|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 8:23:35   
darja33
Jutro!

Dans bo pa en lep dan, jaz pa moram tud kaj začet delat oz. pospravljat.

A se vas že loteva kaj SPOMLADANSKA UTRUJENOST? js ne vem če je to to, al sem pač noseča. Skratka nič se mi ne da, pa tist kar naredm, porabim 6x več časa za to.

Ultiva, ja v Celju jo dela dr. Jošt. Sem z njim zmenjena za EA al pa Ultivo. Js sem tud hotla EA, sam je Koren rekel da se stvar bistveno podaljša (baje za 2 uri) in to za otročka ni v redu. Pač ne moreš izstiskat, ker nimaš filinga. ne vem.... Koga naj poslušam. Edino kar bi rada je, da me ne bi preveč bolelelo, pa da se ne bi prevč raztrgala....

Glede kil bebice, je pa tud sam rekel da so plus minus pol kile, in da je vse odvisno od tega kak porod napreduje. Al ma 5 al pa 2.5 kile (je rekel...).

Me je zelo potolažil, to da je pa car (Koren), pa itak vem že od nekdaj. Škoda le, da ni več takih....

No, punce, kaj boste pa danes kaj počele? Mamice greste kaj ven? Al že v službo, kuhat, kofetkat...?

Js grem še v lekarno po tista olja, mazila ipd, pa na kofe, pa domov.
Hvala za nasvete. Upam, da se kmalu vidimo. Bom verjetno mela še en kup vprašanj, ko bom že mela pupko zunaj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 9:09:44   
pikecpokec
Jutro!
Evo, mi počasi prihajamo k sebi. Edino kašljam še ko en stari čiko, drugače pa bo! Tamali je nehal driskat (hvalabogu), ej, tri tedne driske user posted image ! Učka se mu tudi že manj gnoji. Tko da smo pripravljeni na nove boje!

Skabi: jao, take sem jaz poslušala cel mesec preden sem šla rodit. Sej so hecne tele tetike, stare mame...user posted image

Naty-taja: jah, vem, da sem preveč kritična, ampak v soboto mi je res VSE šlo na živce. Pa zmenili smo se že takoj ko se je tamali rodil, da ni Galči, ampak Gal. Sej drugače je pa moja tašča zlata ženska, res user posted image


Dans menda dobimo izvide iz laboratorija, pa da vidimo, kaj so nam napisali. Baje so neka navodila zraven, kako naj ravna preostala družina da se bakterija ne razširi user posted image .

Tale dr. Koren je res zlat. Mene malo spominja na Pušenjaka (tudi po zunanjem videzu - brada). Tud mene je on sprejel in poslal na oddelek, ker se mu je zdelo da imam že malo premalo plodovne vode. Sicer sem potem šele čez 2 dni rodila, ker je bila naslednji dan ko bi mi morali sprožit porod, polna luna, in je v enem dnevu rodilo 8 žensk! So rekli da me nimajo kam dat in da naj grem še domov na kosilo user posted image . Tko da sem potem rodila naslednji dan popoldne.


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 9:26:32   
nemrak
user posted image user posted image ,
darja33, jaz sem tudi hotela rodit z Ulivo , pa je 5 mesecev nazaj še ni bilo v Ce user posted image . Pa je HB šlo potem naraVNO DOST HITRO (ups vlke črke).
Bom držala pesti, da bo čim hitreje za tabo in da dobiš pupo v roke!!

Imam eno vprašanje???????????
A pozna katera kakšno varuško???
Rabila bi jo kdaj pa kdaj za zvečer. Kakšna pridna poštena dijakinja, študentka.

