Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ja, saj jest ji ga tud dam takrat ko je šele mal od hranjenja, jaz pa tud nimam še dost mleka za naslednji obrok. A je potem res tole z pivom? Pol bom pa jest tud mal probala, čeprav mi nič ne diši. Saj ne more bit nič narobe, a ne to mi je ena rekla, da naj probam, ker pri njej ga je bilo potem tudi veliko. Sem rekla, glede na to da se že kak mesec meniva za kavo, da se morva sedaj začet ment za na pivo Men tudi nikakor ne diši, sam dol sem ga pa že spravla. Ti kar probej, nima bit kej. Pa ti jo kar pristavi, četudi je sam eno uro od prejšnjega hranjenja. Zagotovo se je že nekaj nabralo, itak se pa mleko sproti dela, ko pije. Pri meni je bilo enako, k ga je bilo premalo, sam zdej ga je pa res ogromno. Načrpam si ga 150 ml, ki potem roma zaenkrat v skrinjo, k se mi ga zdi škoda stran zlit, glede na to, da bi mal več kot en mesec nazaj vse dala za teh 150 ml. Ga bom čez mesec lažje stran vrgla Aja pa še mojga stašim, da delam zalogo, ker grem maja za tri dni nekaj na oddih in da bo lahko nahranil zdej mi bo že kmal verjel, k tako zalogo delam Ne morm verjet, mala spi, jaz sem že vse zlikala in pospravila , sedaj pa že prah brišem, mam sam še malo in voila! Ko se bo zbudila, jo bom celo polupčkala, da je mami lohk pospravla mal. Šibam naprej z cunjo, potem bo pa spet en čas mir. Ko se pa zbudi pa še skup posesava in bo res tipi topi.