mavo
|
Pozdravljene! Sem šla za eno urco mal na kavč nadoknadit neprespano noč, zdaj pa vidim, da se je ta čas že ful dogajalo. Super se odzivate na ta nove, hvala za vse pozdrave. Moram pa reči, da sem sproti pozabila, kakšna vprašanja mi je katera zastavila, tako da sem si morala prav imena izpisati. Zato: Jančika: si napisala, da si doma pri cvetličarni. Žal jaz pojma nimam kje je kakšna cvetličarna, razen se mi zdi, da je ena blizu vrtca Ringa raja, ker se včasih tam mimo peljem. Drugače pa sem jaz doma tik ob celjski gasilski poklicni enoti - gledam jih lahko skozi okno. A je to torej kje blizu? Skabi: si me vprašala za rok: 23.4.2008 ga imam, vendar bi raje kaj prej. Samo vseeno dvomim, da se bova srečale v porodnišnici, ker zaenkrat se še nič ne dogaja. Tako da tudi nageljčka za razpoznavo ne bom rabla. Je pa dobra ideja to z razpoznavnim znakom. Meni bi kar pasalo, da bi imela kaj družbe tam, ker sem totalna tujka v Celju. Če bi rodila v Kranju, bi sigurno vsako drugo poznala, glede na to, da so skoraj vse kolegice in znanke noseče. Ampak zaradi tega že ne grem tako daleč. Sploh pa ne po tem, ko sem same dobre stvari prebrala od celjske porodnišnice. OK, saj je tudi kakšen slab vtis vmes, ampak po mojem bo vse v redu. Pustimo se presenetiti. Sem pa tud veliko o tem razmišljala, ali bi se odločila za kakšno pomoč (AE, ultiva), pa se bom dala kar presenetiti z naravnim porodom. Če bo pa kriza, bom pa pri drugem probala. Saj ko se enkrat začne, tak ne moreš več kaj nardit. Bo pa mož malo bolj trpel zraven mene. Jaz mislim tako, da so zato tudi sestre in zdravniki tam, da že vidijo, če bi se kaj preveč zakompliciralo in bi pravočasno posredovali. V bistvu moram tako misliti, če ne bi se mi že zmešalo, ker me je najbolj strah tega, da ne vem kaj pričakovati. Ja, preveč cajta imam na grbi. Da o sanjah in nočnih morah raje ne začnem.... No ja, veliko sreče in naj bo čimprej mimo. Lp
|