|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
5.4.2008 14:23:24   
buči
itata, kdaj se dobiva? Ta teden bo sicer bolj slabo vreme, ampak potem pa sigurno. Da greva en krog ob Savi, pa v Kavala na kavo, a ne?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.4.2008 15:40:15   
itata
buči: zmenjeno. nasl teden počakamo, da vidmo kako se vreme popravi, pol pa takoj precuser posted image  edin če bo mali moj kej jamral bo treba mal "potrpet" ker je tko firbček k kam greva, da je to noro. pol pa noče zaspat in je siten... pa tko naprejuser posted image  sam sej si že navajena.

imam pa en "problem" z mojo mamo. mi živimo skupaj z mojimi v bajti in sem ji neskončno hvaležna (glede na to, da je moj več odsoten kot prisoten), da ji lahk malega dol nesem kadarkoli za kolikor rabim, da kej naredim ali skočim v trgovino. ampak problem je, ker je ona čist "lesena" z njim... se ji ne da dopovedat, da mora stat in okol hodit pa ga zabavat. ona bi ga pestvala, ampak bi sedela in mu dudo turila, da ne bi jamral. sam to ne gre tko, ker se mali pol razdere zmeri. on je rad brez dude in da ga nosiš, da okol gleda... pa me pol živčno dela, če ji ga dam za pomerkat pa gor slišim kako se ji jokauser posted image  pa itak pol zmeri trdi, da ga zvija in ga naliva s kapljicami proti krčem... sploh ne vem kaj naj naredim. pol sem pa sitna do nje... sam če pa ne zna kej preveč dobr z njim kaj naj... tašči moji se nikol skor ne joka (sam ima 2 majhna vnuka in je "v formi", moja mama pa čist izven prakse 25 letuser posted image ). pa mi je ful bad k dobr misl in se trudi, pol se ji pa mali dere, pa še jaz ji težim... sej se pol zmeri opravičim, sam kaj nej k že bleknem kej preveč. ji ga narjaj pustim sam če me pol ni v bajti da jih ne slišim al pa če spi... grozna sem po mojem. mogoče bo pa bolš, ko bo mal večjiuser posted image  ful upam res.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.4.2008 15:41:22   
itata
pa da vem še mal lušte naredim: sem se zmenila v ponedeljek dop za masažouser posted image  da mal odklopim in hrbet nas itak vse boli od prenašanja mulčkovuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.4.2008 15:56:16   
mary_lou
BUCI zakaj pa rabis osebno ce ni vec meje?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.4.2008 17:51:13   
srečka nosečka
Evo, mi smo že nazaj s piknika, je ati crknjen od včerajšnje čage. user posted image  Pa pihalo je kot user posted image .

buči - žal tega nastavka ne morem uporabljat, ker imamo tuš kabino. user posted image  Verjamem, da je pa za v bano super zadeva.

mary_lou - še vedno rabiš os. dokument, če greš čez mejo. Da se lahko inentificiraš. Tudi za user posted image  to velja. Čeprav bi naj bil dovolj že rojstni list.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.4.2008 19:44:58   
mary_lou
NUJNO KOK JE SE LAHKO VROČINA PR DOJENCKIH????????

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.4.2008 19:55:19   
buči
mary_lou, a veš, da mi je to z osebno ravno prejle rekla kolegica. Baje je res dovolj rojstni list oz. zdravstvena. Bom pa v ponedeljek klicala na občino in vprašala.

itata, moja mati je tudi ful za časom. Ne vem, če se spomniš, ko sem januarja jamrala, kakšne fore je imela pri Aljažu. Ne bi še enkrat pisala vsega, ti bom pa na sprehodu razložila vse njene "a-je-to" fore.

Janey, že celo popoldne se sekiram, da sem sem bila prav preveč pametna z nasveti. Upam, da te nisem kaj užalila. Tako kot si sama napisala, bistveno je, da vi2 vesta, kako in kaj, in da sta se vi2 pogovorila. user posted image  Oprosti, če se kaj mimo usmodila ... Včasih malo preveč blebetam ... user posted image user posted image user posted image

srečka nosečka - ravno zdaj smo iz banje (mi imamo sicer tuš banjo, ker se midva skoraj nikoli nekopava, ker ni časa, za Aljaža je pa mala dovolj, da notri uživa. Res mi je lažje Tilna na tak način kopat, ker mi ga ni treba držat in imam tako proste roke.

Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.4.2008 19:56:08   
buči
mary_lou, baje 37,2 še ni vročina, v ritki je višja, zato moraš odbiti 0,5 stopinje

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.4.2008 20:25:22   
srečka nosečka
mary_lou - vročina se baje zbija, če je nad 38,5.
Sem pa slišala, kaj zbija vročino. Ena kolegica je probala in to potrdila. Kapljico alkohola (ta za čiščenje popka) daš na prsa in masiraš, nato pa še na hrbtu enako ponoviš Baje pali, jaz pa še nisem probala.

buči - naša tuš kabina ima tako nizko dno, da ni variante kopanja. Vem pa, da ene to imajo. Bo pa se savnala, ko bo večja. user posted image   Pa še to, CD sem dobila.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
5.4.2008 21:12:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, nate, ne daj se! Daj mi prosim še povej, kako to, da dobiš Novalac na recept. Mislim, da pri nas v Lj to ni možno ... user posted image  A ga v Avstriji tudi le v lekarnah prodajajo? A je isti kot naš? Matr, koliko ? imam, a ne! Ma, če je toliko cenejši, grem hitro za Tilna osebno naredit, pa enlkrat skočim čez mejo. Tako bomo vsaj "prisiljeni" it, jaz pa še v šoping ... user posted image

janey, to tudi jaz hočem vedet, ker pr nas baje dajejo na recept samo, če ima otrok kakšno alergijo user posted image

buči, za A ne rabiš več osebne. Meje so odprte user posted image !!!

itata, saj je kot bi mojo mamo opisovala user posted image . Ona bi tudi le sedela in jo pestovala. Ona ne bi vstala, ker jo pač noge bolijo, meni pa pravi, kako smo jo razvadili, ker vstanem in jo kdaj tudi malo ponosim, da začne mala jest. Tašča je pravo nasprotje. Je ful pripravna za dojenčke imet. Se ji pozna, ker je pred leti po 7 malih otrok, nekateri tudi še 1 leto niso imeli, ahtala po cele dopoldneve. Je imela kar en mini vrtec. Zdaj bi pa rada v penzijo šla, pa ne more, ker še nima zadosti del. dobe user posted image .

mary lou, kar je nad 38, se lahko že zbija s svečkami.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
5.4.2008 21:20:13   
mary_lou
Sej pol tok za zbijat nima ma tocno 37 merjeno z navadnim termometrom pod pazduho! Sm se ful ustrasla da je to za dojencka ze ful. Je pa tak nemiren dons skoz bi bil v narocju pa tko nc se ne smejcka brezvolje je prehlajen pa ni. Kaj bi to lohk blo?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
5.4.2008 21:30:20   
srečka nosečka
bamby - res je, da so meje odprte vendar tudi v EU rabiš nek dokument za identifikacijo. Ravno tako kot pri nas. Če te ustavijo na ulici in nimaš dokumenta, lahko plačaš kazen. Če pa greš z user posted image  npr. v A je dovolj, da imaš svoj kakšen dokument, lahko je tudi vozniška in rojstni list od user posted image . S tem namreč dokazuješ, da je otrok tvoj. Preverjeno, moj je kar nekaj let delal na mejni policiji.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
5.4.2008 21:58:48   
Janey
Halo babike

bamby Ne vem jaz pač dobim novalac na recept...sem rekla da smo to do zdaj imeli in mi ga je dala. Zakaj pa nebi vedelauser posted image Ja v au je cenejši

Buči
če boste šli v graz se morate tu ostavit na kavi. Mi gremo pa naslednji petek v lj, če boš imela čas bom vesela kake kave. In ne nič nisi mimo usekala...vsako mnenje je dobrodošlo. Jaz vem, da nimam vedno prav in zato rada slišim več mnenj in nekdo ki pozna samo del situacije lahko poda najboljše mnenje samo o tem. Jaz pa tukaj pač vpletamše stvari ki nimajo veze s to situacijo, ampak obstajajo v moji glavi. Tako da se nič ne sekirajuser posted image user posted image pa HVALA za vsako besedo...tudi drugim puncam...meni je veliko vredna.