Sonček sije, pa greva s ta malo hitro malo ven.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 9:41:22   
pikecpokec
Tale Ultiva je pa očitno kar aktualna zadeva. Sem malo brskala po netu, pa je v Lj porodnišnici še sploh nimajo, samo v Karnju in na Ptuju (pa očitno še v Celju).
So se pa na RR ženske hitro spičile o tem al je OK al ne user posted image .
V glavnem, čez par let, ko se bomo mi odločili za drugega user posted image , bo verjetno že dodobra preizkušena in jo bo brez problema dobit. Juhej!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 10:04:04   
Jančika_
Daaaan! Evo, jst tole naklofam, potem pa akcija v štacuno, je zmanjkalo še mleka, madonišuser posted image . Neka jaka gospodinja semuser posted image .

Darja, fajn tole z Ultivo, nisem vedela, da se jo že dobiš v Celju. Mi je bolj simpatično kot EA, čeprav sem drugič rodila čisto na suho, še Dolantina ni bilo časa dat, pa je tudi kr šlo. Če bo šlo naslednjič tak hitro, itak spet ne bo časa metuljčka v roko zapiknituser posted image . Če boš sprobala Ultivo, me bojo vsekakor zanimale tvoje izkušnje.

Teta beta, mene je od EA med drugim odvrnila tudi tvoja zgodba od prvega poroda, čeprav si ti bila zadovoljna. Če je minimalna možnost za hud glavobol, se zadevi raje odpovem - sem namreč migrenšek in 100x raje grem rodit kot dam skoz še kak glavoboluser posted image . Moja mama je imela pri operaciji noge spinalni blok in je tudi fasala 5 dni neznosnega glavobola - je čvrsta ženska in ji ne pride hitro kaj do živega, pa se je pri operaciji druge noge potem raje odločila za splošno narkozo. Te pokličem za sredo.

Pikecpokec, dejte se vi čimprej pocajtat, da bom jaz lahko začela študiratuser posted image . Si kr ne upam pridet po zapiske, da še mi kej ne fašemo do vas, ko smo ravno že nekaj časa čudežno vsi zdraviuser posted image . (Vsak izgovor je dober, a neuser posted image ).

Snorčiuser posted image , evo tebe kr tak mal objamem. Kak si kej?

Skabi,  držim pesti, da te mali ne bo predolgo matral.

Žanek, učka je kej boljše?

Smrček, kak si pa kaj ti? Dovolj počivaš? Kdaj maš kak pregled?

MarjanaR, javi se kaj, je mala že vredu?

HuAnita, cukra sta tvoja razgrajača (pa lepe plaščke imatauser posted image ). Ko spijo, so najbolj fajni, a ne, a ne???

No, jaz imam pa tudi eno novico, namreč mogoče vas bom še letos lahko povabila na žurko k sebi v hišouser posted image . Hiša sicer ni naša, je tastova, a imeli bomo cel ogromen štuk zase, več kot dvakrat več placa kot zdaj. Pa vrt, ženske, kakšen vrtuser posted image . Je pa treba še marsikaj zrihtat, najprej tastu pritličje, potem pri nas zgoraj; želja je, da bi do konca leta šli not. Zelo zelo se veselim.

Zdej pa šibam, ajdi bejbe, lepo se mejte.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.4.2008 10:06:11 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 10:18:38   
pikecpokec
Iiiiii, Jančika, kak fajn! Hitro začnite rihtat, da bote hitro šli v hišo. user posted image

Glede zapiskov: čez par dni bomo mi že čisto OK, tko da ste dobrodošli pri nas! Nema izgovorov za študirat (hmmm, kdo se oglaša? user posted image )


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 10:38:43   
Janeja
Samo da vas vse mal pozdravim. Tole pa že ni več normalno no. Sploh ne najdem več časa za čvek. user posted image
Jančika, tole s hišo pa verjamem, da ti je všeč. user posted image  Naj vam uspe po planu - selitev mislim. Potem pa res brez problema v akcijo, bo prostora več kot dovolj še za enega malega Joa ali eno malo Jančiko. user posted image

Pikecpokec, samo da ste boljše. Zdaj pa ostanite zdravi!

Skabi, kako kaže? Upam, da že pritiskaš. user posted image  Ja saj vem, da ni smešno. Če se spomnim samo sebe pred dobrimi 6 leti - 5 dni čez rok, poln kufer vsega in vseh... user posted image  Naj bo vse čim prej za tabo.



