vreme, proste trenutke... Upam, da bo kmalu še topleje, brez tega občasnega vetra, pooblačitev in podobnega. Da bomo lahko kar cele dneve zunaj...user posted image

Skabi... Tvoj user posted image pa res kar noče ven...user posted image No, upam, da bo kmalu v tvojem naročju, da se boste lahko nacartali...user posted image Pa če nisi ziher in si šla na lastno odgovornost ven, bodi res fajn pozorna na svoje stanje in pojdi rajši preventivno nazaj, če boš tako bolj "mirna"...

Pa seveda, VSE NAJBOLJŠE za RD! user posted image user posted image user posted image

user posted image

In hvala za user posted image !user posted image

vzdušje na oddelku... Js sem bila tam 1 dan in sicer večer pred porodom. V sobi sem imela eno punco, ki je bila še bolj na začetku user posted image , je imela pa strašne probleme z vsem. Njena zgodba je bila res žalostnauser posted image , upam, da se je vseeno vse srečno razpletlo...user posted image Bile so še nekatere druge s problemi, večina pa jih je, iz različnih razlogov, čakala na porod. Te so bile bolj optimistične, druge bolj "zamorjene", držale so se bolj zase. Razumljivo.
Js sem bila malo živčna, z nekaterimi smo se malo zaklepetale, pogledale smo film, dva po TV-ju...Skratka, nič mi ni manjkalo (le na posteljo sem resnično komaj zlezla, pa še ful je škripala ob vsakem premikuuser posted image ), vseeno pa ne bi šla več rada tja...

otroška kozmetika... Js imam že skoz za tamalega Bubchenovo kremo za ritko in baby bath, za namazat suho kožo (jo je imel že v porodnišnici) pa sem imela olivno olje iz lekarne. Zdej ga mažem z Bubchenovim losijonom. Mi imamo to kozmetiko že od prihoda iz porodnišnice (sem dobila kar nekaj tega dobila od kolegice za darilo) in mu je fajn...user posted image

Jančika... user posted image slike. In modeli.user posted image

Pikecpokec... Vi se pa kar ne znebite teh bolezni...user posted image Upam, da bo kmalu bolje...user posted image

Darovalec za Nino... Ful sem vesela, da so ga tako hitro (no, vsaj mislim, da je bilo to hitro) našli in držim pesti, da tud presaditev uspe...user posted image

Govor o hiškah... No, moj je včeraj privlekel domov še nek napihljiv grad in danes je Nik dopoldne skakal in skakal in skakal...user posted image Skoraj do onemoglosti...user posted image

HuAnita... Se počasi že začenjajo dela, ne? Fajn.user posted image Pa, z malo zamudeuser posted image , še čestitke ob novici, da boš teta!user posted image

vnete učke... Nik jih je imel v porodnišnici - dobili smo fiziološko za oči, doma pa tud potem še 1x ali 2x in smo jih na isti način pozdravili. Sem pa tud js slišala/prebrala, da naj bi bilo za to najboljše materino mleko, samo js tako nisem dojila...

No, pa lahko noč vsem!user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.4.2008 23:11:34 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 8:45:36   
darja33
JUTRO!

Same pacientke al kaj? Viroze...

Hvala za vse o kozmetiki!!! Ja, za hladilno itak vem, si ga večkrat zase tud pišem, pa tud praško pasto pišem za kolegice. Tak da to ne bo blema. Po teleščku pa pravte mal olja al pa Weledo. Tud to mi je ena že ful prehvalila, je pa res ne poznam... Za Penaten pa vem, ker sem ga že js imela.

Za vnete učke.... RES NE KAMILIC. Vem, da ti je kdo v ZD Celje to rekel (morda tudi zdravnik), ampak okulisti ODSVETUJEJO. Garant. Ker bolj draži. Res bolj prekuhana voda al pa fiziološka. Če pa teče ven gnojno (zjutri ima pa zlimane očke), pa če ima pordele, je pa itak bolj antibiotično mazilo oz. kaplice. Ker potem je bakterijska okužba.

Skabi, js sem se v petek šla mal pomenit v P, s dr. Korenom, pa babico. Me je že kr prpa grabla, ko sem tam videla en kup nosečk, ki so čakale.... Smo se zmenil, da pridem ko odteče voda ali pa so popadki na 5 minut in se JAČAJO, je rekel. Če prenehajo ni panike. Me je pa ful pomiril. Ker me je malo strah kak bo ven prišla, če je res bolj debela. Je rekel, da nima veze!!! Pa za epiduralno je odsvetval (se podaljša za 2 ure faza izstisa), je pa priporočal Ultivo (infuzijo painkillerjev na pumpico).