Mi bomo meli pa danes še pogovore doma. Je že danes 5i dan ko sma bla cel dan sama. Samo lepo mu bom povedala da ga preveč pogrešama in želima, da smo družina. Upam da lepo uspe...kregat se mi ne da.Že tak se zarad tašče kr nekaj prekregama.

Preveč sem utrujena, da bi še kaj pokomentirala...aja pa dala sem nove slike v album.

lpe večer vam želim

marusah
kak si? je bolše?? Upam da...sem se danes zvečer tam mimo peljala in sem mislila na vaju s pikecom.

Neposredna povezava do sporočila: 2063
5.4.2008 22:41:32   
mala_pikica
Dober večer!

Janey sem pogledala slikice tvojega sinčka, je pravi mali lepotec. Ima zelo lepe modre oči. Glede kavice, pa velja povabilo za drugič.

Bamby glede hrane na recept je pa takole. Recepte za hrano plačajo občine, ne zdravstvo. Je pa tako, da naprimer MB občina plača hrano do 6 meseca, občina Šentilj do 4 meseca, občina Lenart pa sploh ne plačuje hrane za user posted image . Tako, da je odvisno iz katere občine si. Pediatri pa bi po pravem morali recepte pisati samo za user posted image , ki imajo zdravstvene težave ali pa so iz socialno ogroženih družin. Ampak naši pediatri ponavadi napišejo kar vsem, ki niso dojeni in so doma iz občin, ki plačuje hrano. Se pa občine zato pritožujejo in so že večkrat zagrozile, da bodo nehale plačevati hrano, sploh MB občina nonstop grozi.

Nič grem počasi proti postelji. Nočko.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
5.4.2008 23:19:21   
Janey
mala_pikica...z veseljem...če bo ta teden kaj lepo se lahko dobima tudi v mestu, da ne čakama na nedeljouser posted image user posted image

glede hrane je pa mb očina pred nekaj dnevi sklenila da jo bodo dobili samo pod določenim dohodkom...kao da se premalo doji...za bruhat...in pol naj še kdo reče kako država spodbuja rodnost...se mi kar gor postavi. Kaj sem jaz kriva da ne morem dojit?? Hrana me pa stane 18 eur na 5 dni..mah

sem se očedila, zdaj grem pa očke počivat

papa

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.4.2008 7:33:51   
misar
dobro jutro

danes se obeta spet krasen dan... noč smo solidno prespali. le ob prvem hranjenju se naši princeski ni več spalo pa smo poslali atija v akcijo.ga dresiram, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me pa neki zanima. a je možno, da s tamalo preživim preveč časa? user posted image se mi zdi, da brez mene sploh ne more. ko pride mojuser posted image iz službe in prime Lano v roke, se začne ona dret, ko jesihar, ko pa jo spet vzamem jaz je pa ok. potem to traja še kako uro, pol se pa pomiri in je zadovoljna tud pri njem. pa tud , če grem od doma za več kot eno urco se začne tako dret, kot da bi jo iz kože dajali. user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.4.2008 7:47:21   
buči
Dobro jutro!
Spet smo se zbudili le 1x! user posted image  Si akr ne upam napisat, da bi to bil idealen ritem ... No, je pa zato Aljaž že ob 6h čakal na živ-žav ... user posted image

Janey, v petek, mislim, da nimam nič, tako da greva z veseljem na kavo. Ti pošljem na ZS telefonsko. Kje bi se dobili - da vem prosit za avto, da ne bom z busom letala naokoli, ker ne bo vremena.

Bom pa v četrtek, ko imam sistematskega, vprašala pediatrinjo za hrano na recept, ampak mislim, da v Lj ni nič s tem.

Je pa moj rekel, da se ne upa brez osebne čez mejo, ker imamo mi vedno tako srečo, da nas kje preverjajo. Bomo počakali, da bo Tilen enkrat buden, ko gremo mimo fotografa. SAj v enem tednu naredijo osebno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.4.2008 8:10:46   
pina-1
jutro.
končno mi je uspelo v miruprebrat vse vaše čveke in tudi kaj napisat.
Pri nas je kar v redu. Ana se zbuja l enkrat na nočuser posted image user posted image  PA tudi Mia se je zčela zbujat okoli 7, kar je že pravi luksuz.user posted image

Sedaj pa jaz že pijem mojo kavo dek, Mia je pojedla zajtrk, ati in Ana pa še drnjohata.

