bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey - mislim, nate, ne daj se! Daj mi prosim še povej, kako to, da dobiš Novalac na recept. Mislim, da pri nas v Lj to ni možno ... A ga v Avstriji tudi le v lekarnah prodajajo? A je isti kot naš? Matr, koliko ? imam, a ne! Ma, če je toliko cenejši, grem hitro za Tilna osebno naredit, pa enlkrat skočim čez mejo. Tako bomo vsaj "prisiljeni" it, jaz pa še v šoping ... janey, to tudi jaz hočem vedet, ker pr nas baje dajejo na recept samo, če ima otrok kakšno alergijo buči, za A ne rabiš več osebne. Meje so odprte !!! itata, saj je kot bi mojo mamo opisovala . Ona bi tudi le sedela in jo pestovala. Ona ne bi vstala, ker jo pač noge bolijo, meni pa pravi, kako smo jo razvadili, ker vstanem in jo kdaj tudi malo ponosim, da začne mala jest. Tašča je pravo nasprotje. Je ful pripravna za dojenčke imet. Se ji pozna, ker je pred leti po 7 malih otrok, nekateri tudi še 1 leto niso imeli, ahtala po cele dopoldneve. Je imela kar en mini vrtec. Zdaj bi pa rada v penzijo šla, pa ne more, ker še nima zadosti del. dobe . mary lou, kar je nad 38, se lahko že zbija s svečkami.
|