(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 13:18:54   
HuAnita
O, Janči, te tudi čaka selitev! No, še prej pa en kup umazanega dela, ampak to se baje potem kar pozabiuser posted image   komaj čakam, tako za vas, kot za nasuser posted image    Letos bomo pa očitno v samih novih stanovanjih oz. hišah žuraleuser posted image user posted image user posted image   No, pri nas upam, da bo še letos, bom pa deco v vrtec vpisala v V., da ne bomo malega tule navadili, potem pa jovo na novo čez 3m v novo hošo, pa vrtec, pa vse.... 

Aja, sem službeno srečala tvojo mamo, baje je Vasjek pravi hribolazec, 4 ure gor in dol, pa je kot rožca... niti v avtu ga dremež ne doseče....user posted image


Skabi mi je prejsle poslala sms, ampak še od doma, je menda mlajši sinek dobil vročino,  nič pa ni nakazala, če že pritiska. Vam rečem, da jo bosta shoo in Darja33 prehiteli....user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 16:12:22   
skuštrana
Jančika, super da ste se tako odločiliuser posted image user posted image Boš videla da ti ne bo žaluser posted image

Porod - jaz sem 2 krat rodila čist naturuser posted image pa sem še vedno živa, tako da..nič batuser posted image Pa če bom šla š kdaj bom šla spet natur...je pa res da rojevam brzinsko, če bi se mučla po 12 ur skupaj potem verjetno ne bi tako razmišljalauser posted image

Skabi, ajde pojdi že rodituser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 18:00:53   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Žanek, učka je kej boljše?


Ja, je šlo na boljše. Danes zjutraj ni imela več zlepljene očke in tudi ne teče ji več ven. Moje mleko in fiziološka sta pomagale.

Jančika, user posted image fajn za hiško. Ko boste imeli čas, se pa le oglasite user posted image .

Ja, Pušenjak in Koren sta si pa res malček podobna, še smejita se enako, pa na faks sta skupi hodila in sta dobra prijatelja (čeprav se že nekaj let nista videla), vem iz prve roke user posted image .

Porod … tudi jaz sem 2x rodila natur oz. kapalna mi je pomagala, pa sem tudi preživela user posted image , me je šivanje presredka 100x bolj bolelo user posted image . Tudi proti bolečinam nisem nič dobila.

Glede kil bebic … tudi meni so rekli na UZ da ima mala 3700g, ko je pa čez nekaj uric ven prišla je pa imela 3300g.

Pikecpokec, lepo da ste že boljše.  

< Sporočilo je popravil žanek -- 7.4.2008 18:07:20 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 18:48:37   
pikecpokec
Ja, Pušenjak in Koren sta si pa res malček podobna, še smejita se enako, pa na faks sta skupi hodila in sta dobra prijatelja (čeprav se že nekaj let nista videla), vem iz prve roke .


Aja? A to maš ti kake veze tam al kaj? user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 21:23:26   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Skabi mi je prejsle poslala sms, ampak še od doma, je menda mlajši sinek dobil vročino,  nič pa ni nakazala, če že pritiska. Vam rečem, da jo bosta shoo in Darja33 prehiteli....user posted image



Da ne bi niti pomislili na kaj takega user posted image  !!!  jaz sem prva na vrsti, pa če vse tri čakamo do maja user posted image

nadaljevanje mojega skoraj poroda: Danes mi je nekajkrat po kapljicah odteklo malo vode, mali se je premaknil še 10 cm nižje, tak da imam prav hecen trebuh - kot kaka skakalnica zgleda, ker pa je miniskabek fejst živahen, se nisem šla še nikamor pokazat.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 21:39:38   
Jančika_
Skabi, da ne boš pol kr doma rodilauser posted image . Srečno!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 22:33:00   
Meggi
Čedalje bolj razburljivo je tole čakanje. Vedno ko odprem, si mislim, bom že videla kakega medvedka.. a še nč. Danes je Dan zdravlja menda... tak da...