Pri nas se je stanje z bruhanjem končno umirilo.user posted image user posted image user posted image  Ampak mami pač pridno pumpa ven prvo mleko, tako da punca lepo počasi poje svojo rundo. Raje to kot pa bruhanje in polivanje.

Suzika, srečanje bo na Rudniku, gremo babe malo v šoping... Upam,da prideš.

Janey, kar se tašče tiče be bom sploh komentirala. Moja ANa še videla ni in ni niti izrazila želje. Mio je pa prvič vidla ko je mela 3 leta. Pa tipovem,d a bi mi kdaj prov pasalo, da smo v boljših odnosih, da bi mi otroke počuvala, da bi sama kam šla.
TI jakca kar daj včasih dol, recimo ko maš za kaj pospravit in skuhat. Pa tudi če je za 10 minut.... Tako boš ti kaj koristnega nardila in ona bo zadovoljna. ČEz eno leto ga boš itak morala dat nekomu v varstvo. JE dobro, da ga kmalu navadiš da nisi skozi samo ti.

Dolenjka, tvoja Tara pa čisto normalno napreduje. Včasih ti dohtarji in sestre mislijo da so bogovi na zemlji. Jaz se na to sploh ne oziram več. MEnije pri Mii dohtrca napvoedala vnetje ušes pri 6 mesecih. ŠE danes ga nismo imeliuser posted image  SMo jo pol zamenjali.

Sedaj pa grem svoj gres pojest in pol žehto obesti. Danes gremo pohajat whole familiy za cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image  Uh komaj čakam.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.4.2008 8:18:08 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.4.2008 9:18:43   
Janey
Jutro.

buči mi smo jakca sami slikali. Smo ga polegli na eno plenico in ga slikali. Potem smo nesli slike v foto studio in smo jih dali nardit za osebno. Mislim, da mam to sliko celo v albumu. Bom šla pogledat. Za petek pa ne vem kje bi se dobili. Lažje se mi pripeljemo nekam blizu tebe pa nekam kjer lahko parkiramo. Se boma zmenli.

Pina res je, res se mora otrok navadit tudi na druge in jaz se moram navadit da ga dam da nisem sama...ampak sej tu je problem da nas pač ni doma...jaz skoraj ne kuham doma, kadar pa, pa je doma tudi moj lubek in ga ima on, ampak tak dan ga ima tudi ona spodaj. Če hočemo da ga več vidi moramo ali spremeniti način življenja in bit več doma...ampak recimo včeraj sem te rekla da ok, naj gre z njim na sprehod in sem nam vse plane in zelo lepo sončno soboto pokvarila. Mi smo pač leteči in tak fino se je vsest v avto in peljat nekam daleč, se tam sprehajat si kaj spečt, pa še v naravi smo. In včeraj nismo mogli, ker smo bili prepozni. Pač ni fer ane.

lakota bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.4.2008 9:20:09   
Janey
buči sliko za osebno mam pod naše sončese slika pa se reče DSC01956.jpg . Pa še ful ceneje je.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.4.2008 9:29:50   
itata
jutro,
danes sem pa mislila, da se mi je zgodil mali "čudež"user posted image  sem ležala v postelji in komirala, mali je bil v svoji posteljici in neki zajamra. pogledam najprej na uro in je bil 7:30. sem si mislila mah sej mogoče bo pa še mal zadremal. zadremam tudi jaz nazaj pa spet neki slišim pa spet, ampak ne jok. sam neki se je oglašal. pogledam malega kaj dela: gleda igračke in se režiuser posted image  ura pa 8. se je kar pol ure sam zamotil! pozabil tud da je lačen... tko da komot zdrži 3 ure brez jest. bom se še bolj probala tega držat, ker je pol tud bolj lačen in več poje naenkrat.
tko da zdej mal drema spet in ko se zbudi bova jedla, se oblekla in šla z vozičkom mal okol. pol je pa neki od brata punca na obisk vabla... se moram neki organizirat, ker se drugače ne zmatra dovolj in imam pol mal problemov, da ga spravim v pojstlo. ok sej pol ure ni neka katastrofa, sam od tega najprej 15 min joka, ker on pač ne bi spal, pol pa 15 min lepo počasi kinka in zaspi. moj itak skoz dela, ker ima neko zadevo v službi. je rekel, da če bo v torek uspešno to naredil, da si bo petek lepo frej vzel in gremo na morje za vikend. upam, da bo to resuser posted image