Tak da punce js sem prpravljena. No, psihično še ne čist...Fizično? Likarca mi je pa vse zlikala, tak da vsaj cotke so pripravljene...

Komaj čakam da se vidmo z vozički, kjerkoli.

Skabi poročaj, ko bo kaj. Js bom tud povedla, ko bo lumpa prišla ven.

Pol se vam pa kaj pridružim na dieti... Sem že pridelala 17 kil. Ta mesec ko sem doma kar 6 kil. Nič stresa, velik časa, fajn apetit... Včeri sem za večerjo imela 200 g čokolado, mmmm, mala je kr skakala od veselja (al sladkorja?).

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 8:46:02   
snorlax
Jutro!

Skabi, kaj novega?user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 8:49:15   
snorlax
O, Darja, si že pokonci?

Ti imaš 18. rok, če se ne motim? To se pravi, da lahko prideš še na babji čvek zvečer, če boš v enem kosu.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 12:18:01   
Jančika_
Dan, punce. No, pa se je Kajči zbudil, tak da iz romana ne bo nič. Samo tole: Darja, a Ultiva se že dobi v Celju??? 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 12:34:11   
žanek
Punce, hvala za vse nasvete, sem jih upoštevala in gre na boljše. Zanima pa me, kako dolgo ji lahko jaz pomagam oz. po kolikih dneh jo moram peljat k zdravniku če ne gre na boljše user posted image Zjutraj še ima malo zlimane očke, ko ji očistim s fiziološko in kapnem malo mojega mleka je pa ok (iz očke ji čez dan malo tečejo solzice).

Lepo se imejte in uživajte na sončku!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 13:47:44   
HuAnita
Ooooo, kako lep dan, moja deca pa spi - hkrati. Verjenost je itak 1: 297073629506006822, skrata manj kot sedmica na lotu, pa je tako fajn kosilo v miru pripravit, kaj popucat, da se nihče ne obeša name... No, ati bi se, pa imam M, on pa herpesuser posted image user posted image user posted image

Darja33, omenjeni doktor je moj G, sem si ga ful želela imeti 2. na porodu (potem ko sem imela že nekaj strani nazaj omenjeno G, bjondinouser posted image ), je bila velika verjetnost, ker ga pol peltja ni bilo, študij pa dopust, avgusta pa je bil nazaj, ampak me je dopoldne pregledal, ponoči pa sem že rodila, prihodnji dan pa bi bil dežuren, tako dauser posted image user posted image user posted image   Sem imela čast doživeti še drugo že prej omenjeno G bjondino, saj niti ne vem, katera mi je bila groznejša in zadirčnejša. Pismo, te šiva kot ribiško mrežo, zraven se po mobiju pogovarja - ob 5.00?user posted image  - se malo zdrzneš, ker porod ni bil (vsaj zame) le lepa izkušnja, pač pa tudi huda in boleča, pa te napi... češ saj ti je dala lokalno, da ne sme boleti???? Ehhh.

Skabi, si že namontirala dete? Da te ne bo katera druga v nizkem štartu prehitelauser posted image   Če pa boš ju3 še doma, pa se morda lahko oglasimo? Ampak sama povej, štekam, če bo ne.user posted image


Meggi - a bodo v V. gradili vrtec - je mišljena širitev starega ali bo ves nov? Ker jaz bom deco 99 % vpisala tja, pa bi rada vedela. Od frendice mala je stišana na šoli, so ful dislocirani in po moje za marsikaj prikrajšani znotraj šole...

Zdaj grem pa še po kapučino, potem pa gremo na en RD.

Aja, za snorči, rpoortuljico in JančikoRR - Montija se razen zadnjič 2x keksa oblitega s školjado, držim, vsaj mislim, po moje pa je bilo današnje kosilo napaka - skuhan brokoli, sem ga dala v pečico, čez pa mešanico jajce, k. smetane, skute in začimb, malo šunke (te ne maram, sem jo sfrcala ven) in sora na koncu --- to ni pravilno, ne? amo kaj, ko sam brokoli mi pa ne potegne, v juhi ga pa itak jem skoraj vsak dan med tednom....

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 13:54:48   
HuAnita
Poezija, harmonija ali glavni dobitek lota. Zame pa malo miru :-)

user posted image




Po kopanju zvečer, umita sončka, Jančika, pozorno poglej plaščke user posted image

user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 14:55:23   
skuštrana
Hellou...

Skabi
, jaz bi tudi doma čakala...sem bila prvič na oddelku, ker me je mama tolk živcirala, da sem šla v porodnišnico in mi je bilo koma.