Skabi, ti je bilo še čast - skomandirat zadnje delavce, zdej pa lahk greš?user posted image

Jančika, ti si nazaj v šolo stopila.. al nadaljuješ. In v kater konc se selite? V. konc, kot Huanita... zgleda da se nama bodo otroc skup gulil,, kot sva se midve.user posted image  Le prid mali pikici mal kraje razkazat.. Bi se lahk enkrat neki čez 15h dobile.. bi K. razkazala Capinki kraljestvo vrtca!user posted image  Pol pa gremo na gorsko turo k nam v blato. Podpišeš.. da jih pol vržeš direkt v bano?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 22:35:28   
Meggi
p.s. Pokorno javljam da je moja 1. letošnja zasaditev že v vrtu- zgodaj ne!

No čakam še na ateja. da zaštiha drugi del! Sadile smo tri.. on sam štihu..user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 23:08:30   
Naty*Taja
Darja - moje mnenje je, da se porodniška bolečina da prežvet! (seveda izzvzemam ekstreme!) in po moje je najbolje natur brez EA in kaj je že tisto drugo? Konec koncev resno ne veš kako in kdaj potiskat, če te ne boli. Pa to govorim zaradi tega, ker sem pri prvem imela vse tak razboleno, da sploh nisem več čutla, kaj me boli in sem posledično tudi zaradi tega kr fejst potiskala - po moje bi bila manj raztrgana, če bi čutla in delala z občutkom - tak kot drugič. Sem točno vedla, kdaj pa kje pa kak potisnit, ker je bilo seveda tudi lažje.... Kaj pa vem, to je moje skromno mnenje, čeprav se sedaj kr skor množično zagovarja EA in podobne zadeve. Jaz pa mislim, da je nekak tako, kot pri npr. mojih bolečinah s križem. Dokler čutim bolečino, me opozarja in se trudim preprečiti se nadaljne okvare, če pa tableto vzameš in te nič ne boli, pa sploh ne veš, da kaj narobe delaš... No ja, pa mi je uspelo cel roman napisat...user posted image Skratka, če nimaš ravno čist nizek prag bolečine, mogoče poskusiš brez...




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 23:18:22   
smrček
user posted image user posted image  Jančika, super da se selite v hišo.
Upam, da tudi midva kaj pametnega najdeva in da se preselimo, ali pa vsaj začnemo gradit.
Torej, če katera ve, da se kje- Celje z okolico do 15km, prodaja hiša z večjim kosom zemlje (recimo do 1ha) naj mi sporoči. Pogoj: 1 sosed ne sme biti Cinkarna!!!!

Jst sem bila danes pri frizerjuuser posted image  - če bi se lahko temu tako reklo, ker sem domov prišla takšna, kot da bi imela sračje gnezdo na glaviuser posted image  Pismo, vedno pridem slabe volje od frizerjauser posted image .
Jutri jo mahnem v laboratorij, da mi vzamejo še tistih par kaplic krvi, pa častijo mi dva deci cukrane vode: hvalnica jimuser posted image  V četrtek imam pa kontrolo, upam da ni kakšnih sprememb na slabše, ker bom v nedeljo krstna botra bratovi pupiki.

Meggi, pridni ste. Midva se še nisva odločila, če bova sploh kaj zasadila na vrt, ker ZZZV odsvetuje uživanje gomoljev in nadzemeljnih plodov v okolici CCuser posted image  Verjetno bom kar rože posejala, zel bo pa itaq sama zraslauser posted image

Žanek, super, da gre tamičkeni na bolje. Materino mleko je tudi pri nas učinkovalo.