bamby: pa pol ji pustiš user posted image  (mami tvoji) kej za merkat al ne? al te preveč živcira to? mene ful, tko da ji ga s težavo, ampak ker sem večino časa sama (moj je velik v službi, tor/čet ga pa itak ni ker ima tamalo), pač skor ni izbire, kot da mi ga ona mal prime - pa je to ponavadi zjutraj pol urce, da se zrihtam pa popoldne pol urce, da kej pospravim - no lahk bi seveda vsak dan počakala, da zadrema al pa prej vstala pa bi mela isto vse narejen, sam pol bi crknila od zaspanosti.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.4.2008 10:08:54   
buči
Janey, hvala za idejo glede slike. Jutri se grem fotografa - bom počakala, da mu še malo lasje zrastejo ... user posted image
Mogoče bi se pa v Kavlau dobili, če je vama ok (parkirišče, po Nemški cesti čez Črnuče na AC, da se izogneta centru, dobra kava, kakšna tortica ...)

pina, fajn, da ne polivate več. Si sploh ne predstavljam, da bi se mi to dogajalo vsakič. Si se mi vsakič, ko sem te brala zasmilila ... user posted image

Zdaj grem pa kavo skuhat, da jo dam v termosko, ker gremo k prijateljici hišo pogledat, pa je še vse v suoven stanju, da bomo tam prvič pili kavico na "vrtu".

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.4.2008 10:14:42   
mala_pikica
JANEY, velja se lahko zmeniva tudi v mestu ali pa pod Pohorjem. Upam, da  bo ta teden kaj lepega vremena. Glede tašče, pa res ni potrebe, da bi spreminjali vaš način življenja. Tu pa tam pa le pojdi z malim k njej na kavico za par minut.

Moj Luka tudi spi že od 8h, jaz pa sem že zlikala, perilo obesila, pa en stroj se še pere. Pa kosilo sem že včeraj zvečer naredila( ričet). Ko se mali zbudi pa grem na sprehod. Ati pa je šel s kolesom, pa upam, da hitro prideuser posted image .

Itata, kaj tvoj Jakob že pije čaj? Ker moj Luka še ne pije, sem pa opazila, da ko je bolj toplo večkrat zahteva dojko, pa tudi ni lačen, ampak se samo odžeja. Jaz sploh ne štejem koliko krat se dojiva, ampak se ravnam kar po občutku in po user posted image . Zato ker, če ne pije čaja, ga jaz ne bi striktno dojila na 3 ali 4 ure, ampak po njegovi želji, ker lahko, da je žejen.

Zdaj pa se je moj škratek zbudil,... Lep dan vam želim vsem. LP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.4.2008 10:14:44   
Mateja81
Lp

Buči: jaz sem dala delat osebno v ponedeljek in sem jo v petek že dobila domov po pošti.
Drugače pa me zanima nekaj.... A se kateri dogaja epodobno kot našem malem: ko se naje (mogoče preveč) in podere kupček ga dam v ležalnik in se mu kr naprej "dviguje" in se davi pa zalei se mu tako da komaj pride do sape? Me je že kr malo strah da se ne bo zadušiluser posted image user posted image Res je da naš mali poje toliko koliko bi mu dal samo sej mu ne morem zize stran dat ko je.
Pa še neki ena je pisala o nekaki popkovni kili ali nekaj podobnega (mislim da Itata). Naš Patrik ima tudi tak plav popek in me zanima če bi lahko bilo to to??
Hvala za vse odgovore in lepo nedeljo vam želim...

Pa par slikic našega 6-kg junaka bom dala v album da ga lahko malo polukate.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.4.2008 12:26:55   
mesecnica
Misar - mislim, da so se naši otročki sedaj res že zelo navezali na nas (mamice) in se bo dogajalo, da bodo zahtevali ravno nas. Naši partnerji so pač večji del dneva v službi, me pa cel dan zuser posted image . Tudi pri nas sem isto opazila, kot je pri tebi... Najprej joka, ko gre k partnerju, čez čas je pa OK...

lp,

Mesečnica

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?