Ok, ni še nobena rodila, to sem prišla pogledatuser posted image

Zanek, jaz sem dobila ab mazilo za Lizo šele po kake pol leta..ker j baje normalno, tako se oko čisti..kot male muce, vešuser posted image Arsen ima še sedaj občasno zjutraj izcedek....vprašaj malo ko boš imela posvetovalnico, samo zaadi tega hodit k zdravniku pa po moje ni potrebeuser posted image

Pikecpokec - ko ima hudič mlade jih ima pa veliko, a neuser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 20:17:10   
Skabi
Jaz nimam nič novega za povedat user posted image . Celo cela horda mojih tet me ni pregnala v porodnišnico.
Skuštrana, ti veš, da je bil cel popoldan z njimi kar zanimiv. Če njim ni uspelo, tudi meni ne bo, dokler ne bo tamali za.

Sem včeraj prepucala skoraj celo bajto, ponovno nafilala moj rukzak, celo zibelki zdaj noben kos več ne manjka. Skratka, ful delala, da bi kaj pospešila pa nič. Edino tak belkast sluzast izcedek bi lahko izvažala, tolk ga je. Samo to menda ni čep, če se vleče že nekaj dni, pa nobene krvi ni opazit???? Jaz niamm pojma, ekr sem obakrat preskočila ta čep in tud odtekanja vode še nsiem doživela.

Pikecpokec, vem, kako je, ko se ne strinjaš z varuško, druge možnosti pa nimaš. Upam, da kmalu ozdraviš.

Boniie, hvala za lep šopek user posted image

darja, če prav zastopim, ni panike, če popadki prenehajo, čeprav so na 5 minut?  Jaz sem obakrat rodila z umetnimi, zato me je malo strah, da moji pač niso tolk močni, da bi se obdržal.
Zakaj pa ti je koren priporočal Ultivo? Jaz ne vidim neke velike prednosti. Kako ti je to razložil? Pa v Ce jo imajo? Po naročilu, če je anestezist tam (teta beta, kdaj dela tvoj bratec? user posted image ), plačljivo?
Kolk pa ma tvoja lupma, če je bolj debela? Meni so ga grobo ocenili na 3600, samo en verjamem preveč, ker se je ista dohtarca pri tadrugem zmotila za več kot pol kile. Če se je tu tud, je moj pravi bajsek.
saj jaz sem tud, v 14 dneh sem dobila 3 kile!

Meggie, kater vrtec? Vaš ali anš?
Huanita, jaz mam pa z eno blond dohtarco (nekaj na M...ič ) čisto sveže prijetne izkušnjeuser posted image  Dovolila mi ej izhod, da sem šla gledat predstavo v vrtec, naslednje jutro me je celo vprašala, kako je bilo. En losion, ki omili srbenje, mi je predpisala. Pa za domov it me ej tud razumela in nič komplicirala. Skratka, obnašala se je res prijazno.
Vi pa jutri kar pridte. Zgleda, da boste videli gradbena dela v živo, ekr se je možek pravkar zmenil, da bosta z zidarjem še nekaj malnekosti naredila. Nič ne boste motili, bosta vsaj tamala dva manj naporna. Od vašega nasipa za cesto smo ap stran vzeli nekaj stare opekeuser posted image

Žanek, hvala za namige o rolkah, bomo probal it pogledat.

snorči, ne zbolet!

< Sporočilo je popravil Skabi -- 6.4.2008 20:18:57 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 21:53:46   
skuštrana
Skuštrana, ti veš, da je bil cel popoldan z njimi kar zanimiv. Če njim ni uspelo, tudi meni ne bo, dokler ne bo tamali za.


user posted image user posted image user posted image Se strinjamuser posted image Mali bo noter še zelooooooooo dolgouser posted image user posted image Se mi pa smiliš..Kaj si bila presuha, predebela, premalo ješuser posted image , preveč ješuser posted image ...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 22:01:35   
Naty*Taja
Adrijana - ja, tole so lahko tudi znaki alergije na pelode, cvetni prah...Je tašča ful boga ob takih letnih časih. pordele oči, zabasani sinusi...

Veš kaj Pikecpokec - hvalabogu za tako taščo! Ne bit tak kritična no! Sorry sam me je ful zmotlo tole

Oj, Darja, če boš pa Korena imela zravn sebe, se nimaš pa kaj sekirat! Mene je rešu...prvo je pri malem ful pomagu (me je kr fajn raztrgu) in potem ful pozorno me je šival pod narkozo, ker je videl, da bi bilo drugače prehudo. Pa še potem me je prišel prečekirat v sobo in me povprašal kako sem in to ne na viziti! V glavnem zame je bog med celjskimi ginekologi!