Skabi, ali imaš namen počakat na polno luno? (20.4.)user posted image
Upam, da čimprej sporočiš veselo novico in se rešiš vseh nosečniških tegob.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.4.2008 23:25:43   
smrček
Darja33 Se popolnoma strinjam z Naty-Tajo. Jst sem drugič rodila brez protibolečinskih zadev, pa se mi ni zdelo posebej boleče. Aja, pri zobarju pa vedno prosim za inekcijouser posted image .
Moje mnenje: ni ga lepšega občutka in skoraj lahko rečem da nagrade, kot to da občutiš iztis otročka, za kar si pri EA prikrajšana. Na to temo bi ti Ropotuljica lahko veliko povedala.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 5:29:21   
snorlax
Jutro!user posted image

Kar se tiče bolečin pri porodu. Mislim, da se da zdržat. Prvič sem rojevala 8 ur, pa vakuum, prerezana, raztrgana...pa nisem niti pomislila, da bi šla kako drugače rodit kot naravno. Kaj pa vem? Mogoče sem mazohist?user posted image Drugič je šlo neprimerno hitreje in lažje, ker sem se na porod zelo psihično pripravila. Skoz sem si ponavljala, da je naše telo narejeno tako, da opravi s tem, tako kot mora in da si z vsakim popadkom bližje bitjecu, ki ga stisneš k sebi... Ne vem, no, mene je tudi skoraj zobozdravnika bolj strah ali pa ginekološkega pregleda. Meni je bilo pri obeh nosečnostih huje nosit 9 mesecev, pa zraven bruhat, zatekat... kot pa rodit. Tisto veš, da boš v enem dnevu fertik.

Skabi, ti imaš pa najbolj čudne priprave na porod, kar sem jih kdaj slišala.user posted image Mali ima očitno svoje plane in se ne ozira na tebe.user posted image user posted image user posted image Vsak dan gledam tule gor, pa na mobi, če je kako novo sporočilo, pa nič. Saj klicat te skoraj ne upam, ker vem, kako je meni tudi šlo na živce, ko so me zadnje tedne vsi spraševali, če je kaj novega, pa kdaj bo, pa če ne mislim it rodit...user posted image A nisi ti imela postavljen še en rok tam okoli 16.? Mogoče bo pa res tisti rok bolj držal.

Žanek
, fajn, da so se učke pozdravile.user posted image

Smrček, pridna bodi in se pazi. Upam, da se je stanje kaj popravilo. Mogoče bi se lahko videle 18. pri Žanek? Kako je zdaj s tvojo brezglutensko hrano? Še zdaj ne vem, kdo jo mora jest in zakaj?user posted image

Ježešmarička, koliko je ura!!!!! Bemti, moram it. Spet zamujam..user posted image user posted image user posted image

Čao! Lep dan!user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 8:04:24   
darja33
Jutro!

Spet en deževen dan.

Dans mam spet CTG, pa bomo vidli, če bo morda naša pupa bolj pripravljena ven pridet kot Skabek... Upam, da.

Ker je tak depresiven dan, predvidevam da bom še bolj zaenk.... kot ponavadi. Grem spit kavo.

Ej, Snorlax, kaj pa ti delaš, da si vsako jutro tak zgodaj auf?

Skabi, si preživela noč 2v1????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 9:48:01   
HuAnita
Aloha, se vedno nasmejim, ko vas berem.... Komentarji pa komentarjiuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 10:46:22   
Skabi
Jutro!

Sledi naslednji del limonade Skoraj porod:

Še vedno sem 2 v 1. Samo me pravkar moja gin kar malo okregala, da če sumim, da izteka plodovnica, moram pač v bolnico, da naredijo neke teste, če je to res. Tak da se bom zdajle spravila tja. Kar sama, ker ni nobenega, ki bi me peljal. Upam,da me ne bodo spet za brezveze not zaprli.  

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 10:49:03   
Skabi
Jančika, potem boste pa sosedi od moje prijateljice. Julija dobijo dojenčka. user posted image  Bo lahko kar čez cesto letela po nasvete, ne?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 11:22:33   
skuštrana
Skabi, pazi da ne rodiš po poti user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.4.2008 11:58:31   
pikecpokec
Skabi, gud lak! Po moje boš kmalu rodila. Mam tak filing user posted image .

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.