No, pa lep pozdrav tudi vsem ostalim...



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 22:17:47   
teta beta
Dober večer!

Vidim, da ste še vse tu in v enem kosu. Skabi, vem, da je nocoj dežuren, pa jutri mislim da dela cel dan, v torek pa gre v Ljubljano. Tudi delat. Se pa jaz tudi še nisem pozanimala za to ultivo in zakaj bi naj bilo to tako fajn. To, kar sem prebrala tu na forumu, me ni ravno prepričalo user posted image . Zaenkrat se še bolj nagibam k EA, ampak kot rečeno, o ultivi se še nisem nič pozanimala.

Včerajšnji šoping je uspel. Tamalo smo malo opicanili, predvsem ji je ati izbiral cotke. Vse ok, le ene hlače je vzel št. 104, češ da so ji bile pa 98 skoraj prekratke. Mi je bilo takoj malce sumljivo, ampak seveda - so tričetrt user posted image . Tako jih bo letos pač nosila kot dolge, naslednje leto pa po namenu user posted image . Tudi v Ikei smo seveda pustili nekaj evrov, Jančika, tudi zate imam podlogo. Skočila sem (sama) tudi v Toysa. Imajo rolkice po 10 evrov, ampak jaz takrat nisem spremljala, katera jih je Darji naročila in koliko, in potem nisem vzela nobene. No, eno, ampak za darilo za B. nečaka, ki ima čez en mesec rojstni dan.
Nato smo šli še v Kiko, najprej izbrali za Dašo eno posteljnino z Mini miško, ko pa smo prišli do vrtnega pohištva in je bila tam ena otroška garnitura, sva ji dala na izbiro ali eno ali drugo. "Ne, nočem posteljnine, mizico!" Tako da smo potem vzeli dva stabilna zložljiva stolčka, okroglo mizico (sicer bolj majhno) in senčnik oz. dežnik, kot pravi naša, za 25 evrov. Potem je tamala v avtu takoj zaspala in smo se na hitro ustavili še v Seiersbergu. Moj si je kupil nove patike, jaz pa po desetih letih končno nove tevike. Skratka, lušten izlet je bil.

Jutri se z Dašo spet seliva za kakšen teden domov k našim. Stara mama pride jutri domov, ne vem, če sem vam potem poročala, amputirali so ji desno nogo, kakšnih 10 cm pod kolenom, in greva domov, malo v pomoč in podporo. se pa kar dobro drži. Moj pa bo ta teden, ko je še na bolniški, Daši uredil sobico. Stopnice ki vodijo v gornje nadstropje, k tašči, bomo vrgli ven (dve muhi na en mah user posted image ), prostor zaprli in tam bo zdaj mini sobica. Najprej sva mislila to imeti za garderobno sobo, kamro, likalnico ipd., zdaj sem pa dobila od ene posteljo in omarce, pa bova naredila drugače in malo večje. Komaj že čakam, mogoče pa bova končno spet imela posteljo zase user posted image .



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.4.2008 22:19:57   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

user posted image user posted image user posted image Se strinjamuser posted image Mali bo noter še zelooooooooo dolgouser posted image user posted image Se mi pa smiliš..Kaj si bila presuha, predebela, premalo ješuser posted image , preveč ješuser posted image ...


Vse to. odvisno, katera je komentirala. user posted image user posted image user posted image   Tale komentar je še zate: "Trebuh maš pa glih tak zelo velik kot ga je mela naša A.  Obe bolj spodaj nosta. S pa ga sploh nima, pa čisto nič se ni zredila."
Pa saj so drugač  face, jim imam kar rada. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 5:22:21   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

user posted image user posted image user posted image Se strinjamuser posted image Mali bo noter še zelooooooooo dolgouser posted image user posted image Se mi pa smiliš..Kaj si bila presuha, predebela, premalo ješuser posted image , preveč ješuser posted image ...


Vse to. odvisno, katera je komentirala. user posted image user posted image user posted image   Tale komentar je še zate: "Trebuh maš pa glih tak zelo velik kot ga je mela naša A.  Obe bolj spodaj nosta. S pa ga sploh nima, pa čisto nič se ni zredila."
Pa saj so drugač  face, jim imam kar rada. user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Torej je bilo zabavno popoldne!

Punce, samo dobro jutro vam zaželim in šibam dalje.

Lep dan!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 6:25:48   
Naty*Taja
Hojla, tudi od mene en lep pozdravček in že letim...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.